Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(melynesne @ 2011 12 15, 00:25)
Ai tiesa jūs čia viena iš tų, kurios daugiausiai žino nieko nemačiusios ir negirdėjusios.

Bet jūs tai žinote kaip aš ir visos likusios čia po niolika metų gyvenam, ir kad alia olia lia pupytės apsirengusios vaikštom kad vyrams įtikt. Nors niekas to neminėjo, pati tokią nuomonę susidarėte ir mane asmeniškai įžeidėte, o į atsakymą kiek laiko kartu gyvenimo turite patirties atsakyti net nesiteikėte. Jei tokios neturite iš kur žinote kad jūs teisi? Viena kaip atrodo poros gyvenimas iš šalies, kita kai jį pats gyveni. Kai pragyvensite su žmogumi rožinių akinių laikotarpį, o paskui vidutinę amžiaus krizę (galit sakyti, kad nesulauksit tokios, bet visiems vienokia ar kitokia ji būna, kaip ir visime būna paauglystė), ir vaikai bus paaugę, ir jūsų nuomonė nepasikeis... būtų malonu sužinoti...
Gendre melynesne reguliariai gana įžeidžiančio tono postus kelia, ir kaip shana minėjo, kaip tu su žmonėmis, taip ir jie su tavimi. O aš dabar sergu, tai varysiu pasiskaityt apie kokias taro kortas kalba ėjo biggrin.gif ... (sakaiau esu baisiai bjauri boba ph34r.gif )

....pažadu daugiau į provokacijas nepasiduot... ir į šią diskusiją negrįžt pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2011 12 15, 00:39)
Dabar konkrečiau dėl naminių rūbų, tai manyčiau reikia susipirkt man naminę kapsulę.  Mano mylimiausias variantas - tympos + tunika. Ir gražu, ir patogu žiauriai smile.gif (ir labai patogiai pakeičiama į naminį/vakarinį rūbą - kai vyras grįžta, tympas nusiimi ir vaikštai su super mini suknele  lotuliukas.gif ). Tie naminiai - veliūriniai treningai man irgi labai mieli atrodo, bet - 1. nesu mačius jų pirkt; 2. man atrodo jie storina stipriai  g.gif , 3. bijau kad ta minkšta medžiaga labai traukia visus pūkus, kurių namie pilna  g.gif
Ties adar ne į temą - derinukai Polyvore labai gražūs, bet kaip juos užsisaugot, ką?

...pas mane dukros kai iš kai kurių senų rūbų neina iškrapštyt, tai vaikšto jais iki kol paslapčia išmetu, aišku damušinėja namie. O va sūnus tai kategoriškai nesimauna nusibumbulavusių, atseit negražūs, ir jokie tėčio įrodinėjimai, kad namie niekas nemato jam nesvarbūs. Jis pas mus toks truputuka įdomus, su savo supratimu kas gražu... neleidžia plaukų kirpti, nes atseit veidas jo negražus, ir gražiau kai kuo mažiau jo matosi (veidas tai vis tiek matosi, juk negali lyst plaukai į akis, kažką nemoka paaiškint matyt, jam tik ką 7-neri suėjo). Nenešioja jokių rūbų kurie jam nepatinka, nepriversi apmauti, tai toks vargas apipirkt... nes ir tai sunku ką rast, o dar paskui reikia ir jį tįstis.

Tie veliūriniai nešiojasi labai gerai, nieks prie jų nekimba (bent jau kiek aš turėjau ir vaikai), labai gerai skalbiasi, visiškai nesiglamžo, gana šilti ir patogūs. Tik kai kurie labai greitai keliai išsitampo, o kitų ne, pagal ką kokybę atsekt nelabai žinau. Mano mama tokius mėgsta ir nešioja. Kur pirko nežinau, įtariu kuistukuose, ji su drauge mėgsta laisvalaikį ten leisti biggrin.gif , tai visokių grobių randa. Vaikams turgui būna... tai gal ir moterims... esu mačius dar azijos šope ir TomasFilips.
Bet jie mane labai storino ir visai netiko mano kriaušiai, jas MB vadino "seksualiosiomis" kelnėmis ax.gif

Aš irgi prisijungiu prie klausimo dėl polyvore blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Susimasčiau, ką čia man reiks rengtis kitą savaitę į darželio šventę g.gif Ji bus anksti ryte, paskui planuoju daryti vaikui pramogą kokiam žaidimų kambaryje ar pan, tai su suknele įstrigusios kokiam tunelyje neiškrapštysiu g.gif biggrin.gif
QUOTE(kumiko @ 2011 12 14, 20:08)
blink.gif kaip sykstu snipineti zmogu kituose temose,o po to kituose apkalbineti.. doh.gif

Bijai vilko neik į mišką. Arba perfrazavus, nerašyk internetinėje erdvėje to, ką bijai kad kažkas gali perskaityti ir pacituoti. Manau, kad pacitavimas asmens žodžių yra kurkas menkesnė blogybė, nei tiesus įžeidinėjimas pašnekovų.
QUOTE(kumiko @ 2011 12 14, 21:52)
asmeniskumus negrazu kisti i viesuma,ypac istraukus is kitos temos,

Kita tema patalpinta internetinėje erdvėje irgi yra vieša.

QUOTE(Perfect @ 2011 12 15, 08:00)
Man ir gražu. Bet yra leopardo raštų nemėgėjų cool.gif

Apie ką jūs čia? tongue.gif

O dabar susimasčiau, gal kas turi įdėjų, kaip ant puošnios suknelės užsidėti kasdienį rūba (švarką, megstinį, skarą grynai dėl šilumos) ir išlikti elegantiškai. Biaju šeštadienį sušalti, o papildomai išlaidauti nenoriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 12 15, 09:34)

Apie ką jūs čia?  tongue.gif

Apie nemėgėjas tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Išssisaugoti paveiksliukus, man atrodo paprasta - atsidarai norimą/patikusį, spaudi pačiame paveiksliuko pakraštėlyje dešiniu klavišu ir pasirenki SAVE AS. Viskas. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2011 12 15, 09:07)
kaip tu su žmonėmis, taip ir jie su tavimi.

Aukso žodžiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 15 gruodžio 2011 - 08:38
QUOTE(Perfect @ 2011 12 15, 08:37)
Išssisaugoti paveiksliukus, man atrodo paprasta - atsidarai norimą/patikusį, spaudi pačiame pakraštelyje  dešiniu klavišu ir pasirenki SAVE AS. Viskas.  mirksiukas.gif

Berots polivare taip neduoda. Ten kiekvienam pakraštėlyje po rūbelį, ant jo paspaudus iškart gauni nuorodą kur už 1000 eur. gali tą rūbelį įsigyte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 12 15, 09:34)

O dabar susimasčiau, gal kas turi įdėjų, kaip ant puošnios suknelės užsidėti kasdienį rūba (švarką, megstinį, skarą grynai dėl šilumos) ir išlikti elegantiškai. Biaju šeštadienį sušalti, o papildomai išlaidauti nenoriu  g.gif

Groovy pateikė tokią idėją - klasikinis plonas kardiganas, buvo ir nuotraukų, man patiko smile.gif

Veliuriniai treningai parsiduoda Maximoje ax.gif Aš pirkau sau - kokybė ok, pūkai nelipo, storina nežmoniškai blush2.gif Vaikui perku, jei randu (ten pat), jam storinimas kaip tik pageidautinas efektas blush2.gif
Atsakyti
Duoda. Gal nebandėt. Aš bandžiau, man išsisaugo.

user posted image
Švenčių tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2011 12 15, 08:41)
Duoda. Gal nebandėt. Aš bandžiau, man išsisaugo.

user posted image

O man neduoda, dabar bandau. g.gif meta lentelę su paveiksliuko rūbelių kainomis. Dažnai labai įspūdingomis cool.gif
Atsakyti
pilkos tema biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 12 15, 09:48)
O man neduoda, dabar bandau.  g.gif meta lentelę su paveiksliuko rūbelių kainomis.

Ar atidžiai skaitot kitų postus? biggrin.gif
Reikia spausti PAČIAM PAKRAŠTĖLY. Kitaip paaiškint nemoku. doh.gif
Atsakyti
Man tai vargas, išeina tik visą puslapį išsisaugot, tada atsidarau papkę, kurioje būna visi paveiksliukai po vieną ir jau sukomplektuotas piešinukas, jį pasilieku, kitus trinu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 15, 09:48)
pilkos tema  biggrin.gif

Niu, bytte, pavyko? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2011 12 15, 09:51)
Man tai vargas, išeina tik visą puslapį išsisaugot, tada atsidarau papkę, kurioje būna visi paveiksliukai po vieną ir jau sukomplektuotas piešinukas, jį pasilieku, kitus trinu  doh.gif

unsure.gif Čia dabar...... g.gif
Atsakyti