Man kokia durna mintis šovė, po Leticijos posto kad sutiks su vaikais... apsirengt kokia snieguole ar nykštuke... ir vaikams smagu ir sau, ir maniškiui manau patiks
QUOTE(bytte @ 2011 12 15, 15:42)
Man kokia durna mintis šovė, po Leticijos posto kad sutiks su vaikais... apsirengt kokia snieguole ar nykštuke... ir vaikams smagu ir sau, ir maniškiui manau patiks
Aha, tikrai turetu patikti toks
QUOTE(Loxxy @ 2011 12 15, 13:55)
Va susikuriau savo sirdziai miela raudonai - melyna derinuka, dabar jau galesiu ramiai dirbti:
Labai grazus. Cia su polyvore? As dar neziurejau kaip ten daryt
Na aisku dar truksta kvepalu butelioko, kokios dekoro detales reik gi prisikabinti
QUOTE(Leticija @ 2011 12 15, 15:06)
Tai issirekavot ir tylu dabar, nebeprirasot jau po 15 psl. per diena Jau ir as speju viska suskaityti
Nebumbek, dziaukis kad taves del treningu nebaram
QUOTE(bytte @ 2011 12 15, 15:42)
Labai smagi mintis
Leticijos pasiulymas irgi vertas demesio, bet cia labiau kai jau vaikai sumigs
Man tam loxxy sukurtam derinuke pjaunasi tie raudoni atspalviai kazkaip
Nebijau as jusu, turiu toki pat astru liezuvi, tik stengiuos labai valdytis
Papildyta:
O pas sita nykstuka cia kazin kelintas krutines dydis panasu tarp A ir B
QUOTE(Shana @ 2011 12 15, 16:08)
Nebijau as jusu, turiu toki pat astru liezuvi, tik stengiuos labai valdytis
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 12 15, 16:08)
QUOTE(Perfect @ 2011 12 15, 11:49)
Na, pagaliau vilmuke išaiškino dėl tų paveiksliukų išsisaugojimo, džiaugiuosi.
na va kaip smagu, kad galejau gera darba padaryt
QUOTE(Loxxy @ 2011 12 15, 13:32)
P.S. kodėl jums kelia didelius paveikslėlius, o man nukopinus ta URL adresą, tik tokius minetiūrinius.
Matėt tam polivore.com gali pačiam savo kapsules kompletuoti ir atskira foruma su padruskem tureti joms aptarineti
Matėt tam polivore.com gali pačiam savo kapsules kompletuoti ir atskira foruma su padruskem tureti joms aptarineti
as tai pirmiausia isisaugau paveiksliuka kaip jau rodziau kompiuteri, o tada keliu i cia ir gaunasi nemazas.
dar neatradau kaip paciam komplektuot kapsule tam puslapi, reiks kada pasiziuret net, visai idomiai.
o as tai dar nezinau kur busiu per sventes per kaledas tikriausiai pas mb tevus, pas mano tevus dar vaziuosim, tai nera ko per daug puosniai rengtis, o per naujus visai nieko dar neplanuoju bet blizganciu sukniu tikriausiai nereiks.
QUOTE(Leticija @ 2011 12 15, 16:06)
Greiciausiai tai bus kelnes, palaidine ir svarkelis toks 3/4 rankovem. I svarkeli tokia sage isisegsiu. Paprastai, bet ir ne su dzinsais.
Bravo. Leenkiu galvą prieš jūsų išmintį. Šventė yra šventė
QUOTE(Perfect @ 2011 12 15, 20:11)
Bravo. Leenkiu galvą prieš jūsų išmintį. Šventė yra šventė
Jeigu as jau perzengiau 30, tai dar nereiskia, kad i mane reikia kreiptis JUS
Ką rengtis šventėms, ypač Naujiems.... būsim bare. Rimtai, tunika, kurią labai mėgstu, jau į visas šventes eita su ja, suknelės tik vasarinės, o žiemą man nesuprantamas vasarinių medžiagų nešiojmas. Žinau tik, kad būsiu su suknia ar tunika, bet neturiu nei to, nei ano. Kaip gražiai spalviškai šnd atrodė Rūta savo laidoj Ot radus ką nors tokio raudono...
QUOTE(Leticija @ 2011 12 15, 21:58)
Jeigu as jau perzengiau 30, tai dar nereiskia, kad i mane reikia kreiptis JUS
Ir suprask tu, žmogau, kada tas familiarumas pageidaujamas, kada ne Sorry, ale ,,tujint" žmogui neleidus kaip tai
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2011 12 15, 22:16)
Ką rengtis šventėms, ypač Naujiems.... būsim bare.
solo, rengtis šventiškai Ar daug progų turit pasipuošt? Argi Nauji ne proga tam? Traukit iš spintos puošnius parėdus ir pirmyn.
Taigi tiek ,,gėrių" buvo prikrauta ir šioj, ir anoj temoj - tik pakratyt atmintį, kas ten spintoj guli, susiderint ir - voila
Naujiems metams
Labanakt
QUOTE(Leticija @ 2011 12 15, 16:22)
I B traukia
QUOTE(Perfect @ 2011 12 15, 22:09)
solo, rengtis šventiškai Ar daug progų turit pasipuošt? Argi Nauji ne proga tam? Traukit iš spintos puošnius parėdus ir pirmyn.
Taigi tiek ,,gėrių" buvo prikrauta ir šioj, ir anoj temoj - tik pakratyt atmintį, kas ten spintoj guli, susiderint ir - voila
Solo, dar karta gerai spinta perkratykit, visada ideju atsiranda gal reiks tik kokia smulkmena dapirkti/daderinti
Perfect, tu plunksnu spalvos tai grozis
QUOTE(Shana @ 2011 12 16, 00:42)
Solo, dar karta gerai spinta perkratykit, visada ideju atsiranda gal reiks tik kokia smulkmena dapirkti/daderinti
Rimtai, solo, kartais atmintis atgaivina, kad ,,kažkur spintoj yra toks grožis". Gal veltui dūla? Pati, atradusi šią temą pasisemiu puikių idėjų, kaip suderinti drabužius, neatrodyti nuobodžiai ir ... neišleisti pinigų
Kartais rūbui reikia tik papildomos detalės, aksesuaro ir sužiba jis iš naujo. O gal tik kartais reikia į tą rūbą pažiūrėt kitaip - dėvėti jį su kažkuo, su kuo anksčiau nedėvėjai. Taip kad....Na, mes gi moterys, mes mokam
P.S. O kita vertus, jei moteris pasitempusi, susitvarkiusi, šypsosi tai rūbai tik priedas. Dauguma mato laimingą gražų žmogų, o ne skurlius
Shana, pritariu, gražuuuuu
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2011 12 15, 12:10)
Bet taip nyku man atrodo, lyg su veidu susilieja . O kaip gyvint nežinau, nes jis su kaklu, skarelių gi neprisiraišiosi
Groovy, kaip suprantu, tai golfas?
Asmeniškai man golfas gražiausiai ,,be nieko". Kartais užsikabinu ilgą pakabuką, kartais įsisegų sagę.
Įmetu keletą idėjų
Papildyta:
Tiesa, groovy, klausei, ar tinka masyvūs papuošalai prie golfo. Tinka. Ir man tikrai labai gražu. Tačiau nelygu kur eisi apsirengusi, manau.