QUOTE(bytte @ 2011 12 20, 10:22)
Visų pagrindinių figūrų skirstymų esmė kur pasiskirstęs svoris ir kur svorio centras. Šia prasme obuolys, H ir I daug maž vienodos figūros (ar II, ar III temoje buvau įdėjus šia tema straipsio nuorodą). Prasideda specifinės problemos kai kūno masės indeksas išauga. Bet mano nuomone toliau vertėtu atsižvelgti į konkrečių probleminių vietų sprendimą (tai dėmesio atitraukimą ir maskavimą). Tarkim aš esu kriaušė, bet su papildomais kilogramais mano pečiai nebelabai gražiai atrodo, rankos irgi tokios putlokos, vadinasi tam tikri siluetai siūlomi kriaušėms atkrenta. Be to tenka rinktis rankoves siūlomas storoms rankoms, o tam tikri sijonai atkrenta dėl storų blauzdų. Dažnai siūlomas kraušėms A tipo sijonas staiga pasidarė nebetinkamas... nes su juo vis tiek atrodau storai (kiek stebėjau ir kitas moteris, man šis siluetas vis tik atrodo patraukliai tik iki tam tikros masės) daug priimtinesnis tapo platėjantis žemiau klubų... bet ir tas tik jai blauzdas slepia ilgaauliai, arba sijonas maxi.
Butent vakar skaiciau, kad su tais figuru tipais vel labai plati situacija ir nera imanoma tiksliai nusakyti, nes tu potipiu pilna
todel ir nezinau kodel cia mergaites puola del cm, nes tarkime tikrai figuros tipo nustatymui neuztenka krutines/liemens/klubu apimties. Prie viso to reikia ziureti ir peciu ploti, nuolaiduma, ranku storuma, liemens ilgi, koju stori ir t.t.
pagal testukus isvis, pagal du vistiek islieku laikrodis, pagal trecia tampu kriause. Bet A forma ant manes bet kokiu atveju nesiziuri, gal del mazo ugio ir stipriai isreikstu formu ir dar siokio tokio kg pertekliaus
man isvis A negrazu ant kriausiu, na gal nebent ant aukstu ir kudu, nes kaip tik toks modelis truputi sukuria iliuzija, kad ten kazkas yra
bet kriauses man su juo tikrai ne, nesakyciau, kad maskuoja ta vieta