Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Kaip sutikti 2012 metus?

2012 metų sėkmingos spalvos – juoda, mėlyna. Naujųjų metų išvakarėse reikėtų vengti impulsyvumo, pasisaugoti traumų, būti atsargiems su ugnimi. Daugiau teigiamų emocijų ir santaikos šią Naujųjų metų naktį. Per Naujus metus ant stalo turi būti bent vienas aštrus, aitrus, kitaip sakant ugningas patiekalas, kuriam paruošti tiks čili, imbieras, kuo aštriau tuo geriau, taip jūs įtiksite Drakonui, tiks ir liepsnojantys karšti patiekalai pvz: spiritu užpiltos ir padegtos dešrelės, tai kiekvienos šeimininkės išmonė, kartus turi būti ir vienas iš desertų.

Naujus metus moterys sutikite apsirengusios ekstravagantiškai ryškiai raudona, geltona, juoda, balta, mėlynos vandens spalvos rūbais, pasipuošusios auksiniais ir brangiais papuošalais.

Astrologė Lilija
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 16, 15:03)

dontstop, aš labai ne į temą, bet... gal kur netoli Saulėtekio užmatei gyvų eglučių paruodamų? blush2.gif Gal vakarais kas atveža?

Nemačiau, dar nebuvo g.gif Mes ryt važiuosim į medelyną, pigiau kur kas gausis, mano ūgio eglę galima nupirkti už 12 - 15 lt, ir tankesnės jos ten, ir pasirinkimas labai didelis smile.gif
Atsakyti
melynesne koralinė spalva kurią dėjot panaši yra žiemos kapsulėje. Bet ten kiek pamenu clear potipiui.
Šiaip dėjus esu kokiam tipui kokia koralinė tinka, dedu dar kartą (labai graži spalva man):
user posted image
Atsakyti
O man nerodo paveiksliuko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 16, 14:06)
O ka tu turi ir ko truksta? g.gif

pas mane suknelės arba žieminės šiltos, arba vasarinės lengvų medžiagų - tarpinio varianto nėra. Bet kol šioj temoj nebuvau, tai ir suknelės spalvų visokių, išskyrus tinkamų ir reikiamų biggrin.gif Iš šventiškesnių, turiu juodą trumpom rankovėm suknelę/tuniką. Vistiek noriu nupirkt ir ateičiai kažkokią suknią ar tuniką, kuri būtų universali.
Atsakyti
koralinė visiems spalviniams tipams
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 16, 14:03)
Tokios kaip mano spalvos? Mielai perparduočiau, pirkau tiesiai iš VS, mokėjau 170 Lt, bet kadangi kartą nešiojau, būtų 140 Lt biggrin.gif

O kokia spalva? Pražioplinau blush2.gif Ir dydis koks? smile.gif
Atsakyti
Ir nuorodos nerodo lotuliukas.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 12 16, 14:30)
pas mane suknelės arba žieminės šiltos, arba vasarinės lengvų medžiagų - tarpinio varianto nėra. Bet kol šioj temoj nebuvau, tai ir suknelės spalvų visokių, išskyrus tinkamų ir reikiamų biggrin.gif Iš šventiškesnių, turiu juodą trumpom rankovėm suknelę/tuniką. Vistiek noriu nupirkt ir ateičiai kažkokią suknią ar tuniką, kuri būtų universali.

Man atrodo jei turi kokia net plonesnes medziagos, gal galima ja pritaikyti g.gif juolab klubas/baras g.gif Matei, ten kazkokiam derinuke yra po suknele ant petnesu maikute po apacia, cia lyg toks labai plono drabuzio pritaikymas kiek saltesniam sezonui g.gif O papuosalai gi gali but kokie nebrangus 4u.gif platus dirzas rolleyes.gif na tavo figura gera, gali sau daug ka leisti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2011 12 16, 14:32)
O kokia spalva? Pražioplinau  blush2.gif  Ir dydis koks? smile.gif

http://www.victorias...name=vsdWrapper

Spalva tokia neutrali: antique white heather (paskutinė). Man al per šilta kaip vasarai, niekaip nenusprendžiu, norėtųsi labiau į pilkumą gal tada. S dydis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 16 gruodžio 2011 - 14:48
QUOTE(Shana @ 2011 12 16, 14:42)
Man atrodo jei turi kokia  net plonesnes medziagos, gal galima ja pritaikyti g.gif juolab klubas/baras g.gif Matei, ten kazkokiam derinuke yra po suknele ant petnesu maikute po apacia, cia lyg toks labai plono drabuzio pritaikymas kiek saltesniam sezonui g.gif  O papuosalai gi gali but kokie nebrangus 4u.gif platus dirzas rolleyes.gif na tavo figura gera, gali sau daug ka leisti mirksiukas.gif

man atrodo, pabūsit mano konsultantės, kai pradėsiu renginėtis, kaip atrodau geriau biggrin.gif pabuvau dėmesio centre, ačiū visoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 16, 14:44)
http://www.victorias...name=vsdWrapper

Spalva tokia neutrali: antique white heather (paskutinė). Man al per šilta kaip vasarai, niekaip nenusprendžiu, norėtųsi labiau į pilkumą gal tada. S dydis.

Aha, nu tai dar pasvajosiu tilpti į S dydį ir praeis lotuliukas.gif
Atsakyti