Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų svajonės

QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 12 10, 12:55)
To dar betrūko, kad draustumėt.
Tik kritikuojate vien dėl to, kad tos svajonės ne "normalaus" vaiko.

Aš kritikuoju tokias nenormalias svajones bet kokių vaikų, o vaikai man visi normalūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 12 10, 12:41)
Mažiuką žaislinį lėktuvėlį padovanoti galima, bet ne palyginus brangokas dovanas.

Tai ačiū, kad nors tiek leidi. lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 12 10, 10:21)
Elementarios vaikų svajonės.

tikrai ne - nera elementari vaiko svajone svajoti apie firmini drabuzi. Kad jeigu treningai tai butinai adidas ir taip toliau.
Ir nei is savo, nei aplinkiniu vaiku to negirdejau. Patogus, patinka/graziai atrodo ir viskas ok - niekas po etiketes nesirausia.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2015 12 10, 12:08)
Tai ačiū, kad nors tiek leidi.  lotuliukas.gif

Mažiau čia aimanuok ir bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 12 10, 13:44)
Mažiau čia aimanuok ir bus gerai biggrin.gif

Baik tu, iki tavo aimanų visose temose, man toli.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2015 12 10, 13:25)
Baik tu, iki tavo aimanų visose temose, man toli....  biggrin.gif

Melagė, negražu, juk Adventas. Juk tu net pasivadinusi Aimeja, ką čia slėpt dabar? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 12 10, 13:04)
Aš kritikuoju tokias nenormalias svajones bet kokių vaikų, o vaikai man visi normalūs 4u.gif

O kuo tos svajonės nenormalios? Kas antras vaikas svajoja apie Iphoną ar apie dainuojančią Aną. Aš kai atsimenu savo vaikystės svajones, jos irgi niekuo nenusileido. Net pranoko. Pamenu, prašiau kalėdų senelio skraidančio permatomo burbulo su foteliu viduje, kad galėčiau jame sėdėti ir skristi į mokyklą, nereikėtų eiti pėsčiomis.
Papildyta:
QUOTE(Bekasė @ 2015 12 10, 13:30)
tikrai ne - nera elementari vaiko svajone svajoti apie firmini drabuzi. Kad jeigu treningai tai butinai adidas ir taip toliau.
Ir nei is savo, nei aplinkiniu vaiku to negirdejau. Patogus, patinka/graziai atrodo ir viskas ok - niekas po etiketes nesirausia.

Aš asmeniškai girdėjau kaip vienos giminaitės sūnus kalėdoms užsiprašė firminių kedų.
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 12 10, 14:25)
O kuo tos svajonės nenormalios? Kas antras vaikas svajoja apie Iphoną ar apie dainuojančią Aną. Aš kai atsimenu savo vaikystės svajones, jos irgi niekuo nenusileido. Net pranoko. Pamenu, prašiau kalėdų senelio skraidančio permatomo burbulo su foteliu viduje, kad galėčiau jame sėdėti ir skristi į mokyklą, nereikėtų eiti pėsčiomis.

Bet juk negavote, tiesa? Tai tik įrodo, kad geriau būtų, kad svajonės būtų realesnės, kurioms lemta išsipildyti, įmanoma išsipildyti pagal esamą konkretaus žmogaus situaciją. Be abejo, bet kokiam vargetai kažkada gali pasisekti ir turtingas dėdė padovanos vieną vertingą daiktą. Bet kas iš to? Ką duoda vienas vertingas daiktas vargetai? Geriau jau tas dėdė pasamdytų gerą mokytoją keliolika tokių vargetų, kuris pravestų vieną protingą seminarą iš kur imasi tie iphonai ir kaip gyvenime reikia stengtis, verstis per galvą, strateguoti, kad jų būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 12 10, 15:37)
Bet juk negavote, tiesa? Tai tik įrodo, kad geriau būtų, kad svajonės būtų realesnės, kurioms lemta išsipildyti, įmanoma išsipildyti pagal esamą konkretaus žmogaus situaciją. Be abejo, bet kokiam vargetai kažkada gali pasisekti ir turtingas dėdė padovanos vieną vertingą daiktą. Bet kas iš to? Ką duoda vienas vertingas daiktas vargetai? Geriau jau tas dėdė pasamdytų gerą mokytoją keliolika tokių vargetų, kuris pravestų vieną protingą seminarą iš kur imasi tie iphonai ir kaip gyvenime reikia stengtis, verstis per galvą, strateguoti, kad jų būtų smile.gif

Ką tu šioje temoj vadini vargetomis? g.gif Vaikus, kurie, o tu siaube blink.gif , išdrįso pasvajoti per Kalėdas? Vargeta negali svajoti, negali turėti vilties, negali gauti dovanų, nes jis vargeta? Jam reikia seminarų ir paskaitų. Net Kalėdų proga? Žinok, baisiau yra dvasios vargetos, daug baisiau. Bet tau to nesuprast. bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2015 12 10, 15:50)
Žinok, baisiau yra dvasios vargetos, daug baisiau.

Pritariu.

Nors šiaip aš prieš daiktų dalijimą bele tik duot. Nu bet kritikuoti vaikų Kalėdines svajones wacko.gif Vien todėl, kad jų tėvai prastai ar asocialiai gyvena.

Maniškis svajojo apie telefoną išmanų. Nu ir gavo. Ot tai tragedija baisiausia. Ir konstruktoriaus jis nori Lego. Nes pigesni mūsų bandyti no-name'ai visiškai nepasiteisino. Ir draugės 4-metė, norinti Baby born'o, jį gaus, nes Kalėdos. Aš šiaip žaislų ar daiktų nemėgstu pirkinėt be reikalo. Nu bet svajot vaikam tikrai nedrausiu. Ir už svajones jų nekritikuosiu. Negaliu nupirkt prašomo žaislo, nu tai neisiu ir nepildysiu aš to vaiko svajonės. Nu bet jei kas gali ir nori, tai pirmyn. Net jei tas žaislas bus tik tam, kad draugams pasirodyt. Ot gaila matai...
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2015 12 10, 16:09)

Nors šiaip aš prieš daiktų dalijimą bele tik duot. Nu bet kritikuoti vaikų Kalėdines svajones wacko.gif Vien todėl, kad jų tėvai prastai ar asocialiai gyvena.

Aš irgi esu prieš davimą, kaip ir tu. Nepritariu visokiom nepamatuotom labdarom, akcijom, pašalpom, bet toms kurios na duodamos metų bėgyje, pastovios, savotiškas reikalavimas kai būna duoti ir duoti. Prieš tokias.
Bet prastai gyvenančių vaikų Kalėdinės svajonės na man niekaip su tuo nesusiję. schmoll.gif
Bet yra žmonių, kurie ir dėl to ardosi. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2015 12 10, 16:09)

Nu bet svajot vaikam tikrai nedrausiu. Ir už svajones jų nekritikuosiu. Negaliu nupirkt prašomo žaislo, nu tai neisiu ir nepildysiu aš to vaiko svajonės. Nu bet jei kas gali ir nori, tai pirmyn. Net jei tas žaislas bus tik tam, kad draugams pasirodyt. Ot gaila matai...

Va būtent. drinks_cheers.gif

Ir net jei tai bus vaikui trumputis džiaugsmas ir gerai. Ir tegul pasidžiaugia. Tam ir yra Kalėdos. Kad laimingi būtų ir prasčiau gyvenantys vaikai, ne tik pasiturinčių šeimų vaikai gaudami n- tąją dovaną.
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 12 10, 15:25)

Bet gi negavot to burbulo. Ir kaip pasijutot gavus kažką ne tą? Svajot galima ir apie tikrą lėktuvą, nežaislinį, bet kažin kas tokią svajonę įgyvendins. Nesvarbu, ar savo ar svetimo vaiko. Kažkas turėtų vaikams paaiškint, kad Kalėdų senelis nevisagalis, nes visus vaikus nori pasveikint, kas bus jei jam vienam nupirks iphoną, o kitiems liks tik pliušinis meškiukas ar saldainių maišelis ax.gif . Jei tėvai nepaaiškina, galėtų tą socialiniai darbuotojai padaryt priimdami svajones. Maniškis jau klausia už kokią pinigų sumą gali rinktis dovaną lotuliukas.gif .
Atsakyti