Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2011 12 21, 11:07)
Rytas labas

Pirma silta, antra tokia neutralesne, bet mano ekrane irgi i siltuma 4u.gif

Manjana, o tu nenori, jei jau ryzos, tai tokios labiau nat. odos ryzumo? As cia apie suderinamuma galvoju, tokia daugiau prie visko tiktu, gal g.gif

O pas mus manjana pavasariukas (pavydžiu gun_bandana.gif ), jų paletėje tokia oranžinė prie visų spalvų tinka. Įsivaizduoju kai gražiai atrodytų prie kokio šviesaus kamil paltuko wub.gif
Atsakyti
Mañanai
user posted image
user posted image

Idomus spalvu suderinimas
user posted image

Vasarelems
user posted image

user posted image

Atsakyti
Kiek galima vasaroms vien pilka daugiausia pomidorai2.gif noriu ryskiu ir ryzu bebe.gif
Nepavyko man iki svenciu suspeti persitvarkyti drabuzelius pavasariui, teks atideti rolleyes.gif

Perfect, linksmu tau svenciu oro_buckis.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif O aš prisidirbau doh.gif Mama dar pernai iš Indijos parvežė ryškiai geltoną maikutę - išsitraukiau iš maišelio, o kvapas schmoll.gif galvoju reikia perskalbti. Kadangi skalbiau šviesius rūbus, iš įpročio ir tą maikutę įgrūdau unsure.gif Nu ir rezultatas - ryškiai geltonos 4 vyro maikės, mano keli marškinukai, vaiko treningai, liemenukai su geltonom petnešom doh.gif Lauksiu dabar išpardavimų cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 21 gruodžio 2011 - 11:32
QUOTE(femme @ 2011 12 21, 12:31)
Lauksiu dabar išpardavimų cry.gif

console.gif

vasaroms ne ryža, bet ryšku... 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 21, 10:50)
Kiek galima vasaroms vien pilka daugiausia  pomidorai2.gif noriu ryskiu ir ryzu  bebe.gif
Nepavyko man iki svenciu suspeti persitvarkyti drabuzelius pavasariui, teks atideti  rolleyes.gif

Tai dar toli tas pavasaris, spesi dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2011 12 21, 11:31)
Sveikos 4u.gif  O aš prisidirbau doh.gif  Mama dar pernai iš Indijos parvežė ryškiai geltoną maikutę - išsitraukiau iš maišelio, o kvapas schmoll.gif galvoju reikia perskalbti. Kadangi skalbiau šviesius rūbus, iš įpročio ir tą maikutę įgrūdau unsure.gif  Nu ir rezultatas - ryškiai geltonos 4 vyro maikės, mano keli marškinukai, vaiko treningai, liemenukai su geltonom petnešom doh.gif  Lauksiu dabar išpardavimų cry.gif

O lygiai nusidaze ar dryziais? O jei pabandyti ta priemone, kur isima is nusidaziusiu rubu spalva?
Atsakyti
As viena karta taip su salotine spalva viska nusidaziau doh.gif

Shana, greit idedi kokiu graziu derinuku ziemoms biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 21 gruodžio 2011 - 12:57
Man pirmoji tashe patiko. Seniai noriu tashes-issisokeles savo spalva biggrin.gif
Ryzos manau neverta pirkti isvis, nebent kam idealiai tinka si spalva.

As skalbimo srityje paranojiska, tai darau daug skalbimu, kad tik nenusidazytu niekas. Visgi 15min rezimas skalbiankej yra geris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 12 21, 12:56)
As viena karta taip su salotine spalva viska nusidaziau  doh.gif

Shana, greit idedi kokiu graziu derinuku ziemoms  biggrin.gif

Jei nusidaZo kokia sviesia spalva, taigi galima perdazyt ruba i tamsesne bigsmile.gif

liezuvis.gif liezuvis.gif
O graziai paprasyt ne fasonas?
user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 21 gruodžio 2011 - 13:15
Įbėgau šiandien į Akropolį, labai trumpam, tik 20 min turėjau, tai rūbų nežiūrėjau, spėjau tik kelių parduotuvių nuolaidas sužiūrėt. Reziume - dar ne kažkas schmoll.gif Reservery pieštukai 90 lt, ofiso suknelės - 119 lt, praktiškai nenukainuota, 50 % nebent keliems rūbams, ir tų nepastebėjau. Mohito seriją įvertinau, patiko good.gif
Radau Orsay parduotuvę, pasirodo, šalia Reserved laugh.gif Užeit nespėjau.
Vero modoje jau nuolaidos iki 80 %, ten verta užsukt.
New yorker - jokių nuolaidų dar.
Tiek spėjau, atidžiau apžiūrėsiu Kalėdų antrą dieną (greičiausiai ant švenčių atvažiuos mano šopohollikė mama, tai jau vieną dieną privalėsim paskirt parduotuvėm; ji Klp nieko neranda, viską perka pas mus Kaune biggrin.gif Puikus pavyzdys, kaip per vieną dieną sudaromos bent pora kapsulių nuo iki biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 21, 11:59)
console.gif

vasaroms ne ryža, bet ryšku... 4u.gif
user posted image

Ooo, šita limpa oro_buckis.gif
p.s. Aš visdar neapsisprendžiu ar žiema, ar vasara, tai bandau draugauti su tomis bendromis spalvomis, bet turbūt labiau noriu į vasarą tongue.gif

QUOTE(Leticija @ 2011 12 21, 12:05)
Tai dar toli tas pavasaris, spesi dar  biggrin.gif

Nu čia tam tokiam kovo mėnesio pavasariui, kai šilta žiema, šaltas pavasaris + rudeniui ta pati kapsulė hihihi.gif aš gi praleidau žiemą, vaikščiosiu nuoga, net šiandien neturiu ką apsirengti išskyrus labai šiltą vilnonį megztinį 3/4 rankovėmis.. tikrai labai protingas pirkinys lotuliukas.gif

QUOTE(Malena @ 2011 12 21, 13:00)
As skalbimo srityje paranojiska, tai darau daug skalbimu, kad tik nenusidazytu niekas. Visgi 15min rezimas skalbiankej yra geris biggrin.gif

Kaip ir aš drinks_cheers.gif aš žinau iš kur gavau tą paranoją, nes mano mama amžinai visus rūbus nudažydavo (kiaulystės dėsnis dažniausiai tik mano ir žinoma pačius mylimiausius), tai susirgau skalbinių dažymo baime lotuliukas.gif
Atsakyti