Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(solo @ 2011 12 16, 13:13)
Ten labiau baras, nei klubas, atrakcijos, karaoke, gal šokiai, todėl šiaip noriu su aukštakulniais būt (su platformike, labai patogūs), tai pagal mano viziją turim jau dvi spalvas: švelni rožinė, nude ir....? biggrin.gif

o dvieju spalvu neuztenka? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 16, 13:11)

fantastika bigsmile.gif

mėlynesne, kaip ir užtenka dviejų - baziniams rūbams, bet nude neturiu nieko, o rūžavai juolab nsirengsiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 12 16, 13:19)
Pagal mane, trecia turi but ryzkesne, jei abi pirmos labai svelnios rolleyes.gif

faini tavo pvz, gal kokia tamsi mėlyna tiktų
Atsakyti
user posted image
user posted image

Solo, tau ruzava is principo nepatinka, isvis? ar kaip?
Atsakyti
Šiaip, tarp kitko....
user posted image
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 16 gruodžio 2011 - 13:52
QUOTE(Perfect @ 2011 12 16, 14:51)
Šiaip, tarp kitko....

siulyciau dar dirziuka ax.gif

ar cia jusu pasiulymas solo i vakareli? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 16 gruodžio 2011 - 13:55
QUOTE(dontstop @ 2011 12 16, 09:28)
2,5 kg  smile.gif
Be šios programos aš dar ir savo kasdienę variau po 1 val, visgi tikėjausi rezultatų, nors kokio -500 gr  blush2.gif

Oho, ir iš kur tiek kantrybės smile.gif Man namie sportuot tai beviltiška - visiškai neprisiverčiu verysad.gif

QUOTE(bytte @ 2011 12 16, 10:20)
Aš aš nepernešu  scare.gif  Neįsivaizduojų ką žmonės veikia tam sporto klube  biggrin.gif . Nuo vaikystės tėvai mane vertė fizkultūrintis, bet man visada tai buvo prievarta, apart čiuožimo, bet kai uždarė leda... baigėsi ir mano sportas.

Reikia atrast, kas patinka smile.gif Man irgi labai daug sportų nepatinka, į sporto salę einu tik iš reikalo. Bet pvz šokius labai mėgstu, tai man tinka ir visokios grupinės treniruotės ant stepo; dar pva labai mėgstu jodinėt, užsikabliava sportuot su šunim - tada nejaučiu, kad sportuoju smile.gif
Kitas dalykas, kad pripranti paskui prie fizinės veiklos, tada jau sunku nesportavys net...

QUOTE(dontstop @ 2011 12 16, 11:13)
Svarelius naudoju, turiu svarelius - apyrankes, galima ir ant kojų dėt (ir dedu, kai reikia). Aš galvoju, reikia man didint krūvį  g.gif  Arba iš pagrindų keisti mitybą, kam niekaip negaliu ryžtis  blush2.gif

Man atrodo tik mityba padėtų. Nes kažkada esu sportavus nerealiais kiekiais (po 6 val kasdien, savaitgaliais dar daugiau) - svoris nekrito, nes su mityba susitvarkyt vis tiek nesugebėjau schmoll.gif Aišku to svorio papildomo labai jau minimaliai tada buvo, o kuo jo mažiau, tuo sunkiau numest, ir vien sportu tai jau beviltiška man atrodo..

QUOTE(groovy @ 2011 12 16, 13:09)
Va, šitas megztukas, su raštais, tik spalva ta tokia... user posted image

Gražus koks thumbup.gif Ir aš tokio noriu smile.gif
Atsakyti
Arba
user posted image
wub.gif
Papildyta:
QUOTE(sunray @ 2011 12 16, 14:53)
siulyciau dar dirziuka  ax.gif

4u.gif Ploną.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 12 16, 13:34)
fantastika  bigsmile.gif

mėlynesne, kaip ir užtenka dviejų - baziniams rūbams, bet nude neturiu nieko, o rūžavai juolab nsirengsiu biggrin.gif

as galvojau, kad ieskote spalvu ne visai kapsulei, o tik vienam konkreciam deriniui pvz pasipuosti i kazkokia svente tongue.gif todel ir galvoju, kad vienam deriniui pilnai dvieju uztenka.
ech, kaip pavydziu tokiu spalvu wub.gif

As apsidziaugusi prognozemis, kad tikros ziemos siemet beveik nebus, tik trumpa ir labai velai, tai nusprendziau ir nedaryti tos nekenciamos ziemos kapsules hihihi.gif soku iskart i pavasari. Dilema.. man reikia butinai sijono, kazkokio labiau klasikinio stiliaus, kaip piestuko formos (tik sis netinka figurai ir ugiui).. bet nesugalvoju spalvos, juodos nenoriu, nes nekenciu juodu apatiniu rubu.. bet kokia cia spalva paemus, kad nebutu labai sviesi, nebutu labai tamsi, o daugmaz tiktu beveik visiems sezono laikams prireikus g.gif ir nebutu per daug ryski ar issaukianti i santuresnes vietas einant g.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Solo, nzn del melyno, reik manau atsargiai rinktis atspalvi, deriniu paieskoje nedaug kazkaip g.gif Bet manau 3 spalva, akcentams, turi but stipresne. Nes dvieju ramiu spalvu komplektukas kazkaip nelabai naujametinis/barinis, o labiau elegantiskas kitom progoms g.gif IMHO
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 16, 13:59)
Bet manau 3 spalva, akcentams, turi but stipresne. Nes dvieju ramiu spalvu komplektukas kazkaip nelabai naujametinis/barinis, o labiau elegantiskas kitom progoms g.gif IMHO

Na, tavo 1 ir 3 deriniai nerealūs! Žinosiu, ko ieškot pardėse, gal ką rasiu nebrangaus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2011 12 16, 13:53)
Gražus koks  thumbup.gif  Ir aš tokio noriu smile.gif

Tokios kaip mano spalvos? Mielai perparduočiau, pirkau tiesiai iš VS, mokėjau 170 Lt, bet kadangi kartą nešiojau, būtų 140 Lt biggrin.gif

dontstop, aš labai ne į temą, bet... gal kur netoli Saulėtekio užmatei gyvų eglučių paruodamų? blush2.gif Gal vakarais kas atveža?
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 12 16, 14:03)
Na, tavo 1 ir 3 deriniai nerealūs! Žinosiu, ko ieškot pardėse, gal ką rasiu nebrangaus  bigsmile.gif

O ka tu turi ir ko truksta? g.gif
Atsakyti