QUOTE(astute_k @ 2012 01 03, 14:07)
Aš dar šios neskaičiau - bet planuose turiu įsirašiusi
Žinai, net pasižiūrėjau ar skaičiau ar ne. Nu nepamenu... Bet sąsiuvinyje turiu pasižymėjusi su pliusiuku - reiškia skaičiau Bet siužeto tikrai negalėčiau atkartoti Matyt tokia knyga....
O jūs pasižymite kur nors ką skaitote, perskaitėte ar planuojate skaityti? Aš turiu tokį sąsiuvinuką kur viską žymiuosi (tikriausi esu pedantė ) tai pasiieškau ir žinau: skaičiau ar ne Pradėjau kai atsirato Svajonių romanai. Nes visų mėnesio romanų neperku iš karto, tai po truputį rankiojuosi, dar kartais bibliotekoje užtinku - taip ir susirašau. Nes kai kurios knygos tokios neužsiliekančios
Žinai, net pasižiūrėjau ar skaičiau ar ne. Nu nepamenu... Bet sąsiuvinyje turiu pasižymėjusi su pliusiuku - reiškia skaičiau Bet siužeto tikrai negalėčiau atkartoti Matyt tokia knyga....
O jūs pasižymite kur nors ką skaitote, perskaitėte ar planuojate skaityti? Aš turiu tokį sąsiuvinuką kur viską žymiuosi (tikriausi esu pedantė ) tai pasiieškau ir žinau: skaičiau ar ne Pradėjau kai atsirato Svajonių romanai. Nes visų mėnesio romanų neperku iš karto, tai po truputį rankiojuosi, dar kartais bibliotekoje užtinku - taip ir susirašau. Nes kai kurios knygos tokios neužsiliekančios
Oi, aš daugiau nei 10 metų užsirašydavau ką skaičiau.(šiuo klausimu ir aš pedantė ) Atsimenu penktoje klasėje Lietuvių kalbos mokytoja liepė perskaityt per trimestrą bent penkias knygas ir jas į sąsiuvinį susirašyt su aprašymais ir komentarais savo. Aprašymų galiausiai atsisakiau nes sąsiuvinys baigėsi. Vėliau apsirybojau tik pagrindinėm detalėm( autoriumi, knygos pavadinimu, data kada perskaityta knyga ir įvertinimu 5 Balų sistemoje ). Dar ir dabar pamenu kiek savaičių teko sugaišt, kol viską perkėliau į kitą sąsiuvinį.
Bet jau metus į jį neberašau viską susižymiu Suknyga.lt labai patogu. ir gali komentarus pasirašyt. man patinka po kažkiek laiko pasiskaityt ką parašiau. Vėliau pasiskaitai ką parašei ir kraipai galvą
O su poperinėm knygom pas mane dabar problemos. Turiu krūvas neskaitytų prisipirkus, bet niekaip neprisiverčiu į rankas paimt. Vis elektronines skaitau Nusipirkau ir dvi nuotakų kvarteto knygas ir krūva mažyčiu, laukia sala, Daniel Steel, Sandros Brown knygos jau visos draugės baigia perskaityt o aš delsiu vis. Kartais aš visai savęs nesuprantu