QUOTE(Isila @ 2012 01 19, 11:44)
aš tai vargu, nes su manim niekas nenori važiuoti... O kada tiksliai ji bus?
Knygų mugė bus vasario 23-26 dienomis. Manau, aš joje nebūsiu, niekaip nepavyks.
O aš dar skaitau "Apžavėtojas". Iš tikrųjų nelabai skaitosi.
Tiesa, nelabai suprantu kaip Liejamas susietas giminystės ryšiais su ankstesnių 3 romanų psseserėmis ir pusbroliu? Ar tik pavardė ta pati ir kad iš Airijos?
Tikrai kad giminaitis, o kas konkrečiai, negaliu prisimint - ne ketvirtasis pusbrolis kartais? Tik buvo keista, kad visur ankstesnėse knygose rašė apie trijulę, lyg jo nebūtų. Įtariu, Roberts turėjo numačiusi trilogiją, tik sėkmė pakoregavo planus ir parašė ketvirtą knygą, kuri tikrai prasčiausia man pasirodė Turiu vilties, kad iš Nuotakų kvarteto ketvirtoji knyga nebus prasčiausia - ir neturėtų būt kaip su šita serija, nes nuo pat pradžios keturios draugės minimos
QUOTE(daivak30 @ 2012 01 20, 14:01)
Šią savaitę IKI visoms knygoms 30 proc. nuolaida. Aš jau apsiprekinau
o iki korteles reikia?nauji svajoniukai yra?as kaip tik sprendziu dilema ar siustis is leidyklos ar ne
Nesuprantu iskuiciau visa IKI tinklalapi ir neradau kad knygom akcija
Trečią Nuotakų knygą vasario 2 išleidžia Kaaaip laukiuuuu
QUOTE(mikki @ 2012 01 20, 18:48)
o iki korteles reikia?nauji svajoniukai yra?as kaip tik sprendziu dilema ar siustis is leidyklos ar ne
IKI kortelės reikia. IKI yra ir nauji svajoniu romanai (bet jau Alytuje). Taip pat Svajoniu kygos išleidę Nijolės Rinkevičiūtės-Gilaitienės romaną "Lotoso žiedas". Kas nors apie jį žino? Dėl visa ko aš ir ją prigriebiau.
IKI tinklapy galima surasti tik kai apsiverti reklaminį žurnalą. Pirmą kartą pastebėjau, kai praeidama PC IKI prigriebiau reklaminį žurnaliuką, žiūriu ir netikiu, visoms knygoms 30 proc. nuolaida.
QUOTE(daivak30 @ 2012 01 20, 21:21)
IKI kortelės reikia. IKI yra ir nauji svajoniu romanai (bet jau Alytuje). Taip pat Svajoniu kygos išleidę Nijolės Rinkevičiūtės-Gilaitienės romaną "Lotoso žiedas". Kas nors apie jį žino? Dėl visa ko aš ir ją prigriebiau.
IKI tinklapy galima surasti tik kai apsiverti reklaminį žurnalą. Pirmą kartą pastebėjau, kai praeidama PC IKI prigriebiau reklaminį žurnaliuką, žiūriu ir netikiu, visoms knygoms 30 proc. nuolaida.
o nuolaida iskarto ikrenta ar taskais kaupiasi?Ten tos IKI koreteles man mistines mazuma.Nes karta norejau kazka pairkti-sako juk nuolaido snebusis karto-i taskus ikrenta.As turiu pas ka pasiskolinti
Beje perskaiciau Nuotaku kvarteto pirmaja knyga.Nezinau,man ji nera kazkas TOKIO.Eiline knygute.Man tiesa sakant tas vyras nelabai.Bet cia del to kad man vyro idealas tas,uz kurio lyg uz muro,ne toks kuris kliuvineja uz kievieno statesnio kampo Tiesa skaitosi lenvai ir maloniai.Man dar nepatiko smulkus svetimu vestuviu aprasymai.Tiesa po visokiu Svajoniu romaniuku kur viskas tik apie ana gala sita buvo labai gerai.Skaitysiu ir antra be abejo.Bet savo bibliotekoj nelaikyuciau
QUOTE(mikki @ 2012 01 22, 11:13)
tiesa sakant tas vyras nelabai.Bet cia del to kad man vyro idealas tas,uz kurio lyg uz muro,ne toks kuris kliuvineja uz kievieno statesnio kampo
Tavo batai būtų 48 dydžio ir tu kliūvinėtum
Aš šią savaitę abi prarijau, patiko bet ar norėsiu kada nors skaityt antrą kartą tai abejoju
QUOTE(Daina @ 2012 01 22, 12:14)
Tavo batai būtų 48 dydžio ir tu kliūvinėtum
Aš šią savaitę abi prarijau, patiko bet ar norėsiu kada nors skaityt antrą kartą tai abejoju
nu taip, su ismiera nepasikuklino bet ne vien del to toks vepla nenoriu cia isiplesti ir gadinti malonuma neskaiciusiom, bet mane toks vyras vargiai suzavetu. Norsa is kitos puses paziurejus is jo buvo galima pasijuokti.Knygoje tikrai buvo keletas geru vietu kur juokiausi.
Man labai uzstrigo,nezinau kodel, kai Dzekas per vestuves atejo pabuti pora vyr pamergei ir uz duru pabeldes pranese: Svetimos chromosomos! Smulkmena,bet tokia vykusi.
Roberts mėgsta aprašyt tokio tipo vyrus, kaip pirmos knygos vyriškis. Jei kas pamenat "Lilą" iš Kalounų moterų, jos diedas irgi moksliukas buvo Ir trilogijoj apie raganas (nėra lietuvių kalba) yra moksliukas. Jie man faini, pati seksualiausia vyro vieta yra protas