Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 12 14, 19:59)
Pasirinkau kasdienę suknelę, bet ji tokia su gilesne iškirpte ir labai ryški juodai raudona, užtat niekad jos nevilkėjau pvz į darbą, greičiau tokiom progom, kaip svečiai, kavinės ir pan. Batai, rankinukas, diržas kasdieniai, iš papuošalų žiedelis  smile.gif

na ir puiku 4u.gif tikrai nieko ekonomiško pirkti naujus ryzus darželio šventei blush2.gif aš tai ten einu dažniausiai iš darbo, tai kaip papuola - kartais su kostiumėliu, kartais su džinsais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 12 14, 20:08)
blink.gif kaip sykstu snipineti zmogu kituose temose,o po to kituose apkalbineti.. doh.gif

Užtad kaip patogu ši funkcija (lyg ne šnipinėjimo vadinas) visokiem troliam atpažinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 14, 18:49)
O dar labiau patinka tai neva ilga ir gera gyvenimo patirtis.. 17metu lindimo vyrui i sikna, ot patirtis..

blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2011 12 14, 22:31)
Užtad kaip patogu ši funkcija (lyg ne šnipinėjimo vadinas) visokiem troliam atpažinti  rolleyes.gif
asmeniskumus negrazu kisti i viesuma,ypac istraukus is kitos temos, juolab, kad nezinia kaip yra istiesu...aplamai primetinet forume savo asmenininius speliojimus temos dalyviams, kuriu nei akyse nematei negalima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2011 12 14, 20:31)
Užtad kaip patogu ši funkcija (lyg ne šnipinėjimo vadinas) visokiem troliam atpažinti  rolleyes.gif

biggrin.gif
Jei jus Kumiko labai aktualu, tai as posta anoje temoje maciau senokai, prie kelias sav, ir tema ziurinejau kitais tikslais. Ir tylejau cia, nors labai kirtosi nupasakojamas vaizdelis cia, su pateiktu ten. Tylejau, kol zmogus nepradejo pats prasytis, neigdamas savo zodzius ir kaltindamas kitus, kad prisifantazuoja.
O siaip sita tema jau tikrai manu visiems pabodo, gal laikas ja baigti. Kaip teisingai Dontsop pasake, nieko cia nepakeis smile.gif
Atsakyti
oj kaip šits patinka
user posted image

user posted image

Atsakyti
Tema buvo labai idomi, bet pradeda darytis labai nemaloni. Labai jau negraziai buvo issityciota is zmogaus, kuris nepritaria susibendravusiu moteryciu bureliui doh.gif gal ir per daug ji kiso savo nuomone, bet suauges zmogus supranta kada reiktu apsiramint ir baigti ginca, kuris nieko su tema bendra neturi ir visiskai nesvarbu kas buvo rasyta kitose temone.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 14, 20:35)
Kiti tėvai ir auklėtojos buvo "pasipuošę" kasdieniais rūbais - džinsais, megztiniais ir pan  smile.gif

Nu, va šito tai tikrai nesuprantu g.gif Vis tik šventė verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 12 14, 20:40)
Cinamonine spalva man labai grazi rudeneliams, labai grazus deriniai sventiniai su kokia biski auksine, labai puosnus, sventiniai. Nezinau ar ne Rudeneliams ja galima butu prisitaikyti su kokiais kitos spalvos akcesuarai, priedais g.gif

Gražu. Shana, nebijai, kad puls dėl batų lotuliukas.gif

Ei, baikit pokalbius ne į temą help.gif

solo, man labai patiko pirmam deriny pakabukas wub.gif Koliažai tikrai mieli wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 14 gruodžio 2011 - 22:49
QUOTE(Perfect @ 2011 12 14, 22:48)
Shana, nebijai, kad puls dėl batų

solo, man labai patiko pirmam deriny pakabukas wub.gif Koliažai tikrai mieli wub.gif

Sakai reikia bijot tongue.gif Man tokie, kai graziai priderinti, vistiek grazu ir viskas rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
man pirmame labai idomus ir originalus batai. Tokie prie kokios sportiskai/laisvalaikines kapsules.
Atsakyti
Shana,

Aš matau, kad kažkas tai išvis labai neturi ką veikti ir savo gyvenimo. Ne Jūsų reikalas mano abejonės dėl SAVĘS, o ne dėl vyro. Ir ne Jums žinoti, kada patapau oficialia -iene, o gal iš paskos ne tik forume sekiojote? Ai tiesa jūs čia viena iš tų, kurios daugiausiai žino nieko nemačiusios ir negirdėjusios.
Atsakyti
Uff, pasivijau karsta.gif Na ir tempai smile.gif

Tokios aktualios temos paliestos, kad ir iki peštynių prieita biggrin.gif Tai įkišiu ir savo nuomonę.

Vyriškos kapsulės nesudarinėju - maniškis susirenka rūbus pats, ir man atrodo jam kur kas geriau sekasi negu man g.gif Tiesa stilius tai jo beviltiškas, paaugliškas doh.gif (o dar ir taip už mane jaunesnis atrodo lotuliukas.gif ) Tai gal ir nėra sunku tokiu atveju kapsules sudarinėt - pora džinsų, krūva maikių ilgom/trumpom rankovėm, pora megztinių, va ir visas rūpestis g.gif

Dėl naminių rūbų - manau kad namie nešiot nemielus rūbus yra elementari nepagarba sau. Išvis kažkaip žiauriai skamba, kai moteris turi "sunešiot" namie visokius nevykusius rūbus (kaip klumpes kokias geležines smile.gif). Nesinori namie tokio "antrarūšio" gyvenimo gyvent, ypač kai augini vaikus ir namie praleidi 90 proc laiko. Nors aišku dažnai būnu sau tokia nepagarbi ir rengiuosi bele ką wink.gif Bet ir jaučiuosi tada bele kaip, daug geriau jaučiuosi kai randu galimybių normaliai (gražiai ir patogiai) apsirengti, minimaliai pasidažyti (nors kartais džiaugiuosi jau vien radus laiko susišukuoti lotuliukas.gif ). Bet mažai ką bendro tai turi su bandymu įtikti vyrui g.gif Aišku šitos diskusijos proga paklausiau jo, kaip man rengtis reiktų smile.gif Tai jam priimtiniausi variantai:
1. nieko;
2. suknelę;
3. gražius treningus;
4. bele ką, kas po ranka pasitaikė.
Bet visi variantai priimtini, palikti manęs dėl rūbų neketina lotuliukas.gif Tik sakė durnas klausimas, nes negali būti taip, kad nėr skirtumo, ar su gražiu rūbu, ar su negražiu vaikštai. Nu pagalvojus tai faktas, kad taip. Pvz vaikus savo tai aišku myliu; ir kai su dėmėta maike + burbuliuotom pėdkelnės po namus vaikšto, vis tiek myliu smile.gif Bet išmetus velniop tuos rūbus, kuriuos reikia "sunešiot" namie (tipo nešiot kol nukris gabalais gal?), tai tikrai pagražėjo vaizdelis namie, ir tie mylimi vaikai gražesni pasidarė smile.gif Vienu žodžiu, pasidariau sau tokią išvadą, kad stengsiuosi nenešiot ir nerengt vaikam tokių rūbų, kuriuos būtų gėda kam nors atiduoti/padovanoti. Žinot jeigu jau vargingai gyvenantiems gėda kokį rūbą atiduot, tai kaip negėda jį ant savęs ar ant vaikų vilkt blush2.gif

Dabar konkrečiau dėl naminių rūbų, tai manyčiau reikia susipirkt man naminę kapsulę. Mano mylimiausias variantas - tympos + tunika. Ir gražu, ir patogu žiauriai smile.gif (ir labai patogiai pakeičiama į naminį/vakarinį rūbą - kai vyras grįžta, tympas nusiimi ir vaikštai su super mini suknele lotuliukas.gif ). Tie naminiai - veliūriniai treningai man irgi labai mieli atrodo, bet - 1. nesu mačius jų pirkt; 2. man atrodo jie storina stipriai g.gif , 3. bijau kad ta minkšta medžiaga labai traukia visus pūkus, kurių namie pilna g.gif

Ties adar ne į temą - derinukai Polyvore labai gražūs, bet kaip juos užsisaugot, ką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manjana: 14 gruodžio 2011 - 23:40
Kelios gražios (juodos, beje) suknelės
user posted image
user posted image
user posted image
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 12 15, 00:12)
Sakai reikia bijot tongue.gif Man tokie, kai graziai priderinti, vistiek grazu ir viskas rolleyes.gif

Man ir gražu. Bet yra leopardo raštų nemėgėjų cool.gif
Papildyta:
QUOTE(manjana @ 2011 12 15, 00:39)
Ties adar ne į temą - derinukai Polyvore labai gražūs, bet kaip juos užsisaugot, ką?

Ne tik Polyvore gražūs ax.gif
Atsakyti