QUOTE(dontstop @ 2011 12 13, 17:44)
Logikos jūsų vis tiek nesupratau. Atsibodęs rūbas - namuose nešiojamas jau nebeatrodo atsibodęs?

Nepatinka spalva - bet namuose ji jau pradeda patikti?
Tai čia ir yra "damušimas" namuose, kai kažkas neprilimpa morališkai ar kažkaip kitaip.. namuose juk tinka sunešioti. Gal tada reikėtų namuose irgi pirkti tris poras tapkių, derančių prie visko, derančias kojinaites ir t.t. Jau sakiau, nemanau, kad atskiras namų kapsulės formavimas yra ekonomiška, greičiau manau išsidirbinėjimas
QUOTE(dontstop @ 2011 12 13, 17:48)
Mėlynesne, ar jūsų su vyru santykių pradžioje nebuvo toks periodas, kuomet jūs kruopščiai ruošdavotės pasimatymams, apgalvodavote apdarus, šukuoseną, kvepalus, papuošalus ir tt Tai yra, stengdavotės atrodyti patraukliai, sužavėti?

Kai pirmą kartą vyras mane pamatė ir susižavėjo, aš buvau pavargusi, beveik nemiegojusi ir pramiegojusi svarbų dalyką, dėl šios priežasties nepasidažiusi nei blakstienų, nei lūpų, susisukusi pusiau nešukuotą kuodą, iš spintos išsitraukusi pirmą pasitaikiusį megztinį, visiškai nederantį su šaliku, ir ką?

būtent tą dieną jis mane pamatė ir patikau. Todėl ir į pirmą pasimatymą ėjau apsirengusi paprastai - lyg eičiau su drauge į miestą, į paskaitas ar bet kur kitur ir pasidažiusi lygiai taip pat minimaliai kaip kiekvieną dieną esant gerai nuotaikai. Visus antrus/trečius pasimatymus tiesiog atsidarydavau spintą ir apsirengdavau paprastą suknelę, džinsus.. pasidažydavau blakstienas. Viskas. Kaip ir kiekvieną paprastą dieną. Todėl nebijodavau ir netikėtų jo pasisiūlymų parvežti, užsukti pašnekėti ir t.t. O kam puoštis, kruopščiai viską rinktis ir bandyti sužavėti tuo, kokia nebūni kasdien? Čia panašiai kaip apsimetinėjimas

lygiai taip pat, kaip noriu atrodyti gražiai kaip įmanoma natūraliau, taip noriu ir vyrui būti graži, patraukli natūrali, serganti, susivėlus, su treningais ir tokia kaip kasdieną. Beto kumiko labai taikliai pasakė, viskas kažkada perauga į kitą lygį, būtent tą lygį kai nustojama kažkuo apsimetinėti ir išlenda tiek savybės, tiek dalykai susiję su išvaizda ir kai mylima, būnama kartu ne dėl išvaizdos, aprangos. Arba visą gyvenimą bandoma apsimetinėti ir atsikėlus iš lovos puolama bėgti dažytis, rengtis šilkinius chalatėlius, kad neduok dieve vyras pamatytų tik gražią.. o galų gale vistiek išeina pas kitą, ir dažniausiai dar ir tokią, kuri nebijo būti natūrali, paprasta ir savimi