vilmuke3 aš šitą žalią irgi žiemos temoj osinkoje nužiūrėjau, dar padūsavau, kad man tokia žalia netinka.
su šviesiai geltona būna derinukų, tik ne koliažuose, pavieniai tokie apsirengimo pavyzdžiai, labai gražūs, arba deriniai vestuvių tematika . Iš savo praktikos - greit nusibodo, sunku gaut...
pilka + taupe gera pradžia... ką imt trečią ? abi šviesios tai gal tamsiai mėlyną ...
arba tamsiai pilka + taupe... ir žydra kaip jums vasarai?
QUOTE(bytte @ 2011 12 14, 12:38)
Shana nevertėjo, vis tiek tu lendi vyrui į užpakalį ir tai padarei kad jį tik pateisintum...negi nesupratai kodėl viskas čia taip... aplink vien moterys kurios tik ir stengiasi įtikti savo vyrams...
Matai, as tai nieko blogo nematau nore itikti ir patikti. Pagal mano filosofija - tam tikras elgesys prisaukia atitinkama atsaka Visose srityse. Ieinu bet kur, nusisypsau, pajuokauju ir sneku maloniai, ir dazniausiai labai gerai viska susitvarkau, net visokiuose istaigose, kurios negarseja labai maloniu elgesiu (siemet viena kart mokesciu inspekcijoje pavaisino taurele specifinio gerimo, kuri kazkas is keliones parsivezes buvo, tai sefas niekaip patiketi negalejo sake -jie taip nesielgia)
QUOTE(sunray @ 2011 12 14, 12:44)
as jau itariu, kad jus pavydit ne tik figuros
Man pilka su ruda nesiziuri kazkaip jau baisiai, gal deriniuose su pilka reiketu vengti siltos rudos atspalviu, kaip manot?
Man pilka su ruda nesiziuri kazkaip jau baisiai, gal deriniuose su pilka reiketu vengti siltos rudos atspalviu, kaip manot?
As va apie ta pati galvoju - arba siltesnis pilkas turi but (kaip maikute paveiksliuke) arba saltesnis rudas Gal cia Bytte geriau pasakytu.
Vien pilka ir taupe biskiu niuru
http://www.polyvore....set?id=30108917
http://www.polyvore..../set?id=2106724
pilka su ruda arba vengti šiltų arba ir ringtis tokę ryškenę, naturalios odos rudą, arba imti šviesę pilką ir labai tamsią rudą ar atvirkščiai vos ne smėlinę rudą ir gana tamsę pilką. Kad bent kažkoks kontrastas susidarytu, nes kitaip kažkaip sviestas su grietine man.
QUOTE(Shana @ 2011 12 14, 12:05)
Labai didele tirada, bet i nieka, ko jusu konkreciau klause, neatsaket
A cia nepatingejau as paanalizuoti, kaip keiciasi pozicijos diskusijos eigoje
A cia nepatingejau as paanalizuoti, kaip keiciasi pozicijos diskusijos eigoje
O dar kažkas kažko ir klausė?
Aš tai bjauri boba, bet panašu, kad šitoj temoj tokių netrūksta ir be manęs
QUOTE(sunray @ 2011 12 14, 12:07)
Och tik dabar apziurejau, kad nera to topinio posto, kur visos plytos pavydi melynesnei smelio formos figuros
Dar ir visi tipiniai smėlio laikrodžiai turėtų pavydėti, nes ji toks ne tipinis laikrodis, labiau kraušės formos
QUOTE(Shana @ 2011 12 14, 12:20)
Dabar i tema - gincytinas derinys pilka+ruda
http://www.polyvore....set?id=24342251
Man retai gerai ziurisi, bet kitos sako, kad tinka
http://www.polyvore....set?id=24342251
Man retai gerai ziurisi, bet kitos sako, kad tinka
MAn tai šitoj foto nesižiūri, man ta ruda labai artima pilkai, kažkuri turėtu būti intensyvesnė Ir išvis pilka su ruda negražu Vienintelė išimtis mano rudas sijonas ir pilkas švarkelis
QUOTE(sunray @ 2011 12 14, 12:44)
O man pvz. labai patiko mėlynesnės pareiškimas, kad privalo moteris kai nori Aš pvz. nekenčiu lyginti, o vyras su marškiais į darbą eina kasdien, tai per 11 metų aš privalėjau juos išlyginti net kokius 3 kartus (na tiek daug kartų noro buvo) Bet juk padariau viską ką privalėjau, ar ne?
O dabar prie ekonomikos. darbe bus retro stiliaus vakarėlis. Buvau su bendradarbe kostiumų nuomoje. Suknelės nuoma 50 lt, skrybėlaitės 15 . Nu visai ne ekonomiškai vieno vakaro aprėdus susikomplektavau Ir blogiausia, kad dar nepilnai, neturiu nieko šilto užsimesti, o vietoje kur švesim vėsu
Na, aš irgi jauna (aišku, labai džiaugiuos, o dar kai atrodau kaip 20... ), bet i tiesų dėl tų vyrų skirtingumo negalima taikyt vieno šablono. Dažnai temos, diskutuojamos čia, persikelia pas mus su vyru Nu ir prasideda.... faktas vienas - su Ievos kostiumu neprašausit nė viena
Ir išvis, man labai smagu diskutuot iš temos išplaukiačiom temom "ne į temą", tik, jaučiu, nelabai galima, ane?
QUOTE(Shana @ 2011 12 14, 12:05)
gerbiu už sugaištą laiką ir padalintą čia mums juoko dozę
Och tik dabar apziurejau, kad nera to topinio posto, kur visos plytos pavydi melynesnei smelio formos figuros
o bet tačiau paskutiniame poste laikrodžio figūra buvo negailestingai išsižadėta kaip "nepatinkanti"
Papildyta:
QUOTE(melynesne @ 2011 12 14, 11:36)
O ką man daryti, kad laikrodis man nėra graži figūra? Kad Jums ji graži, tai nereiškia, kad turi būti ir man graži. Man ta figūra lygiai tokia pati negraži, kaip ir moteris lenta.
Papildyta:
QUOTE(Loxxy @ 2011 12 14, 12:57)
O dabar prie ekonomikos. darbe bus retro stiliaus vakarėlis. Buvau su bendradarbe kostiumų nuomoje. Suknelės nuoma 50 lt, skrybėlaitės 15 . Nu visai ne ekonomiškai vieno vakaro aprėdus susikomplektavau Ir blogiausia, kad dar nepilnai, neturiu nieko šilto užsimesti, o vietoje kur švesim vėsu
negi padarius giminės tetulyčių apklausą neatsirastų tokių, kurios turėtų tabletės formos skrybėlaitę (galima prisegti tiulio galiuką), perlų karolius, nerinių pirštinaites ir lapės iškamšos apykaklę?
visai tai priderinus prie mažos juodos suknelės atrodytumėt labai retro
QUOTE(femme @ 2011 12 14, 13:10)
negi padarius giminės tetulyčių apklausą neatsirastų tokių, kurios turėtų tabletės formos skrybėlaitę (galima prisegti tiulio galiuką), perlų karolius, nerinių pirštinaites ir lapės iškamšos apykaklę?
Aha žinokit sunku man su tom tetulytėm, visos ne vietoj, susirinkti Lietuvos periferijoje, kurui daugiau išleisčiau. Be to juoda - man visai netinka Gi aš soft arba ligt summer O dabar išsinuomojau vyno spalvos.
O vakar variau per visas bersh'kas, New Yorker'ius ir t.t. iškodama gal kokią mažą juodą ar ne juodą papigiai rasiu, be šansų Tose perduotuvėse net karnavalui nesugebu apsirengti Bet prisipažystu, kad pasielgiau neekonomiškai
QUOTE(bytte @ 2011 12 14, 12:44)
vilmuke3 aš šitą žalią irgi žiemos temoj osinkoje nužiūrėjau, dar padūsavau, kad man tokia žalia netinka.
su šviesiai geltona būna derinukų, tik ne koliažuose, pavieniai tokie apsirengimo pavyzdžiai, labai gražūs, arba deriniai vestuvių tematika . Iš savo praktikos - greit nusibodo, sunku gaut...
pilka + taupe gera pradžia... ką imt trečią ? abi šviesios tai gal tamsiai mėlyną ...
tai ir as is ten pat ta zalia isisaugojus esu
o man va toks derinys lyg nieko ziurisi?
spalvas paemiau is bendros vasaros paletes vienos
QUOTE(Loxxy @ 2011 12 14, 12:57)
Aš tai bjauri boba, bet panašu, kad šitoj temoj tokių netrūksta ir be manęs
O as ka, neigiau sita kada nors
Nepatinka tiesiog, kai savo zodziu atsizadama ir bandoma itikinti, kad cia kitiems prisisapnavo.
Ne paprasciau butu kokiam secondhande paziureti as cia kartais tuose a lia garage sale matau tokiu dalyku bet deja nereikia. Turiu silpnybe retro stiliui ir rubams ir dekorui
QUOTE(solo @ 2011 12 14, 13:04)
Na, aš irgi jauna
Ir išvis, man labai smagu diskutuot iš temos išplaukiačiom temom "ne į temą", tik, jaučiu, nelabai galima, ane?
Ale kad mes cia visos jaunos, jei ka
Manau yra su tema susije - figuros tipas ir namine kapsule
QUOTE(femme @ 2011 12 14, 13:10)
gerbiu už sugaištą laiką ir padalintą čia mums juoko dozę
o retro čia merlyn monro laikų ar koks senesnis?
Šiaip nemanau kad ten bus kokių super mados žinovų ir galim kažką iš turimo garderobo gal sukombinuot. Minėjot kad mėgstat klasika, o ji nelabai ten smarkiai kinta. Kokius karolius, kad ir pigius, galim manau kalėddiniam vakarėliui įsigyt, pirštinaites... su šaliais sunku, nemačiau nieko retro atrodančiai...
o kokia išsinuomavot? man visai normaliai, aš va įsigijau vestuvėms, ir daugiau nenešiosiu... brangiau atsiėjo
Aš tai irgi esu bjauri boba , man vyras negali priaugt ...pilvo, ir šiaip labiau liekno sudėjimo patinka. Tai turi žmogus vargt, nes kažkur po trisdešimties ėmė pilnėt .
Šiaip nemanau kad ten bus kokių super mados žinovų ir galim kažką iš turimo garderobo gal sukombinuot. Minėjot kad mėgstat klasika, o ji nelabai ten smarkiai kinta. Kokius karolius, kad ir pigius, galim manau kalėddiniam vakarėliui įsigyt, pirštinaites... su šaliais sunku, nemačiau nieko retro atrodančiai...
o kokia išsinuomavot? man visai normaliai, aš va įsigijau vestuvėms, ir daugiau nenešiosiu... brangiau atsiėjo
Aš tai irgi esu bjauri boba , man vyras negali priaugt ...pilvo, ir šiaip labiau liekno sudėjimo patinka. Tai turi žmogus vargt, nes kažkur po trisdešimties ėmė pilnėt .
QUOTE(Shana @ 2011 12 14, 13:27)
O as ka, neigiau sita kada nors
Ne paprasciau butu kokiam secondhande paziureti as cia kartais tuose a lia garage sale matau tokiu dalyku bet deja nereikia. Turiu silpnybe retro stiliui ir rubams ir dekorui
Nea Labai miela būti apsuptam panašių į save A to kartais su savo sarkazmu (ne tik kitų bet ir savo atžvilgiu) lieku nesuprasta
Lekiau per tuos secondhandus, visko yra kol nereikia pirkti. O balius jau sestadieni.
QUOTE(bytte @ 2011 12 14, 13:28)
o retro čia merlyn monro laikų ar koks senesnis?
Neapibrėžta, prie kurio nori prie to ir prisitaikai. Nu galėjau ir aš kažką, prie kažko prisiderinti. Bet... Taip ir būčiau jautusis kaip iš bėdos susikomplektavus, o dabar tokia sexi bordo vyno suknią nusigriebiau. Tiesą pasakius norėjau kuklesnę, bet kai kainos vienodos buvo tai ekonomijau ir ėmiau tokią su kuria nepastebėta nebūsiu
mano pamąstymai pereitų metų šiltajam sezonui... žiūriu šitas monitorius visas spalvas rodo tamsesnes ir šiltesnes, vietoj tamsiai mėlynos visai juodą rodo, o pilka tiesiog taupe atrodo ... ir kaip galim dalintis spalviniais deriniais