Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Dabar rudens kapsulės, maišalynė bus blush2.gif

plosčiukas, paltukas:

user posted image

kelnės:

user posted image

sijonai:

user posted image

palaidinės:

user posted image

marškiniai (antri mėlyni):

user posted image

megztiniai ir kardiganai ploni:

user posted image

Realiai buvo nešiojami tik 2 megztiniai! Pirmo, trečio, ketvirto ir paskutinio jau nebeturiu, antrą perkėliau į žiemos kapsulę (jis realiai per šiltas), dėl priešpaskutinio galvoju jo pagrindu pavasariui daryti mini kapsulytę).

aksesuarai:

user posted image

avalynė:

user posted image

Papildyta:
Tiek buvau paruošus per vasarą, vėliau papildžiau:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ir juodus botiljonus iš batų nuotraukos pakeičiau į neapsakomai murzinai žalsvai pilkus:

user posted image

dar vėliu pirkau jau pavasariui (panašu, kad reikės daryti atskirą raudoną kapsulę ax.gif ):

user posted image

user posted image

nuo praeito pavasario (rožinių sportbačių jau nebėra):

user posted image

Atsakyti
donstop man jūsų rūbai tokios padūkusios mergiotės biggrin.gif

Klaipėdoje tikrai nieko nėra...
Atsakyti
dontstop, o žiemos kapsulėj tai tik džinsai ir sijonų nėra, nepyksta ji ant rudens kapsulės? lotuliukas.gif Bet skaičiau, kad dar bus smile.gif
Atsakyti
Ačiū labai, kad pasirodot su savo rubeliais smile.gif super thumbup.gif Bandysiu ir aš daryti sarašiuka kokiu rubeliu reikėtų pavasario kapsulei. O kokias pagrindines spalvas patartumėt pasirinkti vasarai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneškė: 21 gruodžio 2011 - 17:45
QUOTE(groovy @ 2011 12 21, 18:44)
dontstop, o žiemos kapsulėj tai tik džinsai ir sijonų nėra, nepyksta ji ant rudens kapsulės? lotuliukas.gif Bet skaičiau, kad dar bus smile.gif

Iš viso apačių dabar, tinkamų dabartiniam orui: slidininko kelnės ir džinsai. Mažai, žinoma, bet kaip sėdinčiai namuose užtenka blush2.gif Per išpardavimus ieškosiu šilto sijono ir šiltų kelnių (bet ne faktas, kad rasiu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 21, 14:37)
Aš irgi norėčiau. Kaip tik paskutiniu metu galvoju prašyti dontstop, kad pasirodytų savo rudeninę ar žieminę kapsulę. Nes man atrodo ji čia vienintelė kažką panašiausio ir turi, jeigu yra daugiau užsislėpusių prašom rodytis  tongue.gif

Rodziau ir as, ir Shana, ir Loxxy, ir groovy berods savo kapsules, tik kas veliau prisijungia sitoj temoj, lieka nemaciusios tongue.gif o del kiekvieno naujo zmogaus kelioti, tai gal tiek to biggrin.gif bet tai nereiskia, kad mes neturim kapsuliu nono.gif Cia nebent tik dontstop turi tiek kantrybes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 21 gruodžio 2011 - 18:00
QUOTE(bytte @ 2011 12 21, 18:43)
donstop man jūsų rūbai tokios padūkusios mergiotės  biggrin.gif

biggrin.gif stilius atspindi vidų biggrin.gif

QUOTE(Agneškė @ 2011 12 21, 18:44)
Ačiū labai, kad pasirodot su savo rubeliais  smile.gif  super  thumbup.gif  Bandysiu ir aš daryti sarašiuka kokiu rubeliu reikėtų pavasario kapsulei. O kokias pagrindines spalvas  patartumėt pasirinkti vasarai  g.gif

Kad nėra už ką irnesakyk.gif Čia anaiptol ne siektinas pavyzdys.
Vasarai patarčiau:

tamsią - pilką/mėlyną/tamsiai bordo
ryškią - bet kas iš žydrų/rožinių/raudonų/žalių/geltonų, konkrečius atspalvius ieškom paletėje
šviesią - šviesiai rožinę/tinkamo atspalvio baltą

Pvz:
pilka - raudona - pieniška balta
tamsiai mėlyna - žalia - vilnos balta
tamsiai pilka - bordo - blyškiai rožinė ir tt
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 21, 17:46)
Iš viso apačių dabar, tinkamų dabartiniam orui: slidininko kelnės ir džinsai. Mažai, žinoma, bet kaip sėdinčiai namuose užtenka  blush2.gif  Per išpardavimus ieškosiu šilto sijono ir šiltų kelnių (bet ne faktas, kad rasiu  biggrin.gif )

Baik tu, pas mane irgi tik džinsai biggrin.gif Irgi sėdinti namie smile.gif Sijonus ir sukneles žiemą rengiuosi retai, nes labai nemėgstu pėdkelnių doh.gif

O tu viena važiuoji apsipirkt? Aš į drauges galėčiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 21 gruodžio 2011 - 18:01
Dontstop, tos pilkos vilnones kelnes, kur buvai foto ikelus, mane sudomino. Jei kur nors kazka panasaus pamatysi, prasom pranest biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 21, 18:55)
biggrin.gif  stilius atspindi vidų  biggrin.gif
Kad nėra už ką  irnesakyk.gif Čia anaiptol ne siektinas pavyzdys.
Vasarai patarčiau:

tamsią - pilką/mėlyną/tamsiai bordo
ryškią - bet kas iš žydrų/rožinių/raudonų/žalių/geltonų, konkrečius atspalvius ieškom paletėje
šviesią - šviesiai rožinę/tinkamo atspalvio baltą

Pvz:
pilka - raudona - pieniška balta
tamsiai mėlyna - žalia - vilnos balta
tamsiai pilka - bordo - blyškiai rožinė ir tt

Ačiū Dontstop, ir dar klausimėlis 4u.gif tikiuosi neįkyrėsiu, sakykim pasirenku spalvas tamsiai pilka - bordo - blyškiai rožinė, batai butu juodi, rankinė taip juoda, o kokios spalvos pavyzdžiui patartumėt skareles derinti
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 21, 17:25)
g.gif  bigsmile.gif
Taigi specializuotuose apatiniu pvz parduotuvese maudymuku visad yra smile.gif

"Miglėj" mano dydžio tinkamo modelio dabar žiemą nėra, "Etam" nebuvau užėjusi, bet kiek pamenu, jie mažesnius dydžius turi. Reiks gal į kokią "Skiniją" ar "Trumpf" dar nueiti.

Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 21, 19:00)

O tu viena važiuoji apsipirkt? Aš į drauges galėčiau biggrin.gif

Važiuoju apsipirkti su savo šeimyna, nebent turiu kokių kitų reikalų (pokalbių dėl darbo) mieste, kaip kad šiandien. Turėsiu omeny dėl kompanijos drinks_cheers.gif

QUOTE(Leticija @ 2011 12 21, 19:03)
Dontstop, tos pilkos vilnones kelnes, kur buvai foto ikelus, mane sudomino. Jei kur nors kazka panasaus pamatysi, prasom pranest  biggrin.gif

Būtinai smile.gif
QUOTE(Agneškė @ 2011 12 21, 19:22)
Ačiū Dontstop, ir dar klausimėlis  4u.gif  tikiuosi neįkyrėsiu, sakykim pasirenku spalvas tamsiai pilka - bordo - blyškiai rožinė, batai butu juodi, rankinė taip juoda, o kokios spalvos pavyzdžiui patartumėt skareles derinti

Pirmiausia, 150 - ąjį kartą paburbėsiu, kad rankinės ir batų vienoda spalva yra stiliaus klaida biggrin.gif Antrą, paburbėsiu, kad juodi batai su rankine nederės prie likusių rūbų, jei nebus bent kokios smulkios juodos detalės. Jei viskas bus pilka - bordo - rožinė, tada juodi aksesuarai gali būti kad iškris iš konteksto g.gif
Skarelės, manau, kad turi būti įvairiaspalvės - bet kas iš tinkančių spalvų, prie vienspalvių rūbų - raštuotos. Šitam straipsny gerai paaiškina, kaip parinkti skareles 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(daite @ 2011 12 21, 19:34)
"Miglėj" mano dydžio tinkamo modelio dabar žiemą nėra, "Etam" nebuvau užėjusi, bet kiek pamenu, jie mažesnius dydžius turi. Reiks gal į kokią "Skiniją" ar "Trumpf" dar nueiti.

Daite, o tas vakarėlis bus pirtelėje ar kaip? blush2.gif
Atsakyti