Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

QUOTE(astute_k @ 2012 01 03, 14:07)
Aš dar šios neskaičiau - bet planuose turiu įsirašiusi  mirksiukas.gif
Žinai, net pasižiūrėjau ar skaičiau ar ne. Nu nepamenu...  doh.gif Bet sąsiuvinyje turiu pasižymėjusi su pliusiuku - reiškia skaičiau  tongue.gif Bet siužeto tikrai negalėčiau atkartoti  lotuliukas.gif Matyt tokia knyga....  schmoll.gif

O jūs pasižymite kur nors ką skaitote, perskaitėte ar planuojate skaityti? Aš turiu tokį sąsiuvinuką kur viską žymiuosi (tikriausi esu pedantė  ax.gif ) tai pasiieškau ir žinau: skaičiau ar ne  cool.gif Pradėjau kai atsirato Svajonių romanai. Nes visų mėnesio romanų neperku iš karto, tai po truputį rankiojuosi, dar kartais bibliotekoje užtinku - taip ir susirašau. Nes kai kurios knygos tokios neužsiliekančios  biggrin.gif

Oi, aš daugiau nei 10 metų užsirašydavau ką skaičiau.(šiuo klausimu ir aš pedantė blush2.gif ) Atsimenu penktoje klasėje Lietuvių kalbos mokytoja liepė perskaityt per trimestrą bent penkias knygas ir jas į sąsiuvinį susirašyt su aprašymais ir komentarais savo. Aprašymų galiausiai atsisakiau nes sąsiuvinys baigėsi. Vėliau apsirybojau tik pagrindinėm detalėm( autoriumi, knygos pavadinimu, data kada perskaityta knyga ir įvertinimu 5 Balų sistemoje lotuliukas.gif). Dar ir dabar pamenu kiek savaičių teko sugaišt, kol viską perkėliau į kitą sąsiuvinį. doh.gif
Bet jau metus į jį neberašau viską susižymiu Suknyga.lt labai patogu. wub.gif ir gali komentarus pasirašyt. man patinka po kažkiek laiko pasiskaityt ką parašiau. Vėliau pasiskaitai ką parašei ir kraipai galvą biggrin.gif

O su poperinėm knygom pas mane dabar problemos. Turiu krūvas neskaitytų prisipirkus, bet niekaip neprisiverčiu į rankas paimt. Vis elektronines skaitau doh.gif Nusipirkau ir dvi nuotakų kvarteto knygas ir krūva mažyčiu, laukia sala, Daniel Steel, Sandros Brown knygos jau visos draugės baigia perskaityt o aš delsiu vis. Kartais aš visai savęs nesuprantu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2012 01 04, 00:07)
Na gal pasirodysiu nesusipratėlė, bet paklausiu. Ar Esmė tą seserį uždusino su pagalve? nes taip viskas sudėliota pabaigoje, kad lieka vietos vaizduotei

Beje matėt, 3 naujos knygos pasirodė: Susan Mallery, Sandros Brown ir Lori Foster. Pirmosios jau noriu  biggrin.gif

Aš taip pat taip supratau.

Mačiau 3 naujas knygas, tiesa Lori Foster "Provokuojantis žaidimas" pasirodė jau truputį anksčiau, aš spėjau jau ir perskaityti. Norėčiau perskaityti ir anas.

Papildyta:
QUOTE(astute_k @ 2012 01 03, 21:23)
O "Širdžių ėdikas"  wub.gif  perkelk į eilės pradžią ir griebk skaityti  thumbup.gif man labai labai patiko  drinks_cheers.gif

Labai lauksiu atsiliepimo apie "Rožių patalą". Sudomino N. Roberts Nuotakų kvarteto serija  g.gif Bet kiek teko skaityti Roberts knygų, kažkaip man jos vis neprilimpa.....  doh.gif tai renkuosi ir žymiuosi atsiliepimus apie naujas knygas - gal visgi susigundysiu  cool.gif

Reiks taip padaryti. Po "Rožių patalas" skaitysiu "Širdžių ėdikas"
Patiko pirma Nuotakų kvarteto knyga, manau patiks ir antra. Kiek spėjau perskaityti, patinka. O "Rožių patalas" turiu dvi naujas (tokias pačias gavau dovanų), tad jei norėsi, galėsiu perleisti pigiau. Kiek prisimenu, pati taip pat esi iš Alytaus.
Atsakyti
aš nesirašau, dažniausiai prisimenu, o jei ne, labai anotacija padeda.
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2012 01 04, 02:18)
jau visos draugės baigia perskaityt o aš delsiu vis.  Kartais aš visai savęs nesuprantu unsure.gif

patikėk ne tu viena tokia esi biggrin.gif aš turiu visą kalną prisipirkusi knygį (ne vien meilės romanų), bet tiesiog dabar nekyla ranka skaityti jų unsure.gif kelios knygos pirktos jau prieš metus doh.gif kažkada ateis eilė ir joms......
QUOTE(Isila @ 2012 01 04, 21:23)

drinks_cheers.gif nors visai norėčiau kokį sąrašiuką pasidaryti, bet tai reikėjo jau seniai pradėtgi daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 01 04, 20:23)

Na aš tai dažniau iš viršelio prisimenu, nes tu plonųjų knygučių anotacijos jau kartais nieko nebesako biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2012 01 05, 01:12)
Na aš tai dažniau iš viršelio prisimenu, nes tu plonųjų knygučių anotacijos jau kartais nieko nebesako  biggrin.gif

Man irgi dažnai taip būna ypač su užsienio rašytojų meilės romanais. biggrin.gif Pasižiūri ir žinai ar skaitytas biggrin.gif Su sąrašais ar be jų, jei knyga buvo labai gera, visada prisiminsi autoriu ir pavadinimą ir netgi turinį. Pvz aš, kadaise kažkokiam žurnale perskaičiau istorinio meilės romano aprašymą, kuris mane sužavėjo, neatsiminiau nei autoriaus nei pavadinimo, nei pačio žurnalo kuriame skaičiau (tragiška situacija doh.gif ), bet patį aprašymą kuo piuikiausiai prisiminiau ir kankinausi 8 metus, kol knygą pavyko surasti lotuliukas.gif Pasirodo tai buvo Johanna Lindsey "Pasakyk, kad mane myli"
Na, o jei paėmi knygą į rankas žinai, kad skaitei, bet nė velnio neatsimeni apie ką ji, tai matyt nebuvo verta prisiminti. Aš dėl to sau nesuku galvos g.gif Smegenys pačios atsirenka kas keliaują į trumpalaikę atmintį, o ką į ilgalaikę mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alijap: 05 sausio 2012 - 03:05
QUOTE(uogelle @ 2012 01 04, 00:07)
Na gal pasirodysiu nesusipratėlė, bet paklausiu. Ar Esmė tą seserį uždusino su pagalve? nes taip viskas sudėliota pabaigoje, kad lieka vietos vaizduotei

visai teisingai galvoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2012 01 05, 03:02)
Man irgi dažnai taip būna ypač su užsienio rašytojų meilės romanais. biggrin.gif Pasižiūri ir žinai ar skaitytas biggrin.gif  Su sąrašais ar be jų, jei knyga buvo labai gera, visada prisiminsi autoriu ir pavadinimą ir netgi turinį. Pvz aš, kadaise kažkokiam žurnale perskaičiau istorinio meilės romano aprašymą, kuris mane sužavėjo, neatsiminiau nei autoriaus nei pavadinimo, nei pačio žurnalo kuriame skaičiau (tragiška situacija doh.gif ), bet patį aprašymą kuo piuikiausiai prisiminiau ir kankinausi 8 metus, kol knygą pavyko surasti lotuliukas.gif Pasirodo tai buvo Johanna Lindsey "Pasakyk, kad mane myli"
Na, o jei paėmi knygą į rankas žinai, kad skaitei, bet nė velnio neatsimeni apie ką ji, tai matyt nebuvo verta prisiminti. Aš dėl to sau nesuku galvos g.gif Smegenys pačios atsirenka kas keliaują į trumpalaikę atmintį, o ką į ilgalaikę mirksiukas.gif

Į temą apie Johanna Lindsey smile.gif Tai visai nesenai pateko į rankas jos knyga Mano svajonių princas. Tai pirmoji jos skaityta knyga ir visai neblogas istorinis romanas. thumbup.gif

Dar tuo pačiu gavau Amandos Quick knygas Gundymas ir Kerai. Tai irgi labai maloniai nustebino wub.gif Kažin yra dar kokių jos knygų lietuvių kalba? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogelle: 05 sausio 2012 - 10:47
Gal as cia biskeli ne itema,bet paskaiciau apie jusu sarasus ir nusprendziau tvarka pasidaryti lentynose.Tiksliau praslavima, tai jei kuri ko noretu cia mano parduodamos knygutes
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2012 01 05, 11:38)
Į temą apie Johanna Lindsey smile.gif  Tai visai nesenai pateko į rankas jos knyga Mano svajonių princas. Tai pirmoji jos skaityta knyga ir visai neblogas istorinis romanas.  thumbup.gif

Dar tuo pačiu gavau Amandos Quick knygas Gundymas ir Kerai. Tai irgi labai maloniai nustebino  wub.gif Kažin yra dar kokių jos knygų lietuvių kalba? g.gif

Tu ką tik išvardinai tris knygas iš mano mėgstaniausių sąrašo lotuliukas.gif Aš abskritai labai mėstu istorinius Amandos Quick meilės romanus lietuviškai dar yra "Pralaimėjimas" labai senai skaičiau prieš 8 metus ir daugiau nebepasitaikė jos užtikti, aš savo mėgstamiausias mėgtu skaityt ne kartą. ax.gif Va pasiknisau savo Sąsiuvinije radau knygos aprašymą. (Įvertinimas 5) biggrin.gif

"Viktorija hantington prisiekė, jog išvengs savo giminės moterų likimą, kuris sužlugdė jas ir netaps eiline, jos turto besigviešiančio vyro auka. Sulaukusi 25 ji užsitarnavo ekscentriškos turtuolės titulą aukštuomenėje. Lukas Kolbrukas neseniai tapęs Stounveilo grafu ieško turtingos nuotakos ir pamatęs Viktoriją nusprendžia, jog ji jam kaip tik. Bet gražuolė atsisako jo dėmesio. Pamatęs joe slypintį nuotykių troškimąą, jis pasiūlo jai nuotykį, kuriam ji negali atsispirti. Ir taip patenka į paslaptingą naktinį Londono vyrų pasaulį ir atsiduria Luko glėbyje, ten kur visai negalvojo pakliūti. Užklupta, ji priversta ištekėti už šio perėjūno, bet Lukui jau nebesvarbus jos turtai, jo pagrindinis tikslas - užkariauti savo žmonos širdį...

Bet mano pačios mėgstamiausios Amandos Quick knygos neišleistos lietuviškai tai
Rendezvous, Dangerous, Mistress, Scandal wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2012 01 05, 11:38)
Į temą apie Johanna Lindsey smile.gif  Tai visai nesenai pateko į rankas jos knyga Mano svajonių princas. Tai pirmoji jos skaityta knyga ir visai neblogas istorinis romanas.  thumbup.gif

Dar tuo pačiu gavau Amandos Quick knygas Gundymas ir Kerai. Tai irgi labai maloniai nustebino  wub.gif Kažin yra dar kokių jos knygų lietuvių kalba? g.gif

Nuostabios šios knygos. Patiko man ir kitos Johannos Linndsey lietuviškai leistos knygos: "Pagrobta nuotaka", "Pirato meilė", "Angelas", 'Pasakyk, kad mane myli". Esu nemažai dar jos romanų skaičiusi rusų kalba.

O po Amandos Quick slapyvardžiu slepiasi Jayne Ann Krentz. Ji Amandos Quick slapyvardžiu rašo istorinius meilės romanus. Visai kitokie jie Jayne Ann Krentz, kurių kelis yra išleidusios "Svajonių knygos": "Likimo vingis", "Iš tavo lūpų", "Tarp eilučių".
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2012 01 05, 12:17)
Tu ką tik išvardinai tris knygas iš mano mėgstaniausių sąrašo lotuliukas.gif Aš abskritai labai mėstu istorinius Amandos Quick meilės romanus lietuviškai dar yra "Pralaimėjimas" labai senai skaičiau prieš 8 metus ir daugiau nebepasitaikė jos užtikti, aš savo mėgstamiausias mėgtu skaityt ne kartą. ax.gif  Va pasiknisau savo Sąsiuvinije radau knygos aprašymą. (Įvertinimas 5) biggrin.gif

Bet mano pačios mėgstamiausios Amandos Quick knygos neišleistos lietuviškai  tai
Rendezvous, Dangerous, Mistress, Scandal  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Norėčiau perskaityt ir tą lietuviškai išleistą ir kitas paminėtas smile.gif

QUOTE(daivak30 @ 2012 01 05, 14:07)
Nuostabios šios knygos. Patiko man ir kitos Johannos Linndsey lietuviškai leistos knygos: "Pagrobta nuotaka", "Pirato meilė", "Angelas", 'Pasakyk, kad mane myli". Esu nemažai dar jos romanų skaičiusi rusų kalba.

O po Amandos Quick slapyvardžiu slepiasi Jayne Ann Krentz. Ji Amandos Quick slapyvardžiu rašo istorinius meilės romanus. Visai kitokie jie Jayne Ann Krentz, kurių kelis yra išleidusios "Svajonių knygos": "Likimo vingis", "Iš tavo lūpų", "Tarp eilučių".

O geras... nežinojau kad čia tas pats asmuo biggrin.gif Bet man patiko ir tos Svajonių knygų išleistos Jayne Ann Krentz knygos.

Kaip smagu mergaitės, kad dalinatės informacija ir įspūdžiais wub.gif 4u.gif labai šaunus mūsų skyrelis biggrin.gif
Atsakyti