Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 12 20, 17:22)
Šitas iš Reserved. Ten tokių ( t y klasikinių pieštukų) daug, matavausi  10 - 12 analogiškų modelių  4u.gif

Bet tai ir kaina bus ~100Lt unsure.gif
Aš tik spalvos kitos norėčiau. Šita labai graži irgi, bet jau gink dieve bėgu nuo mėlynos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 20, 18:41)
Bet tai ir kaina bus ~100Lt  unsure.gif
Aš tik spalvos kitos norėčiau. Šita labai graži irgi, bet jau gink dieve bėgu nuo mėlynos  lotuliukas.gif

Aš pirkau už 40, jei nepainioju g.gif Žinoma, per išpardavimus. Aš viską stengiuosi pirkti per išpardavimus ax.gif Šitas sijonas juodas smile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Groovy, jau prie Saulėtekio parduoda eglutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 20, 17:54)
user posted image
user posted image

As niekaip nesusigaudau su rudos spalvos siltumu - saltumu ax.gif Ar kuri nors is situ rudu spalvu silta? Kuri?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 20, 17:45)
Aš pirkau už 40, jei nepainioju  g.gif  Žinoma, per išpardavimus. Aš viską stengiuosi pirkti per išpardavimus  ax.gif  Šitas sijonas juodas  smile.gif

O as ispardavimuose dazniausiai nieko grazaus nerandu arba nebent koks vienas kaip tycia ne mano dydzio ar spalvos. labai labai retai pasiseka kazka rasti, dazniausiai netiketai per juos. atsiprasau, labai neaiski foto spalvos atzvilgiu tongue.gif juodo irgi nenoriu lotuliukas.gif ir dar pati nezinau kokio noriu.. turbut lieka pilkas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 20, 09:18)
100 lt už marškinius iš Reserved yra labai daug. Čia išvis jokios nuolaidos jiems nebuvo? Per išpardavimus Reservery bus po 30, o per finalą - ir po 5 būna  mirksiukas.gif  Aišku, šitie konkretūs marškiniai gali nedagyventi iki didesnių nukainavimų, bet už 100 vis tiek neimčiau  schmoll.gif  Ne šitoj, tai kitoj parduotuvėj atsiras tinkamų ir už palankesnę kainą  smile.gif

Nuolaida buvo apie 20 lt, bet man šimtas litų yra pakankamai daug. Body tipo marškiniai ne prie visko man tinka, tad dėl jų abejoju.

Beje, išbandžiau byttes aprašymą, kaip nusistatyti sijono ilgį, manau, kad man geriausiai kai baigiasi ties kelias arba šiek tiek aukščiau, bet čia dar nuo sijono formos priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daite: 20 gruodžio 2011 - 21:08
Ar kuri nors iš šitų tašių graži?

user posted image

user posted image

Atsakyti
Man abi nieko, bet pati tokios spalvos nesirinkčiau.
Atsakyti
o man nei viena. tiek spalva, tiek modeliu ax.gif
Atsakyti
Gal jūs mane ir barsit, bet vis tiek...
Kadangi išvažiuoju, nežinau, ar rasiu laiko prisėsti prie kompiuterio (vis tik šventės), taigi..
Visas visas, man nuoširdžiai padėjusias susivokti, ,,Kas ir kaip", visas, nepatingėjusias atsakyti į mano (gal kartais ir nervinančius) klausimus, visas, kurios, išsklaidė mano dvejones, visas, kurios negailėjo patarimų viena ar kita tema, visas, kurios maloniai, šmaikščiai o gal kartais ir kandžiai bendravo čia, temoje, sveikinu su šv. Kalėdom.
user posted image

Linkiu jums visko, mielosios. Visko visko, ko norit. Nuoširdžiai 4u.gif

Iki kitų metų 4u.gif

Atsakyti
Perfect, gražių švenčių ir sėkmingos kelionės 4u.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 12 20, 18:37)
Groovy, jau prie Saulėtekio parduoda eglutes  smile.gif

Aha, sekmadienį pirkom smile.gif

manjana, man pirma fainesnė dėl rankenų normalių biggrin.gif O spalva turbūt kaip pavasariui tai bus puikiai ania?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 20 gruodžio 2011 - 23:05