QUOTE(Mergiona @ 2011 12 22, 22:50)
jus prisimenat kurie metai buvo, kai atsirado tos "po rubli"? Asmeniskai man jau apie 10 metu buvo
1987m. tikrai jau buvo
.88-89m jau buvo galima gauti kramtoskiu-cigareciu (lyg ir is buvusios Jugoslavijos spekuliantai vezdavo
).Dar is Lenkijos spalvotos rutulinis gumos.Ir spekuliantu tas turgus buvo kazkur netoli oro uosto,lyg Eisiskiu pl.
.Mociute pries sventes man ten gumu nuvaziuodavo
Papildyta:
QUOTE(iškamša @ 2011 12 23, 11:20)
kad siūti lėlei drabužius, pirmiausiai reikia ją turėti. o siūti juk ir babybornui galima
O kuo blogesne maximine lialka?Ar butinas tas babybornas?
Maniske neturejo ir ka?Jai kazkaip skudurinukes,ranku darbo, patiko rengt.Nors aisku materialistams paprasciau-igrudai brangia lialka ir nereikia su vaiku uzsiimt.Kam siut ta lele su vaiku,kam gaist laika gaminant drabuzelius.Paprasciau gi nupirkt
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2011 12 22, 23:11)
Prisipazinsiu, vengiau sios temos, nes ji man ganetinai skaudi, nemoku emocionaliai atsiriboti.
Nemegstu akciju, kurios sukeltos sventes aziotazo. Taip, siuo meu norisi pabuti gerais, tauriais, atjaucianciais ir t.t. Bet... O kas zino kas ten darosi po svenciu? Na gerai, ivykdete to vaikelio neva svajone, nupirkote mobiliaka, Barbe, o kas toliau... Ar jums idomu, kur toliau tas mobiliakas nueis, kas juo naudosis, kiek jis gali sukelti vaikui problemu, jei jis maziukas, ar negali uz save pastoveti, o yra stipresniu ir t.t. Pagaliau, kas mokes uz palan, papildyma, vaikai guna mazai kisenpinigiu. Jus atleiskit man, bet ar rasime is cia rasanciu, kuri lankosi globos namuose?
Jums pasakysiu didziausia paslapti, jei jus iki siol nezinot, ten gyvenantys vaikai nori sutikti svente seimoje, nori kuciu, kaledu, to surmulio, seimos jausmo. Jie pavydi isvykstanciam vaikui, gatavi atiduoti ta mobiliaka, kad butu jo vietoje. Va kokios didziausios tu vaiku svajones. O zaislai..., zaislu siais laikais globos namuose kalnai, jus apslilankykite ir tuo isitikinsite, vaikam truksta zmogiskos silumos. Sorry, kad nukrypau nuo temos, bet...
Visiskai sutinku su jumis
Savo kelyje galim sutikti daug neadekvačių žmonių. Labai linkiu nesigadinti nuotaikos dėl to - tiesiog prisiminkit, kad tuos žmones tokiais pavertė aplinkybės, kurių jie nenugalėjo: alkoholis, narkotikai, stresas, nelaiminga santuoka, nekenčiamas darbas trisdešimt metų, ir t.t.