Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2011 12 15, 16:08)
Cia su  polyvore?

Aha, nu as irgi dar tik pabandžiau ax.gif

QUOTE(Leticija @ 2011 12 15, 20:58)
Jeigu as jau perzengiau 30, tai dar nereiskia, kad i mane reikia kreiptis JUS  biggrin.gif

Reikia, reikia tongue.gif
Atsakyti
http://www.5braskes....a.d?id=52990033
user posted image

Ar graži spalva?
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 16 gruodžio 2011 - 08:34
QUOTE(Perfect @ 2011 12 16, 08:33)
Ar graži spalva?

Man graži, bet man netinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 12 16, 09:42)
Man graži, bet man netinka  schmoll.gif

O kodėl? Jūs kas, pagal tipą?

Man šita spalva labai gražiai atrodo vasarą, prie įdegusios odos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 16 gruodžio 2011 - 08:44
Perfect, graži spalva, ji turėtų tikti Pavasariams 4u.gif

Įveikiau pirmą dalį Sunray užrodytos sporto programėlės (pirmas 10 dienų). Deja, jokių pokyčių blush2.gif Nenuėjo nei vienas kg, nei vienas cm sad.gif Šiandien pradedu antrą lygį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 12 16, 08:26)

Reikia, reikia  tongue.gif

Ale ot bjauri boba biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas kas iš pačio ryto mirksiukas.gif
Perfect į pavasarius taikais biggrin.gif

Man jei toks lygaus mezgimo golfo tipo megztukas tai negražu be nieko. Norisi jį po liemene vilkti, ar kaip nors puošti, o jei dar odos splavos, tai nykokai turėtų atrodyt... jei jau paprasto mezgimo be nieko, tai arba spalva labai puošia, ar megztas iš kokių puošnių įdomių siūlų.
Man ir šalikai su skaromis visai nieko ant aukšto kaklo... dukra apsimuturiavus vaikšto paskutiniu metu, o nešioja veik vienus golfus. Kažkaip pasižiūrėjau visai gražiai, jei panašios pagal grubumą faktūros tie šalikėliai ir skaros. Tarkim toks variantas... papuošalai pakabukas
...manau galima viską tiesiog pabandyti neatsižvelgiant į jokius išankstinius nusistatymus, kartais rezultatai būna netikėti. Būtent dėl to kai tenka rengtis kažkur kokia proga esu linkus iškuist visus rūbus ir pasimėginti visokiausius variantus... pamėgint sudėt iš pirmo žvilksnio netinkamus derinius, audinių faktūras ir pan. juolab kad šiuo metu tai madinga.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 16, 09:50)
Įveikiau pirmą dalį Sunray užrodytos sporto programėlės (pirmas 10 dienų). Deja, jokių pokyčių  blush2.gif  Nenuėjo nei vienas kg, nei vienas cm  sad.gif Šiandien pradedu antrą lygį  ax.gif

blink.gif jus pirmoji is kurios girdziu jog programa jokio efekto nedave, gal jus tiesiog labai laabai "uzsisportavusi" g.gif , o kokio svorio hanteliukai?
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2011 12 16, 10:11)
blink.gif jus pirmoji is kurios girdziu jog programa jokio efekto nedave, gal jus tiesiog labai laabai "uzsisportavusi"  g.gif , o kokio svorio hanteliukai?

2,5 kg smile.gif
Be šios programos aš dar ir savo kasdienę variau po 1 val, visgi tikėjausi rezultatų, nors kokio -500 gr blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 16, 10:28)
2,5 kg  smile.gif
Be šios programos aš dar ir savo kasdienę variau po 1 val, visgi tikėjausi rezultatų, nors kokio -500 gr  blush2.gif

wow bigsmile.gif , jus tikrai labai sportiska, nes as kai kuriuos pratimus su 1 kg hanteliais dantis sukandus dariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2011 12 16, 10:33)
wow bigsmile.gif , jus tikrai labai sportiska, nes as kai kuriuos pratimus su 1 kg hanteliais dantis sukandus dariau blush2.gif

Tai aš sportuoju jau 3 metai smile.gif Pradėjau irgi nuo 1 kg svorio hantelių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2011 12 16, 08:26)
Rimtai, solo, kartais atmintis atgaivina, kad ,,kažkur spintoj yra toks grožis". Gal veltui dūla?  mirksiukas.gif Pati, atradusi šią temą pasisemiu puikių idėjų, kaip suderinti drabužius, neatrodyti nuobodžiai ir ... neišleisti pinigų biggrin.gif

Groovy, kaip suprantu, tai golfas?

drinks_cheers.gif

Tai kad pas Groovy ten susagstomas megztinis lyg g.gif pasimeciau dabar g.gif

QUOTE(Loxxy @ 2011 12 16, 08:26)
Reikia, reikia  tongue.gif

Ot vredna tongue.gif

QUOTE(Perfect @ 2011 12 16, 08:33)

Geras, toki turiu megztuka plonyti, pries koki menesi pirkau ir vis galvoju ar cia spalva raudona ar oranzine smile.gif Tai matyt man nelabai tinka g.gif O as paziurejau, atrode nieko, silta tokia blush2.gif

QUOTE(bytte @ 2011 12 16, 09:02)
...manau galima viską tiesiog pabandyti neatsižvelgiant į jokius išankstinius nusistatymus, kartais rezultatai būna netikėti.
... pamėgint sudėt iš pirmo žvilksnio netinkamus derinius, audinių faktūras ir pan. juolab kad šiuo metu tai madinga.

drinks_cheers.gif
As net be progos megztu viska issikratyt ir pameginti, kartais atrandi geru ideju rolleyes.gif Tiesa laiko tam daug reikia doh.gif

Panos, kokios jus sportiskos blush2.gif kokia tingine pasijauciau. Pas mus kadangi besibaigiantys isirenginejimai/remontai, tai treniruoklis stovi jau kelias savaites sekmingai uzbarikaduotas po visokiais nedarinktais baldais ar daiktais kurie dar nerado sau vietos biggrin.gif
Viskas, pasizadu susitvarkyti ir istraukti treniruokli
pioneer.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 16 gruodžio 2011 - 09:52