Uff, pasivijau
Na ir tempai
Tokios aktualios temos paliestos, kad ir iki peštynių prieita
Tai įkišiu ir savo nuomonę.
Vyriškos kapsulės nesudarinėju - maniškis susirenka rūbus pats, ir man atrodo jam kur kas geriau sekasi negu man
Tiesa stilius tai jo beviltiškas, paaugliškas
(o dar ir taip už mane jaunesnis atrodo ) Tai gal ir nėra sunku tokiu atveju kapsules sudarinėt - pora džinsų, krūva maikių ilgom/trumpom rankovėm, pora megztinių, va ir visas rūpestis
Dėl naminių rūbų - manau kad namie nešiot nemielus rūbus yra elementari nepagarba sau. Išvis kažkaip žiauriai skamba, kai moteris turi "sunešiot" namie visokius nevykusius rūbus (kaip klumpes kokias geležines
). Nesinori namie tokio "antrarūšio" gyvenimo gyvent, ypač kai augini vaikus ir namie praleidi 90 proc laiko. Nors aišku dažnai būnu sau tokia nepagarbi ir rengiuosi bele ką
Bet ir jaučiuosi tada bele kaip, daug geriau jaučiuosi kai randu galimybių normaliai (gražiai ir patogiai) apsirengti, minimaliai pasidažyti (nors kartais džiaugiuosi jau vien radus laiko susišukuoti
). Bet mažai ką bendro tai turi su bandymu įtikti vyrui
Aišku šitos diskusijos proga paklausiau jo, kaip man rengtis reiktų
Tai jam priimtiniausi variantai:
1. nieko;
2. suknelę;
3. gražius treningus;
4. bele ką, kas po ranka pasitaikė.
Bet visi variantai priimtini, palikti manęs dėl rūbų neketina
Tik sakė durnas klausimas, nes negali būti taip, kad nėr skirtumo, ar su gražiu rūbu, ar su negražiu vaikštai. Nu pagalvojus tai faktas, kad taip. Pvz vaikus savo tai aišku myliu; ir kai su dėmėta maike + burbuliuotom pėdkelnės po namus vaikšto, vis tiek myliu
Bet išmetus velniop tuos rūbus, kuriuos reikia "sunešiot" namie (tipo nešiot kol nukris gabalais gal?), tai tikrai pagražėjo vaizdelis namie, ir tie mylimi vaikai gražesni pasidarė
Vienu žodžiu, pasidariau sau tokią išvadą, kad stengsiuosi nenešiot ir nerengt vaikam tokių rūbų, kuriuos būtų gėda kam nors atiduoti/padovanoti. Žinot jeigu jau vargingai gyvenantiems gėda kokį rūbą atiduot, tai kaip negėda jį ant savęs ar ant vaikų vilkt
Dabar konkrečiau dėl naminių rūbų, tai manyčiau reikia susipirkt man naminę kapsulę. Mano mylimiausias variantas - tympos + tunika. Ir gražu, ir patogu žiauriai
(ir labai patogiai pakeičiama į naminį/vakarinį rūbą - kai vyras grįžta, tympas nusiimi ir vaikštai su super mini suknele
). Tie naminiai - veliūriniai treningai man irgi labai mieli atrodo, bet - 1. nesu mačius jų pirkt; 2. man atrodo jie storina stipriai
, 3. bijau kad ta minkšta medžiaga labai traukia visus pūkus, kurių namie pilna
Ties adar ne į temą - derinukai Polyvore labai gražūs, bet kaip juos užsisaugot, ką?