QUOTE(dontstop @ 2011 12 16, 09:28)
2,5 kg
Be šios programos aš dar ir savo kasdienę variau po 1 val, visgi tikėjausi rezultatų, nors kokio -500 gr
Oho, ir iš kur tiek kantrybės
Man namie sportuot tai beviltiška - visiškai neprisiverčiu
QUOTE(bytte @ 2011 12 16, 10:20)
Aš aš nepernešu
Neįsivaizduojų ką žmonės veikia tam sporto klube
. Nuo vaikystės tėvai mane vertė fizkultūrintis, bet man visada tai buvo prievarta, apart čiuožimo, bet kai uždarė leda... baigėsi ir mano sportas.
Reikia atrast, kas patinka
Man irgi labai daug sportų nepatinka, į sporto salę einu tik iš reikalo. Bet pvz šokius labai mėgstu, tai man tinka ir visokios grupinės treniruotės ant stepo; dar pva labai mėgstu jodinėt, užsikabliava sportuot su šunim - tada nejaučiu, kad sportuoju
Kitas dalykas, kad pripranti paskui prie fizinės veiklos, tada jau sunku nesportavys net...
QUOTE(dontstop @ 2011 12 16, 11:13)
Svarelius naudoju, turiu svarelius - apyrankes, galima ir ant kojų dėt (ir dedu, kai reikia). Aš galvoju, reikia man didint krūvį
Arba iš pagrindų keisti mitybą, kam niekaip negaliu ryžtis
Man atrodo tik mityba padėtų. Nes kažkada esu sportavus nerealiais kiekiais (po 6 val kasdien, savaitgaliais dar daugiau) - svoris nekrito, nes su mityba susitvarkyt vis tiek nesugebėjau
Aišku to svorio papildomo labai jau minimaliai tada buvo, o kuo jo mažiau, tuo sunkiau numest, ir vien sportu tai jau beviltiška man atrodo..
QUOTE(groovy @ 2011 12 16, 13:09)
Va, šitas megztukas, su raštais, tik spalva ta tokia...
Gražus koks
Ir aš tokio noriu