Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Perfect, gražių švenčių 4u.gif

QUOTE(daite @ 2011 12 20, 21:08)
Man abi nieko, bet pati tokios spalvos nesirinkčiau.

QUOTE(melynesne @ 2011 12 20, 22:32)
o man nei viena. tiek spalva, tiek modeliu  ax.gif

QUOTE(groovy @ 2011 12 20, 23:04)
manjana, man pirma fainesnė dėl rankenų normalių biggrin.gif O spalva turbūt kaip pavasariui tai bus puikiai ania?

Spalva tai mane veža, noriu tokios ir tik tokios biggrin.gif Dėl modelio abejoju, ir dar dėl to, kad abi iš "genuine leather" - čia kaži labai blogai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2011 12 20, 23:20)
Dėl modelio abejoju, ir dar dėl to, kad abi iš "genuine leather" - čia kaži labai blogai?  g.gif

O kas gali būti blogai, jei iš tikros odos? smile.gif
Atsakyti
Man antra labiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2011 12 20, 23:25)
Man antra labiau  ax.gif

Tai va, mana pati kaip ir gal antra, bet tos rankenos su geležiais... Vien dėl jų pirma tvarkingesnė atrodo. Bet dar priklauso koks stilius, jei nelabai jau toks griežtas klasikinis, tai antra gal.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 20, 23:21)
O kas gali būti blogai, jei iš tikros odos? smile.gif

Nu "genuine leather" yra kažkokia prasta oda, kiek pasiskaičiau ir supratau, lyg ir nepilna oda, o tik vienas jos sluoksnis g.gif Tai va įdomu kaip tokios odos kokybė g.gif Kita vertus nežinau, gal iš normalios odos gaminiai būna man visiškai neįkandamų kainų smile.gif Niekad nesidomėjau, kad skirtinga ta oda būna...
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2011 12 20, 23:27)
Nu "genuine leather" yra kažkokia prasta oda, kiek pasiskaičiau ir supratau, lyg ir nepilna oda, o tik vienas jos sluoksnis  g.gif  Tai va įdomu kaip tokios odos kokybė  g.gif  Kita vertus nežinau, gal iš normalios odos gaminiai būna man visiškai neįkandamų kainų smile.gif Niekad nesidomėjau, kad skirtinga ta oda būna...

Dabar galvoju, ar pirkau ką tokios odos, ar tik skaičiau apie kažkokį gaminį, kuriuo domėjausi g.gif Negaliu patarti...
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2011 12 20, 23:27)
Nu "genuine leather" yra kažkokia prasta oda, kiek pasiskaičiau ir supratau, lyg ir nepilna oda, o tik vienas jos sluoksnis  g.gif  Tai va įdomu kaip tokios odos kokybė  g.gif  Kita vertus nežinau, gal iš normalios odos gaminiai būna man visiškai neįkandamų kainų smile.gif Niekad nesidomėjau, kad skirtinga ta oda būna...

Turiu odini svarkeli zinomo dizainerio, parasyta ant etiketes genuine leather. Vienas is mano sekmingiausiu pirkiniu, odyte nuostabiai minksta ir puikios kokybes, vertas kiekvieno cento.

P.S man pirma rankine patiko, gal tik rinkciausi kita spalva. bigsmile.gif Butu grazu nude, cinamono arba pilka. Gal galite ideti tu rankiniu nuoroda ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 21 gruodžio 2011 - 08:31
Labas rytas ir dėkui Perfect už tokę puošnią eglę 4u.gif
Linksmų švenčių ir tau 000059.gif 000054.gif , ir dovanų kad nepaneštum 4u.gif
QUOTE(Gute444 @ 2011 12 20, 19:39)
As niekaip nesusigaudau su rudos spalvos siltumu - saltumu ax.gif Ar kuri nors is situ rudu spalvu silta? Kuri?

visos jos šiltos, bet pavasariams, ypač clear, vertėtų rinktis tokias geltsvas rudas.

QUOTE(manjana @ 2011 12 20, 22:05)
Ar kuri nors iš šitų tašių graži?

Man abi gražios (čia reta išimtis, nes man dažniausiai visos tik rankinės, nei patinka, nei nepatinka), antra gražesnė. Labai patiko siūlių išdėstymas antroje, ir forma kažkaip mielesnė... grandinės nelabai, yra tikimybė kad pigiai atrodys (su visais metalais taip, kol nematai gyvai nežinai)
o toks odos apibūdinimas nereiškia kad tai tiesiog vino sluoksnio oda paprasto apdirbimo? Nes dažniausiai būna dviem sluoksniais klijuota oda, nes plona, o storesnės odos neklijuoja... pilnai gali būti siūti ir klijuoti ant medžiagos gabalai. Bet čia aš buriu iš savo pilvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 12 21, 08:31)
Turiu odini svarkeli zinomo dizainerio, parasyta ant etiketes genuine leather. Vienas is mano sekmingiausiu pirkiniu, odyte nuostabiai minksta ir puikios kokybes, vertas kiekvieno cento.
P.S man pirma rankine patiko, gal tik rinkciausi kita spalva. bigsmile.gif  Butu grazu nude, cinamono arba pilka. Gal galite ideti tu rankiniu nuoroda ?

Kitų spalvų šitos net ir nėra smile.gif http://www.ebay.com/...E-/350516173030

Dėkui apie atsakymą dėl odos, aš taip ir pagalvojau, kad matyt gana to, kad tikra oda smile.gif
Atsakyti
pasiguglinau aš apie tą odą... kaip supratau kai viršutinis sluoksnis odos yra kažkaip apdirbamas (šlifuojamas, spaudžiamas kažkoks raštas siekiant iminuot kito gyvūno odą, ar paslėpt natūralios odos nelygumus ar defektus, kaip randai, lakuojama ar padengiama dažų sluoksniu, ta prasme ne pati oda nudažoma) tada ir dedamas toks žymėjimas. Bet buvo paminėta kad dažnai pagal tokią etiketę prakišinėja dirbtinę odą. Čia gal dažais padengta, nes tokią ryškią spalvą išgaut odą dažant sunku būtų gal... Šiaip lyg ir nepasako apie odos kokybę nieko tas ženklelis.
Atsakyti
Rytas labas
QUOTE(Gute444 @ 2011 12 20, 18:39)
As niekaip nesusigaudau su rudos spalvos siltumu - saltumu ax.gif Ar kuri nors is situ rudu spalvu silta? Kuri?

Pirma silta, antra tokia neutralesne, bet mano ekrane irgi i siltuma 4u.gif

Manjana, o tu nenori, jei jau ryzos, tai tokios labiau nat. odos ryzumo? As cia apie suderinamuma galvoju, tokia daugiau prie visko tiktu, gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 21, 09:13)
pasiguglinau aš apie tą odą... kaip supratau kai viršutinis sluoksnis odos yra kažkaip apdirbamas (šlifuojamas, spaudžiamas kažkoks raštas siekiant iminuot kito gyvūno odą, ar paslėpt natūralios odos nelygumus ar defektus, kaip randai, lakuojama ar padengiama dažų sluoksniu, ta prasme ne pati oda nudažoma) tada ir dedamas toks žymėjimas. Bet buvo paminėta kad dažnai pagal tokią etiketę prakišinėja dirbtinę odą. Čia gal dažais padengta, nes tokią ryškią spalvą išgaut odą dažant sunku būtų gal... Šiaip lyg ir nepasako apie odos kokybę nieko tas ženklelis.

Nu kažkoks nelabai aiškus tas žymėjimas, matyt geriau nesigilint biggrin.gif Nes paskui dar paaiškės kad ir odinių negalima pirkt lotuliukas.gif

QUOTE(Shana @ 2011 12 21, 10:07)

Manjana, o tu nenori, jei jau ryzos, tai tokios labiau nat. odos ryzumo? As cia apie suderinamuma galvoju, tokia daugiau prie visko tiktu, gal g.gif

Natūrali ryža irgi gerai, jei rasčiau gražią smile.gif O dėl derinimo tai nebijau, man prie visko kažkaip derinasi tokia spalva smile.gif Gal kad prie plaukų tinka, tai neiškris iš konteksto biggrin.gif
Atsakyti