Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

vilmuke3 aš šitą žalią irgi žiemos temoj osinkoje nužiūrėjau, dar padūsavau, kad man tokia žalia netinka.
su šviesiai geltona būna derinukų, tik ne koliažuose, pavieniai tokie apsirengimo pavyzdžiai, labai gražūs, arba deriniai vestuvių tematika wub.gif . Iš savo praktikos - greit nusibodo, sunku gaut...
pilka + taupe gera pradžia... ką imt trečią ? abi šviesios tai gal tamsiai mėlyną g.gif ...
arba tamsiai pilka + taupe... ir žydra rolleyes.gif kaip jums vasarai?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 14, 12:38)
Shana nevertėjo, vis tiek tu lendi vyrui į užpakalį ir tai padarei kad jį tik pateisintum...negi nesupratai kodėl viskas čia taip... aplink vien moterys kurios tik ir stengiasi įtikti savo vyrams...

biggrin.gif Matai, as tai nieko blogo nematau nore itikti ir patikti. Pagal mano filosofija - tam tikras elgesys prisaukia atitinkama atsaka smile.gif Visose srityse. Ieinu bet kur, nusisypsau, pajuokauju ir sneku maloniai, ir dazniausiai labai gerai viska susitvarkau, net visokiuose istaigose, kurios negarseja labai maloniu elgesiu (siemet viena kart mokesciu inspekcijoje pavaisino taurele specifinio gerimo, kuri kazkas is keliones parsivezes buvo, tai sefas niekaip patiketi negalejo biggrin.gif sake -jie taip nesielgia)

QUOTE(sunray @ 2011 12 14, 12:44)
lotuliukas.gif as jau itariu, kad jus pavydit ne tik figuros bigsmile.gif

Man pilka su ruda nesiziuri kazkaip jau baisiai, gal deriniuose su pilka reiketu vengti siltos rudos atspalviu, kaip manot?

lotuliukas.gif

As va apie ta pati galvoju - arba siltesnis pilkas turi but (kaip maikute paveiksliuke) arba saltesnis rudas g.gif Gal cia Bytte geriau pasakytu.

Vien pilka ir taupe biskiu niuru ax.gif
user posted image
http://www.polyvore....set?id=30108917
wub.gif http://www.polyvore..../set?id=2106724
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 14 gruodžio 2011 - 12:54
pilka su ruda arba vengti šiltų arba ir ringtis tokę ryškenę, naturalios odos rudą, arba imti šviesę pilką ir labai tamsią rudą ar atvirkščiai vos ne smėlinę rudą ir gana tamsę pilką. Kad bent kažkoks kontrastas susidarytu, nes kitaip kažkaip sviestas su grietine man.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 14, 12:05)
Labai didele tirada, bet i nieka, ko jusu konkreciau klause, neatsaket 

A cia nepatingejau as paanalizuoti, kaip keiciasi pozicijos diskusijos eigoje

lotuliukas.gif O dar kažkas kažko ir klausė? biggrin.gif
Aš tai bjauri boba, bet panašu, kad šitoj temoj tokių netrūksta ir be manęs bigsmile.gif

QUOTE(sunray @ 2011 12 14, 12:07)
Och tik dabar apziurejau, kad nera to topinio posto, kur visos plytos pavydi melynesnei smelio formos figuros 

Dar ir visi tipiniai smėlio laikrodžiai turėtų pavydėti, nes ji toks ne tipinis laikrodis, labiau kraušės formos biggrin.gif

QUOTE(Shana @ 2011 12 14, 12:20)
Dabar i tema - gincytinas derinys pilka+ruda
http://www.polyvore....set?id=24342251
user posted image
Man retai gerai ziurisi, bet kitos sako, kad tinka

MAn tai šitoj foto nesižiūri, man ta ruda labai artima pilkai, kažkuri turėtu būti intensyvesnė g.gif Ir išvis pilka su ruda negražu schmoll.gif biggrin.gif Vienintelė išimtis mano rudas sijonas ir pilkas švarkelis tongue.gif

QUOTE(sunray @ 2011 12 14, 12:44)
lotuliukas.gif as jau itariu, kad jus pavydit ne tik figuros bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O man pvz. labai patiko mėlynesnės pareiškimas, kad privalo moteris kai nori cool.gif Aš pvz. nekenčiu lyginti, o vyras su marškiais į darbą eina kasdien, tai per 11 metų aš privalėjau juos išlyginti net kokius 3 kartus g.gif (na tiek daug kartų noro buvo) blush2.gif lotuliukas.gif Bet juk padariau viską ką privalėjau, ar ne? cool.gif

O dabar prie ekonomikos. darbe bus retro stiliaus vakarėlis. Buvau su bendradarbe kostiumų nuomoje. Suknelės nuoma 50 lt, skrybėlaitės 15 . Nu visai ne ekonomiškai vieno vakaro aprėdus susikomplektavau g.gif Ir blogiausia, kad dar nepilnai, neturiu nieko šilto užsimesti, o vietoje kur švesim vėsu doh.gif
Atsakyti
Shana, seklio gysla turite biggrin.gif
Man tai juokinga nurasau ant jauno amziaus cool.gif

Na, aš irgi jauna (aišku, labai džiaugiuos, o dar kai atrodau kaip 20... biggrin.gif), bet i tiesų dėl tų vyrų skirtingumo negalima taikyt vieno šablono. Dažnai temos, diskutuojamos čia, persikelia pas mus su vyru biggrin.gif Nu ir prasideda.... faktas vienas - su Ievos kostiumu neprašausit nė viena cool.gif

Ir išvis, man labai smagu diskutuot iš temos išplaukiačiom temom "ne į temą", tik, jaučiu, nelabai galima, ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 14 gruodžio 2011 - 13:06
QUOTE(Shana @ 2011 12 14, 12:05)

A cia nepatingejau as paanalizuoti, kaip keiciasi pozicijos diskusijos eigoje biggrin.gif
biggrin.gif

lotuliukas.gif gerbiu už sugaištą laiką ir padalintą čia mums juoko dozę thumbup.gif

Och tik dabar apziurejau, kad nera to topinio posto, kur visos plytos pavydi melynesnei smelio formos figuros  lotuliukas.gif

o bet tačiau paskutiniame poste laikrodžio figūra buvo negailestingai išsižadėta kaip "nepatinkanti" doh.gif
Papildyta:
QUOTE(melynesne @ 2011 12 14, 11:36)
O ką man daryti, kad laikrodis man nėra graži figūra? Kad Jums ji graži, tai nereiškia, kad turi būti ir man graži. Man ta figūra lygiai tokia pati negraži, kaip ir moteris lenta.

g.gif
Papildyta:
QUOTE(Loxxy @ 2011 12 14, 12:57)

O dabar prie ekonomikos. darbe bus retro stiliaus vakarėlis. Buvau su bendradarbe kostiumų nuomoje. Suknelės nuoma 50 lt, skrybėlaitės 15 . Nu visai ne ekonomiškai vieno vakaro aprėdus susikomplektavau  g.gif Ir blogiausia, kad dar nepilnai, neturiu nieko šilto užsimesti, o vietoje kur švesim vėsu  doh.gif

negi padarius giminės tetulyčių apklausą neatsirastų tokių, kurios turėtų tabletės formos skrybėlaitę (galima prisegti tiulio galiuką), perlų karolius, nerinių pirštinaites ir lapės iškamšos apykaklę? blush2.gif mirksiukas.gif
visai tai priderinus prie mažos juodos suknelės atrodytumėt labai retro cool.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2011 12 14, 13:10)
negi padarius giminės tetulyčių apklausą neatsirastų tokių, kurios turėtų tabletės formos skrybėlaitę (galima prisegti tiulio galiuką), perlų karolius, nerinių pirštinaites ir lapės iškamšos apykaklę? blush2.gif  mirksiukas.gif
visai tai priderinus prie mažos juodos suknelės atrodytumėt labai retro cool.gif

Aha žinokit sunku man su tom tetulytėm, visos ne vietoj, susirinkti Lietuvos periferijoje, kurui daugiau išleisčiau. Be to juoda - man visai netinka biggrin.gif Gi aš soft arba ligt summer cool.gif O dabar išsinuomojau vyno spalvos.
O vakar variau per visas bersh'kas, New Yorker'ius ir t.t. iškodama gal kokią mažą juodą ar ne juodą papigiai rasiu, be šansų schmoll.gif Tose perduotuvėse net karnavalui nesugebu apsirengti doh.gif Bet prisipažystu, kad pasielgiau neekonomiškai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 14 gruodžio 2011 - 13:19
QUOTE(bytte @ 2011 12 14, 12:44)
vilmuke3 aš šitą žalią irgi žiemos temoj osinkoje nužiūrėjau, dar padūsavau, kad man tokia žalia netinka.
su šviesiai geltona būna derinukų, tik ne koliažuose, pavieniai tokie apsirengimo pavyzdžiai, labai gražūs, arba deriniai vestuvių tematika wub.gif . Iš savo praktikos - greit nusibodo, sunku gaut...
pilka + taupe gera pradžia... ką imt trečią ? abi šviesios tai gal tamsiai mėlyną  g.gif ...
arba tamsiai pilka + taupe... ir žydra  rolleyes.gif kaip jums vasarai?

tai ir as is ten pat ta zalia isisaugojus esu smile.gif
o man va toks derinys lyg nieko ziurisi? g.gif
user posted image
spalvas paemiau is bendros vasaros paletes vienos
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 12 14, 12:57)
Aš tai bjauri boba, bet panašu, kad šitoj temoj tokių netrūksta ir be manęs  bigsmile.gif

O dabar prie ekonomikos. darbe bus retro stiliaus vakarėlis. Buvau su bendradarbe kostiumų nuomoje. Suknelės nuoma 50 lt, skrybėlaitės 15 . Nu visai ne ekonomiškai vieno vakaro aprėdus susikomplektavau  g.gif Ir blogiausia, kad dar nepilnai, neturiu nieko šilto užsimesti, o vietoje kur švesim vėsu  doh.gif

O as ka, neigiau sita kada nors triniti.gif biggrin.gif
Nepatinka tiesiog, kai savo zodziu atsizadama ir bandoma itikinti, kad cia kitiems prisisapnavo. cool.gif

Ne paprasciau butu kokiam secondhande paziureti ax.gif as cia kartais tuose a lia garage sale matau tokiu dalyku wub.gif bet deja nereikia. Turiu silpnybe retro stiliui ir rubams ir dekorui blush2.gif
QUOTE(solo @ 2011 12 14, 13:04)
Na, aš irgi jauna

Ir išvis, man labai smagu diskutuot iš temos išplaukiačiom temom "ne į temą", tik, jaučiu, nelabai galima, ane?

Ale kad mes cia visos jaunos, jei ka tongue.gif

Manau yra su tema susije - figuros tipas ir namine kapsule g.gif
QUOTE(femme @ 2011 12 14, 13:10)
lotuliukas.gif gerbiu už sugaištą laiką ir padalintą čia mums juoko dozę thumbup.gif

hi.gif
Atsakyti
o retro čia merlyn monro laikų ar koks senesnis?
Šiaip nemanau kad ten bus kokių super mados žinovų ir galim kažką iš turimo garderobo gal sukombinuot. Minėjot kad mėgstat klasika, o ji nelabai ten smarkiai kinta. Kokius karolius, kad ir pigius, galim manau kalėddiniam vakarėliui įsigyt, pirštinaites... su šaliais sunku, nemačiau nieko retro atrodančiai...
o kokia išsinuomavot? man visai normaliai, aš va įsigijau vestuvėms, ir daugiau nenešiosiu... brangiau atsiėjo mirksiukas.gif

Aš tai irgi esu bjauri boba devil.gif , man vyras negali priaugt ...pilvo, ir šiaip labiau liekno sudėjimo patinka. Tai turi žmogus vargt, nes kažkur po trisdešimties ėmė pilnėt biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 14, 13:27)
O as ka, neigiau sita kada nors triniti.gif  biggrin.gif
Ne paprasciau butu kokiam secondhande paziureti ax.gif as cia kartais tuose a lia garage sale matau tokiu dalyku wub.gif bet deja nereikia. Turiu silpnybe retro stiliui ir rubams ir dekorui blush2.gif

Nea biggrin.gif Labai miela būti apsuptam panašių į save cool.gif A to kartais su savo sarkazmu (ne tik kitų bet ir savo atžvilgiu) lieku nesuprasta rolleyes.gif
Lekiau per tuos secondhandus, visko yra kol nereikia pirkti. O balius jau sestadieni.

QUOTE(bytte @ 2011 12 14, 13:28)
o retro čia merlyn monro laikų ar koks senesnis?
Šiaip nemanau kad ten bus kokių super mados žinovų ir galim kažką iš turimo garderobo  gal sukombinuot. Minėjot kad mėgstat klasika, o ji nelabai ten smarkiai kinta. Kokius karolius, kad ir pigius, galim manau kalėddiniam vakarėliui įsigyt, pirštinaites...  su šaliais sunku, nemačiau nieko retro atrodančiai...
o kokia išsinuomavot? man visai normaliai, aš va įsigijau vestuvėms, ir daugiau nenešiosiu... brangiau atsiėjo mirksiukas.gif

Neapibrėžta, prie kurio nori prie to ir prisitaikai. Nu galėjau ir aš kažką, prie kažko prisiderinti. Bet... Taip ir būčiau jautusis kaip iš bėdos susikomplektavus, o dabar tokia sexi bordo vyno suknią nusigriebiau. Tiesą pasakius norėjau kuklesnę, bet kai kainos vienodos buvo tai ekonomijau ir ėmiau tokią su kuria nepastebėta nebūsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 14 gruodžio 2011 - 13:36
mano pamąstymai pereitų metų šiltajam sezonui... žiūriu šitas monitorius visas spalvas rodo tamsesnes ir šiltesnes, vietoj tamsiai mėlynos visai juodą rodo, o pilka tiesiog taupe atrodo g.gif ... ir kaip galim dalintis spalviniais deriniais doh.gif
user posted image
Atsakyti