Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Leticija @ 2011 12 20, 15:59)
Nu tai paimi ta piestuko sijona ir pasitrumpini iki kokio tau reikia ilgio, kas per klausimas  biggrin.gif

Na, ne visi turi laiko ir noro tai daryti. Aš iš viso stengiuosi pirkti netgi tokius drabužius, kuriuos kuo mažiau lyginti reikia, jau nekalbant apie nešimą kažkur kažką taisyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 20, 16:01)
Na, ne visi turi laiko ir noro tai daryti. Aš iš viso stengiuosi pirkti netgi tokius drabužius, kuriuos kuo mažiau lyginti reikia, jau nekalbant apie nešimą kažkur kažką taisyti biggrin.gif

Aš kai ką nešu taisyti, bet gaila, kad mano siuvėja išvažiavo į užsienį ir dabar nieko nežinau Kaune kur pigiai, gerai ir greitai taisytų unsure.gif Bet šiaip tai ilgų taisyti yra vienas iš paprasčiausių reikalų.
Atsakyti
Jo, paprasta, bet kol prisiruoščiau kur nuvežti...
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 20, 16:15)
Jo, paprasta, bet kol prisiruoščiau kur nuvežti...

Tai reikia rasti kur vietele prie darbo ar namu, kad butu salia biggrin.gif

As tai pvz. susigalvoju kartais susisiaurint marskinius, nes mazesnis dydis per krutine tempia, o didesnis laisvokas ir as uzsinoriu, kad jie butu labiau priglude biggrin.gif

Arba pirkau suknele is Reserved (kazkada rodziau), dydis kaip ir ok, bet susigalvojau modeli patiuninguot biggrin.gif ir sijona is A formos pasidaryt daug maz tiesu, ir liux gavosi, rezultatu buvau labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 20 gruodžio 2011 - 16:24
QUOTE(Leticija @ 2011 12 20, 16:22)
Tai reikia rasti kur vietele prie darbo ar namu, kad butu salia  biggrin.gif

Kai darbas namie nėr ko eit iš namų biggrin.gif Nors prie masažų kabineto yra siuvykla, jei ko reiks... bet stengiuosi, kad nereikėtų. Geriau išvažiuot dėl kokių pramogų nei po siuvyklas ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
Idealu, kad nieko nereiktu taisyti, bet tam matyt reiktu siutis pagal uzsakyma biggrin.gif

Dontstop, sijoniukai atrodo gan trumpi, bet po to prisiminiau, akd jus neauksta, tai jum gal kiek ilgesni g.gif Patiko tas per viduri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 20, 17:31)

Dontstop, sijoniukai atrodo gan trumpi, bet po to prisiminiau, akd jus neauksta, tai jum gal kiek ilgesni g.gif Patiko tas per viduri smile.gif

Pirmieji du žemiau kelių, trečias - iki kelių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 20, 14:05)
Mano akimis pieštukas labai išryškina klubų apimtį ir pabrėžia kojų storumą. Tai klausimas ar taip jau visoms jis tinka. Jei įmanoma pasirinkti tokį ilgį nuo kurio kojytė daili, tada gal ir klubai išryškinti privalumas (tskant skonio reikalas ar ne), bet jei kojytė masyviai atrodo ir keliukus dengiančiame pieštuke, tai gal nereikėtų rinktis pieštuko.

Man idealiausias sijonu/sukneliu ilgis tai yra x centimetru virs keliu. Neatsimenu kiek, senai teko paciai matuotis kiek trumpinti. Gal kokie 6cm. Tikiuosi pataikiau su skaiciais blush2.gif Su iki zemiau keliu/vidurio keliu/iki keliu atrodau dar mazesne, sustumia mane, storina blauzdas ir proporcijos kazkokios keistos gaunasi. Nors nei blauzdu, nei keliu, nei slaunu plonumu pasigirti negaliu, bet kazkaip cia tikrai labiausiai man besiziurintis ilgis. Dar trumpi tinka, bet jau atgyveno mano toks skonis blush2.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 12 20, 15:11)
Aš į pokalbius dėl darbo seguosi ir pieštukus, ir A siluetą. Man viskas tinka, kas nelabai trumpa. Štai pagrindiniai mano sijonai pokalbiams dėl darbo:

Antras tai isvis pasaka, paimciau toki lotuliukas.gif
A formos siaip nemegstu.
Trecias dailus paziureti, nors pati rinkciausi vienspalvi. Ilgius as sau daryciau truputi virs keliu, bet ne visai trumpus tongue.gif
Noriu antrojo wub.gif

QUOTE(groovy @ 2011 12 20, 16:01)

Aha, man jau atsibodo VISKA be isimties trumpinti biggrin.gif beto mano siuveja labai uzsiemus, tai kol pritaikau proga, kada gali skirti laiko..

QUOTE(Leticija @ 2011 12 20, 16:22)
As tai pvz. susigalvoju kartais susisiaurint marskinius, nes mazesnis dydis per krutine tempia, o didesnis laisvokas ir as uzsinoriu, kad jie butu labiau priglude  biggrin.gif
Arba pirkau suknele is Reserved (kazkada rodziau), dydis kaip ir ok, bet susigalvojau modeli patiuninguot  biggrin.gif ir sijona is A formos pasidaryt daug maz tiesu, ir liux gavosi, rezultatu buvau labai patenkinta  thumbup.gif

Cia ir man uzplaukia biggrin.gif dontstop sake, kad cia nelabai tinkamas budas, nes yra pinigu kisimas i netinkama ruba, ai bet as vistiek megstu kazka pakoreguoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 20, 17:24)
Kai darbas namie nėr ko eit iš namų biggrin.gif Nors prie masažų kabineto yra siuvykla, jei ko reiks... bet stengiuosi, kad nereikėtų. Geriau išvažiuot dėl kokių pramogų nei po siuvyklas ir pan. biggrin.gif

kai darbas namie reikia nusipirkt iš kokio top shopo kokią mašinką kraštams siūti, pamenu kaip nuostabiai atsiūlėja užuolaidas kabančias ir sijonus net nenusimaunant biggrin.gif , kam mėtyti pinigus profisionaliam siuvėjui kai yra top shop biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 20 gruodžio 2011 - 17:16
QUOTE(bytte @ 2011 12 20, 17:15)
iš kokio top shopo kokią mašinką kraštams siūti, pamenu kaip nuostabiai atsiūlėja užuolaidas kabančias ir sijonus net nenusimaunant  biggrin.gif

Baikit, pradedat mane gundyti su tokiais dar vienam bereikalingui pirkiniui biggrin.gif man kaip tik pirkimo stadija.. tai nekisu nosies is namu, nes "visko reikia".
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 20, 18:15)

Noriu antrojo  wub.gif

Šitas iš Reserved. Ten tokių ( t y klasikinių pieštukų) daug, matavausi 10 - 12 analogiškų modelių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 20, 17:15)
kai darbas namie reikia nusipirkt iš kokio top shopo kokią mašinką kraštams siūti, pamenu kaip nuostabiai atsiūlėja užuolaidas kabančias ir sijonus net nenusimaunant  biggrin.gif , kam mėtyti pinigus profisionaliam siuvėjui kai yra top shop  biggrin.gif

Jetus, kad gal nemokėčiau... ir laiko aišku neatrasčiau doh.gif
Atsakyti