Spalva, tinkanti visoms vasaroms - soft, light, cool
Nerodo paveikslėlio
Shana, pasikeitei avatarą
Cinamonas
Man tai labiausiai patinka cia esanciu nuotolinis matymas mano figuros tipo ar tai laikrodis, ar tai laikrodis pusiau kriause ir t.t. Saunuoles, gal kelkites i ekstrasensu bureli? O dar labiau patinka tai neva ilga ir gera gyvenimo patirtis.. 17metu lindimo vyrui i sikna, ot patirtis.. gal geriau jau ir toliau kreipsiu demesi i tradicines, darnias seimas, kuriu staza jau tikrai galima vadinti patirtimi. Ir kur nereikia bijoti pasirodyti vyrui be tuso, su treningais. Vat kai rodotes tik pasitempusios, tai poto ir pabega vistiek pas kita po 17metu pirma karta pamates be tuso ir suprates su kuo gyveno.
patinka man sita cinamonine spalva, tokia primenenti kaledini laikotarpi
QUOTE(Perfect @ 2011 12 14, 20:22)
cinamonas o cinamonine spalva netinka deep autum? ir dar niekaip nesuprantu ar deep autum tinka juoda?
QUOTE(kumiko @ 2011 12 14, 18:53)
cinamonas o cinamonine spalva netinka deep autum? ir dar niekaip nesuprantu ar deep autum tinka juoda?
cinamonine turetu tikt gal ir deep rudeniui as nelabai dar tas spalvas atrenku kam kokia tinka, bet man kaip deep ziemai ji patinka ir atrodo tinka, o deep ziema su rudeniu panasus tipai lyg (jei klystu pataisykit ) o juoda spalva tik ziemai tinkama prie veido bet manau koki salikeli prisitaikius tinkamu spalvu ar liemene kokia uzsidejus tai gal ir ta juoda nera taip ziauru
melynesne, ar verta vis dar test sia diskusija? nes "kuo giliau i miska tuo daugiau medziu gaunasi" negi jau yra tokia moteris su kuria po vienu stogu gyvenantis ir namie nakvojantis vyras nebutu mates moters be makiazo ar be rubu ypac kai gyvena kartu metus,10 metu ar net 20 metu. paklauskit bent vienos poros kuri po 20 metu yra isiskyrus, del ko isiskyre, tikrai ne del to kad zmona pradejo rengtis treningais ir sportbaciais vietoj mini sukneles ir aukstakulniu, ar del to kad pabudes vyras viena ryta po tiek metu kartu pamate zmona be makiazo ir nebepazino na anekdotai cia o ne realybe
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 12 14, 20:07)
Neverta, Mėlynesnė vis tiek liko įsikibusi savo nuomonės ir jau perėjo prie atvirų įžeidinėjimų
O aš grįžau iš darželinio baliaus Jaučiausi labiausiai pasipuošusi , bet kaip nekeista, buvo visai šilta Džiaugiuosi, kad nieko nepirkau šiai progai. Viskas ko reikėjo - valandą pasėdėti salėje tarp žiūrovų, nieks manęs ten nematė, neapžiūrinėjo, tai gi galėjau bet ką vilkėti Kiti tėvai ir auklėtojos buvo "pasipuošę" kasdieniais rūbais - džinsais, megztiniais ir pan
QUOTE(melynesne @ 2011 12 13, 22:55)
Na tiesiog nusiperki rūbą.. galbūt ir spalva tinka prie veido, prie turimų drabužių.. ir modelis tinka prie figūros, stiliaus ir t.t. žodžiu viskas gerai, nu bet kažkodėl guli spintoje nenešiojamas ir tiek.. ot kažkodėl nelimpa. Nežinau, gal man vienai taip būna tik
Tai tiesiog nepatinka ir tiek, kam dar tas moraliai? Kažkaip suglumau net, kad nesuprantu reikšmės..
QUOTE(melynesne @ 2011 12 13, 23:43)
ir kaip skiriasi jausmas, kai vyras pavadina gražia nepasidažiusią, su treningais, ir kai pasidažiusią, pasitempusią.
Bendrai imant tai jausmas - malonus
QUOTE(femme @ 2011 12 14, 09:04)
Skaičiau skaičiau ir pamečiau melynesne mintį tai "privalo", bet jei nepatinka, tai jau nebeprivalo
O jei rimtai, tai man šitame forume (nors gal čia ne SM, o apskritai internetinio bendravimo ypatumas) labiausiai nepatinka kategoriškumas
O jei rimtai, tai man šitame forume (nors gal čia ne SM, o apskritai internetinio bendravimo ypatumas) labiausiai nepatinka kategoriškumas
Man irgi Bet pamenu save - kai tik prisiregistravau SM, mušdavaus sau krūtinėn beveik dėl visko, teisybė buvo viena ir ne daugiau. Žinojau aišku ją dažniausiai irgi AŠ
Bet išaugau..
--
Buvau prisicitavus daug ten tų nesutapimų ir prieštaravimų, bet merginos jau viską sudėliojo. Pati kalta, kad į vakarą atšliaužiau
Na, vis gyvybė temoje
QUOTE(Perfect @ 2011 12 14, 18:22)
Kalediskai nusiteikiau
Labai grazi man cinamono
QUOTE(melynesne @ 2011 12 14, 18:49)
Man tai labiausiai patinka cia esanciu nuotolinis matymas mano figuros tipo ar tai laikrodis, ar tai laikrodis pusiau kriause ir t.t. Saunuoles, gal kelkites i ekstrasensu bureli? O dar labiau patinka tai neva ilga ir gera gyvenimo patirtis..
Jus gal nueikite atgal i Burimo Taro kortom tema ir pasiklauskit dar karta, ar myli jus jusu draugas, kuris anoje temoje ne vyras ir ten nesate kazkaip taip uztikrinta del jausmu ir santykiu.
Ir nelyginkit visu kitu pagal savo mata.
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 12 14, 19:07)
ar verta vis dar test sia diskusija?
Cinamonine spalva man labai grazi rudeneliams, labai grazus deriniai sventiniai su kokia biski auksine, labai puosnus, sventiniai. Nezinau ar ne Rudeneliams ja galima butu prisitaikyti su kokiais kitos spalvos akcesuarai, priedais
http://www.polyvore....set?id=13355752
QUOTE(Shana @ 2011 12 14, 19:40)
Oho Kaip gražuuuuuu
Taisau - tobula. Suknelės spalvos ir batai. Aukso kažkaip dar neturiu savo gyvenime (apart baltą), kažkaip ne prie dūšios
---
Donstop, ką vilkėjote? Kažkaip neužfiksavau
QUOTE(dontstop @ 2011 12 14, 19:35)
O aš grįžau iš darželinio baliaus Jaučiausi labiausiai pasipuošusi , bet kaip nekeista, buvo visai šilta
Ka galiausiai pasirinkot?
QUOTE(_asamaM @ 2011 12 14, 20:42)
Pasirinkau kasdienę suknelę, bet ji tokia su gilesne iškirpte ir labai ryški juodai raudona, užtat niekad jos nevilkėjau pvz į darbą, greičiau tokiom progom, kaip svečiai, kavinės ir pan. Batai, rankinukas, diržas kasdieniai, iš papuošalų žiedelis
QUOTE(Shana @ 2011 12 14, 21:40)
Jus gal nueikite atgal i Burimo Taro kortom tema ir pasiklauskit dar karta, ar myli jus jusu draugas, kuris anoje temoje ne vyras ir ten nesate kazkaip taip uztikrinta del jausmu ir santykiu.
kaip sykstu snipineti zmogu kituose temose,o po to kituose apkalbineti..