Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2011 12 14, 13:28)
o retro čia merlyn monro laikų ar koks senesnis?

Aš tai irgi esu bjauri boba  devil.gif , man vyras negali priaugt ...pilvo, ir šiaip labiau liekno sudėjimo patinka. Tai turi žmogus vargt, nes kažkur po trisdešimties ėmė pilnėt biggrin.gif .

Iki 50 m senumo skaitosi vintage, senesnis nei 50 m - retro. Lyg taip skirstoma smile.gif

Visos mes raganos siaip biggrin.gif
O as kaip tik dziaugiuosi kad per pastarus metus vyras kelis kg priaugo, nes per kudas buvo, o dar savo ugiui rolleyes.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 14 gruodžio 2011 - 13:46
Mes tai darom biuro kalėdinį balių tematika "back to 80's" smile.gif
Susiradau antresolėse pas mamą kažkokiam naujakui mokykloje pirktą (ir tuomet nebe naują, o iš kuistuko) žvyneliais blizgantį švarkelį su petukais ir 3-4 rankovėmis, auksines tympes su šleikomis ant pėdų (gal suprasit, apie ką aš čia lotuliukas.gif ), prisitaikiau užpakalio nedengiančią turkio spalvos bliuzkę-topą. Plaukus permesiu per vieną pusę ir susegsiu segtukais (dar ir lako pirmą kartą gyvenime po 5 klasės įsigijau), batai-kojnės virš kelių su mediniu kūgio formos kablu ir paslėpta platforma) iš dabartinių, na ir didelis kryžiaus formos auskaras ausyje tongue.gif
jei bus normalių nuotraukų, pasirodysiu kitą savaitę albume cool.gif
kadangi čia piniginės tema, tai pasakysiu, kad išlaidos - 8 litai plaukų lakui (buvo ir pigiau, ale pabijojau nuplikti).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 14 gruodžio 2011 - 13:46
QUOTE(Loxxy @ 2011 12 14, 14:36)
Taip ir būčiau jautusis kaip iš bėdos susikomplektavus, o dabar tokia sexi bordo vyno suknią nusigriebiau. Tiesą pasakius norėjau kuklesnę, bet kai kainos vienodos buvo tai ekonomijau ir ėmiau tokią su kuria nepastebėta nebūsiu lotuliukas.gif

tada bent per aksesuarus naminius prasieikit, tikrai ką nors turėtumėt rast... ir apsigaubt kažką g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 12 14, 13:36)
Nea  biggrin.gif Labai miela būti apsuptam panašių į save  cool.gif A to kartais su savo sarkazmu (ne tik kitų bet ir savo atžvilgiu) lieku nesuprasta  rolleyes.gif

mirksiukas.gif

QUOTE(bytte @ 2011 12 14, 13:38)
mano pamąstymai pereitų metų šiltajam sezonui... žiūriu šitas monitorius visas spalvas rodo tamsesnes ir šiltesnes, vietoj tamsiai mėlynos visai juodą rodo, o pilka tiesiog taupe atrodo g.gif ... ir kaip galim dalintis spalviniais deriniais  doh.gif
user posted image

Nzn ar cia monitorius, bet man net kur su geltonu tai kazkaip - truksta harmonijos g.gif

Femme, butinai pasirodyk bigsmile.gif

As kaip tik neseniai seriala ziurejau, veiksmas pokario JAV, tai man retro ideju labai labai daug pries akis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 14 gruodžio 2011 - 13:48
QUOTE(Shana @ 2011 12 14, 13:46)

As kaip tik neseniai seriala ziurejau, veiksmas pokario JAV, tai man retro ideju labai labai daug pries akis biggrin.gif

o aš specialiai susiradau Kylie Minogue klipą "Loco-motion" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2011 12 14, 14:52)
o aš specialiai susiradau Kylie Minogue klipą "Loco-motion" tongue.gif

o tai čia ta prasme nuo 80-tų iki 90-tų... aš kai perskaičiau iškart pagalvojau kad apie 8 dešimtmetį kalba eina (70-80)... ir galvoju prie ko čia minogue blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 12 14, 14:46)
mirksiukas.gif
Nzn ar cia monitorius, bet man net kur su geltonu tai kazkaip - truksta harmonijos g.gif

man tai visi beryšio... mėlyna buvo beiby blue... šviesi fuksija kažkokia visai irgi ne fuksija... geltona visai ne tokia g.gif jetau kaip reiks dirbt su tokiu ekranu... kai atsispaudinsiu ką ir žabtai atsidarys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2011 12 14, 14:43)
auksines tympes su šleikomis ant pėdų (gal suprasit, apie ką aš čia lotuliukas.gif )

Reitūzai laugh.gif
Laukiu foto, turėtų būti įspūdinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 14, 14:06)
o tai čia ta prasme nuo 80-tų iki  90-tų... aš kai perskaičiau iškart pagalvojau kad apie 8 dešimtmetį kalba eina (70-80)... ir galvoju prie ko čia minogue blush2.gif

čia ta painiava su dešimtmečiais gaunasi, kadangi angliškai dešimtmetis yra "į priekį", o lietuviškai - atgal. Turiu omeny laiką nuo 1980 iki 1990. Angliškai tai yra "80's", lietuviskai - 9 desimtmetis.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2011 12 14, 15:08)
čia ta painiava su dešimtmečiais gaunasi, kadangi angliškai dešimtmetis yra "į priekį", o lietuviškai - atgal. Turiu omeny laiką nuo 1980 iki 1990. Angliškai tai yra "80's", lietuviskai - 9 desimtmetis.

paskui dašuto... aplamai kol aš įsikirtau kad pas mus dešimtmetis į priekį doh.gif ... kaip su tuo pustrečiu ir pusantru man painiava.
Atsakyti
švenčiu tema...
user posted image
Atsakyti
Cia ziemoms turbut
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Cia idomiai viena moteriske kapsule i grafikus ir lenteles susivede g.gif
http://magazin-brend...l.com/7069.html