Va radau kažką panašaus į tą savo rožinę spalvą, rašo, kad koralinė čia:
Kaip suprantu čia šilta spalva ir turbūt tikrai netinka nei cool summer, nei cool winter, todėl niekaip nesuprantu, kodėl visi sako, kad man ji LABAI tinka
pati savęs dar nelabai galėjau įvertinti tinkamame apšvietime veidrodyje, bet bandžiau fotografuotis, kažkaip vaizdas patiko, bet nesuprasi kodėl, gal kad spalva nerealiai patinka o va vakar darbe žvilgtelėjau į veidrodį ir tokia parausvėjusi atrodžiau su ja, bet gal šiaip nuo šilumos
dontstop, del svorio metimo, tai jeigu sportuoji, tai svoris tikrai turi kristi, nes bet kokia fizine veikla degina kcal. Reiskia, kad kalta mityba, kad per diena daugiau suvartoji kcal, nei isdegini.
QUOTE(Shana @ 2011 12 16, 13:44)
Perfect, labai laukiu kapsules
Žinau, Shana....Dabar išgyvenau intensyvoką periodą, kitą savaitę važiuojam į Lietuvą, tai teks palaukt.
Beje, kaip pateikti kapsulę Ta prasme, nufotografuoti atskirai sijonus, atskirai bliuzeles, paltus, batus ar kaip O kur dar šaliai, pirštinės, rankinės
Pasidalinkit, kas turit patirties....
QUOTE(Perfect @ 2011 12 16, 08:26)
Groovy, kaip suprantu, tai golfas?
Asmeniškai man golfas gražiausiai ,,be nieko". Kartais užsikabinu ilgą pakabuką, kartais įsisegų sagę.
Tiesa, groovy, klausei, ar tinka masyvūs papuošalai prie golfo. Tinka. Ir man tikrai labai gražu. Tačiau nelygu kur eisi apsirengusi, manau.
Asmeniškai man golfas gražiausiai ,,be nieko". Kartais užsikabinu ilgą pakabuką, kartais įsisegų sagę.
Tiesa, groovy, klausei, ar tinka masyvūs papuošalai prie golfo. Tinka. Ir man tikrai labai gražu. Tačiau nelygu kur eisi apsirengusi, manau.
Matai, man ir gražiausia be nieko, bet ta spalva lyg smėlio, lyg kažkokia... Nu nežinau... Blukina visai mane soft summerę...
Va, šitas megztukas, su raštais, tik spalva ta tokia...
QUOTE(dontstop @ 2011 12 16, 11:13)
Svarelius naudoju, turiu svarelius - apyrankes, galima ir ant kojų dėt (ir dedu, kai reikia). Aš galvoju, reikia man didint krūvį Arba iš pagrindų keisti mitybą, kam niekaip negaliu ryžtis
Tik mityba. Mano kūnas labai reaguoja į tai, kas su juo daroma. Porą kartų esu mityba numetusi reguliaria ir tvarkinga. O dabar tik sportuoju. Šnipštas, dar ir auga, nes raumenys tai sunkesni už riebalus. Bwe mitybos nei iš vietos, raumenys formuojasi, bet po riebaliukais irnegali išryškėti, kol mityba riebnalinis sluoksnis nepašalinamas.
QUOTE(melynesne @ 2011 12 16, 13:50)
Kaip suprantu čia šilta spalva ir turbūt tikrai netinka nei cool summer, nei cool winter
Aš ne cool summer ir ne cool winter. Manau, man artimiausia warm autumn, nes oda šilto atspalvio.
O spalva ne visiškai tokia, kaip jūsų parodyta.
Beje, pastebėjau, kad kartais gal ir gamintojai ne tiksliai nurodo spalvas etiketėse
QUOTE(Leticija @ 2011 12 16, 12:56)
dontstop, del svorio metimo, tai jeigu sportuoji, tai svoris tikrai turi kristi, nes bet kokia fizine veikla degina kcal. Reiskia, kad kalta mityba, kad per diena daugiau suvartoji kcal, nei isdegini.
Siaip kunas pripranta prie kruvio. Pvz pamenu, kai joga pradejau lankyti, pirmus 2 men labai pagrazejo linijos, po to nebuvo zymiu pokyciu.
QUOTE(Perfect @ 2011 12 16, 13:05)
Žinau, Shana....Dabar išgyvenau intensyvoką periodą, kitą savaitę važiuojam į Lietuvą, tai teks palaukt.
Na del taves palauksiu
As fotorafuoju atskirai, truksta keliu daiktu, tai turedama laiko damusiu ir desiu. kadangi koliazu daryt nemoku, tai desiu atskirai. Na salius ir akcesuarus gal kazkaip kartu, kompozicijom. Gal po to kas pades sudelioti Kaip atsimenu Femme'i graziai sudeliojo
Solo
QUOTE(groovy @ 2011 12 16, 14:09)
Matai, man ir gražiausia be nieko, bet ta spalva lyg smėlio, lyg kažkokia... Nu nežinau... Blukina visai mane soft summerę...
Aha, dabar aiškus atvejis. Kadangi megztukas jau savaime ,,papuoštas", mano galva, papuošalų nebesidėčiau. Kitas dalykas, jei spalva ne prie veido, tai tada
Pastebėjau, kad drabužio spalva labai daug reiškia. Tas pats rūbas dėl spalvos atrodo visai kitaip.
QUOTE(Leticija @ 2011 12 16, 13:56)
Tai jis iš pradžių krito, 10 kg nukrito Bet jau porą metų stovi vietoje, nei auga, nei krenta. Pratimus, žinoma, kaitalioju, bet krūvis neauga, patingiu
QUOTE(dontstop @ 2011 12 16, 12:12)
Solo, o ten baras su šokias bus? Aš "šokčiau" nuo to Nes jei šokiai - tai ir atitinkama apranga (patogi ir nešilta)
Ten labiau baras, nei klubas, atrakcijos, karaoke, gal šokiai, todėl šiaip noriu su aukštakulniais būt (su platformike, labai patogūs), tai pagal mano viziją turim jau dvi spalvas: švelni rožinė, nude ir....?
QUOTE(Perfect @ 2011 12 16, 13:10)
Aš ne cool summer ir ne cool winter. Manau, man artimiausia warm autumn, nes oda šilto atspalvio.
Beje, pastebėjau, kad kartais gal ir gamintojai ne tiksliai nurodo spalvas etiketėse
Čia tik bandžiau atrasti internete kuo panašesnę spalvą į tą mano daiktą
QUOTE(solo @ 2011 12 16, 13:13)
Ten labiau baras, nei klubas, atrakcijos, karaoke, gal šokiai, todėl šiaip noriu su aukštakulniais būt (su platformike, labai patogūs), tai pagal mano viziją turim jau dvi spalvas: švelni rožinė, nude ir....?
Pagal mane, trecia turi but ryzkesne, jei abi pirmos labai svelnios