Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Maniškį perauklėti, tai.. schmoll.gif nors ima labai atkreipti dėmesį į tai ką pasakau ir išrenku. Vyriška savigarba: kategoriškai laikosi savo požiūrio, skonio, pasirinkimo ir iki raudonumo užsispyręs aiškina, kad kitko nepirks, tačiau palaukia porą dienų, savaičių ar net mėnesių kol pasimiršta ta tema ir tada jau oriai vaidina, kad "pats" sugalvojo ir renkasi mano variantą lotuliukas.gif svarbiausia būna neišsiduoti ir nepaerzinti hihihi.gif
Bet reikėtų gal ir jam kapsulę sudaryti, nes jis pažįsta tik juodą, baltą spalvas, pirkdamas galvoja tik apie vieną derinį.. ir čia ne taip, kaip aš, kad nusiperku kažką iki 100Lt ir kitą sezoną nebenoriu.. jis nusiperka megztinį už 200Lt, o kitais metais jau vėl reikia.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėl vyrų čia ju off topic gaunasi, bet įdomu ax.gif Mėlynesne, ar jūsų su vyru santykių pradžioje nebuvo toks periodas, kuomet jūs kruopščiai ruošdavotės pasimatymams, apgalvodavote apdarus, šukuoseną, kvepalus, papuošalus ir tt Tai yra, stengdavotės atrodyti patraukliai, sužavėti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 13, 19:29)

drinks_cheers.gif sutinku su daugeliu jusu minciu del vyru ir puosimosi 4u.gif jei jau myli tai myli ir su chalatu ir sergancia ir nepasidaziusia...ne cia esme...aplamai moterys LT jau taip lepina tuos savo vyrus biggrin.gif namie as renkuosi patoguma ,patoguma ir dar karta patoguma,o kur atsipalaiduoti,jei ne namie,o tai reiskia,kad vaikstau "belekaip",nepasidaziusi ir tt., ir jauciausi mylima ir lepinama,ir mano meile vyrai nepriklauso nuo to,kaip jis apsirenges,gali tik patikti nepatikti,bet siaip jis man visada gerai atrodo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 12 13, 19:48)
Dėl vyrų čia ju off  topic gaunasi, bet įdomu  ax.gif  Mėlynesne, ar jūsų su vyru santykių pradžioje nebuvo toks periodas, kuomet jūs kruopščiai ruošdavotės pasimatymams, apgalvodavote apdarus, šukuoseną, kvepalus, papuošalus ir tt Tai yra, stengdavotės atrodyti patraukliai, sužavėti?  ax.gif

manau visiems ir visoms tas periodas buvo,bet juk,kai santykiai perauga i gilesnius,manau isvaizda atsiduria antram plane...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 13, 15:53)
. Kaip ir su juoda spalva: rūbai arba juodi, arba juodi. Aš jį iškrapčiau kažkiek, įsiūliau "mazutinę", chaki, pilką...

Gal musu vyrai ta pat diena gime biggrin.gif
Pas mus vadinasi taip - bet kokia spalva yra grazi, jei ji yra juoda doh.gif

Man irgi patinka blogo vyruko ivaizdis tongue.gif Del to nepatinka kostiumai, tik tokie smokingai, a lia mafijos tipazas, uniformos wub.gif niu ir aisku "kozha" tongue.gif

QUOTE(melynesne @ 2011 12 13, 17:29)
Visiškai ne, neturiu nieko neigiamo prieš vyrus. Greičiau prieš moteris, kurios sulindusios vyrams į vieną vietą ar viską daro tik dėl jų tongue.gif 

Nezinau kieno atzvilgiu tas neigiamas nusiteikimas, bet arsokas reagavimas i ramius postus, juokus ir paprasta blevyzgojima, kazkodel labai pastebimas.

As visad bandau apversti situacija - ar man patinka, kad mano vyras del manes gali pasitempti, ar man patinka, kad jis nevaiksto namie bile kaip ir jam ne vienodai rolleyes.gif Taip patinka. Ir manau nusipelno , kad ir as taip daryciau.
Nors kaip sake lyg Sunray, man paciai patinka vaikscioti namie smagiais drabuziais ir biski susitvarkyti, tiesiog del saves ax.gif
O palieka/nepalieka etc tema, manau su garderobu maziausiai susijusi smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 12 13, 17:44)
Taip, ištampyti keliai - netvarkinga ir negražu  smile.gif  Neištsitampo jie po dienos nešiojimo, mažiausiai po kelių mėnesių  ax.gif

Logikos jūsų vis tiek nesupratau...  Nepatinka spalva - bet namuose ji jau pradeda patikti?

Pas mane toks naminis kostiumelis, panasus kaip foto dejau, jau beveik metai ir visai neissitampe keliai smile.gif

drinks_cheers.gif Man tas pats neaisku.
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 12 13, 18:52)

Papildyta:

manau visiems ir  visoms tas periodas buvo,bet juk,kai santykiai perauga i gilesnius,manau isvaizda atsiduria antram plane...

Išvaizda bet kokiu periodu neturi būti pirmam plane, bet kai ji atsiduria bala žino kokiam 100 plane, meilė, aistra ir susižavėjimas partneriu pradeda po truputį blėsti... rolleyes.gif Ir ne tik vyro moters atžvilgiu, bet ir atvirkščiai smile.gif

Patogumą galima suderinti su tvarkingumu, grožiu, patrauklumu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 12 13, 18:58)

As visad bandau apversti situacija - ar man patinka, kad mano vyras del manes gali pasitempti, ar man patinka, kad jis nevaiksto namie bile kaip ir jam ne vienodai rolleyes.gif Taip patinka. Ir manau nusipelno , kad ir as taip daryciau.

Būtent drinks_cheers.gif Ir man nepatiktų, jei vyras apsileistų. Bet kuria prasme apsileistų, čia ne tik apie drabužius. Jei santykių pradžioje jis stengdavosi pasipuošti per pasimatymus, tai aš noriu, kad ir dabar jis stengtųsi visada atrodyti pasitempęs ir patrauklus dėl manęs smile.gif Ir tas pasitempimas namuose tereiškia švarius ir nenutampytus treningus biggrin.gif Ir su patogumu be problemų suderinama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 13, 20:04)
Išvaizda bet kokiu periodu neturi būti pirmam plane, bet kai ji atsiduria bala žino kokiam 100 plane, meilė, aistra ir susižavėjimas partneriu pradeda po truputį blėsti... rolleyes.gif  Ir ne tik vyro moters atžvilgiu, bet ir atvirkščiai  smile.gif
jeigu jus mylite zmogu uz jo ISVAIZDA, tai laikinas dalykas ir viena diena gali dingti.Zmogus gali patekti i autoavarija (niekam to nelinkiu) ir po smegenu sutrenkimo pavirsti tik valgancia darzove. Ar ir tuomet myletumete ta zmogu? gyvenant kartu, bet kuris vyras nustoja zerti komplimentus apie moters isvaizda nuo ryto iki vakaro, ir buna rutina isliuogia ne tik i buiti, bet ir i lova, bet tai nereiskia,kad meile dingsta,jei ji yra ...
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 12 13, 19:19)
jeigu jus mylite zmogu uz jo  ISVAIZDA, tai laikinas dalykas ir viena diena gali dingti.Zmogus gali patekti i autoavarija (niekam to nelinkiu) ir po smegenu sutrenkimo pavirsti tik valgancia  darzove. Ar ir tuomet myletumete ta zmogu? gyvenant kartu, bet kuris vyras nustoja zerti komplimentus apie moters isvaizda nuo ryto iki vakaro, ir buna rutina isliuogia ne tik i buiti, bet ir i lova, bet tai nereiskia,kad meile dingsta,jei ji yra ...

Kumiko, vienu postu aukščiau ir aš rašiau, kad išvaizda neturi būti pirmaeilis dalykas ax.gif Bet - išvaizda ir patrauklumas yra svarbūs dalykai santuokoje, konkrečiai lytiniame gyvenime. Būtent tam, kad neįsigaliotų rutina ir vyras nenustotų žerti komplimentų ir reikia dėti pastangas. Minimalios pastangos - atrodyti tvarkingai vyro akivaizdoje. Tai nei svarbiausias, nei vienintelis dalykas, gelbėjantis santuoką nuo rutinos biggrin.gif Ne, tik vienas iš daugybės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 12 13, 18:19)
jeigu jus mylite zmogu uz jo  ISVAIZDA,

kazkaip cia gal per daug nuplaukiama i kategoriskumus.
Nebutinai patogumas ir grozis ar tvarkingumas nesuderinami. Man pvz nereikia, kad namuose vyras vaiksciotu su kelnem su kantu, bet nezinau ar labai patiktu, kad vaiksciotu su kelnem kurios jau "niekam daugiau netinka". Moteru atveju yra puikiausiu Leisure suit tipo, kaip meciau anksciau paveiksliukus, ir grazu ir patogu. Esme ta, ka man atrodo ir Dontstop bando pasakyti - jei manote, kad rubas netinkamas, kad pasirodyti kitiems, na netinka spalva, negraziai su juo atrodot, ir tt jis gi namie graziu nepasidaro g.gif O vadinasi jum nesvarbu, kad namie neatrodot graziai g.gif Su patogumu tai man atrodo ne tiek jau susije, yra N+ variantu kai ir grazu ir patogu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 13 gruodžio 2011 - 18:30
Sveikos merginos, noreciau ir as i jusu bureli, apie rubelius pasneketi smile.gif Nes pas mane taip pat spinta pilna rubu, bet nera ka apsirengti, tik vat perziurejau kiek cia temukiu reikia perskaityt kad viska zinoti g.gif Sakau gal esate susikonspektavusios kazka apie rubu kapsules, kad nereiketu tiek daug temu atgal skaityti 4u.gif Buciau labai dekinga jei imestumete i foruma arba i az blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2011 12 13, 19:28)
Sveikos merginos, noreciau ir as i jusu bureli, apie rubelius pasneketi smile.gif Nes pas mane taip pat spinta pilna rubu, bet nera ka apsirengti, tik vat perziurejau kiek cia temukiu reikia perskaityt kad viska zinoti  g.gif  Sakau gal esate susikonspektavusios kazka apie rubu kapsules, kad nereiketu tiek daug temu atgal  skaityti  4u.gif  Buciau labai dekinga jei imestumete i foruma arba i az  blush2.gif

Pirmam poste visa pagrindinė info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 12 13, 19:19)
jeigu jus mylite zmogu uz jo  ISVAIZDA, tai laikinas dalykas ir viena diena gali dingti.Zmogus gali patekti i autoavarija (niekam to nelinkiu) ir po smegenu sutrenkimo pavirsti tik valgancia  darzove. Ar ir tuomet myletumete ta zmogu? gyvenant kartu, bet kuris vyras nustoja zerti komplimentus apie moters isvaizda nuo ryto iki vakaro, ir buna rutina isliuogia ne tik i buiti, bet ir i lova, bet tai nereiskia,kad meile dingsta,jei ji yra ...

mes su vyru jau busim 17-lika metų, o komplimentų sulaukiu vis daugiau ir daugiau, nei tarkim pirmaisiais susižavėjimo metais. Negalėčiau normaliai jaustis santuokoje jai vyras man neskirtų dėmesio, juolab kad gelių puokštę pirmą gavau irgi matyt kokiais dešimtais metais buvimo kartu.
Vienas dalykas yra liga, autoavarija ar dar kas, o visai kitas paprastas apsileidimas. Aš nesiruošiu mesti savo vyro, dėl to kad jis žyla, atsiranda raukšlelių ar dar kas, bet kai maždaug visai dzin kaip atrodo ir su tokia poza, kam man, aš vedęs (čia taip vyrukai darbe tarpusavyje pakalba) atsiprašau... tada ir pantalonai suplyše patogu... niekas nemato (tarkim lovoj nuogas miega, nusirengia tamsoje... iš po kelnių nematyti, kam reikia, pas meilužies nevaikštau)
MB buvo tokios nuomonės kad visada su rutina taip būna, aš nesutikau niekad su tuo, ir dabar jis mane už tai labai myli. Jei rutina įsliuogia į lova, tai labai daug reiškia. Arba tada nieko nereiškia, jei kuris nors, laikas nuo laiko išeina į kitą lovą.
Nepatogių rūbų dėl vyro ar dar ko išvis niekada nenešioju. Tiesiog kiekvienai vietai yra skirti rūbai, ir labai faina jei jie yra gražūs ir suderinti.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 13, 17:44)
Logikos jūsų vis tiek nesupratau. Atsibodęs rūbas - namuose nešiojamas jau nebeatrodo atsibodęs?  unsure.gif  Nepatinka spalva - bet namuose ji jau pradeda patikti?

Tai čia ir yra "damušimas" namuose, kai kažkas neprilimpa morališkai ar kažkaip kitaip.. namuose juk tinka sunešioti. Gal tada reikėtų namuose irgi pirkti tris poras tapkių, derančių prie visko, derančias kojinaites ir t.t. Jau sakiau, nemanau, kad atskiras namų kapsulės formavimas yra ekonomiška, greičiau manau išsidirbinėjimas 4u.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 12 13, 17:48)
Mėlynesne, ar jūsų su vyru santykių pradžioje nebuvo toks periodas, kuomet jūs kruopščiai ruošdavotės pasimatymams, apgalvodavote apdarus, šukuoseną, kvepalus, papuošalus ir tt Tai yra, stengdavotės atrodyti patraukliai, sužavėti?  ax.gif

Kai pirmą kartą vyras mane pamatė ir susižavėjo, aš buvau pavargusi, beveik nemiegojusi ir pramiegojusi svarbų dalyką, dėl šios priežasties nepasidažiusi nei blakstienų, nei lūpų, susisukusi pusiau nešukuotą kuodą, iš spintos išsitraukusi pirmą pasitaikiusį megztinį, visiškai nederantį su šaliku, ir ką? tongue.gif būtent tą dieną jis mane pamatė ir patikau. Todėl ir į pirmą pasimatymą ėjau apsirengusi paprastai - lyg eičiau su drauge į miestą, į paskaitas ar bet kur kitur ir pasidažiusi lygiai taip pat minimaliai kaip kiekvieną dieną esant gerai nuotaikai. Visus antrus/trečius pasimatymus tiesiog atsidarydavau spintą ir apsirengdavau paprastą suknelę, džinsus.. pasidažydavau blakstienas. Viskas. Kaip ir kiekvieną paprastą dieną. Todėl nebijodavau ir netikėtų jo pasisiūlymų parvežti, užsukti pašnekėti ir t.t. O kam puoštis, kruopščiai viską rinktis ir bandyti sužavėti tuo, kokia nebūni kasdien? Čia panašiai kaip apsimetinėjimas tongue.gif lygiai taip pat, kaip noriu atrodyti gražiai kaip įmanoma natūraliau, taip noriu ir vyrui būti graži, patraukli natūrali, serganti, susivėlus, su treningais ir tokia kaip kasdieną. Beto kumiko labai taikliai pasakė, viskas kažkada perauga į kitą lygį, būtent tą lygį kai nustojama kažkuo apsimetinėti ir išlenda tiek savybės, tiek dalykai susiję su išvaizda ir kai mylima, būnama kartu ne dėl išvaizdos, aprangos. Arba visą gyvenimą bandoma apsimetinėti ir atsikėlus iš lovos puolama bėgti dažytis, rengtis šilkinius chalatėlius, kad neduok dieve vyras pamatytų tik gražią.. o galų gale vistiek išeina pas kitą, ir dažniausiai dar ir tokią, kuri nebijo būti natūrali, paprasta ir savimi 4u.gif

Atsakyti