O aš niekaip negaliu atsekt kuris Rezerved... kad nieko nesu iš ten pirkus tai faktas. Dabar galvoju ar ne jie prisikrovė ryškiai raudonų ir royal blue rūbų buvo
O va bershkoj tai tikrai I ar H tipui skirti rūbai, nekalbant apie dydžius. Šitą parduotuvę kažkaip įsidėmėjau, matyt dėl grojamos muzikos.
Zara visai patinka, vyrams visai nieko rūbų matau...
...šiaip keista kad tiek parduotuvių neįsidemėjus esu, nes buvo laikas kad vos ne gyvenau Akropolį, išziliojus visas parduotuves n kartų
Nesat užmatę kur ilgų maxi sijonų?
Mano sąrašas gavosi nedidelis... jei gausiu ką susiplanavau, tai ir kitiems rūbams gal aiškesnis bus poreikis, bet po kol kas:
1. Maxi sijonas tamsiai pilkas arba juodas;
2. Suknelė/tunika/sarafanas - ką gausiu... irgi kažką iš neutralių spalvų.
3. Ilgaaulių batų, pageidautina su stambiu kulnu, kažką panašaus kaip femme įsigijo.
4. Trumpo paltuko... dzin kokios spalvos, bele patiktų
QUOTE(dontstop @ 2011 12 19, 17:16)
Man iš Reserved viskas tinka (ryškiai išreikštas smėlio laikrodis), mano mamai taip pat (ryški kriaušė)
QUOTE(bytte @ 2011 12 19, 17:51)
O va bershkoj tai tikrai I ar H tipui skirti rūbai, nekalbant apie dydžius. Šitą parduotuvę kažkaip įsidėmėjau, matyt dėl grojamos muzikos.
Na as nelinkusi manyti, kad konkreciai kazkuri parduotuve butent labiau kazkokiam tipui siuna, nes reserved esu viena suknele radusi, bet siaip su drauge tikrai daugiau nerandame, nei platiems klubams, nei didesnei krutinei, nei abiems viename. O va dontstop ir jos mama randa. O esu tikra, kad mes ziurime i skirtingus modelius taip pat kaip is bershkos jau turiu dvejus sortukus ir vienas kelnes, dar vienas matavausi, bet nepirkau, nors irgi tiko, o tikrai nesu nei I, nei H, nes turiu smarkiai isreiksta moteriska figura. Ir tikrai pagal figura randu daug kur, tiesiog tikrai nemanau, kad rastumet tokia parduotuve kur bent jau pagal tipa viis rubai idealiai tiktu
pasak pačios bershkos jų didžiausias dydis - XL atitinka krūtinę/liemenį/klubus - 98/76/102... net ir didžiausias dydis stačiakampiai figūrai. Bet šiaip aš niekad net nesu žiūrėjus jų dydžių, nes asortimentas (ta prasme fasonai, siluetai) ten būtent tokio tipo figūrai, neatsižvelgiant į tai ar patinka, ar ne. Dabar peržiūrėjau ką jie siūlo irgi viskas I tipo figūrai. Bet sutinku, kad visur galim kažką rasti, todėl aš neaplenkiu nei vienos parduotuvės.
Kosmetiką aš aikau tokiam metaliniam kosmetikos lagaminėly, kokius turi kosmetologės arba manikiūristės. O pačius dažniausius ant spintelės su veidrodžiu miegamajame.
Papildyta:
Tiesa, atidaviau didelę dalį likusių nenešiojamų drabužių pusbrolio draugei, jai dydis tiko, tai man vis laisviau. Dar porą simboliškai draugei pardaviau.
Papildyta:
Tiesa, atidaviau didelę dalį likusių nenešiojamų drabužių pusbrolio draugei, jai dydis tiko, tai man vis laisviau. Dar porą simboliškai draugei pardaviau.
QUOTE(bytte @ 2011 12 19, 19:49)
pasak pačios bershkos jų didžiausias dydis - XL atitinka krūtinę/liemenį/klubus - 98/76/102... net ir didžiausias dydis stačiakampiai figūrai. Bet šiaip aš niekad net nesu žiūrėjus jų dydžių, nes asortimentas (ta prasme fasonai, siluetai) ten būtent tokio tipo figūrai, neatsižvelgiant į tai ar patinka, ar ne. Dabar peržiūrėjau ką jie siūlo irgi viskas I tipo figūrai. Bet sutinku, kad visur galim kažką rasti, todėl aš neaplenkiu nei vienos parduotuvės.
Butent, bershkoje daugiau nesu nieko ir matavusis apart kelniu, sortu jeigu gerai atsimenu. Tai gal ir pataikiau, nes siaip ypac su kelnemis ir aptemptomis suknelemis turiu problemu. bet sioje parduotuvej dar nei karto neradau kazko kito patraukiancio aki man
o 98/72/102 tai cia kartai ne kriause turetu buti? juk labai didelis skirtumas tarp visko ir akivaizdziai klubai platus, kitur vidutiniskai
QUOTE(melynesne @ 2011 12 19, 20:58)
Butent, bershkoje daugiau nesu nieko ir matavusis apart kelniu, sortu jeigu gerai atsimenu. Tai gal ir pataikiau, nes siaip ypac su kelnemis ir aptemptomis suknelemis turiu problemu. bet sioje parduotuvej dar nei karto neradau kazko kito patraukiancio aki man
o 98/72/102 tai cia kartai ne kriause turetu buti? juk labai didelis skirtumas tarp visko ir akivaizdziai klubai platus, kitur vidutiniskai
Na, ne visai tokia jau ir kriaušė, tik 4 cm skirtumas tarp krūtinės ir klubų. Mano 11 gal
QUOTE(bytte @ 2011 12 19, 16:20)
čia MB visada seniau irgi taip kalbėjo, kol nepatampiau su savimi po parduotuves. Mano dydžiai: klubai/talija/krutinė - 110/82/94... tai jau viršus nuo apačios dydžiais ženkliai skiriasi, be to pasirodo kad apatinei daliai diduma vardų net neveža reikiamo dydžio. O seniau tai prie tokių pat klubų dar plonesnį viršų turėjau ir taliją svyruojančią tarp 60-70 cm.
femme kaip keista jus tokią ryškią matyt. Bet gražiai atrodėt, tikrai atitikot laikmetį
femme kaip keista jus tokią ryškią matyt. Bet gražiai atrodėt, tikrai atitikot laikmetį
Na jo, cia tai ryzkus skirtumas, tikiu, kad labai sudetinga su rubais
Pritariu, man Femme irgi grazi ryzki, as seniau itariau, kad jai ryzkesnes spalvos gali tikti
QUOTE(bytte @ 2011 12 19, 17:51)
Man Bershkos tai kokybe kartais uzeinu po pardes eidama, tai kazkaip, apciuopiant net, nepatinka niekas
Jau geriau Stradivarius, nors irgi ne fontanai kokybes.
QUOTE(Malena @ 2011 12 19, 18:17)
Obuoliams parduotuviu nebuna??
Patiko dontstop kosmetinis staliukas. Nepatiko klaidingas priemoniu pavadinimu ivardinimas.
Patiko dontstop kosmetinis staliukas. Nepatiko klaidingas priemoniu pavadinimu ivardinimas.
Obuoliukams gal panasiai kaip plytoms, t.y. ner stipriai isreikstos talijos
O siaip sakyciau dabar mada ant tokiu drabuziu figuroms be islenkimu. Nes ir figuros tos be islenkimu madingos, a lia manekenes Man pvz del to 1-2-3 labai patinka, svarku iliemenavimas pasakiskas
QUOTE(groovy @ 2011 12 19, 20:45)
Ziuriu visas tema paveikia taip, kad traukia "apsivalyti" As sestadieni i komisa pridaviau pora maisiuku, ir jau dar kelis daiktus sugalvojau atidavimui.
Labas vakaras,
Smagu skaityti, bet norisi ir parašyti.
Buvom šiandien su MB Akropoly, į kelias drabužių parduotuves užsukau, bet nieko labai nemačiau MOSAIC man storesnės kelnės netiko, o ir medžiaga tokia keista buvo (šiurkšti ir nelabai išvaizdi). Kažin kur rasti kelnių su 104 cm klubais ir 179 cm ūgiu?
Buvom ir Reserved (vieni marškinukai visai tiko, tik galvoju, ar ciklameninė spalva man nepabodusi). Ir MB mane šiek tiek nustebino: pasiėmiau dvejus marškinius, tai apie vienus net nematęs pasakė, kad spalva netiks, o ciklameninius įvertino kaip mano spalvą. (Jam tai visai nebūdinga, dažniausiai sako "nežinau"). Tik man kaina truputį nepatiko - beveik 100 lt. Gal laukt, ar dar nuleis, ar ne? Nes mano dydis einamas, o paskui sunku pasakyti ar ką berasčiau.
Vienu žodžiu, moteriški galvosūkiai, o ir šventėms net nežinau ką rengsiuos (kažkaip man šiemet jos nesijaučia ).
Smagu skaityti, bet norisi ir parašyti.
Buvom šiandien su MB Akropoly, į kelias drabužių parduotuves užsukau, bet nieko labai nemačiau MOSAIC man storesnės kelnės netiko, o ir medžiaga tokia keista buvo (šiurkšti ir nelabai išvaizdi). Kažin kur rasti kelnių su 104 cm klubais ir 179 cm ūgiu?
Buvom ir Reserved (vieni marškinukai visai tiko, tik galvoju, ar ciklameninė spalva man nepabodusi). Ir MB mane šiek tiek nustebino: pasiėmiau dvejus marškinius, tai apie vienus net nematęs pasakė, kad spalva netiks, o ciklameninius įvertino kaip mano spalvą. (Jam tai visai nebūdinga, dažniausiai sako "nežinau"). Tik man kaina truputį nepatiko - beveik 100 lt. Gal laukt, ar dar nuleis, ar ne? Nes mano dydis einamas, o paskui sunku pasakyti ar ką berasčiau.
Vienu žodžiu, moteriški galvosūkiai, o ir šventėms net nežinau ką rengsiuos (kažkaip man šiemet jos nesijaučia ).
QUOTE(Shana @ 2011 12 19, 21:24)
Obuoliukams gal panasiai kaip plytoms, t.y. ner stipriai isreikstos talijos
O siaip sakyciau dabar mada ant tokiu drabuziu figuroms be islenkimu. Nes ir figuros tos be islenkimu madingos, a lia manekenes Man pvz del to 1-2-3 labai patinka, svarku iliemenavimas pasakiskas
Juokaujate, i tuos kur be islenkimu kiti apvalumai niekaip neisipaisys. Siuo metu esu neblogos formos- talija turiu
QUOTE(daite @ 2011 12 19, 22:25)
100 lt už marškinius iš Reserved yra labai daug. Čia išvis jokios nuolaidos jiems nebuvo? Per išpardavimus Reservery bus po 30, o per finalą - ir po 5 būna Aišku, šitie konkretūs marškiniai gali nedagyventi iki didesnių nukainavimų, bet už 100 vis tiek neimčiau Ne šitoj, tai kitoj parduotuvėj atsiras tinkamų ir už palankesnę kainą