Dabar rudens kapsulės, maišalynė bus
plosčiukas, paltukas:
kelnės:
sijonai:
palaidinės:
marškiniai (antri mėlyni):
megztiniai ir kardiganai ploni:
Realiai buvo nešiojami tik 2 megztiniai! Pirmo, trečio, ketvirto ir paskutinio jau nebeturiu, antrą perkėliau į žiemos kapsulę (jis realiai per šiltas), dėl priešpaskutinio galvoju jo pagrindu pavasariui daryti mini kapsulytę).
aksesuarai:
avalynė:
Papildyta:
Tiek buvau paruošus per vasarą, vėliau papildžiau:
ir juodus botiljonus iš batų nuotraukos pakeičiau į neapsakomai murzinai žalsvai pilkus:
dar vėliu pirkau jau pavasariui (panašu, kad reikės daryti atskirą raudoną kapsulę ):
nuo praeito pavasario (rožinių sportbačių jau nebėra):
donstop man jūsų rūbai tokios padūkusios mergiotės
Klaipėdoje tikrai nieko nėra...
Klaipėdoje tikrai nieko nėra...
dontstop, o žiemos kapsulėj tai tik džinsai ir sijonų nėra, nepyksta ji ant rudens kapsulės? Bet skaičiau, kad dar bus
Ačiū labai, kad pasirodot su savo rubeliais super Bandysiu ir aš daryti sarašiuka kokiu rubeliu reikėtų pavasario kapsulei. O kokias pagrindines spalvas patartumėt pasirinkti vasarai
QUOTE(groovy @ 2011 12 21, 18:44)
dontstop, o žiemos kapsulėj tai tik džinsai ir sijonų nėra, nepyksta ji ant rudens kapsulės? Bet skaičiau, kad dar bus
Iš viso apačių dabar, tinkamų dabartiniam orui: slidininko kelnės ir džinsai. Mažai, žinoma, bet kaip sėdinčiai namuose užtenka Per išpardavimus ieškosiu šilto sijono ir šiltų kelnių (bet ne faktas, kad rasiu )
QUOTE(melynesne @ 2011 12 21, 14:37)
Aš irgi norėčiau. Kaip tik paskutiniu metu galvoju prašyti dontstop, kad pasirodytų savo rudeninę ar žieminę kapsulę. Nes man atrodo ji čia vienintelė kažką panašiausio ir turi, jeigu yra daugiau užsislėpusių prašom rodytis
Rodziau ir as, ir Shana, ir Loxxy, ir groovy berods savo kapsules, tik kas veliau prisijungia sitoj temoj, lieka nemaciusios o del kiekvieno naujo zmogaus kelioti, tai gal tiek to bet tai nereiskia, kad mes neturim kapsuliu Cia nebent tik dontstop turi tiek kantrybes
QUOTE(bytte @ 2011 12 21, 18:43)
stilius atspindi vidų
QUOTE(Agneškė @ 2011 12 21, 18:44)
Ačiū labai, kad pasirodot su savo rubeliais super Bandysiu ir aš daryti sarašiuka kokiu rubeliu reikėtų pavasario kapsulei. O kokias pagrindines spalvas patartumėt pasirinkti vasarai
Kad nėra už ką Čia anaiptol ne siektinas pavyzdys.
Vasarai patarčiau:
tamsią - pilką/mėlyną/tamsiai bordo
ryškią - bet kas iš žydrų/rožinių/raudonų/žalių/geltonų, konkrečius atspalvius ieškom paletėje
šviesią - šviesiai rožinę/tinkamo atspalvio baltą
Pvz:
pilka - raudona - pieniška balta
tamsiai mėlyna - žalia - vilnos balta
tamsiai pilka - bordo - blyškiai rožinė ir tt
QUOTE(dontstop @ 2011 12 21, 17:46)
Iš viso apačių dabar, tinkamų dabartiniam orui: slidininko kelnės ir džinsai. Mažai, žinoma, bet kaip sėdinčiai namuose užtenka Per išpardavimus ieškosiu šilto sijono ir šiltų kelnių (bet ne faktas, kad rasiu )
Baik tu, pas mane irgi tik džinsai Irgi sėdinti namie Sijonus ir sukneles žiemą rengiuosi retai, nes labai nemėgstu pėdkelnių
O tu viena važiuoji apsipirkt? Aš į drauges galėčiau
Dontstop, tos pilkos vilnones kelnes, kur buvai foto ikelus, mane sudomino. Jei kur nors kazka panasaus pamatysi, prasom pranest
QUOTE(dontstop @ 2011 12 21, 18:55)
stilius atspindi vidų
Vasarai patarčiau:
ryškią - bet kas iš žydrų/rožinių/raudonų/žalių/geltonų, konkrečius atspalvius ieškom paletėje
Pvz:
Vasarai patarčiau:
Pvz:
Ačiū Dontstop, ir dar klausimėlis tikiuosi neįkyrėsiu, sakykim pasirenku spalvas tamsiai pilka - bordo - blyškiai rožinė, batai butu juodi, rankinė taip juoda, o kokios spalvos pavyzdžiui patartumėt skareles derinti
QUOTE(Shana @ 2011 12 21, 17:25)
"Miglėj" mano dydžio tinkamo modelio dabar žiemą nėra, "Etam" nebuvau užėjusi, bet kiek pamenu, jie mažesnius dydžius turi. Reiks gal į kokią "Skiniją" ar "Trumpf" dar nueiti.
QUOTE(groovy @ 2011 12 21, 19:00)
Važiuoju apsipirkti su savo šeimyna, nebent turiu kokių kitų reikalų (pokalbių dėl darbo) mieste, kaip kad šiandien. Turėsiu omeny dėl kompanijos
QUOTE(Leticija @ 2011 12 21, 19:03)
Dontstop, tos pilkos vilnones kelnes, kur buvai foto ikelus, mane sudomino. Jei kur nors kazka panasaus pamatysi, prasom pranest
Būtinai
QUOTE(Agneškė @ 2011 12 21, 19:22)
Ačiū Dontstop, ir dar klausimėlis tikiuosi neįkyrėsiu, sakykim pasirenku spalvas tamsiai pilka - bordo - blyškiai rožinė, batai butu juodi, rankinė taip juoda, o kokios spalvos pavyzdžiui patartumėt skareles derinti
Pirmiausia, 150 - ąjį kartą paburbėsiu, kad rankinės ir batų vienoda spalva yra stiliaus klaida Antrą, paburbėsiu, kad juodi batai su rankine nederės prie likusių rūbų, jei nebus bent kokios smulkios juodos detalės. Jei viskas bus pilka - bordo - rožinė, tada juodi aksesuarai gali būti kad iškris iš konteksto
Skarelės, manau, kad turi būti įvairiaspalvės - bet kas iš tinkančių spalvų, prie vienspalvių rūbų - raštuotos. Šitam straipsny gerai paaiškina, kaip parinkti skareles
Papildyta:
QUOTE(daite @ 2011 12 21, 19:34)
"Miglėj" mano dydžio tinkamo modelio dabar žiemą nėra, "Etam" nebuvau užėjusi, bet kiek pamenu, jie mažesnius dydžius turi. Reiks gal į kokią "Skiniją" ar "Trumpf" dar nueiti.
Daite, o tas vakarėlis bus pirtelėje ar kaip?