QUOTE(mergaiciukas1 @ 2011 12 17, 23:22)
Klausiau kazkada, bet niekas neatsake kaip rengtis i vaiku svente, kuri vyks Operos ir baleto teatre. Visgi nutariau, kad reikia sukneles
Turiu va tokia :
Spalva man turbut nelabai tinkama, jei as soft autumn Bet nenoreciau pinigu naujai metyt siuo metu. Taigi kokios spalvos svarkeli ar koki kita virsu rekomenduotumet, kad susvelnint poveiki prie veido? Kaip galvojat, ar tiktu koks melynos atspalvis? Aciu
Turiu va tokia :
Spalva man turbut nelabai tinkama, jei as soft autumn Bet nenoreciau pinigu naujai metyt siuo metu. Taigi kokios spalvos svarkeli ar koki kita virsu rekomenduotumet, kad susvelnint poveiki prie veido? Kaip galvojat, ar tiktu koks melynos atspalvis? Aciu
Tai kazkada cia panos diskutavo, bet man susidare ispudis, kad labai skirtingai visose vietose ir visuose darzeliuose, uztad turbut sunku rekomenduoti kazka.
O del sukneles - manau labiau tiktu kazkas ant virsau ir kazkokios beige/rusvos/smelines/taupe Kaip Dontstop sake prie veido labiau turetu but rudenines spalvos. Aisku isivaizduoju kad surasti ir dar skubiai - sunkoka
QUOTE(dontstop @ 2011 12 18, 12:41)
arba netinka figūros tipui (Zara, Beshka, Pull and bear - kiek matavausi, tiek netiko, padariau išvadą, kad jie siuva I tipo figūrai).
O jus skirstot, t.y. manot kad kai kurios firmos orientuotos labiau i figuros tipa_ tada galima detaliau? Man pvz Zara labai gerai, kaip ir H&M. H&M isvis sakyciau kaip nuo manes matavimus nueme siutu