Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2011 12 17, 23:22)
Klausiau kazkada, bet niekas neatsake kaip rengtis i vaiku svente, kuri vyks Operos ir baleto teatre. Visgi nutariau, kad reikia sukneles  g.gif 

Turiu va tokia :user posted image

Spalva man turbut nelabai tinkama, jei as soft autumn  g.gif  Bet nenoreciau pinigu naujai metyt siuo metu. Taigi kokios spalvos svarkeli ar koki kita virsu rekomenduotumet, kad susvelnint poveiki prie veido? Kaip galvojat, ar tiktu koks melynos atspalvis? Aciu  4u.gif

Tai kazkada cia panos diskutavo, bet man susidare ispudis, kad labai skirtingai visose vietose ir visuose darzeliuose, uztad turbut sunku rekomenduoti kazka.
O del sukneles - manau labiau tiktu kazkas ant virsau ir kazkokios beige/rusvos/smelines/taupe g.gif Kaip Dontstop sake prie veido labiau turetu but rudenines spalvos. Aisku isivaizduoju kad surasti ir dar skubiai - sunkoka g.gif
user posted image

QUOTE(dontstop @ 2011 12 18, 12:41)
arba netinka figūros tipui (Zara, Beshka, Pull and bear  - kiek matavausi, tiek netiko, padariau išvadą, kad jie siuva I tipo figūrai).

O jus skirstot, t.y. manot kad kai kurios firmos orientuotos labiau i figuros tipa_ tada galima detaliau? Man pvz Zara labai gerai, kaip ir H&M. H&M isvis sakyciau kaip nuo manes matavimus nueme siutu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 18, 15:24)

O jus skirstot, t.y. manot kad kai kurios firmos orientuotos labiau i figuros tipa_ tada galima detaliau? Man pvz Zara labai gerai, kaip ir H&M. H&M isvis sakyciau kaip nuo manes matavimus nueme siutu g.gif

Aš tik tiek pastebėjau, kad labiausiai man tinka New Yorker Fishbone linijos kelnės, ir visai netinka rūbai iš Zara, Bershka, Pull and bear (į kelnes neįtalpinu šlaunų, į maikes/palaidines/švarkus - biusto, marškiniai ir paltai palieka nat nugaros kuprą).

Štai du įdomūs straipsniai rusų kalba apie visas šitas populiarias parduotuves, surašyta ir dėl nuolaidų, ir dėl dominuojančių spalvų, ir kokiam fogūros tipui modeliai

Zara, Mango, Reserved, Mosaic, Monton, Promod

Pull and bear, Bershka, Lindex, Seppala ir kt
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 18, 14:24)
Aš irgi geriausiu atveju per pačias Kalėdas papulsiu (jei dirbs), arba po Naujų  ax.gif

O PC SAVAS dar yra Reserved?
Papildyta:
Shana, zinok gali but. As kaip jau rasiau, man labai tinka ZARA kelnes, netinka MANGO, nes viskas labai zemai, liemuo ta prasme, arba tiesiog siuo metu ten tokie modeliai, ir netinka kelnes is Stardivarius, nes ten kazkokie tie rubai visi kaip pamazinti, nesuprantu g.gif biggrin.gif As esu 170 cm ir pagal figura kriausinis smelio laikrodis biggrin.gif

O palaidines/maikutes tai praktiskai visur tinka, dazniausiai M dydzio, bet nesuprantu kaip, kartais gerai ir S , ir L lotuliukas.gif Ai, o is New Yorkerio turejau viena topa is vis XS lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 18 gruodžio 2011 - 14:45
Manau, kad tikrai daugelis firmu turi savo "modelius", pgl. kuriu ismatavimus siuva savo drabuzius. Pvz.: beveik niekur niekada nerandu tinkamu kelniu: jei geras liemuo, tai netelpu per slaunis, jei telpu per slaunis ir blauzdas, tai liemuo atsiknojes per kokius 20 cm. Arba visos klesnes ilgos - nusipirkus dar reikia invetsuot i trumpinima.
O stai H&M jau turiu kelias kelnes ir daugiau kitokiu rubeliu - patinka ir stilius, ir kokybe, ir nereikia taisyti. Gaila, kad Lietuvoje sios firmos nera, tai vaziuojant pro "Suvalki Plaza" visada uzsuku , nesvarbu, ar butu ispardavimai, ar ne. Ir dar Orsay nusiaubiu, nors sita jau atsirado ir musuose.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 12 18, 15:43)
Ai, o is New Yorkerio turejau viena topa is vis XS  lotuliukas.gif

O aš turėjau maikę iš Terranovos S dydžio, su kuria važiavau gimdyti, ir ji man buvo net neaptempta, tik prigludusi pilvo srityje ax.gif Tikra palapinė laugh.gif
QUOTE(Mamce @ 2011 12 18, 18:38)
Arba visos klesnes ilgos - nusipirkus dar reikia invetsuot i trumpinima.

Čia jau ūgio problemos - aš irgi visada trumpinu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 18, 15:34)
Štai du įdomūs straipsniai rusų kalba apie visas šitas populiarias parduotuves, surašyta ir dėl nuolaidų, ir dėl dominuojančių spalvų, ir kokiam fogūros tipui modeliai

Zara, Mango, Reserved, Mosaic, Monton, Promod

Pull and bear, Bershka, Lindex, Seppala ir kt

Visai neblogi, apibendrinantys straipsniai. Aciu.
Atsakyti
DontStop ir Shana, aciu uz patarimus 4u.gif Spalva tikrai salta pilka ir dar su tokiu sidabro blizgiu. Polyvore vakar prisivepsojau graziu deriniusu melynos atspalviais, bet tikrai juk dar sustiprins saltuma... Kad bus sunku greit rast, tai tikrai. O ir savaitgaliu po parduotuves lakstyt neliko - sventes suvalgys smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 12 18, 08:51)
Mergaičiukai, man atrodo, nieko po apačia nereikia, ne tokia suknelė, medžiaga ir raštai, prastins marškinukai visą bendrą įvaizdį  g.gif

Po apacia as cia tarp kitko klausiau, nes kai grisiu po MA dirbt, planuoju gal darbinei kapsulei pritaikyt. Bet dar neapsisprendziau ar ne per daug blizga g.gif

QUOTE(Shana @ 2011 12 18, 14:24)
Tai kazkada cia panos diskutavo, bet man susidare ispudis, kad labai skirtingai visose vietose ir visuose darzeliuose, uztad turbut sunku rekomenduoti kazka.

Taip taip, sitas diskusijas maciau ir su darzeliu viskas aisku. Bet cia veiksmas Operos ir baleto teatre, tai turbut vistiek reikia atitinkamai puosniau nei i darzeli.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2011 12 19, 01:16)
Taip taip, sitas diskusijas maciau ir su darzeliu viskas aisku. Bet cia veiksmas Operos ir baleto teatre, tai turbut vistiek reikia atitinkamai puosniau nei i darzeli.

Klaipėdos muzikinis ne operos ir baleto teartas, bet jai lygint... tai nebuvo niekas ir ten puošniai labai apsirengę. Nereikėtų pamiršt, kad tradicijos persiaut batus nebėra, tai atitinkamai visi rūbai gaunasi paprastesni. Daugelis mamyčių apsirengusios būna tik tiek, kad ne kasdieniškai. Kokia sage pasipuošia, šaliu... kad su tokiom sukniom eitų nelabai pastebėjau. Juolab kad vis tiek į ratelį kviečia foje kokie personažai sudalyvauti tėvelius kartu su vaikais, o spektaklio metu mažieji lipa ant kelių glamžydami mamų sijonus. Aš pati, pamenu, ėjau su puošnesniu megztuku (puošnia didele kiauraraščiu megzta atverčiama apykakle) ir klasikiniu sijonu, kad būtų ir vaiką patogu ant rankų kelt ir pritūpt ne gėda. Aš visgi labiausiai atsižvelgčiau ar patogu su tokiu rūbu bus su vaiku ant rankų, nes tarkim su dukra nereikėjo, o sūnų visada tekdavo laikyt, nesiduodavo padedamas ant žemės.
Atsakyti
Aš niekada neįsimenu pavadinimų nei firmų, nei parduotuvių... nei ką iš kur perku. kažkaip mano galvoje tokia info neužsifiksuoja visiškai, kaip ir telefono numeriai, adresai ir visa kita kasdien naudojama informacija.
Bet gal gerai būtų pasižymėt kur ir ką perku g.gif
Iš donstop įdėtų straipsnių supratau, kad man išvis neverta eiti į parduotuves... nes mano dydžių (ką esu senai senai pastebėjus) rasti labai sunku, o klasikiniai rūbai man visai ne prie širdies. Taigi jeigu noriu pasijusti grom baba labai paprasta - eini po parduotuves, nerandi nei vieno rūbo kuris tilptų ant tavo šikynės, arba tiktų fasonas... į tai patinka ar ne neatsižvelgiant verysad.gif .
Atsakyti
Labas rytas,
user posted image

Dar švenčių tema 4u.gif
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
mergaiciukui patarciau irgi kažkuo pridengt pečius, žinia, Operos ir baleto teatre nebus šilta. Kadangi tai vaikų šventė, tai gal aš asmeniškai vilkčiausi kokį puošnesnį susagstomą megztinuką. Aišku, siūlau nepamiršti papuošalų - auskarų kokių, apyrankės. Arba įdomesnio koljė.
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(dontstop @ 2011 12 18, 14:34)

Paskaiciau, Del Mango ir Zaros, nes kitu kazkaip neturiu. Labai idomu ir manau tiesa. As toks tipinis smelis, kur apatine dalis kiek plonesne, tai man va Mango ir Zaros kelnes liuks, ten ir raso, kad jos pamazintos. Del marskinuku, tai jau esu pripratus, kad papai netelpa, daznai tiesiog 1 dydziu didesni imt ir nesti siuvejai isiuti per juosmeni smile.gif
Beje, paziurejau, is Mango daugiausia turiu tu, kur raso MNG, cia turbut kazkokia linija, tik nezinau kokia jos specifika g.gif

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2011 12 19, 00:16)
DontStop ir Shana, aciu uz patarimus  4u.gif Spalva tikrai salta pilka ir dar su tokiu sidabro blizgiu.

Matai g.gif o as melsva maciau doh.gif

QUOTE(bytte @ 2011 12 19, 08:50)
Taigi jeigu noriu pasijusti grom baba labai paprasta - eini po parduotuves, nerandi nei vieno rūbo kuris tilptų ant tavo šikynės, arba tiktų fasonas... į tai patinka ar ne neatsižvelgiant  verysad.gif .

Bytte, man atrodo tu biski ant saves prisneki be reikalo 4u.gif

O Miranda Kerr rudenelis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 19, 11:28)
Labas rytas

Paskaiciau, Del Mango ir Zaros, nes kitu kazkaip neturiu. Labai idomu ir manau tiesa. As toks tipinis smelis, kur apatine dalis kiek plonesne, tai man va Mango ir Zaros kelnes liuks, ten ir raso, kad jos pamazintos.

Tai kad priešingai rašo biggrin.gif :

Лекало моделей Зары не для всех. В основном модели одежды ориентированы на тип фигуры «прямоугольник». Если ты обладательница ярко выраженных «песочных часов» или «гитары» то с юбками и брюками может возникнуть проблема – в попе узко, в талии велико.

O čia apie Mango:

Правда, наблюдается та же проблема, что у Зары – модели брюк на худые ноги. Каждой второй брюки Манго будут узки в ляжках.

Na, ne esmė irnesakyk.gif
Atsakyti