Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Shana, Perfect, ačiū už patarimus, reiks kratyt spintą, nors joje tikrai nieko naujo ir gražaus nebėr likę.... Kažkodėl norisi šventei visai kitokių spalvų, nei mane įpratę draugai ax.gif Ne tik juoda ar pilka.
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 12 16, 09:51)
Pas mus kadangi besibaigiantys isirenginejimai/remontai, tai treniruoklis stovi jau kelias savaites sekmingai uzbarikaduotas po visokiais nedarinktais baldais ar daiktais kurie dar nerado sau vietos biggrin.gif

treniruoklis yra pinigų mėtymas biggrin.gif Va sporto klubas ir mėgstamas sportas - visai kas kita. Bet nenigiu - yra žmonių, kurie išvis neperneša jokio priverstinio fiz. krūvio...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 16, 10:02)
Labas rytas kas iš pačio ryto  mirksiukas.gif
Perfect į pavasarius taikais  biggrin.gif

blush-anim-cl.gif Ne, nesitaikau, tiesiog labai graži spalva mano akiai. Panaši į mano marškinių blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2011 12 16, 11:05)
Shana, Perfect, ačiū už patarimus, reiks kratyt spintą, nors joje tikrai nieko naujo ir gražaus nebėr likę.... Kažkodėl norisi šventei visai kitokių spalvų, nei mane įpratę draugai  ax.gif  Ne tik juoda ar pilka.

4u.gif Anokie čia patarimai...Tiesiog pati taip darau. Ir nesigailiu ax.gif Tikiuosi, kažką rasit, tikrai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 16, 10:51)
Panos, kokios jus sportiskos blush2.gif kokia tingine pasijauciau. Pas mus kadangi besibaigiantys isirenginejimai/remontai, tai treniruoklis stovi jau kelias savaites sekmingai uzbarikaduotas po visokiais nedarinktais baldais ar daiktais kurie dar nerado sau vietos biggrin.gif
Viskas, pasizadu susitvarkyti ir istraukti treniruokli
pioneer.gif

oi... kelias savaites irnesakyk.gif ... pas mane jau kelis mėnesius. Kai pastačiau po bulviakasio, mol kol praeis skausmai, taip jiems praėjus ir nebe išsitraukiau blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif nors pora mėnesiu jau galiu mojuot išsišiepus. Net nežinau iš kur imti jėgų prisiverst.
Man tai būtų įdomu į donstop fizinio krūvio programą žvilgtelėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 16, 10:02)
Būtent dėl to kai tenka rengtis kažkur kokia proga esu linkus iškuist visus rūbus ir pasimėginti visokiausius variantus... pamėgint sudėt iš pirmo žvilksnio netinkamus derinius, audinių faktūras ir pan. juolab kad šiuo metu tai madinga.

Būūūūūūūtent drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 12 16, 10:05)
Shana, Perfect, ačiū už patarimus, reiks kratyt spintą, nors joje tikrai nieko naujo ir gražaus nebėr likę.... Kažkodėl norisi šventei visai kitokių spalvų, nei mane įpratę draugai  ax.gif  Ne tik juoda ar pilka.
Papildyta:

treniruoklis yra pinigų mėtymas biggrin.gif Va sporto klubas ir mėgstamas sportas - visai kas kita. Bet nenigiu - yra žmonių, kurie išvis neperneša jokio priverstinio fiz. krūvio...

Ziurekit
http://kassias.wordp...ck-dress-style/
Tikiuosi mintis aiski. kartais prie labai paprasto daikto 2 ryzkus akcesuarai ziauriai pakeicia vaizda g.gif

Kodelgi g.gif manai kaip ir visur nuo zmoniu priklauso g.gif Musu treniruoklis tinkamas abiems mums, labai kompaktiskas ir treniruoja labai daug raumenu grupiu. Mes svarstem visokius variantus, bet apsistojom ties tuo. Tiesiog pastaruoju metu rysium su remontais ir tt, namuose siek tiek bardakas biggrin.gif
as megstu joga, bet viena neprisiverciu, reiktu eiti i kluba g.gif nuo pavasario velgi cia jura ir kiekviename kieme baseinai. Ziemai zadejom i miesto baseina uzsirasyti, bet tsakant blush2.gif kol kas liko planuose biggrin.gif Tai kol kas treniruoklis ir ilgi vaiksciojimai prie juros - abiems tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 16, 11:14)
Ziurekit

Puiki iliustracija, Shana.
Tikrai - pėdkelnių spalva arba raštas gali labai pagerinti nusibodusį vaizdą.
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 12 16, 11:14)
as megstu joga, bet viena neprisiverciu, reiktu eiti i kluba g.gif

Mat kaip, o aš jogą mėgstu daryt viena. Susikoncentruoju labiau. Pasirenku asanas, kurios man tuo metu reikalingos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 12 16, 11:05)

Aš aš nepernešu scare.gif Neįsivaizduojų ką žmonės veikia tam sporto klube biggrin.gif . Nuo vaikystės tėvai mane vertė fizkultūrintis, bet man visada tai buvo prievarta, apart čiuožimo, bet kai uždarė leda... baigėsi ir mano sportas.
QUOTE(Perfect @ 2011 12 16, 11:12)
blush-anim-cl.gif Ne, nesitaikau, tiesiog labai graži spalva mano akiai. Panaši į mano marškinių blush2.gif

Ši spalva tinka tik pavasariams, marš į saulėtajį potipį pas manjana jei marškiniai tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 16, 11:20)

Ši spalva tinka tik pavasariams, marš į saulėtajį potipį pas manjana jei marškiniai tinka  biggrin.gif

blush2.gif pioneer.gif Klausau ir vykdau biggrin.gif

Na, aš irgi nemėgstu sporto klubų blush2.gif Namie viską darau, ką man reikia daryt rolleyes.gif Išskyrus baseiną. Šiltuoju metu - dviratis, šaltuoju prie jogos dar paimu svarelius. Kadangi vaikai lanko baseiną, tai ir aš retsykiais ten paplaukioju.
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2011 12 16, 10:19)
Mat kaip, o aš jogą mėgstu daryt viena. Susikoncentruoju labiau. Pasirenku asanas, kurios man tuo metu reikalingos blush2.gif

Matai, o as viena girdziu visokius garsus, vis kazkas trukdo doh.gif Siaip dabar jau reiktu palankyti, kad viska daryt teisingai smile.gif

QUOTE(bytte @ 2011 12 16, 10:20)
, apart čiuožimo, bet kai uždarė leda...

Ši spalva tinka tik pavasariams, marš į saulėtajį potipį pas manjana jei marškiniai tinka  biggrin.gif

Man patinka plaukimas ir "kacialke", ne begimas, dviraciai, aerobika (nekenciu).

Tai man tada rimtai netinka g.gif o ka daryt g.gif niu po svarkeliu gal sunesiosiu g.gif
Atsakyti
user posted image
Šita paletė yra warm autumn, mano tie mylimi marškiniai - pirmosios paletės spalvos. Gal vos vos ryškesni, nei rodo kompas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 16 gruodžio 2011 - 10:30
QUOTE(bytte @ 2011 12 16, 11:13)

Man tai būtų įdomu į donstop fizinio krūvio programą žvilgtelėt  blush2.gif

Prašom:
15 - 20 min suku masažinį lanką (sukdavau ir po 30 min, bet žiūriu, jokio skirtumo; jis labai efektyviai tirpdė riebalus nuo liemens pirmus 3 mėn, paskui nustojo; suku jau netoli 3 metų);

25 min sportuoju pagal vieną iš šių video (jų yra 25) - labai lengvi pratimukai, užskaitau kaip stretch ir cardio dalis;

darau 2 kompleksus iš šios serijos (dažniausiai kojoms ir užpakaliui, rečiau kojoms ir pilvui) arba analogiškai iš šios serijos - čia lengvi pratimukai, todėl 2 ar 3 kartus per savaitę vietoj šitų renkuosi vieną kompleksą iš šios trenerės kanalo. Jie sunkesni ir minusiukas man, kad reikia tą patį kartoti po 3 kartus - nuobodoka blush2.gif , privalumas - yra labai veiksmingų pratimų specifinėm problemom spręsti, pvz man labai patiko pratimai, liekninantys kelius (štai jie) ir pratimai vidinei šlaunų pusei (čia vieni iš jų, yra ir daugiau);

pabaigiu tempimo pratimais, dažniausiai pagal šį vyruką.

Visą tai padaryti užtrunka 1 - 1,5 val smile.gif
Sunray kompleksą darau antroje dienos pusėje, ten dar ~25 min smile.gif

Ir naudos tik tiek, kad svoris neauga ir celiulito nėra ax.gif
Atsakyti
A-a dabar kiek aiškiau kodėl jums, donstop, svoris nekrenta. Jei nenaudojat svarelių, siūlyčiau prisidėti ant savęs numestą svorį pradžai (galim ant juosmens dėti ir ant kojų čiurnų). Jūsų kūnui tiesiog per lengva, kad rezultatai eitų pirmyn, vigi trys metai, tai ne trys mėnesiai 4u.gif ... pavydžiu jums energijos atlikti visus šiuos pratimus. Aš galiu fizinius pratimus atlikti tik dantus sukandus, kaip koks vilkas uodega eketėj įmerkęs, sakydama "kuo ilgiau padirbėsiu, tuo daugiau suplonėsiu" blush2.gif
Atsakyti