QUOTE(melynesne @ 2011 12 15, 00:25)
Ai tiesa jūs čia viena iš tų, kurios daugiausiai žino nieko nemačiusios ir negirdėjusios.
Bet jūs tai žinote kaip aš ir visos likusios čia po niolika metų gyvenam, ir kad alia olia lia pupytės apsirengusios vaikštom kad vyrams įtikt. Nors niekas to neminėjo, pati tokią nuomonę susidarėte ir mane asmeniškai įžeidėte, o į atsakymą kiek laiko kartu gyvenimo turite patirties atsakyti net nesiteikėte. Jei tokios neturite iš kur žinote kad jūs teisi? Viena kaip atrodo poros gyvenimas iš šalies, kita kai jį pats gyveni. Kai pragyvensite su žmogumi rožinių akinių laikotarpį, o paskui vidutinę amžiaus krizę (galit sakyti, kad nesulauksit tokios, bet visiems vienokia ar kitokia ji būna, kaip ir visime būna paauglystė), ir vaikai bus paaugę, ir jūsų nuomonė nepasikeis... būtų malonu sužinoti...
Gendre melynesne reguliariai gana įžeidžiančio tono postus kelia, ir kaip shana minėjo, kaip tu su žmonėmis, taip ir jie su tavimi. O aš dabar sergu, tai varysiu pasiskaityt apie kokias taro kortas kalba ėjo ... (sakaiau esu baisiai bjauri boba )
....pažadu daugiau į provokacijas nepasiduot... ir į šią diskusiją negrįžt