QUOTE(bytte @ 2011 12 20, 14:05)
Mano akimis pieštukas labai išryškina klubų apimtį ir pabrėžia kojų storumą. Tai klausimas ar taip jau visoms jis tinka. Jei įmanoma pasirinkti tokį ilgį nuo kurio kojytė daili, tada gal ir klubai išryškinti privalumas (tskant skonio reikalas ar ne), bet jei kojytė masyviai atrodo ir keliukus dengiančiame pieštuke, tai gal nereikėtų rinktis pieštuko.
Man idealiausias sijonu/sukneliu ilgis tai yra x centimetru virs keliu. Neatsimenu kiek, senai teko paciai matuotis kiek trumpinti. Gal kokie 6cm. Tikiuosi pataikiau su skaiciais
Su iki zemiau keliu/vidurio keliu/iki keliu atrodau dar mazesne, sustumia mane, storina blauzdas ir proporcijos kazkokios keistos gaunasi. Nors nei blauzdu, nei keliu, nei slaunu plonumu pasigirti negaliu, bet kazkaip cia tikrai labiausiai man besiziurintis ilgis. Dar trumpi tinka, bet jau atgyveno mano toks skonis
QUOTE(dontstop @ 2011 12 20, 15:11)
Aš į pokalbius dėl darbo seguosi ir pieštukus, ir A siluetą. Man viskas tinka, kas nelabai trumpa. Štai pagrindiniai mano sijonai pokalbiams dėl darbo:
Antras tai isvis pasaka, paimciau toki
A formos siaip nemegstu.
Trecias dailus paziureti, nors pati rinkciausi vienspalvi. Ilgius as sau daryciau truputi virs keliu, bet ne visai trumpus
Noriu antrojo
QUOTE(groovy @ 2011 12 20, 16:01)
Na, ne visi turi laiko ir noro tai daryti. Aš iš viso stengiuosi pirkti netgi tokius drabužius, kuriuos kuo mažiau lyginti reikia, jau nekalbant apie nešimą kažkur kažką taisyti
Aha, man jau atsibodo VISKA be isimties trumpinti
beto mano siuveja labai uzsiemus, tai kol pritaikau proga, kada gali skirti laiko..
QUOTE(Leticija @ 2011 12 20, 16:22)
As tai pvz. susigalvoju kartais susisiaurint marskinius, nes mazesnis dydis per krutine tempia, o didesnis laisvokas ir as uzsinoriu, kad jie butu labiau priglude
Arba pirkau suknele is Reserved (kazkada rodziau), dydis kaip ir ok, bet susigalvojau modeli patiuninguot
ir sijona is A formos pasidaryt daug maz tiesu, ir liux gavosi, rezultatu buvau labai patenkinta
Cia ir man uzplaukia
dontstop sake, kad cia nelabai tinkamas budas, nes yra pinigu kisimas i netinkama ruba, ai bet as vistiek megstu kazka pakoreguoti