Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

keliu postą apie vyrų kapsulę...
QUOTE(dontstop @ 2011 12 12, 16:05)
Apie kapsules - rusų k.

Straipsnyje pateikti 2 pavyzdžiai - vasarinė kapsulė 40 metų moteriai ir kapsulė 30 metų vyrui. Pastaroji ypač sudomino  ax.gif

Štai vyriška kapsulė pavasariui - vasarai, 12 daiktų, 2 poros batų, 2 diržai, jie teigia, kad iš šito rinkinio galima sukurti 60 derinių !

tamsiai pilkos klasikinės kelnės

user posted image

tamsiai mėlyni džinsai

user posted image

tamsiai pilki džinsai

user posted image

šviesiai pilki šortai

user posted image

ilgarankoviai marškiniai

user posted image

megztukas ryškios madingos spalvos

user posted image

2 marškiniai trumpomis rankovėmis

user posted image

user posted image

Polo marškiniai

user posted image

2 maikutės

user posted image

įkėliau seną postą...
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 12 12, 16:05)
bliuzonas

user posted image

tamsiai pilki mokasinai

user posted image

kedai

user posted image

tamsiai pilkas klasikinis diržas

user posted image

casual stiliaus diržas

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 13, 18:25)
Esme ta, ka man atrodo ir Dontstop bando pasakyti - jei manote, kad rubas netinkamas, kad pasirodyti kitiems, na netinka spalva, negraziai su juo atrodot, ir tt jis gi namie graziu nepasidaro g.gif O vadinasi jum nesvarbu, kad namie neatrodot graziai

Kodėl būtinai negražus, netinka? Mano naminiai rūbai dažniausiai tie, kurie visdar tinka ir patinka, bet vis nesusinešioja, o kiek gi galima tą patį nešioti viešumoje? O jei tinka ir spalva, ir modelis.. bet tiesiog morališkai nepatinka, tai nereiškia, kad su juo atrodai negražiai.

Įsivaizduoju vaizdelį.. kaimelis, kaimo darbai, o šio forumo dalyvės kapstosi darže, bulvių lauke ir t.t. su tympomis ir kokia gražia maike.. purvinos iki ausų ir dažniausiai po pirmo karto jau metančios viską į skalbyklę.. po kelių kartų atrodančio nutampytos todėl vėl perkančios naujus naminius rūbus.. ir viskas vardan to, kad vyras neišeitų pas kitą, kad jam patikti.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 13, 19:43)
Gal tada reikėtų namuose irgi pirkti tris poras tapkių, derančių prie visko, derančias kojinaites ir t.t.

Čia panašiai kaip apsimetinėjimas  tongue.gif 

kad neduok dieve vyras pamatytų tik gražią.. o galų gale vistiek išeina pas kitą,

Būtent taip ir darau smile.gif Derinu megztas kojines, kurias nešioju vietoj tapkių, prie aprangos smile.gif

Dar toks klausimas: ar jūs kaip nors stengiatės patobulinti savo išvaizdą, pvz, stengiatės pakeisti figūrą, prisiderinti šukuoseną, parinkti rūbo modelį, kuris slepia kokį nors trukumą ? Jei taip, ar tai irgi yra apsimetinėjimas?

Ar tai eina iš skaudžios gyvenimo patirties? g.gif Kodėl manot, kad visos pastangos patraukliai atrodyti vyro akyse yra kažkoks būdas jį pririšti ir padaryti taip "kad nepaliktų"? Ar jums nekyla natūralus noras pradžiuginti mylimą žmogų, nebūtinai makiažu biggrin.gif ar gražiais rūbais biggrin.gif , bet aplamai? Na, pvz pagaminti jo mėgstamą patiekalą, nupirkti dovaną šiaip be progos, padaryti masažą. Šiaip, iš noro pradžiuginti, o ne iš išskaičiavimo "kad nepaliktų" g.gif

Atsakyti
Šiaip lyg ir viskas tvarkoj...
bet jei laisvalaikio tai maniškiam klasikinės kelnės visiškai atkrenta (labiau tiktų kokios laisvesnio kirpimo kelnės, kaip dabar madoje kokios lininės ar ką... net ir prie siūlomo stiliaus)
jei darbinė... tai šortai... neįsivaizduoju jokio darbo kuriame vyrai normaliai su tokiais galėtų dirbt... ir sportiniai bateliai ne į temą... nebent kur nereikalauja jokios spec. aprangos, bet tada laisvalaikio ir darbinė bendra gautusi.
dar man šioje kapsulėje kaip vasarai trūksta šviesių kelnių (tarkim nesikabinėjant prie stiliaus) ir sandalų... čia kelnės tamsios, vieni džinsai veik juodi ir tamsiai mėlyni...
... o mokasinai mano akimis netinka prie tokių šortų g.gif

vat aš galvoju MB bendra darbinę-laisvalaikinę kasdieninę daryt ar ne g.gif jis darbe būna su tais pačiais džinsais... kai kurie viršai migruoja irgi tiek laisvalaikiui tiek darbui... bet va šortai, sandalai griežtai tik po darbo. Gal tokią pležinę atskirą daryt g.gif bet vėl maikės matyt migruos...
klasikinės kelnės - jau tik proginei kapsulei... šita pas jį ok... ne tai kai mano blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 13, 18:51)
Įsivaizduoju vaizdelį.. kaimelis, kaimo darbai, o šio forumo dalyvės kapstosi darže, bulvių lauke ir t.t. su tympomis ir kokia gražia maike.. purvinos iki ausų ir dažniausiai po pirmo karto jau metančios viską į skalbyklę.. po kelių kartų atrodančio nutampytos todėl vėl perkančios naujus naminius rūbus.. ir viskas vardan to, kad vyras neišeitų pas kitą, kad jam patikti..  lotuliukas.gif

Siuo atveju kalbejom apie namu apranga. Itariu dauguma forumo dalyviu manie bulviu neaugina g.gif
Nzn koks jusu vedybinis stazas, Byttes pvz toks jau rimtas, as tik link puses to tetraukiu. Butu idomu isgirsti nuomone pasiekus staza panasesni i Byttes biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 12 13, 19:01)
Na, pvz pagaminti jo mėgstamą patiekalą, nupirkti dovaną šiaip be progos, padaryti masažą. Šiaip, iš noro pradžiuginti, o ne iš išskaičiavimo "kad nepaliktų"  g.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(bytte @ 2011 12 13, 19:05)
jei darbinė... tai šortai... neįsivaizduoju jokio darbo kuriame vyrai normaliai su tokiais galėtų dirbt... :

tongue.gif Kodelgi, pas mumi nuo kazkur balandzio sortai i trasa biggrin.gif Tiesa maniskis pats sau laisvo oro direktorius, kaip nori taip ir rengiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 13, 19:51)
Įsivaizduoju vaizdelį.. kaimelis, kaimo darbai, o šio forumo dalyvės kapstosi darže, bulvių lauke ir t.t. su tympomis ir kokia gražia maike.. purvinos iki ausų ir dažniausiai po pirmo karto jau metančios viską į skalbyklę.. po kelių kartų atrodančio nutampytos todėl vėl perkančios naujus naminius rūbus.. ir viskas vardan to, kad vyras neišeitų pas kitą, kad jam patikti..  lotuliukas.gif

Aš turiu kapsulę daržui biggrin.gif ir gal juokinga, bet mano daržo rūbai yra pirkti daržui, kadangi man su džinsais nepatogu... ir su treningais nepatogu, ir taip, kai susitepa skalbiu, nes fui fui kaip nemalonu mautis jau purvinus, žeminus, priprakaituotus drabužius.
Juokingai suprantat vardan to, kad neišeitų. Merginos manau pritarė, kad jei norės tai ir išeis. Bet tiesiog aš noriu būti jam maloni, ir lygiai taip pat reikalauju iš jo to paties. Juk kvaila būtų šliaužioti susivėlusiai (jūs pasakysit kad nevaikštot, bet mes irgi neatrodom kaip olialia pupytės, o jūs kažkodėl mūsų norą atrodyt gerai namie sulyginat su noru taip atrodyt) ir tuo pačiu reikalaut kad vyras prie jūsų neraugėtų, ir negulėtų išsidrėbęs, išvertęs apvalėjantį nuo patogaus gyvenimo pilvą... juk namie reikia tada ir jam jaustis patogiai... Neįsivaizduoju kaip su tokia nuostata galima pragyventi su žmogumi iki senatvės.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 13, 19:01)
Dar toks klausimas: ar jūs kaip nors stengiatės patobulinti savo išvaizdą, pvz, stengiatės pakeisti figūrą, prisiderinti šukuoseną, parinkti rūbo modelį, kuris slepia kokį nors trukumą ? Jei taip, ar tai irgi yra apsimetinėjimas?

Ar tai eina iš skaudžios gyvenimo patirties?  g.gif  Kodėl manot, kad visos pastangos patraukliai atrodyti vyro akyse yra kažkoks būdas jį pririšti ir padaryti taip "kad nepaliktų"? Ar jums nekyla natūralus noras pradžiuginti mylimą žmogų, nebūtinai makiažu  biggrin.gif  ar gražiais rūbais  biggrin.gif , bet aplamai? Na, pvz pagaminti jo mėgstamą patiekalą, nupirkti dovaną šiaip be progos, padaryti masažą. Šiaip, iš noro pradžiuginti, o ne iš išskaičiavimo "kad nepaliktų"  g.gif

Metu svorį, nes jau lenda rinkės tongue.gif Tai darau dėl savęs, man pačiai negražu apvalios moteriškės. Kitas dalykas tampa ribotas rūbų pasirinkimas, nes tas lenda, anas lenda ir t.t. bet tai darau dėl savęs, ne dėl vyro, kuris mato kiekvieną kg, nes juk nesiguli į lovą su visokiais korsetais ar bijai nusirengti naktinius, kad pamatytų. Čia ir yra tas skirtumas.. nemanau, kad reikėtų tą lyginti. Vyras tai mato, vyrui tai netrukdo, nuo vyro tai neslepiama. Tai darau dėl savęs, ne dėl vyro. Kažkaip nematau prasmės lyginti tokius dalykus. Taip, visos kažką maskuojame ir pabrėžiame, bet minimaliais būdais norinti atrodyti kaip įmanoma gražiai natūraliai. Namuose galime atsipalaiduoti ir visų tų trūkumų neslepiame nuo vyrų vaidindamos tobulas.

Neveltui minėjau, kad yra daug būdų pradžiuginti ir pamaloninti vyrą. Tiek vakarienė, tiek staigmena, tiek miegamasis, tiek išėjimas kažkur ir t.t. bet kasdieninis dažymasis nuo ryto, sergant, vos ne madų demonstravimas namuose, kad negalima apsivilkti naujos, bet nudažytos palaidinės ar treningų.. na tai toks čia ir džiugesys, čia tik noras įtikti. Mano patirtis nėra skaudi, kaip sakiau reikia žavėti vyrą natūralumu ir buvimu savimi, o ne kažkuo mirksiukas.gif todėl niekada nuo to ir nenukentėjau.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 13, 20:19)
tongue.gif Kodelgi, pas mumi nuo kazkur balandzio sortai i trasa biggrin.gif Tiesa maniskis pats sau laisvo oro direktorius, kaip nori taip ir rengiasi smile.gif

Nu va ir sakau, tada jokio tikslo darbinę turėt. Maniškis tai negali plikais rietais dėl saugumo eiti. Tai tik grįžęs iškart į šortus šoka, ir džinsus pamėgo gana šviesius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 13, 19:05)
dar man šioje kapsulėje kaip vasarai trūksta šviesių kelnių (tarkim nesikabinėjant prie stiliaus) ir sandalų... čia kelnės tamsios, vieni džinsai veik juodi ir tamsiai mėlyni...

Man kaip vasarinėje kapsulėje čia irgi pritrūko kažkokių šviesių džinsų ar kelnių. Ir realiai man čia sumaišyta darbo su laisvalaikiu. Su šortais neįsivaizduoju nei fizinio darbo, nei ėjimo į ofisą sėdėti, kad ir gana nerimtose pareigose. Klasikinės kelnės vėl gal šiek tiek per rimta daugeliui, ypač laisvalaikiui, nebent tai vien ėjimai į teatrus ir panašiai.
Dar neturiu savo kapsulės visiškai, o jau metuosi į vyro spintą lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynesne: 13 gruodžio 2011 - 20:06
QUOTE(melynesne @ 2011 12 13, 20:24)
Metu svorį, nes jau lenda rinkės 

Namuose galime atsipalaiduoti ir visų tų trūkumų neslepiame nuo vyrų vaidindamos tobulas.

Neveltui minėjau, kad yra daug būdų pradžiuginti ir pamaloninti vyrą. Tiek vakarienė, tiek staigmena, tiek miegamasis, tiek išėjimas kažkur ir t.t.

AčiūD, o tai vienu momentu pradėjau galvoti, kad jūs iš tokių moterų, kurios visiškai "padėjusios" ant savo išvaizdos unsure.gif

O jei vyras jus mato tik namuose? Hipotetiškai ax.gif

Na va, vadinasi jūs suprantat, kas yra natūralus noras pamaloninti mylimą žmogų be kraštutinumų "kad tik nepaliktų" arba "kam stengtis, vis tiek gali palikti". Tai tas noras atrodyti pasitempusiai namuose yra "iš tos pačios operos", kaip vakarienė smile.gif
Atsakyti
prašom ką nors iš šaltų prigesintų spalvų įmest ax.gif ką nors iš pilka, tamsiai pika ir trečios kokios spalvos blush2.gif aš tai nemoku nei ieškot, nei iš polivore įdėt.

Papildyta:
tęsiu vyrų kapsulės temą...
jei vyras nebenešioja marškinių ... tai vietoje jų reikėtų ką imt? g.gif
vienų ilgarankovių pavasariui ir net mųsų vasarai mažoka manau g.gif
o megztinio gal visai nereikia g.gif
man gaunasi jei bendra darbui ir po jo kasdienai:
džinsai tamsesni ir džinsai šviesesni + bridžai
užtraukiamas medvilninis bliuzonas, pora ilgarankovių maikių ir kokios 4 trumparankovės... marškinius paliksiu ramybėj, nes nežinau dėl ko nebenešioja.
Atsakyti