Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(manjana @ 2011 12 16, 14:49)
Aha, nu tai dar pasvajosiu tilpti į S dydį ir praeis  lotuliukas.gif

Tai kad kiek žiūrėjau nuotrauką, man pasirodė apie S-M, o megztinis toks ir yra, ne mažiausias S biggrin.gif
Atsakyti
dedu dar kart
user posted image
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 16, 14:52)
Tai kad kiek žiūrėjau nuotrauką, man pasirodė apie S-M, o megztinis toks ir yra, ne mažiausias S biggrin.gif

Deja, M-L doh.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2011 12 16, 14:49)
Aha, nu tai dar pasvajosiu tilpti į S dydį ir praeis  lotuliukas.gif

Mañana, reik ziureti aisku konkreciai, bet is VS tikrai buna padidintu daiktu.

Solo, pademonstruok ka turi, o mes tau sudeliosim derinuka, bus a lia polyvore biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 16, 15:44)
Spalva tokia neutrali: antique white heather (paskutinė). Man al per šilta kaip vasarai, niekaip nenusprendžiu, norėtųsi labiau į pilkumą gal tada. S dydis.

Tokio tikrai ne papuoši... gražus megztinis. Bet va todėl aš niekada neužsimovus nesirenku jokių rusvų atspalvių, nei smėlinių, net ir į taupe žiūriu atsargiai. Sunku su jomis vasaroms, matyt kaip rudenėliams su mėlynomis.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 16, 14:59)
Tokio tikrai ne papuoši... gražus megztinis. Bet va todėl aš niekada neužsimovus nesirenku jokių rusvų atspalvių, nei smėlinių, net ir į taupe žiūriu atsargiai. Sunku su jomis vasaroms, matyt kaip rudenėliams su mėlynomis.

Tai va, jis ir pats labai gražus,nežinau, ar tiks kokia kabuokliai, tik man įtarimas, kad vasarai sunkiau ta spalva. Dar gerai, kad aš soft summer, tai ir paletėj lyg yra tokia, dar gal reikia nusifotkinti su juo dienos šviesoje... g.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 12 16, 14:21)
Nemačiau, dar nebuvo  g.gif  Mes ryt važiuosim į medelyną, pigiau kur kas gausis, mano ūgio eglę galima nupirkti už 12 - 15 lt, ir tankesnės jos ten, ir pasirinkimas labai didelis  smile.gif

Kur? Man ir reikiaaaaa...
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 16, 16:18)

Kur? Man ir reikiaaaaa...

Zapyšky turbūt? nors nesu tikra, paklausiu vyro vakare g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 16, 14:59)

Tai kad Cool summer paleteje ju ne per daugiausia g.gif
O rudeneliams melyni tinka tokie visokie pridusinti.

Nors man va toks prie ryzu plauku graziai ziurisi g.gif
user posted image

user posted image

O cia ideja Rudeneliams del derinimo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 16 gruodžio 2011 - 17:07
QUOTE(Shana @ 2011 12 16, 17:04)
Nors man va toks prie ryzu plauku graziai ziurisi g.gif

Jo, graži šita spalva mėlyna.
Atsakyti
Pamirsau paklausti vieno dalyko, gal kas buvo susidures su informacija kur nors - ar yra rekomendacijos del akiniu nuo saules formu pagal veido forma?
Jei esat mate kur nors imeskit nuoroda 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Sitas ziauriai man fainas, bet mazai bus pritareju turbut biggrin.gif
user posted image

Prie panasios spalvos sukneles svarkelis turetu but sviesesnis? kaip manot?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 16 gruodžio 2011 - 17:43
QUOTE(Shana @ 2011 12 16, 17:40)
Pamirsau paklausti vieno dalyko, gal kas buvo susidures su informacija kur nors - ar yra rekomendacijos del akiniu nuo saules formu pagal veido forma?
Jei esat mate kur nors imeskit nuoroda 4u.gif

Tikrai teko skaityti, rytoj paieskosiu nuorodos.
Atsakyti
dontstop,
ar nereikalingus dovanotinus drabuzius, daiktus atiduodate tik per SM foruma? Juos pasiima pati seima asmeniskai? O gal bandete ir per skelbimus dovanoti?
Atsakyti