Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2011 12 19, 14:02)
O sepeteliams nieko, jei jie atviri stovi? blush2.gif

O kas jiems galia atsitikti? Aš manau, kad nieko mastau.gif
QUOTE(lauryna @ 2011 12 19, 14:19)
Visalaik zavejausi Dontstop organizuotumu , sumanumu ir praktiskumu. 4u.gif Berods, forume vienas is mano sutiktu zmoniu, kuris nepasiduoda provokacijoms, neuzgaulioja kitu, nuosirdus ,  atvirai ir ramiai isdesto savo pozicija. Labai  faina skaityti Tavo postus. 4u.gif

Ačiū blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 18, 14:34)
Aš tik tiek pastebėjau, kad labiausiai man tinka New Yorker Fishbone linijos kelnės, ir visai netinka rūbai iš Zara, Bershka, Pull and bear (į kelnes neįtalpinu šlaunų, į maikes/palaidines/švarkus - biusto, marškiniai ir paltai palieka nat nugaros kuprą).

Štai du įdomūs straipsniai rusų kalba apie visas šitas populiarias parduotuves, surašyta ir dėl nuolaidų, ir dėl dominuojančių spalvų, ir kokiam fogūros tipui modeliai

Zara, Mango, Reserved, Mosaic, Monton, Promod

Pull and bear, Bershka, Lindex, Seppala ir kt

Žinokit, aš irgi jau keletą atradimų padariau. Kelnės ir džinsai man tinka tik Vero Modoj (Vero Modos arba Only formos). labai norėčiau, kad pasidalintumėte, kur kriaušei labiausiai tinka drabužiai, nes rusiškai neskaitau blush2.gif

QUOTE(solo @ 2011 12 19, 11:03)
Laba diena,

nusipirkau tuniką Naujiems  blush2.gif  pamačiau iškart taip prilipo, juolab, kad bus dažnai panaudojama. Raudono vyno spalvos....

Labas, parodyk bigsmile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Žiūriu, žiūriu į femme ir galvoju - "nu blyn, nu ir apsirengė... į kalėdinį darželio balių... Nu ir kaip dabar žmogui pasakyt, kad nu negalima taip į darželį eit?" Kol atsigavo atmintis apie karnavalą doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 19, 13:54)
Prie tokio modelio tik trumpomis rankovemis:
user posted image
Tiktu susijuosti plonu dirziuku?  blush2.gif
neatrodytu keistai su ta sutraukta apacia?  blush2.gif
nusprendziau nustoti nesioti nesciu rubus  lotuliukas.gif

Man tai atrodytu keistai su dirzu, kaip koks kopustas. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 19, 15:07)
labai norėčiau, kad pasidalintumėte, kur kriaušei labiausiai tinka drabužiai, nes rusiškai neskaitau blush2.gif
Labas, parodyk bigsmile.gif

Anam straipsny kriaušėm rekomendavo Monton, Mosaic (konkrečiai, sukneles) ir Reserved. O šiaip labai gyrė Monton ir Orsay - už madingumą, jaunatvišką stilių. Aš visad vengiau Monton, nes man atrodė, kad ten prekiauja pagrinde kostiumėliais damom 50+. Reikės užeiti, gal kas pasikeitė. O Orsay išvis nežinau, ar pas mus yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 19, 13:02)

Femme, labai graziai atrodet. Tikras disco rolleyes.gif . Man tiesa pasakius primine kazkodel filma Terminatorius, kai ten pradzioje heroje buvo klube biggrin.gif Tik rankinukas ne iki galo mane itikino g.gif

galima "tu" wink.gif
Aha, rankinukas buvo pagriebtas pats ryškiausias iš turimų blush2.gif specialiai nederinau ax.gif

QUOTE(manjana @ 2011 12 19, 14:12)
lotuliukas.gif Žiūriu, žiūriu į femme ir galvoju - "nu blyn, nu ir apsirengė... į kalėdinį darželio balių... Nu ir kaip dabar žmogui pasakyt, kad nu negalima taip į darželį eit?" Kol atsigavo atmintis apie karnavalą  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 19, 14:18)
Anam straipsny kriaušėm rekomendavo  Monton, Mosaic (konkrečiai, sukneles) ir Reserved. O šiaip labai gyrė Monton ir Orsay - už madingumą, jaunatvišką stilių. Aš visad vengiau Monton, nes man atrodė, kad ten prekiauja pagrinde kostiumėliais damom 50+. Reikės užeiti, gal kas pasikeitė. O Orsay išvis nežinau, ar pas mus yra  blush2.gif

Yra Orsay Akropoly, bent jau buvo anksčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 19, 14:26)
Yra Orsay Akropoly, bent jau buvo anksčiau 4u.gif

groovy, aš savo tuniką pirkau Orsay Akre Kaune,nes Klp nėra, tai man ten labai daug gražių rūbų...
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 19, 11:28)
Bytte, man atrodo tu biski ant saves prisneki be reikalo 4u.gif

čia MB visada seniau irgi taip kalbėjo, kol nepatampiau su savimi po parduotuves. Mano dydžiai: klubai/talija/krutinė - 110/82/94... tai jau viršus nuo apačios dydžiais ženkliai skiriasi, be to pasirodo kad apatinei daliai diduma vardų net neveža reikiamo dydžio. O seniau tai prie tokių pat klubų dar plonesnį viršų turėjau ir taliją svyruojančią tarp 60-70 cm.
Paskutiniai mano pirkiniai visi buvo iš Lindex, kažkaip atitinkamo fasono papuolė, tai plona striukė ilga pas mane iš ten S dydžio... bet labai mažai fasonų aplamai randu kriaušėms tokioms ryškiai išreikštoms.
Radau kaip vyriškus marškinius persisiūti į suknelę, reiks perknist MB spintą, aš jam pripirkus kaip tyčia savo spalvų marškinių buvau, bet nepamenu ar išmečiau... po švenčiu bandysiu kažką organizuot.
Papildyta:
femme kaip keista jus tokią ryškią matyt. Bet gražiai atrodėt, tikrai atitikot laikmetį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 19, 16:20)

femme kaip keista jus tokią ryškią matyt. Bet gražiai atrodėt, tikrai atitikot laikmetį 4u.gif

ačiū wub.gif iš tiesų, kasdien tokių spalvų nenešioju, na palaidinę tai vasarą prie įdegusio kūno į kokį klubą apsivilkdavau blush2.gif
bet šiaip kuo man patinka karnavalai, tai kad kolektyvas turi užsiėmimo geroms porai valandų vienas kito neįprastą išvaizdą aptarinėt thumbup.gif ir atsipalaiduoti padeda - ypač užvežė to laikmečio muzika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 12 19, 14:12)
Man tai atrodytu keistai su dirzu, kaip koks kopustas. bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dekui uz nuomone, as pati va irgi neapsisprendziu grazu ar negrazu ax.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 12 19, 14:18)
Anam straipsny kriaušėm rekomendavo  Monton, Mosaic (konkrečiai, sukneles) ir Reserved. O šiaip labai gyrė Monton ir Orsay - už madingumą, jaunatvišką stilių.

Monton aš irgi nelabai lankausi, tik brangiausiasis mėgsta, bet į moterišką pusę užsukus vistiek nežiūriu, nes dauguma tokių oficialių ir vyresnėms moteriškėms man skirta atrodo blush2.gif
Mosaic pritariu. Bet va Reserved sakyčiau ne, draugė tikrų tikriausia kriaušė, tai netelpa su savo užpakaliu. Aš vadinkite kaip norite ar smėlio laikrodis, ar kriaušė bet bet kokiu atveju irgi netelpu į jokio modelio sukneles. nei per krūtinę, nei per užpakalį. Į tas, kurias telpu labai platu ir ryškiai per dideli per liemenį. Ten gal labiau kokiems bananams ar I tipo, kur nėra labai ryškiai išreikštų nei klubų, nei krūtinės, nei abiejų iš karto. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 19, 18:07)
Bet va Reserved sakyčiau ne, draugė tikrų tikriausia kriaušė, tai netelpa su savo užpakaliu. Aš vadinkite kaip norite ar smėlio laikrodis, ar kriaušė bet bet kokiu atveju irgi netelpu į jokio modelio sukneles. nei per krūtinę, nei per užpakalį. Į tas, kurias telpu labai platu ir ryškiai per dideli per liemenį. Ten gal labiau kokiems bananams ar I tipo, kur nėra labai ryškiai išreikštų nei klubų, nei krūtinės, nei abiejų iš karto.  ax.gif

Man iš Reserved viskas tinka (ryškiai išreikštas smėlio laikrodis), mano mamai taip pat (ryški kriaušė) smile.gif
Atsakyti