Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(manjana @ 2011 12 17, 20:32)
o ką ten veikiat? mes irgi Vaišvydavą labai mylim biggrin.gif

Tiesiog vaikštom smile.gif Reikia gi vaiką vedžioti grynu oru kvėpuoti biggrin.gif , o parkas prie namų įgrisęs iki negalėjimo dar nuo kūdikystės laikų wacko.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Klausiau kazkada, bet niekas neatsake kaip rengtis i vaiku svente, kuri vyks Operos ir baleto teatre. Visgi nutariau, kad reikia sukneles g.gif

Turiu va tokia :user posted image

Spalva man turbut nelabai tinkama, jei as soft autumn g.gif Bet nenoreciau pinigu naujai metyt siuo metu. Taigi kokios spalvos svarkeli ar koki kita virsu rekomenduotumet, kad susvelnint poveiki prie veido? Kaip galvojat, ar tiktu koks melynos atspalvis? Aciu 4u.gif

Ir dar, kai suknele tokia su ale rankovytem, ar tinka ka nors rengtis po apacia? Kaip marskinukus? Cia ne tai progai, tik siaip...
Atsakyti
O gal koks zalios atspalvis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2011 12 17, 23:22)
Ir dar, kai suknele tokia su ale rankovytem, ar tinka ka nors rengtis po apacia? Kaip marskinukus? Cia ne tai progai, tik siaip...

Kažin, ar patogu būtų...
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 18, 00:19)
Kažin, ar patogu būtų...

Patogumo kaip su sarafanu turbut, tik kad tos rankoves/sparneliai g.gif
Atsakyti
Mergaičiukai, man atrodo, nieko po apačia nereikia, ne tokia suknelė, medžiaga ir raštai, prastins marškinukai visą bendrą įvaizdį g.gif
Jeigu jūs soft autumn, tuomet švarkelis turėtų būti šiltos spalvos, tiesą, nežinau, ar nesipjaus su akivaizdžiai šaltu suknelės atspalviu unsure.gif Nežinau, čia reikia bandyti ir žiūrėti. Mėlyna ir žalia tik sustiprins šaltumą, manau g.gif
Štai dar kartą jūsų potipio paletė

user posted image

Gal pabandykit apatines 2 rusvas spalvas padėliot g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 17, 19:27)
Aš tik keliose parduotuvėse lankausi, tai nežinau, ar bus naudinga kam nors  unsure.gif

Kaip idomu, perskaiciau ir pagalvojau, kad neperku nei vienoje is siu parduotuviu, isskyrus Reserved. Pirmiausiai, nerandu man patinkanciu modeliu, o antra - jums neatrodo, kad ten labai prasta kokybe? Ypac kokioj Vero Moda ar Terra Nova? Mane kazkaip labai atkrato nuo pirkimo kokioje nors parduotuves asortimento, kai paemus matuotis pamatau kreivas siules ar visikai prasta medziaga. Nors, galbut visur visko yra, tik reikia moketi ieskoti. Man, apskritai, prastai su "pamatymu" to, kas man patiktu. Todel jei jau randu daikta, kuris man grazus, dazniausiai leidziu sau "ismesti" daugiau, nei noreciau, nes zinau, kad kitas kartas gali ateiti labai negreit biggrin.gif

Aisku, jusu deka siemet jau eisiu i parduotuves kitaip nusiteikusi , ypac spalviniu atzvilgiu. Kaip pasilengvina vaiksciojimas po parduotuves , kai nebereikia ziuret i mazdaug 2/3 asortimento biggrin.gif

Tiesa, gal kuri nusimanote medziagu sudetyje? Kokia turetu buti kelniu medziagos (nestoru, juodu) sudetis, kad jos, trinant ant kedes kiekviena diena darbe, greitai nesiburbuliuotu ir neislistu keliai?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 17, 17:29)
Ar kas nors jau sudarė pirkinių sąrašą išpardavimams?  ax.gif
Man šį kartą, nepatikėsit, nieko nereikia  ax.gif  biggrin.gif

Man vel visko reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2011 12 18, 12:39)
Kaip idomu, perskaiciau ir pagalvojau, kad neperku nei vienoje is siu parduotuviu, isskyrus Reserved. Pirmiausiai, nerandu man patinkanciu modeliu, o antra  - jums neatrodo, kad ten labai prasta kokybe? Ypac kokioj Vero Moda ar Terra Nova? Mane kazkaip labai atkrato nuo pirkimo kokioje nors parduotuves asortimento, kai paemus matuotis pamatau kreivas siules ar visikai prasta medziaga. Nors, galbut visur visko yra, tik reikia moketi ieskoti. Man, apskritai, prastai su "pamatymu" to, kas man patiktu. Todel jei jau randu daikta, kuris man grazus, dazniausiai leidziu sau "ismesti" daugiau, nei noreciau, nes zinau, kad kitas kartas gali ateiti labai negreit  biggrin.gif

Tiesa, gal kuri nusimanote medziagu sudetyje? Kokia turetu buti kelniu medziagos (nestoru, juodu) sudetis, kad jos, trinant ant kedes kiekviena diena darbe, greitai nesiburbuliuotu ir neislistu keliai?

Taigi, visos turim skirtingą skonį, stilių, o ir kainų lygis daro savo ax.gif Aš mėgstu sportiškai - paauglišką stilių, jis dominuoja mano garderobe. Nors ir mano mama (amžius 55+), darbe dėvinti dalykiškai, šį bei tą randa sau minėtose parduotuvėse smile.gif Šitos parduotuvės yra vienos pigesnių, bet tuo pačiu ir tik jose randu rūbų savo skoniui. Norėčiau praplėsti lankomų parduotuvių skaičių, per išpardavimus užeinu ir kitur, bet arba nieks nepatinka stilistiškai (visur viskas man atrodo bobiška blush2.gif ), arba netinka figūros tipui (Zara, Beshka, Pull and bear - kiek matavausi, tiek netiko, padariau išvadą, kad jie siuva I tipo figūrai).

Dėl kokybės.
Būtent dėl kokybės manau, kad Vero modoje ir Sepplajoje verta pirkti tik per finalinius išpardavimus. Reikalavimai palaidinukei už 10 - 20 lt juk nebus labai aukšti, atlaikys 2 sezonus - jau gerai smile.gif Man geriau vilkėti po 2 sezonus ir paskui keisti, negu pirkti už brangiau ir paskui tampyti tą rūbą 10 metų. Bet būna, kad labai pigus rūbas atlaiko daug sezonų, jau ir pabosta iki gyvo kaulo, o dar kaip naujas biggrin.gif
Apsiperkant Terranovoj reikia turėti gerą akį. Akivaizdu, kad ryškus rūbas su baltom detalėm po pirmo skalbimo bus nebetinkamas nešioti biggrin.gif Bet man pavyksta ten rasti normalios kokybės rūbų. 5 metus vilkėjau žieminę pūkinę striukę ir po to dar pardaviau. Antrą žiemą mūviu skinny džinsus - absoliučiai kaip nauji. 3 vasaras mūvėjau lengvas medvilnines kelnytes - be abejo ir kitą vasarą mūvėsiu, jos neužmušamos. Maikutės tarnauja man po 2 vasaras, paskui perleidžiu mamai ir ji dar n metų sugeba su jom prasisukt. Terranovoj taipogi perku rūbus nešiojimui po namus - treningines kelnytes, bliuzonus, maikutes. Bliuzonai neužmušami - turiu 3, jau virš 5 metus nešioju. Kelnytės tarnauja nuo pusmečio iki pusantrų metų, minkštesnių išsitampo keliai. Maikutės - 2 - 3 metam užtenka.

Dėl kelnių - aš sau perku tik medvilnę.
Papildyta:
Pailiustruosiu ax.gif

štai vienas mano mamos pirkinių iš Terranovos. Marškinukai grynos medvilnės, siūlės visos vietoj buvo, sukirpimas atitiko jos kriaušytės figūrą (aš neįtalpinau biusto), kaina buvo kokie 15 lt

user posted image

O čia bridžiukai iš Takko: 35 lt + 3 vasaros nešiojimo = jokių susidėvėjimo požymių biggrin.gif Ir taipogi 3 vasaras tampytos Terranovinės kelnytės. 2 absoliučiai neužmušami rūbai, čia kaip tik pavyzdys, kai jau pabodo nežmoniškai, o dar nei kiek nesusinešiojo

user posted image

Ir džinsai iš Terranovos. Nežinau, ką su jom reikia padaryti, kad nusidėvėtų g.gif

user posted image
Atsakyti
Kalbant apie Teranovą vienus džinsus pirkau būdama antram kurse, dabar praėjo jau gal 7 metai, jokio susidėvėjimo nesimato, tiesa, jie gryna medvilnė ir storesnio džinso, klasikiniai tiesūs, nešiosiu matyt, kol užpakalis įtilps laugh.gif
Atsakyti
As daug sau tinkanciu rubu randu Zaroj, ypac kelnes is ten man tinka, turiu ir klasikines juodas ir dzinsus. Mango issimatavau n kelniu, bet visu ant tiek zemas liemuo, kad blink.gif Ai, ir Takko pirkau pavasari juodas skinny kelnes, ala dzinsai, bet plonos medvilnes medziagos, per ispardavimus uz 35 lt lotuliukas.gif Atnesiojau pavasari, vasara ir dar visa rudeni sekmingai, dabar jau saltoka pradejo darytis, tai padejau i spinta, bet pavasari turbut vel trauksiu i dienos sviesa biggrin.gif O Reserved tai atsirado serija Mohito labai mano skonio, kai ka esu nusiziurejus, reiks eit paziuret kokios dabar kainos per isparadvimus, ale kada laiko surast g.gif sita savaite bus itempat, Kaledines sventes vaiku darzelyje, mokykloje, priessventiniai rupesciai ir pan. g.gif Kazin po Kaledu dar bus ko nors ten like g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 12 18, 15:17)
ale kada laiko surast  g.gif sita savaite bus itempat, Kaledines sventes vaiku darzelyje, mokykloje, priessventiniai rupesciai ir pan.  g.gif Kazin po Kaledu dar bus ko nors ten like  g.gif  biggrin.gif

Aš irgi geriausiu atveju per pačias Kalėdas papulsiu (jei dirbs), arba po Naujų ax.gif
Atsakyti