Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2011 12 16, 12:07)
A-a dabar kiek aiškiau kodėl jums, donstop, svoris nekrenta. Jei nenaudojat svarelių, siūlyčiau prisidėti ant savęs numestą svorį pradžai (galim ant juosmens dėti ir ant kojų čiurnų).

Svarelius naudoju, turiu svarelius - apyrankes, galima ir ant kojų dėt (ir dedu, kai reikia). Aš galvoju, reikia man didint krūvį g.gif Arba iš pagrindų keisti mitybą, kam niekaip negaliu ryžtis blush2.gif
Atsakyti
warm spring
user posted image
warm autumn
user posted image
paletės labai giminingos

shana gali ryškūs rudenėliai tokią spalvą nešiot, bet tik su išlygomis: makiažas arba kažkokiame spalviniame derinyje, kur ji ne tokia ryški atrodys. Tarkim kažkas iš dykumos karių kamufliažo spalvų, pas tave MB apsišvietęs, tikrai patars 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 12 16, 12:13)
Svarelius naudoju, turiu svarelius - apyrankes, galima ir ant kojų dėt (ir dedu, kai reikia). Aš galvoju, reikia man didint krūvį  g.gif  Arba iš pagrindų keisti mitybą, kam niekaip negaliu ryžtis  blush2.gif

Tai taip ir padidinsit, juk yra ant juosmens tokie, kur svoriukai pagal galimybes įsideda. Įsivaizduokit kaip stripaliot žmogui kuris sveria 10 kg daugiau (tarkim ant kiekvienos kojos po 2,5 kg ir 5 ant juosmens), jis sudegina daug daugiau kcal. O tuos šuoliukus iš įtupstų, pamenu kai vaikams čiuožime svorius užkabino... vos bepadarė įprastą krūvį, kai jau atstripaliodavo viską kaip niekur nieko.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 16, 12:27)
warm spring
user posted image
warm autumn
user posted image
paletės labai giminingos

g.gif Tikrai
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 16, 10:14)
Ziurekit
http://kassias.wordp...ck-dress-style/
Tikiuosi mintis aiski. kartais prie labai paprasto daikto 2 ryzkus akcesuarai ziauriai pakeicia vaizda g.gif

suuuper smile.gif little black dress for Light Summer laugh.gif juokaunu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2011 12 16, 10:29)
user posted image
Šita paletė yra warm autumn, mano tie mylimi marškiniai - pirmosios paletės spalvos. Gal vos vos ryškesni, nei rodo kompas.

Cia biski ne tokia spalva matau g.gif

QUOTE(bytte @ 2011 12 16, 11:18)
warm spring
user posted image
warm autumn
user posted image
paletės labai giminingos

shana gali ryškūs rudenėliai tokią spalvą nešiot, bet tik su išlygomis: makiažas arba kažkokiame spalviniame derinyje, kur ji ne tokia ryški atrodys. Tarkim kažkas iš dykumos karių kamufliažo spalvų, pas tave MB apsišvietęs, tikrai patars 4u.gif

bigsmile.gif As pastebejau, kad su rudom tokios tabako kelnem kazkaip per ryzku, o su pilkom grazu, ir dar prie to tokie karoliai hematitas+koralai, labai graziai susigroja smile.gif
Jis patarineti tingi, kai renkuosi, bet va rezultata ivertina labai taikliai biggrin.gif
O siaip noreciau kazkokiu prigesintu khaki kelniu (ofisiniu), bet nematau
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2011 12 16, 11:29)
suuuper smile.gif little black dress for Light Summer  laugh.gif juokaunu biggrin.gif

Niu taigi as minti tik pateikiau, pakeiskit vaizduoteje i pilka biggrin.gif
Nors jei kakla darysit ryzku/sviesu, turedama juoda ja irgi galit turbut pritaikyti. Jei kalba apie tai, kaip issisukti su turimais daiktais smile.gif
Atsakyti
light summer mažą juodą suknelę keisti į tokios va spalvos (jau dėta tikriausiai n kartų ar ne? šiaip visas sukneles sudėjau į mūsų albumuko papkę "spalvos ir atspalviai"):
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 16 gruodžio 2011 - 11:49
QUOTE(bytte @ 2011 12 16, 12:27)

Tai taip ir padidinsit, juk yra ant juosmens tokie, kur svoriukai pagal galimybes įsideda. Įsivaizduokit kaip stripaliot žmogui kuris sveria 10 kg daugiau (tarkim ant kiekvienos kojos po 2,5 kg ir 5 ant juosmens), jis sudegina daug daugiau kcal.  O tuos šuoliukus iš įtupstų, pamenu kai vaikams čiuožime svorius užkabino... vos bepadarė įprastą krūvį, kai jau atstripaliodavo viską kaip niekur nieko.

Bandysiu paieškot tokių prikabinamų ant pilvo, ačiū už idėją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 16, 11:46)
light summer mažą juodą suknelę keisti į tokios va spalvos (jau dėta tikriausiai n kartų ar ne? šiaip visas sukneles sudėjau į mūsų albumuko papkę spalvos ir atspalviai):
user posted image

nu, bytte, talentinga motriška tu biggrin.gif Kaip tik mano papuošalai, kuriais puošiuos, ir bus rūžavi biggrin.gif tiesa, aukštakulniai iki pusės blauzdos nude spalvos doh.gif o daugiau nesumąstau, ką prisiderint.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 12 16, 13:10)
nu, bytte, talentinga motriška tu biggrin.gif Kaip tik mano papuošalai, kuriais puošiuos, ir bus rūžavi biggrin.gif  tiesa, aukštakulniai iki pusės blauzdos nude spalvos  doh.gif  o daugiau nesumąstau, ką prisiderint.

Solo, o ten baras su šokias bus? Aš "šokčiau" nuo to biggrin.gif Nes jei šokiai - tai ir atitinkama apranga (patogi ir nešilta) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2011 12 16, 10:29)
user posted image

user posted image

Tokia spalva kaip derinyje megztinukas arba perfect paleteje panasi pati pirma spalvyte as vadinciau ja vistiek ryza, nors speju cia oranzine lotuliukas.gif kazin tinktu prie tamsiai pilkos spalvos, tokios tipo slapio asfalto spalvos g.gif
Atsakyti
Na, kada nors nufotografuosiu aš savo kapsulę pagaliau. Marškiniai gražios koralinės spalvos.
Čia warm autumn kiek purvina.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 12 16, 12:10)
nu, bytte, talentinga motriška tu biggrin.gif Kaip tik mano papuošalai, kuriais puošiuos, ir bus rūžavi biggrin.gif  tiesa, aukštakulniai iki pusės blauzdos nude spalvos  doh.gif  o daugiau nesumąstau, ką prisiderint.

O rankinukas? o i plaukus kas nors? dirzas? g.gif

Perfect, labai laukiu kapsules 4u.gif
Atsakyti