Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Leticija @ 2011 12 17, 16:44)
Prie Molo  lauke maciau paradvinejo visokiu egluciu, buvo ir su vazonais  4u.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 12 17, 17:27)
Buvo ir su vazonais  4u.gif

Ačiū labai už informaciją 4u.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 12 17, 17:29)
Ar kas nors jau sudarė pirkinių sąrašą išpardavimams?  ax.gif

Man reikės žieminių batų: klasikinių ir laisvalaikio tipo. Dėl kitko dar reikia susižiūrėti. Bet tie išpardavimai kada prasidės? Ne sausio 9 kokią?
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 17, 18:38)
Bet tie išpardavimai kada prasidės? Ne sausio 9 kokią?

Taigi Lauryna ką tik parašė, kad jau prasidėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 17, 17:42)
Taigi Lauryna ką tik parašė, kad jau prasidėjo  smile.gif

Ne, aš turėjau omeny visus ir tuos didžiuosius. Nors 50 proc. aišku irgi gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 17, 19:01)
Ne, aš turėjau omeny visus ir tuos didžiuosius. Nors 50 proc. aišku irgi gerai smile.gif

Vat, nežinau g.gif Aš galvoju, kad jei Reserved jau 50 %, tai ir visur kitur jau yra. Nors aš pati nebuvau, nemačiau. Kai kuriose parduotuvėse (tame tarpe Reserved) reikia kuo greičiau apsilankyti išpardavimų pradžioje, jei kas nors domina, nes vėliau nebebus dydžių ir gražiausius ekzempliorius išpirks. Bet čia ne visur, kitur kaip tik geriausia jau į finalinius taikyt, antroj sausio pusėj g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 17, 18:06)
Vat, nežinau  g.gif  Aš galvoju, kad jei Reserved jau 50 %, tai ir visur kitur jau yra. Nors aš pati nebuvau, nemačiau. Kai  kuriose parduotuvėse (tame tarpe Reserved) reikia kuo greičiau apsilankyti išpardavimų pradžioje, jei kas nors domina, nes vėliau nebebus dydžių ir gražiausius ekzempliorius išpirks. Bet čia ne visur, kitur kaip tik geriausia jau į finalinius taikyt, antroj sausio pusėj  g.gif

C'mon, dontstop, tokią patirtį turi ir tyli. Na, tai skelk, kur be Reserved lankytis dabar, o kur galima palaukti iki kitų metų 4u.gif
Atsakyti
Man tik reikia juodos, mazos kuklios-sexy suknutes. biggrin.gif Tik abejoju ar pavyks rasti.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 17, 19:10)
C'mon, dontstop, tokią patirtį turi ir tyli. Na, tai skelk, kur be Reserved lankytis dabar, o kur galima palaukti iki kitų metų 4u.gif

Aš tik keliose parduotuvėse lankausi, tai nežinau, ar bus naudinga kam nors unsure.gif

Reserved - antra išpardavimų savaitė pats tas, dar viskas yra, nuolaidos jau nemažos; antrą sykį - per finalinius išpardavimus, kai išneša kabyklas "viskas po 10 lt", "viskas po 15 lt"r tt;

Terranova - kas savaitę, nes vis išmeta kokių pigienų, pagrindinis asortimentas laipsniškai pinga, tačiau ir dydžių pasirinkimas mažėja, tad reikia orientuotis pagal situaciją, per finalą - jei reikia maikių po 10 lt;

Vero moda, Seppala - tik finalinis išpardavimas, IMHO;

New Yorker - per vidurį ir finalą; jie anksti iškabina plakatus, skelbia super duper nuolaidas, realiai iš pradžių nupigina tik labai nedidelę dalį asortimento; o kai kam ir išvis nepritaiko nuolaidų dry.gif

Takko - verta lankytis kas savaitę ir sekti patikusius daiktus. Kai jau lieka vienintelis reikiamo dydžio egzempliorius - griebti biggrin.gif

Batai:

Reno, Fam club, Walking, Step top, Viva batai, Žygio batai - per finalą ir ieškau tarp paskutinių porų;
Deichman - kas savaitę, nes jie nupigina vis kitą asortimento dalį

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 17, 18:27)
Aš tik keliose parduotuvėse lankausi, tai nežinau, ar bus naudinga kam nors  unsure.gif

Wow, ačiū 4u.gif
Atsakyti
O gal kuri besilankydama matėte, kokiose parduotuvėse yra pūkinių striukių/paltų? blush2.gif
Atsakyti
Zara ir Mango ispardavimai prasideda nuo sausio 1 d.
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 12 17, 18:45)
O gal kuri besilankydama matėte, kokiose parduotuvėse yra pūkinių striukių/paltų? blush2.gif

Sezono pradžioj mačiau Zaroj ir Mango pūkinių paltų gana dailių ir gražiai gulančių, nes mamai žiūrėjom. Kainavo atitinkamai 400 ir virš 500 Lt lygtais.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 17, 17:27)
Mes bet kokiu atveju savaitgalį važiuojam kur už miesto, į mišką, prie marių, ir būtent į Vaišvydavą labai dažnai (prie Miško instituto), tai tuo pačiu du zuikius nušaunam  smile.gif

o ką ten veikiat? mes irgi Vaišvydavą labai mylim biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 12 17, 17:29)
Ar kas nors jau sudarė pirkinių sąrašą išpardavimams?  ax.gif
Man šį kartą, nepatikėsit, nieko nereikia  ax.gif  biggrin.gif

Aš dar nebaigiau darytis, sąrašas kraupiai ilgas blink.gif Nu bet aš tikrai siaubingai neturiu drabužių, tiesiog nėra ką pritaikyt iš turimų...

QUOTE(dontstop @ 2011 12 17, 18:06)
Vat, nežinau  g.gif  Aš galvoju, kad jei Reserved jau 50 %, tai ir visur kitur jau yra. Nors aš pati nebuvau, nemačiau. Kai  kuriose parduotuvėse (tame tarpe Reserved) reikia kuo greičiau apsilankyti išpardavimų pradžioje, jei kas nors domina, nes vėliau nebebus dydžių ir gražiausius ekzempliorius išpirks. Bet čia ne visur, kitur kaip tik geriausia jau į finalinius taikyt, antroj sausio pusėj  g.gif

Aha, mačiau jau ir kitur prasideda po truputį. Reiks kažkaip ištaikyt laiko nulėkt. Ačiū už info, kada kur lankytis smile.gif

Atsakyti