Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Malena @ 2011 12 19, 22:03)
Juokaujate, i tuos kur be islenkimu kiti apvalumai niekaip neisipaisys. Siuo metu esu neblogos formos- talija turiu cool.gif

aciuks.gif Persiprasau, nenorejau pasakyti, kad neturite. Pasakiau - stipriai neisreiksta.
Pagal kai kuriuos skaiciavimus tai ir mano 25 cm skirtumas nera stipriai isreikstas g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 19, 21:58)
o 98/72/102 tai cia kartai ne kriause turetu buti? juk labai didelis skirtumas tarp visko ir akivaizdziai klubai platus, kitur vidutiniskai  smile.gif

Na sakyčiau tradicinė paaugliška figūra lyg ir, kai krutinė dar tik kalas, o klubai silpnai išreikšti. Minimaliai kriaušiai trūksta skirtumo tarp talijos ir klubų bent 2 cm, pvz.: 74/102 arba 76/104 bent. Bet šiaip jo, tokia kriaušinė H sakyčiau biggrin.gif . Beja jie deklaruoja būtent kad jaunimui kuria, yra linija net pavadinta kažkaip mergaitė užaugo ar pan.
Visų pagrindinių figūrų skirstymų esmė kur pasiskirstęs svoris ir kur svorio centras. Šia prasme obuolys, H ir I daug maž vienodos figūros (ar II, ar III temoje buvau įdėjus šia tema straipsio nuorodą). Prasideda specifinės problemos kai kūno masės indeksas išauga. Bet mano nuomone toliau vertėtu atsižvelgti į konkrečių probleminių vietų sprendimą (tai dėmesio atitraukimą ir maskavimą). Tarkim aš esu kriaušė, bet su papildomais kilogramais mano pečiai nebelabai gražiai atrodo, rankos irgi tokios putlokos, vadinasi tam tikri siluetai siūlomi kriaušėms atkrenta. Be to tenka rinktis rankoves siūlomas storoms rankoms, o tam tikri sijonai atkrenta dėl storų blauzdų. Dažnai siūlomas kraušėms A tipo sijonas staiga pasidarė nebetinkamas... nes su juo vis tiek atrodau storai (kiek stebėjau ir kitas moteris, man šis siluetas vis tik atrodo patraukliai tik iki tam tikros masės) daug priimtinesnis tapo platėjantis žemiau klubų... bet ir tas tik jai blauzdas slepia ilgaauliai, arba sijonas maxi.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 20, 10:22)
Visų pagrindinių figūrų skirstymų esmė kur pasiskirstęs svoris ir kur svorio centras. Šia prasme obuolys, H ir I daug maž vienodos figūros (ar II, ar III temoje buvau įdėjus šia tema straipsio nuorodą). Prasideda specifinės problemos kai kūno masės indeksas išauga. Bet mano nuomone toliau vertėtu atsižvelgti į konkrečių probleminių vietų sprendimą (tai dėmesio atitraukimą ir maskavimą). Tarkim aš esu kriaušė, bet su papildomais kilogramais mano pečiai nebelabai gražiai atrodo, rankos irgi tokios putlokos, vadinasi tam tikri siluetai siūlomi kriaušėms atkrenta.  Be to tenka rinktis rankoves siūlomas storoms rankoms, o tam tikri sijonai atkrenta dėl storų blauzdų. Dažnai siūlomas kraušėms A tipo sijonas staiga pasidarė nebetinkamas... nes su juo vis tiek atrodau storai (kiek stebėjau ir kitas moteris, man šis siluetas vis tik atrodo patraukliai tik iki tam tikros masės) daug priimtinesnis tapo platėjantis žemiau klubų... bet ir tas tik jai blauzdas slepia ilgaauliai, arba sijonas maxi.

Butent vakar skaiciau, kad su tais figuru tipais vel labai plati situacija ir nera imanoma tiksliai nusakyti, nes tu potipiu pilna tongue.gif todel ir nezinau kodel cia mergaites puola del cm, nes tarkime tikrai figuros tipo nustatymui neuztenka krutines/liemens/klubu apimties. Prie viso to reikia ziureti ir peciu ploti, nuolaiduma, ranku storuma, liemens ilgi, koju stori ir t.t. tongue.gif pagal testukus isvis, pagal du vistiek islieku laikrodis, pagal trecia tampu kriause. Bet A forma ant manes bet kokiu atveju nesiziuri, gal del mazo ugio ir stipriai isreikstu formu ir dar siokio tokio kg pertekliaus lotuliukas.gif man isvis A negrazu ant kriausiu, na gal nebent ant aukstu ir kudu, nes kaip tik toks modelis truputi sukuria iliuzija, kad ten kazkas yra 4u.gif bet kriauses man su juo tikrai ne, nesakyciau, kad maskuoja ta vieta schmoll.gif

Atsakyti
Su A formos suknelėmis man kriaušei netgi labai, viską paslepia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 19, 13:02)
Tik rankinukas ne iki galo mane itikino g.gif

Koks issireiskimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 20, 12:59)
Su A formos suknelėmis man kriaušei netgi labai, viską paslepia cool.gif

Dar ir tu A formu buna visokiu, platesniu, siauresniu ir t.t. biggrin.gif

Manau labiausiai galetu padeti dontstop man vienu klausimu, nors yra gal ir daugiau cia zemaugiu? g.gif o gal cia labiau zinotu sijonu megejos prijauciancios klasikiniui stiliui g.gif
Reikia sijono, paprasto tokio, kad tiktu ir i darba, ir i pokalbius del darbo, ir siaip nebutu labai jau oficialus kazkur kitur iseiti. Turbut kazkas panasaus i piestuko tipa, bet ant manes zemos tokie sijonai gaunasi zemiau keliu ir atrodau tikrai bobiskai su tokiu ugiu. gal turit ka patarti? modeli ir kur ieskoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 20, 13:11)
Dar ir tu A formu buna visokiu, platesniu, siauresniu ir t.t.  biggrin.gif

Manau labiausiai galetu padeti dontstop man vienu klausimu, nors yra gal ir daugiau cia zemaugiu?  g.gif o gal cia labiau zinotu sijonu megejos prijauciancios klasikiniui stiliui  g.gif
Reikia sijono, paprasto tokio, kad tiktu ir i darba, ir i pokalbius del darbo, ir siaip nebutu labai jau oficialus kazkur kitur iseiti. Turbut kazkas panasaus i piestuko tipa, bet ant manes zemos tokie sijonai gaunasi zemiau keliu ir atrodau tikrai bobiskai su tokiu ugiu. gal turit ka patarti? modeli ir kur ieskoti?  g.gif

Tai čia kitas klausimas biggrin.gif

Tai galima ir pieštuką iki kelių, jei kojų gražumas leidžia. Man tai neleidžia.
Atsakyti
Mano nuomone nuo tam tikro storumo sijonai tinka tik kojas dengiantys. Bendrai kuo platesnis sijonas, tuo plonesnės kojos optiškai atrodo. O man nelabai gražu A tipo sijonas, nes nors ir klubus slepia, paskui tos storos kulšelės visai ne į temą gaunasi (čia aš apie save ). bet šiaip visi A tipo sijonai yra kriaušėms skirti. A tipo tai ne rauktas nuo juosmens, o kai ištiestas ant žemės kaip A atrodo. Raukti nuo juosmens tai tinka tik I ir V tipams... siaulės kliošas... matyt visoms, tik ilgį pasirinkt reikėtų g.gif pieštukas - vienur rašoma kad visoms, kitur jau kad ne visoms. Mano akimis pieštukas labai išryškina klubų apimtį ir pabrėžia kojų storumą. Tai klausimas ar taip jau visoms jis tinka. Jei įmanoma pasirinkti tokį ilgį nuo kurio kojytė daili, tada gal ir klubai išryškinti privalumas (tskant skonio reikalas ar ne), bet jei kojytė masyviai atrodo ir keliukus dengiančiame pieštuke, tai gal nereikėtų rinktis pieštuko.
Skaičiau kažkur kaip pasirinkti sijono tinkamą ilgį. eksperimentas nieko nekainuoja, tai visos gali pasimėginti ir nuspręst kiek tame tiesos. Reikia atsistoti prieš didelį veidrodį nuogom kojom, pasiimti didelį rankšluostį, jį prisidėti ties juosmeniu ir perlenkti taip, kad vienas galas būtų ties kauliukais, o kitas nesimatytų. Tada rankšluostį palengva vynioti ir žiūrėti kurioje vietoje vaizdelis bus gražiausias. Tai ir bus jūsų sijonų ilgis. Man gavosi arba žiaurus miniakas arba maxi biggrin.gif .
o čia beyonce su A tipo miniaku, manau tikrai geriau atrodo nei su paprastais tiesiais miniakais
Papildyta:
ir kriaušės tipo figūros piešinukas... nesusivaldžiau jums neparodžius biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 20, 14:05)
Jei įmanoma pasirinkti tokį ilgį nuo kurio kojytė daili, tada gal ir klubai išryškinti privalumas (tskant skonio reikalas ar ne), bet jei kojytė masyviai atrodo ir keliukus dengiančiame pieštuke, tai gal nereikėtų rinktis pieštuko.
Skaičiau kažkur kaip pasirinkti sijono tinkamą ilgį. eksperimentas nieko nekainuoja, tai visos gali pasimėginti ir nuspręst kiek tame tiesos. Reikia atsistoti prieš didelį veidrodį nuogom kojom, pasiimti didelį rankšluostį, jį prisidėti ties juosmeniu ir perlenkti taip, kad vienas galas būtų ties kauliukais, o kitas nesimatytų. Tada rankšluostį palengva vynioti ir žiūrėti kurioje vietoje vaizdelis bus gražiausias. Tai ir bus jūsų sijonų ilgis. Man gavosi arba žiaurus miniakas arba maxi  biggrin.gif .
o čia beyonce su A tipo miniaku, manau tikrai geriau atrodo nei su paprastais tiesiais miniakais
Papildyta:
ir kriaušės tipo figūros piešinukas... nesusivaldžiau jums neparodžius biggrin.gif
user posted image

Man irgi tiktų žiaurus miniakas (jei nebūtų celiulito), arba iškart po keliais, nes jie stori. O blauzdos plonos, tai net nesitiki atidengus kojas virš kelių, kad pagal tokias blauzdas keliai ir šlaunys gali būti tokie stori. Taigi A tipo sijonai, besibaigiantys iškart po keliais, mane laaabai gražina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 20, 14:05)

Skaičiau kažkur kaip pasirinkti sijono tinkamą ilgį. eksperimentas nieko nekainuoja, tai visos gali pasimėginti ir nuspręst kiek tame tiesos. Reikia atsistoti prieš didelį veidrodį nuogom kojom, pasiimti didelį rankšluostį, jį prisidėti ties juosmeniu ir perlenkti taip, kad vienas galas būtų ties kauliukais, o kitas nesimatytų. Tada rankšluostį palengva vynioti ir žiūrėti kurioje vietoje vaizdelis bus gražiausias. Tai ir bus jūsų sijonų ilgis. Man gavosi arba žiaurus miniakas arba maxi  biggrin.gif .
Papildyta:
user posted image

biggrin.gif
Man tai atrodo, kad man tinka visi ilgiai, isskyrus zemiau keliu. T.y priestukas iki kelio vidurio ir trumpesni. Pire ilgesniu manau kazkokia disproporcija gaunasi, pabrezia trumpa liemeni g.gif Pastaruoju metu traukia ant miniaku biggrin.gif
Visai cia dar ne ziaurus miniakas tos Beyonces schmoll.gif
biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 20, 14:11)

Manau labiausiai galetu padeti dontstop man vienu klausimu, nors yra gal ir daugiau cia zemaugiu?  g.gif o gal cia labiau zinotu sijonu megejos prijauciancios klasikiniui stiliui  g.gif
Reikia sijono, paprasto tokio, kad tiktu ir i darba, ir i pokalbius del darbo, ir siaip nebutu labai jau oficialus kazkur kitur iseiti. Turbut kazkas panasaus i piestuko tipa, bet ant manes zemos tokie sijonai gaunasi zemiau keliu ir atrodau tikrai bobiskai su tokiu ugiu. gal turit ka patarti? modeli ir kur ieskoti?  g.gif

Aš į pokalbius dėl darbo seguosi ir pieštukus, ir A siluetą. Man viskas tinka, kas nelabai trumpa. Štai pagrindiniai mano sijonai pokalbiams dėl darbo:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 20, 13:11)

Nu tai paimi ta piestuko sijona ir pasitrumpini iki kokio tau reikia ilgio, kas per klausimas biggrin.gif
Atsakyti