QUOTE(LandL84 @ 2011 12 15, 00:17)
As jau paaiskinau, jei nesuprantat tai turbut ir nesuprasit, nesiruosiu kartotis. Nepatinka, organizuokite pati labdaras visiems vaikams. Rodos priimat visa ta akcija taip asmeniskai, gal pati esate is tu normaliu tevu, dirbanciu uz minimuma ir negalinciu savo vaikams nupirkti vieno ar kito daikto? Nesuprantu kam tiek putotis. Apsimeskit, kad tos reklamos nematet ir tame puslapyje nesilanket ir nieko apie tai nezinot. Jums bus daug ramiau ir sveikiau, nei cia draskytis.
Ir dar, nezinau kiek skaitet, bet daug kur rasoma, kad daiktai gali panaudoti. Atsivertet, pamatet kaina ir vis kita isnyko. Na ne man jums aiskinti, jusu nuomone siuo klausimu ir taip jau aiski.
Ir dar, nezinau kiek skaitet, bet daug kur rasoma, kad daiktai gali panaudoti. Atsivertet, pamatet kaina ir vis kita isnyko. Na ne man jums aiskinti, jusu nuomone siuo klausimu ir taip jau aiski.
Jus apie mane nieko nezinot, padaret kruva prielaidu, is jas isvadas ir gavot rezultata
as nesidraskau, ir nesiputuoju, ir tokiu zodziu kai jus nevartoju.
Ir nesisvaidykit aukstom materijom, kokreciai: pareinA du klasiokai is mokyklos Tomas ir Jonas. Jonas klausia mamos: "Mam, kartu Kaledu Seneliui rasem, kompo prasem, Tomas gavo, as-ne. As blogas?" Ka atsakyt? VAIKUI. Ne man, ne kitam suaugusiam zmogui. VAIKUI.