Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 12 19, 10:45)
Tai kad priešingai rašo  biggrin.gif :

Лекало моделей Зары не для всех. В основном модели одежды ориентированы на тип фигуры «прямоугольник». Если ты обладательница ярко выраженных «песочных часов» или «гитары» то с юбками и брюками может возникнуть проблема – в попе узко, в талии велико.

O čia apie Mango:

Правда, наблюдается та же проблема, что у Зары – модели брюк на худые ноги. Каждой второй брюки Манго будут узки в ляжках.

Na, ne esmė  irnesakyk.gif

Turejau omeny sita. O talijoj daznai kelnes ciut laisvokos, cia jau nieko nepadarysi. Bet uzpakalis ir kojos graziai guli-

Многие прямые и зауженные брюки узки в ляжках, модели для стройных и худых ног.
Правда, наблюдается та же проблема, что у Зары – модели брюк на худые ноги. Каждой второй брюки Манго будут узки в ляжках.

Niu ir gal as nesu labai "обладательница ярко выраженных " biggrin.gif
Pas mane skirtumas didesnis papai/juosmuo, nei klubai/juosmuo. Nesakyciau, kad kojos labai plonos biggrin.gif bet neturi tendencijos pilneti, cia faktas.
Is tikro tai nzn kodel, bet butent kelnes man dazniausiai visai gerai guli rolleyes.gif

Mergaiciukas, as galvojau apie jusu suknele - o gal tada visru derinti melyna, bet is tokiu rudeniniu melynumu, pridusintu. Ir su pilskvai sidabriniu tinka, ir prie veido saltuma susvelnins g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 19 gruodžio 2011 - 11:01
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2011 12 19, 01:16)
Po apacia as cia tarp kitko klausiau, nes kai grisiu po MA dirbt, planuoju gal darbinei kapsulei pritaikyt. Bet dar neapsisprendziau ar ne per daug blizga  g.gif

Na, mano nuomone, ji darbinei kapsulei schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Ir neįsivaizduoju po ja kažko papildomai apsirengta g.gif
Atsakyti
Laba diena,

nusipirkau tuniką Naujiems blush2.gif pamačiau iškart taip prilipo, juolab, kad bus dažnai panaudojama. Raudono vyno spalvos....
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Aš jau po karnavalo thumbup.gif
Įmečiau pora nuotraukyčių į mūsų albumą 4u.gif
Atsakyti
Mano preliminarus sąrašas išpardavimams ( o sakiau nieko nereikia, ane biggrin.gif )

šiai žiemai:

1. Pūkinė striukė o gal net visa paltas, noriu ryškau, mėlyno, raudono, mačiau gražu su gradacija nuo mėlyno link juodo

user posted image

user posted image

2. Vilnonis sijonas iki kelių (juodos, pilkos arba mėlynos spalvos) - dėl modelio dar galvoju

3. Vilnonės siauros kelnės (tokios pat spalvos)

user posted image

Kitai žiemai:

1. Plokščiapadžiai žieminiai batai

Pavasariui:

1. Palaidinė - ryški, su printais
2. Palaidinė vienspalvė mėlyna
3. Kardiganas su stambiom gėlėm, mėlynos gėlės šviesiam fone:

user posted image

4. 5. Topai prie jo - mėlynas ir šviesus
6. 7. Topai prie turimo kardigano (bordo su juodom detalėm) - bordo ir juodas
8. Trikotažinė suknelė iki kelių ilgom rankovėm, geria būtų susiaučiama, neatsisakyčiau ir 2 rolleyes.gif
9. Marškiniai ilgi su guminiu diržu, prie skinny

user posted image

Vasarai:

1. Maikutė prie vieno turimo problematiško sijono, štai sijonas

user posted image

Vasarai reikia visko žymiai dugiau, bet kadangi išpardavimai žiemos, manau, didelio pasirinkimo, pvz, vasarinių suknelių nebus. Tad užsibrėžiu rasti tik maikutę.

Bendrai:

1. Raudonas rankinukas
2. Mėlynas rankinukas
3. Apatiniai biggrin.gif
4. Ploni šalikėliai pavasariui - kiek tik rasiu

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 19, 11:44)
Mano preliminarus sąrašas išpardavimams ( o sakiau nieko nereikia, ane  biggrin.gif )

Mes netikejom tongue.gif
Dontstop, is kur jus tokia organizuota, cia igimta ar islavinta? doh.gif biggrin.gif
Klausimas ne i tema - jus turit labai daug kosmetikos, seseliuku ir kitokiu smulkmeneliu - kaip juos padoriai laikot, kad butu viskas lengvai pasiekiama ir nebutu bardako?

Man reikia palto - raudono arba rudo.
Kelniu ofisiniu, butu gerai kokios nors svelnios khaki atmainos spalvos g.gif arba pilku g.gif
O vasarai tai dar net negalvoju biggrin.gif

Apie kuno sudejima dabar galvojau - be tu visu kriausiu ir kitu vaisiu, yra gi kitokie skirstymai, pvz ektomorfus/mezomorfus/endomorfus (teatleidzia man antropologijos destytojas jei nusisnekejau biggrin.gif ), kur irgi yra tam tikros proporcijos nustatomas ir raumenu/riebalu mases santykis, etc, is ju dar issiveda mase potipiu g.gif
Ka noriu pasakyti, kad tame paciame tipe yra daug potipiu, todel viena kriausyte gali skirtis nuo kitos gerokai vizualiai. As esu pvz smelis, bet atletiskas smelis, matau smeliu kurie visai kitaip atrodo g.gif

Einu Femmes apziureti ax.gif

Akiniu nuo saules rekomendacijos pagal veido forma
http://www.unitedsha...en/choosing.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 19 gruodžio 2011 - 12:14
QUOTE(dontstop @ 2011 12 19, 11:44)
Mano preliminarus sąrašas išpardavimams ( o sakiau nieko nereikia, ane  biggrin.gif )

oho kiek daug, ir cia kiekvienais metais taip? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 19, 12:58)
Mes netikejom tongue.gif
Dontstop, is kur jus tokia organizuota, cia igimta ar islavinta? doh.gif  biggrin.gif
Klausimas ne i tema - jus turit labai daug kosmetikos, seseliuku ir kitokiu smulkmeneliu - kaip juos padoriai laikot, kad butu viskas lengvai pasiekiama ir nebutu bardako?

Mano įgimta, bet įmanoma išlavint ax.gif

Neturiu aš daug kosmetikos blush2.gif Ir deja, neturiu tualetinio staliuko. Visas turtas telpa ant komodos:

user posted image

Priekiniame plane:
šepetėliai (keliolika) - anksčiau juos laikiau vazelėje, kas visai patogu, bet vaikas sudaužė ir naujos nebepirkau
rožinėje kosmetinėje visos smulkmenos (tušas, pieštukas antakiams, pincetas, konsileris, drožtukas ir tt) ir pieštukai akims (~15)
Antras planas:
baltoj kosmetinėj šešėliai, pagrindinė paletė slepiama nuo vaiko rūbų spintoje lotuliukas.gif
šalia veidrodžio skaistalai (3 vnt) ir bronzeriai (2 vnt - matinis ir blizgus)
juoduose maišeliuose lūpdažiai (3 vnt) ir lūpų blizgėsiai (7 vnt)
gėlėtoje dėžutėje - papuošalai
kosmetinėje virš jos - viskas nagams (spalvotų lakų 5 vnt)
Viskas labai patogiai išdėliota, tačiau estetinio vaizdo kaip matot nėra ax.gif

Papildyta:
QUOTE(melynesne @ 2011 12 19, 13:02)
oho kiek daug, ir cia kiekvienais metais taip?  biggrin.gif

Na kaip čia pasakius g.gif Kas mėnesį perku po keletą daiktų, o išpardavimų mėnesiais - po kelioliką. Nežinau, ar čia daug, ar mažai.. Bendras rūbų kiekis visgi mažas, bet jie dažnai atnaujinami. Kaip sakiau, kas mėn keletą naujų daiktų perku, bet ir keletą parduodu.
Taip išlaikomas pastovus, sąlyginai nedidelis kiekis daiktų smile.gif
Atsakyti
As nusprendziau praleisti ziemos kapsule tongue.gif naiviai tikiuosi, kad prognozes del labai velyvos, gana siltos ir trumpos ziemos issipildys ir issiversiu su tuo ka turiu, nes nekenciu storu megztu megztiniu ir visu zieminiu rubu blush2.gif
O pavasariui reikia:
1. Plonos striukes. Gal odines, gal ne blush2.gif norejau pilkos, bet nebezinau..
2. Salikelis priderintas prie striukes spalvos.
3. Dvi tases: sviesiai pilka - tikrai ir tamsiai ruda - su didelemis abejonemis. Vienu zodziu antra turi tikti prie turbut smelio spalvos striukes ir daugmaz prie kitu pavasariniu/vasariniu rubu, avalynes: gal tada geriau kokia beige ar ryza? g.gif
4. Dvi poros batu. Neisivaizduoju kokiu spalvu doh.gif kadangi juodus dar turiu, tai gal kazkas atitinkamai pagal rankines g.gif
5. Du kardiganai: vienas trumpas su sagutemis (numanau, kad svelniai svelniai rozinis arba avietinis koks nors) ir trumpas su sagutemis, kokiomis nors kvarbatkomis, detalemis, spalva neaiski blush2.gif aisku dar noreciau ilgo kardigano ir gal kokio geleto dar vieno.. lotuliukas.gif apseisiu, arba itrauksiu i vasaros sarasa hihihi.gif
6. Viena suknele vistiek, malonumo patenkinimui blush2.gif
7. Labiau klasikinis, pusiau oficialus, neutralus sijonukas.
doh.gif daiktas aiskus, bet su spalvomis galvos skausmas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 12 19, 12:16)
Kas mėnesį perku po keletą daiktų, o išpardavimų mėnesiais - po kelioliką. Nežinau, ar čia daug, ar mažai.. Bendras rūbų kiekis visgi mažas, bet jie dažnai atnaujinami. Kaip sakiau, kas mėn keletą naujų daiktų perku, bet ir keletą parduodu.
Taip išlaikomas pastovus, sąlyginai nedidelis kiekis daiktų  smile.gif

Tada kaip ir nedaug smile.gif ech, kad man pavyktu taip susiplanuoti ir viska susigalvoti ko noriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 19, 12:16)
Mano įgimta, bet įmanoma išlavint  ax.gif

Neturiu aš daug kosmetikos  blush2.gif  Ir deja, neturiu tualetinio staliuko. Visas turtas telpa ant komodos:

Viskas labai patogiai išdėliota, tačiau estetinio vaizdo kaip matot nėra  ax.gif

g.gif Sakot galima. As pradejau lankyti temoje, kur islaidas maistui kontroliuoja, labai susizavejau, rinkau cekius 2 men, suskaiciavau, kad isleidziam tiek kiek ir galvojau, su labai mazais pasvyravimais, nusprendziau, kad islaidos labai normalios, ner ant ko taupyti, o suskaiciuoti pagal maisto grupes taip tu cekiu ir neprisiruosiau biggrin.gif

As irgi neturiu staliuko, mano turtas vonioje. O jusu labai viskas tvarkingai atrodo 4u.gif Pendzeliuku tai labai daug pas jus biggrin.gif As puse velnio susiorganizavau, i tokia didele pailga kosmetine su daug ivairaus dydzio kisenukiu, tik va mazi palaidi seseliai vietos neranda doh.gif O sepeteliams nieko, jei jie atviri stovi? blush2.gif

Femme, labai graziai atrodet. Tikras disco rolleyes.gif . Man tiesa pasakius primine kazkodel filma Terminatorius, kai ten pradzioje heroje buvo klube biggrin.gif Tik rankinukas ne iki galo mane itikino g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 19 gruodžio 2011 - 13:16
Visalaik zavejausi Dontstop organizuotumu , sumanumu ir praktiskumu. 4u.gif Berods, forume vienas is mano sutiktu zmoniu, kuris nepasiduoda provokacijoms, neuzgaulioja kitu, nuosirdus , atvirai ir ramiai isdesto savo pozicija. Labai faina skaityti Tavo postus. 4u.gif
Atsakyti
Prie tokio modelio tik trumpomis rankovemis:
user posted image
Tiktu susijuosti plonu dirziuku? blush2.gif
neatrodytu keistai su ta sutraukta apacia? blush2.gif
nusprendziau nustoti nesioti nesciu rubus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynesne: 19 gruodžio 2011 - 13:54