Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(femme @ 2011 12 21, 12:31)
Sveikos 4u.gif  O aš prisidirbau doh.gif  Mama dar pernai iš Indijos parvežė ryškiai geltoną maikutę - išsitraukiau iš maišelio, o kvapas schmoll.gif galvoju reikia perskalbti. Kadangi skalbiau šviesius rūbus, iš įpročio ir tą maikutę įgrūdau unsure.gif  Nu ir rezultatas - ryškiai geltonos 4 vyro maikės, mano keli marškinukai, vaiko treningai, liemenukai su geltonom petnešom doh.gif  Lauksiu dabar išpardavimų cry.gif

skalbk dabar visus tuos nudazytus rubus n kartu. man yra taip buve,tai po kazkelinto karto atsiskalbia
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 12 21, 14:11)
skalbk dabar visus tuos nudazytus rubus n kartu. man yra taip buve,tai po kazkelinto karto atsiskalbia

Nebutinai, nezinau nuo ko cia priklauso, bet vieni atsiskalbia, kiti tikrai ne smile.gif

Liudna, bet is tikruju femme izvelk geraja puse, kiek nauju rubu turesi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynesne: 21 gruodžio 2011 - 14:23
Na vis skaitinėju jūsų pokalbius ir vistiek negaliu susigaudyt. ax.gif Nes kiek matau jūs čia dedat tik tai kas jums patinka, bet ar pačios turit tokias sukneles savo kapsulėse, tokius aksesuarus g.gif Sakau gal kas galėtų nufotografuoti savo kapsulę ir įdėti, kad įsivaizduočiau kaip čia atrodo viskas iš tikrųjų. Nes kaip tik prasideda išpardavimai ir norėčiau susiformuoti pavasario kapsule, gal kas padėsit
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2011 12 21, 14:25)
Na vis skaitinėju jūsų pokalbius ir vistiek negaliu susigaudyt.  ax.gif  Nes kiek matau jūs čia dedat tik tai kas jums patinka, bet ar pačios turit tokias sukneles savo kapsulėse, tokius aksesuarus  g.gif Sakau gal kas galėtų nufotografuoti savo kapsulę ir įdėti, kad įsivaizduočiau kaip čia atrodo viskas iš tikrųjų.  Nes kaip tik prasideda išpardavimai ir norėčiau susiformuoti pavasario kapsule, gal kas padėsit

Sveika.
Esam deje savo, kai kas, bet aisku tiek rubu neturim, kad daznai deti naujas kapsules biggrin.gif O dedam pavyzdukus ieskodamos deriniu ir lavindamos spalvu matyma rolleyes.gif

Del skalbiniu - yra specialus priedas kuris padeda atskalbti, tada nereikia N+ kartu skalbti. Aisku ne viskas atsiskalbs, bet vistiek galima pabandyti smile.gif O vyro maikes tiesiog perdazyciau kita spalva, as taip ir darau, kai pablunka, padazau ta pacia ar kita spalva smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 21 gruodžio 2011 - 14:31
QUOTE(Agneškė @ 2011 12 21, 14:25)
Na vis skaitinėju jūsų pokalbius ir vistiek negaliu susigaudyt.  ax.gif  Nes kiek matau jūs čia dedat tik tai kas jums patinka, bet ar pačios turit tokias sukneles savo kapsulėse, tokius aksesuarus  g.gif Sakau gal kas galėtų nufotografuoti savo kapsulę ir įdėti, kad įsivaizduočiau kaip čia atrodo viskas iš tikrųjų.  Nes kaip tik prasideda išpardavimai ir norėčiau susiformuoti pavasario kapsule, gal kas padėsit

drinks_cheers.gif
Aš irgi norėčiau. Kaip tik paskutiniu metu galvoju prašyti dontstop, kad pasirodytų savo rudeninę ar žieminę kapsulę. Nes man atrodo ji čia vienintelė kažką panašiausio ir turi, jeigu yra daugiau užsislėpusių prašom rodytis tongue.gif
Bet dauguma čia tokių kaip man atrodo tik bandančių arba truputį savaip nukrypstančių nuo kapsulės normų, tik kažką prisitaikančios. Aš išvis nežinau nuo ko pradėti, vieną dieną atsirenku rūbus, sugalvoju spalvas, derinius, kitą jau man vėl negražu, žodžiu visdar žaidžiu, klaidžiuoju tipuose, lavinu akį, prisigaudau naujų spalvų derinių ir bandau pritaikyti senus rūbus, kolkas reali nauda, kad neprisipirkau nieko nereikalingo ir neapgalvoto (kur tiks, kiek kainuoja, kaip tinka). Visi kiti dalykai irgi naudingi, tik man dar sunkiai sekasi igyvendinti, bet labai stengiuosi 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 12 21, 14:28)
Del skalbiniu - yra specialus priedas kuris padeda atskalbti, tada nereikia N+ kartu skalbti. Aisku ne viskas atsiskalbs, bet vistiek galima pabandyti smile.gif O vyro maikes tiesiog perdazyciau kita spalva, as taip ir darau, kai pablunka, padazau ta pacia ar kita spalva smile.gif

Bet irgi ne visus ir ne visada nuima kazkodel g.gif viena maike vos ne n kartu su tuo skalbikliu skalbiau, kokia buvo, tokia liko biggrin.gif gal nuo medziagos priklauso ir nuo tu dazu, kuriasi dazyta maike nudazyta g.gif cia siaip pamastymui.. bet pabandyti visada verta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 21, 15:37)
drinks_cheers.gif
Aš irgi norėčiau. Kaip tik paskutiniu metu galvoju prašyti dontstop, kad pasirodytų savo rudeninę ar žieminę kapsulę.

Rudenines rodžiau rudens pradžioje, žiemines - pernai, ir nuo to laiko praktiškai nieks nepasikeitė. Nežinau, ar tą patį žiūrėti kam nors būtų įdomu unsure.gif

Žiemos kapsules galiu surašyti punktais.

Darbo - kol kas nebaigta kapsulė, nes nedirbu, skubėti nėra kur. Pagrindas - pernykštė kapsulė, kurią tik šiek tiek noriu išplėsti. Punktais ji atrodo taip:

1. Vilnonė suknelė
2. Vilnonis švarkas
3. Vilnonis sijonas (dar tik pirksiu)
4. Vilnonės kelnės (dar tik pirksiu)
5. Skinny džinsai
6. Kardiganas (storas, vilnonis)
7. Kardiganas (apystoris, vilnonis)
8. Megztinis (parinktas modelis, siūlai nupirkti, meksiu kitą mėn)
9. Tunika prie džinsų (pradėjau megzti)

10. Papildomas rūbas, pasiskolintas iš rudens/pavasario kapsulės - palaidinė, tinkanti po švarku.

Na ir prie viso to, žinoma viršutiniai rūbai (paltas, versti kailiniai), avalynė (2 poros), rankinės (pilna spinta), šalikėliai (daug), kepurės (3), pirštinės (2 poros).

Aktyvaus laisvalaikio gamtoje kapsulė:

1. Slidininko kelnės
2. - 7. Šešetas storų megztinių (tiek tikrai nereikia, užtektų 2)

Prie jų sportinė striukė, 1 pora batų, šalikai, pirštinės ir kepurės tos pačios.
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 21, 13:19)
Kaip ir aš  drinks_cheers.gif  aš žinau iš kur gavau tą paranoją, nes mano mama amžinai visus rūbus nudažydavo (kiaulystės dėsnis dažniausiai tik mano ir žinoma pačius mylimiausius), tai susirgau skalbinių dažymo baime  lotuliukas.gif

Aš esu nudažiusi, taip pat šviesi suknelė apsipūkavo tamsiais pūkeliais doh.gif Dabar ne tik šviesius su šviesiais, tamsius su tamsiais, bet ir spalvą beveik tą pačią doh.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 12 21, 15:10)
10. Papildomas rūbas, pasiskolintas iš rudens/pavasario kapsulės - palaidinė, tinkanti po švarku.

Prie jų sportinė striukė, 1 pora batų, šalikai, pirštinės ir kepurės tos pačios.

Vienos užteks?

Šalikai, prikštinės, kepurės tos pačios, kaip laisvalaikio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 21, 16:34)

Vienos užteks?

Šalikai, prikštinės, kepurės tos pačios, kaip laisvalaikio? g.gif

Manau, kad ne tik užteks, o gali ir net tos neprireikt g.gif Kol kas nė karto neapsirengiau taip ( t y švarkas + palaidinė), labai nemėgstu tokių derinių ir aplamai stengiuosi apsieit vienu sluoksniu. Kol kas (kol nedirbu) iš šios kapsulės kasdien (kai nesiskalbia ir nedžiūsta) į trasą eina suknelė - mėgstamiausias ir patogiausia rūbas bigsmile.gif , antroje vietoje pagal populiarumą - skinny (toms dienoms, kai skalbiasi suknelė).

Visi tie patys, nes jie megzti ir be konkretaus stiliaus, pvz:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 21, 15:34)
Aš esu nudažiusi, taip pat šviesi suknelė apsipūkavo tamsiais pūkeliais doh.gif Dabar ne tik šviesius su šviesiais, tamsius su tamsiais, bet ir spalvą beveik tą pačią doh.gif

as irgi labai atsargiai, jei turiu skalbimui kokia viena maike ryzkesne, tai rankom isskalbiu ir viskas.

Del kapsules, prisiminiau, taigi Femme lyg praeitoje temoje dejo, jai kazkas dar i grazu koliaza sudeliojo smile.gif
Atsakyti
[quote=dontstop,2011 12 21, 16:10]
Rudenines rodžiau rudens pradžioje, žiemines - pernai, ir nuo to laiko praktiškai nieks nepasikeitė. Nežinau, ar tą patį žiūrėti kam nors būtų įdomu unsure.gif

Taip taip taip thumbup.gif
Tiesiog labai įdomu butų pamatyt, nes kai skaitai yra viena, o čia dar ir spalvas matai ir jau gali įsivaizduoti kaip ką ir su kuo derinti. Jei jau buvai įdėjusi, tai gal kažkur turi nuotrauką, kad nereikėtų fotografuoti. Nes iš tikro įdomu kokius aksesuarus derinat. Jūsų pagalba tai bent jau spinta persitvarkiau 4u.gif ir ji gerokai aptuštėjo, o kadangi prasideda nuolaidų maratonas būtų galima ją papildyti ne norimais rūbais, o tiesiog reikalingais ax.gif
Atsakyti
Dar pora tašių parodau ir reiks išsirinkti smile.gif

http://img01.taobaoc...3;734408682.jpg[/

user posted image
Atsakyti
[quote=Agneškė,2011 12 21, 17:00]
[quote=dontstop,2011 12 21, 16:10]

Taip taip taip thumbup.gif
Tiesiog labai įdomu butų pamatyt, nes kai skaitai yra viena, o čia dar ir spalvas matai ir jau gali įsivaizduoti kaip ką ir su kuo derinti. Jei jau buvai įdėjusi, tai gal kažkur turi nuotrauką, kad nereikėtų fotografuoti. Nes iš tikro įdomu kokius aksesuarus derinat. Jūsų pagalba tai bent jau spinta persitvarkiau 4u.gif ir ji gerokai aptuštėjo, o kadangi prasideda nuolaidų maratonas būtų galima ją papildyti ne norimais rūbais, o tiesiog reikalingais ax.gif
[/quote]
Rudeninė dar liko albumėly, o žieminės neberandu g.gif Bet galiu perfotografuot, gal net šiandien įdėsiu 4u.gif
Atsakyti