Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

QUOTE(alijap @ 2012 10 15, 21:07)
Va, visos kiek turiu:
http://www10.zippysh...07251/file.html
Visos tokios nieko, bet aš asmeniškai patarčiau jos "Hathaways" seriją skaityt 4u.gif

Ačiū ačiū smile.gif Woowww, kiek daug smile.gif Suuuper smile.gif
Papildyta:
Ir labai atsiprašau už temos teršimą, bet vis tiek noriu paklausti, nes jaučiu čia greičiau atsakys, negu skiltyje mamos kompiuteris. 4u.gif
Vis dėlto linkstu, kad imu el. skaitytuvą, o ne planšetinį kompiuterį, nes iš esmės man reikia tik knygom skaityt, tad aktualu, kad kelionėse ilgai laikytų ir t.t.
Ir kol kas galvoju kad man nieko protingiau negu Kindle 6 ir nereikia, tik truputu skaitinėju komentarus ir galvoju, ar nėra jokios problemos su failų konvertavimu - va visų šitų internetinių knygų, nes visai nemažai yra komentarų, kad nesikonveruoja, arba kad kažkokiais heroglifais..
O išvos turit kas nors šitą Kindle?? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deidra_6: 15 spalio 2012 - 19:44
QUOTE(Viktė. @ 2012 10 15, 19:32)
As va pabaigiau Kleypas wallflowers serija. Nu labai patiko. Bet devil in winter is sios serijos labiausiai patiko.  wub.gif dabar galvoju, kuria serija jos knygu imt toliau. Gal kuri patarsit? Ar skaityt visas is eiles, nes visos geros?  biggrin.gif

Siūlyčiau imti knygas pagal parašymo datas, nes personažai vis persipina. Pirmiausia perskaičiau Hathaways seriją, o dabar skaitau Wallflovers, ir šūdukas-atvirkščiai reikėjo skaityt, dabartinės serijos veikėjai Hathaways knygose yra, ir apie juos pasakojama papildoma informacija prie romano linijos. Gal tai ir nereikšminga, bet mane suerzino biggrin.gif

Atsakyti
taigi perskaičiau "Saldžios šnekos" ir kaip man patiko. Dėkingai širdinga už knygutę. Labai smagiai ir greitai susiskaitė, ieškosiu likusių 2 knygų.
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2012 10 15, 20:27)
Aš skaičiau rusiškai. tai man labiau prie širdies buvo Весенний скандал
/ Scandal in Spring
  thumbup.gif

as vakar pradejau rusiskai perkompa skaityti, tai zymiau lengviau skaitosi nei Maknot bigsmile.gif aisku kol isivaziuosiu tai gal leciau skaitysiu,bet man patiko wub.gif
Atsakyti
Na, ką gi, ką tik baigiau skaityti dar vieną Kristen Ashley knygą, kuri žinoma kaip visada prajuokino ir pravirkdė. wub.gif Atrodo schema jos knygų panaši. Herojai vyrai visi super mačo, policininkai privatūs detektyvai ir pn. Herojes įvairių profesijų bet dažniausiai su keliomis išimtimis moterys su charakteriu, bet geros širdies. Paprastai kai tokie dalykai nuolat kartojasi aš po keletos knygų prarandu susidomėjimą, bet ne šiuo atveju. Kol kas iš eilės pradedant "Rock Chick" serija perskaičiau 17 šios autorės knygų ir negaliu sustot doh.gif Jei man labai patiko "Rock Chick" seriją, tai "Colorado Mountain" patiko dar labiau wub.gif Joje kažkaip dar daugiau dramatizmo, tamsių akimirkų pagrindinių veikėjų gyvenimuose. thumbup.gif Manau nuo Kristen Ashley knygų maratono mane išgelbės nebent R.L. Mathewson "Checkmate" bigsmile.gif , bet ji išeis tik už mėnesio, o su mano skaitymo tempais tikriausiai iki tol sukramtysiu visas likusias šios autorės knygas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alijap: 18 spalio 2012 - 01:27
Iš lengvesnių knygų tai dabar kaip tik skaitau Noros Roberts Nuotakų kvarteto 3 knygą. Labiausiai patiko pirma knyga, nors ir kitos patiko. O 4-ąją kn. reiks dar nusipirkti, nes neturiu.

Žodžiu, gera keturlogija, paliko įspūdį 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 18 spalio 2012 - 10:38
QUOTE(alijap @ 2012 10 18, 02:26)
Na, ką gi, ką tik baigiau skaityti dar vieną Kristen Ashley knygą, kuri žinoma kaip visada prajuokino ir pravirkdė. wub.gif  Atrodo schema jos knygų panaši. Herojai vyrai visi super mačo, policininkai privatūs detektyvai ir pn. Herojes įvairių profesijų bet dažniausiai su keliomis išimtimis moterys su charakteriu, bet geros širdies. Paprastai kai tokie dalykai nuolat kartojasi aš po keletos knygų prarandu susidomėjimą, bet ne šiuo atveju. Kol kas iš eilės pradedant "Rock Chick" serija perskaičiau 17 šios autorės knygų ir negaliu sustot doh.gif Jei man labai patiko  "Rock Chick" seriją, tai "Colorado Mountain" patiko dar labiau wub.gif  Joje kažkaip dar daugiau dramatizmo, tamsių akimirkų pagrindinių veikėjų gyvenimuose.  thumbup.gif  Manau nuo Kristen Ashley knygų maratono mane išgelbės nebent R.L. Mathewson "Checkmate" bigsmile.gif , bet ji išeis tik už mėnesio, o su mano skaitymo tempais tikriausiai iki tol sukramtysiu visas likusias šios autorės knygas ax.gif

O lietuviškai šių rašytojų kada nors buvo kas išversta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2012 10 18, 10:38)
Iš lengvesnių knygų tai dabar kaip tik skaitau Noros Roberts Nuotakų kvarteto 3 knygą. Labiausiai patiko pirma knyga, nors ir kitos patiko. O 4-ąją kn. reiks dar nusipirkti, nes neturiu.

Žodžiu, gera keturlogija, paliko įspūdį 4u.gif mirksiukas.gif

aš noriu jas perskaityti, bet nenoriu pirkti. Bibliotekoj rezervavau, bet vis nagaunu. Mano eilė nepriėjo, o rezervacijos laikas baigėsi. Vis mąstau kokie šansai sulaukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2012 10 18, 12:36)
O lietuviškai šių rašytojų kada nors buvo kas išversta?  g.gif

Kiek žinau ne 4u.gif
Atsakyti
Dar rugpjūčio pradžioje tarp planuojamų išleisti knygų buvo ir ši:
Suvedžiotoji : romanas / Amanda Quick ; [iš anglų kalbos vertė Rolanda Asta Strumilienė]. – Vilnius : Svajonių knygos, 2012. – 412 p. – (Jausmų klasika : istorinis meilės romanas). – ISBN 978-609-406-386-2
Gal žinote, kada pasirodys? g.gif Apie ką ši knyga? g.gif
Atsakyti
Gal kuri jau skaitet nauja Svajoniu leidyklos knyga Rachel Gibson "Beprotiskai tavo" ? As sios rasytojos nei vienos knygos neskaicius, bet va sia noreciau nusipirkti. smile.gif Jauciu reiks lekt i knygyna. biggrin.gif

Beje, baigiau skaityt Kleypas THE HATHAWAYS serija. Tiesa sakant surijau nekramtydama. biggrin.gif Labai patiko. Taip lengvai susiskaite. Ir krizenau ir dusavau. Ir iki paryciu nemiegojau, bet buvo verta. Patiko. bigsmile.gif
Atsakyti
Alijap wub.gif wub.gif wub.gif
Perskaičiau pirmą Texas dalį. Būčiau prarijusi jaučiu per vakarą, bet anglų kalba pristabdė, o ir pusę savaitės blaškiausi tarp Kauno ir Vilniaus tai grįždavau žiaurai vėlai ir beveik nelikdavo laiko skaitymui. Tikrai tikrai senai neskaičiau tokios knygos. Net naktį prabudusi pagalvodavau apie veikėjus. Traukė už širdies kaip reikalas. Jau nekantrauju pradėti antrą dalį, bet dar šį vakarą leisiu sau pasimėgauti mintyse pirma blush2.gif

Truputi pradžioj glumino tas kaubojų žargonas ir bėda kad neturiu žodyno po ranka. Bet tai netrukdė širdžiai kalatotis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 20 spalio 2012 - 18:00