Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Kaip jums toks:
user posted image

Oi koki didelį paveiksliuką įkėlė, gausit žiūronus pasiimti įvertinimui biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 15 gruodžio 2011 - 09:54
QUOTE(manjana @ 2011 12 14, 23:39)
Tiesa dar ne į temą - derinukai Polyvore labai gražūs, bet kaip juos užsisaugot, ką?

QUOTE(bytte @ 2011 12 15, 08:30)
Aš irgi prisijungiu prie klausimo dėl polyvore blush2.gif

QUOTE(Loxxy @ 2011 12 15, 08:40)
Berots polivare taip neduoda. Ten kiekvienam pakraštėlyje po rūbelį, ant jo paspaudus iškart gauni nuorodą kur už 1000 eur. gali tą rūbelį įsigyte  biggrin.gif

as tai is polyvare paveiksliukus isisaugau kur buna sone tie mazi paveiksliukai, bet kai isisaugau tai jie normalaus dydzio gaunasi. ikelsiu vaizdine medziaga, kad aiskiau butu apie ka kalbu biggrin.gif tikiuosi jus iziuresit ka as ten raudonai prirasiau biggrin.gif truputi pamazinau nuotrauka, kad psl neiskraipytu.
user posted image

QUOTE(Loxxy @ 2011 12 15, 08:34)
Bijai vilko neik į mišką. Arba perfrazavus, nerašyk internetinėje erdvėje to, ką bijai kad kažkas gali perskaityti ir pacituoti. Manau, kad pacitavimas asmens žodžių yra kurkas menkesnė blogybė, nei tiesus įžeidinėjimas pašnekovų.
Kita tema patalpinta internetinėje erdvėje irgi yra vieša.

labai sutinku su siais zodziais, cia yra viesa erdve ir pries kazka rasant reikia visada pagalvot ar paskui nebus geda jei kas is pazystamu ar siaip kas perskaitis, pamatis. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 15 gruodžio 2011 - 10:11
QUOTE(manjana @ 2011 12 14, 23:39)
. Pvz vaikus savo tai aišku myliu; ir kai su dėmėta maike + burbuliuotom pėdkelnės po namus vaikšto, vis tiek myliu smile.gif Bet išmetus velniop tuos rūbus, kuriuos reikia "sunešiot" namie (tipo nešiot kol nukris gabalais gal?), tai tikrai pagražėjo vaizdelis namie, ir tie mylimi vaikai gražesni pasidarė smile.gif Vienu žodžiu, pasidariau sau tokią išvadą, kad stengsiuosi nenešiot ir nerengt vaikam tokių rūbų, kuriuos būtų gėda kam nors atiduoti/padovanoti.

Labai patiko postas 4u.gif

QUOTE(bytte @ 2011 12 15, 08:07)
....pažadu daugiau į provokacijas nepasiduot... ir į šią diskusiją negrįžt pioneer.gif

Ir as drinks_cheers.gif

QUOTE(Loxxy @ 2011 12 15, 08:34)
O dabar susimasčiau, gal kas turi įdėjų, kaip ant puošnios suknelės užsidėti kasdienį rūba (švarką, megstinį, skarą grynai dėl šilumos) ir išlikti elegantiškai. Biaju šeštadienį sušalti, o papildomai išlaidauti nenoriu  g.gif

Jei apie retro snekam, tai butu grazu kailiukas arba skara gal g.gif

QUOTE(Loxxy @ 2011 12 15, 09:01)
va ta pati situacija ir pas mane. Vadinasi arba aš ne višta, arba ne vienintelė višta  lotuliukas.gif

as prie vistu irgi busiu, tik Vilmukes posta paziurejus isikirtau doh.gif

QUOTE(Loxxy @ 2011 12 15, 09:51)
Kaip jums toks:
user posted image

Oi koki didelį paveiksliuką įkėlė, gausit žiūronus pasiimti įvertinimui  biggrin.gif  blush2.gif

Grazus, kaledinis wub.gif
Atsakyti
user posted image
vilmuke3 dėkui labai labai notworthy.gif
Atsakyti
na va kaip smagu kad galejau padet smile.gif

Shana, o tai kaip tu tada tuos koliazus saugodavaisi? as tik kaip tu ikelus buvai ir nuoroda i koliazus tada ir pradejau pati pries kelias dienas juos ziurinetis ir isisaugot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 12 15, 10:09)

Shana, o tai kaip tu tada tuos koliazus saugodavaisi?  as tik kaip tu ikelus buvai ir nuoroda i koliazus tada ir pradejau pati pries kelias dienas juos ziurinetis ir isisaugot ax.gif

Nuorodas blush2.gif
As kompa zinau kiek tai mano darba liecia daugiausiai, dokumentus etc, o siaip nuo gudrybiu esu atsilikus blush2.gif
Ir vis pykau ant Polyvore, kad issasugoti negaliu. doh.gif
Baigiu dgmz susidelioti savo ponauje kapsule, su teal spalva, belieka pora daiktu nufotkinti ir imesiu jusu teismui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 15, 10:17)
Nuorodas blush2.gif
As kompa zinau kiek tai mano darba liecia daugiausiai, dokumentus etc, o siaip nuo gudrybiu esu atsilikus blush2.gif
Ir vis pykau ant Polyvore, kad issasugoti negaliu. doh.gif
Baigiu dgmz susidelioti savo ponauje kapsule, su teal spalva, belieka pora daiktu nufotkinti ir imesiu jusu teismui smile.gif

bet kad ir nuorodas saugodavai vistiek nuotraukas temoj rodydavo smile.gif apie kompa tai ir as mazai ka zinau.
bus labai idomu pasiziuret kapsule, as tai vis kaupiuosi kaupiuosi savo pasideliot kapsules, pasiziuret kaskaip derinasi, gal ko dar reiktu, bet kad vis nesusiruosiu blush2.gif prie mb nenoriu isideliot rubu nes tikrai nesuprastu kam as ten juos fotografuoju isiemus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 12 15, 10:24)
bet kad ir nuorodas saugodavai vistiek nuotraukas temoj rodydavo smile.gif apie kompa tai ir as mazai ka zinau.
bus labai idomu pasiziuret kapsule, as tai vis kaupiuosi kaupiuosi savo pasideliot kapsules, pasiziuret kaskaip derinasi, gal ko dar reiktu, bet kad vis nesusiruosiu blush2.gif  prie mb nenoriu isideliot rubu nes tikrai nesuprastu kam as ten juos fotografuoju isiemus biggrin.gif

Aaa, tai kai kuriuos duodavo kaip "copy URL", tai tuos rodo, bet kitu neduoda taip nukopinti, tada tik nuorodas 4u.gif
Man tas pats biggrin.gif tai turiu kazkaip istaikyti proga kai viena bunu, nes pradeda traukti per danti det tokiu fotografavimu lotuliukas.gif
Cia bus mano pirmoji kapsule taip gan samoningai sukomplektuota, na dalis panaudota turetu, o dalis konkreciai kaip kapsule dapirkta, tai bus idomu ka pasakysit smile.gif
Atsakyti
prisijuokiau retro tematika
ir dar ne tokio seno retro.... pagalvėlės šonuose lotuliukas.gif .... dabar tokios į kitas vietas jau deda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 15, 08:30)
Bet jie mane labai storino ir visai netiko mano kriaušiai, jas MB vadino "seksualiosiomis" kelnėmis ax.gif

O jo, tokios tai storina...

Pasigirsiu: nusiėmiau nuo to naujojo megztinio kailiuką, nes dabar tie orai tokie nelabai šalti, tai tapo toks paprastas susagstomas ilgas kardiganas, bet vis tiek gavau komplimentų, matyt kokybė daro savo thumbup.gif Tiesa, dar be šito ir to trumpomis rankovėmis žiemai pirkau ir trečią megztuką iš VS: su kaklu ir trumpą, na paprastą. Galvojau bus baltas arba bent kreminis, atėjo toks kviečių spalvos, vis neapsisprendžiu, ar man tinka, nors mano paletėj yra ta spalva. Bet taip nyku man atrodo, lyg su veidu susilieja g.gif. O kaip gyvint nežinau, nes jis su kaklu, skarelių gi neprisiraišiosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 15, 10:36)
prisijuokiau retro tematika
ir dar ne tokio seno retro.... pagalvėlės šonuose  lotuliukas.gif .... dabar tokios į kitas vietas jau deda  biggrin.gif

O man grazu, ir pagalveles tos grazu, ir siaip laikotarpis toks labai grazus rolleyes.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 15, 12:10)
O kaip gyvint nežinau, nes jis su kaklu, skarelių gi neprisiraišiosi g.gif

Karoliai, vėriniai, pakabukai? unsure.gif