Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 12 15, 11:18)
Karoliai, vėriniai, pakabukai? unsure.gif

Aš irg siūlyčiau masyvų kaklo papuošalą, bet jei tokio neturi, tai pirkt irgi neapsimoka, koks čia ekonomiškumas tuomet g.gif
Atsakyti
Dailus
user posted image
Na, pagaliau vilmuke išaiškino dėl tų paveiksliukų išsisaugojimo, džiaugiuosi. 4u.gif biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 15 gruodžio 2011 - 11:57
QUOTE(Shana @ 2011 12 15, 12:14)
O man grazu, ir pagalveles tos grazu, ir siaip laikotarpis toks labai grazus rolleyes.gif

man pats faktas labai juokingas ir kaip tai pateikiama. Aš visada kai man pasiūlo į viršutinius apvalumus pagalvėles įsidėt, paklausiu ar nenori kai kur kitur, bet vat kad tai masiškai darė kažkaip nežinojau. Maniau kad tai žymai seniau tik darydavo. Aplamai sužinojau kad korsetus tuomet nešiojo irgi neperseniausiai. Seniau vis stebėdavausi kad tos aktorės tokios biggrin.gif
Šiaip man 20-30 labiau mada prie širdies, ypač makiažas... kartais nusigrybauju fingalus besipaišydama blush2.gif

merginos kiek gi galim tiek blizgesio... ramesnėm šventėm gal nusiteikiam, a? nes aš tai neturiu kur prablizgėt biggrin.gif tai nenervuokit čia 000189.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 15 gruodžio 2011 - 12:48
QUOTE(dontstop @ 2011 12 15, 11:18)
Karoliai, vėriniai, pakabukai? unsure.gif

QUOTE(solo @ 2011 12 15, 11:45)
Aš irg siūlyčiau masyvų kaklo papuošalą, bet jei tokio neturi, tai pirkt irgi neapsimoka, koks čia ekonomiškumas tuomet  g.gif

O tai tinka ant megztinio su kaklu kokie kabuokliai?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 15, 13:48)

merginos kiek gi galim tiek blizgesio... ramesnėm šventėm gal nusiteikiam, a? nes aš tai neturiu kur prablizgėt  biggrin.gif tai nenervuokit čia 000189.gif

bytte, čia man biggrin.gif Gerai, nebenervuosiu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 15, 13:54)

Turbūt labiau tinka, nei prie iškirptės. Skaitau dabar Osinkoje temą Bazinis aksesuarų rinkinys, tai kaip tik viena idėja iš tos temos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 15, 13:54)

man tai gražu. Ir kuo daugiau kabuoklių ir kuo daugiau kabaliuoja tuo gražiau. Dabar bijau sumeluot kieno kolekcijoje mačiau dauguma paprastų, aukštu kaklu viršų ir prikabaliuota viskooo, įsskaitant kailines apykakles ir plunksnas suvertas ant grandinėlės. Aišku mes taip nedarysim, bet keli skirtingo ilgio pakabukai manau tiktų. Tik klausimas ar turit... pirkt gan brangoka, nebent šiuo metu gera finansinė padėtis, tai galima būt investuot į kokį papuošalą.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 15, 13:04)
Turbūt labiau tinka, nei prie iškirptės. Skaitau dabar Osinkoje temą Bazinis aksesuarų rinkinys, tai kaip tik viena idėja iš tos temos  smile.gif

O man asmeniškai prie visokių pynėmis megztų megstinių tai netinka schmoll.gif Tik prie paprastų alia golfukų.
user posted image
Visai dabar rasčiau kur prisiderinti tokį švarkelį
P.S. kodėl jums kelia didelius paveikslėlius, o man nukopinus ta URL adresą, tik tokius minetiūrinius.
Matėt tam polivore.com gali pačiam savo kapsules kompletuoti ir atskira foruma su padruskem tureti joms aptarineti rolleyes.gif
Papildyta:
va ir su geltonu man grazu vasarai:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 15 gruodžio 2011 - 13:56
QUOTE(bytte @ 2011 12 15, 12:48)
man pats faktas labai juokingas ir kaip tai pateikiama.

merginos kiek gi galim tiek blizgesio... ramesnėm šventėm gal nusiteikiam, a? nes aš tai neturiu kur prablizgėt  biggrin.gif tai nenervuokit čia 000189.gif

Ai man tai grazu, tokia labai moteriska epocha rolleyes.gif

tongue.gif O as kaip tik buvau islekus, gatvese per garsiakalbius kaledine muzika leidzia, vitrinuose raudoni bateliai su blizganciom suknelem wub.gif Leopardiniu irgi nemazai tongue.gif
Ir kazkokia tokia kaledine nuotaika pasigavau bigsmile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Groovy, man prie storesniu megztiniu dera stambesni papuosalai, grubus karoliai, pakabukai, ne ant grandineliu o ant kokiu sniureliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 15 gruodžio 2011 - 13:53
Va susikuriau savo sirdziai miela raudonai - melyna derinuka, dabar jau galesiu ramiai dirbti:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 15 gruodžio 2011 - 13:56
QUOTE(Shana @ 2011 12 15, 13:50)
Groovy, man prie storesniu megztiniu dera stambesni papuosalai, grubus karoliai, pakabukai, ne ant grandineliu o ant kokiu sniureliu smile.gif

Didžausia bėda ta, kad nemėgstu papuošalų, ir kuo stambesni, tuo blogiau biggrin.gif
Atsakyti
Tai issirekavot ir tylu dabar, nebeprirasot jau po 15 psl. per diena biggrin.gif Jau ir as speju viska suskaityti biggrin.gif

Del vaiko darzelio sventes. Pas mus ji pirmadieni 12.15, nu idiotiskas laikas, nes vsii darbuose tokiu metu, nebent kam pietu pertrauka. Tai man teks varyti i svente tiesiai is darbo ir rengtis turesiu taip, kad ryte butu tinkama darbui, popiet sventei. Greiciausiai tai bus kelnes, palaidine ir svarkelis toks 3/4 rankovem. I svarkeli tokia sage isisegsiu. Paprastai, bet ir ne su dzinsais.

Kadangi sios mano Kaledos ir Naujieji nusimato tik su vaikais, be vyro, tai apsieisiu be jokiu puosniu sukneliu ir aukstakulniu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 15 gruodžio 2011 - 15:08