Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

QUOTE(saulegraza6 @ 2012 10 12, 16:11)
Na va nusipirkau Kindle skaityklę 4u.gif  thumbup.gif  Dabar trūksta knygų. Tad norėjau kreiptis į Alijap blush2.gif  Gal norėtumėt pasidalinti įdomiomis knygomis? blush2.gif  ax.gif

Sakyk ko norėtum biggrin.gif Ar pačiai savo nuožiūra? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2012 10 12, 17:36)
Sakyk ko norėtum biggrin.gif  Ar pačiai savo nuožiūra?  bigsmile.gif

Na net nežinau doh.gif Norėčiau kur buvai minėjus tokią mistinę seriją apie vampyrus gal? g.gif Arba man patiko R.L. Mathwson playing for keeps. Kažką tokio ? ax.gif
O gal ką pati pasiūlysi? Visai pasimečiau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulegraza6: 12 spalio 2012 - 18:05
QUOTE(saulegraza6 @ 2012 10 12, 19:04)
Na net nežinau doh.gif  Norėčiau kur buvai minėjus tokią mistinę seriją apie vampyrus gal? g.gif  Arba  man patiko R.L. Mathwson playing for keeps. Kažką tokio ?  ax.gif
O gal ką pati pasiūlysi? Visai pasimečiau doh.gif  blush2.gif

Gali skaityt R.L. Mathwson "Perfection" super super knyga visos jos knygos liuks. Ji dabar labai išpopulerėjo. Jos knygos neseniai buvo patekusios į New York Times bestselerių sąrašą. Ji taip pat rašo ir apie vampyrus seriją. wub.gif J.R. Ward irgi auksas biggrin.gif

Na, žodžių įmečiau tau knygų kurias skaičiau ir man patiko į folderį ir surarinus į dėjau į zippyshare. Atsirinksi pagal aprašymus ką skaityt biggrin.gif Bet "Perfection" Must read kategorijoje wub.gif wub.gif wub.gif
http://www27.zippysh...06515/file.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alijap: 12 spalio 2012 - 19:24
AČIŪ mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif O ką man daryti jei nevisas atidaro? Turiu omeny epub formatą? Ar aš ką ne taip darau? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraza6 @ 2012 10 12, 20:38)
AČIŪ  mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  O ką man daryti jei nevisas atidaro? Turiu omeny epub formatą? Ar aš ką ne taip darau?  g.gif  blush2.gif

Atsisiųsk calibre programa ir konvertuok į norimą formatą. Arba nueik į šitą puslapį
http://ebook.online-.../convert-to-pdf
ir čia gali konvertuot knygas į norimą formatą. 4u.gif
Skirtingi skaitytuvai nuskaito ne visus formatus, gal kindle nepalaiko epub formato tiesiog, o kompe jis iš niekur nieko irgi neatsidaro tik per Calibre ir mobipocket programas.
Pas mane knygos įvairiais formatais kai man reikia aš su Calibre persiformatuoju. Aš tai pagrinde mobi arba epub formatu skaitau, bet pas mane daug knygų ir kitais formatais. Jei ko nesuprasi klausk biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alijap: 12 spalio 2012 - 20:07
Va DABAR tai jau supratau!!! 4u.gif cool.gif Ačiū labai už informaciją ir pagalbą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
po paskutines partijos svajoniu romaniuku gryzau prie senu geru skaitalu. vel perskaiciau Phillips "Grazus, turtingas ir nevedes", dabar issitraukiau Mallery Buchananu serija. Kleypas nauja knyga laukia, bet dar pataupysiu didesniam susikaupimui. kazkaip neivertinau as, kad vaiko isleidimas i mokykla tiek laiko atims. statyt paminkla dirbancioms mamoms reik.
mes abudu su Mb skaitom daug. labai. as savo muila, jis savo. kai ieskojomes buto, pagrindinis reikalavimas buvo darbo kambario isirengimo galimybe. kad butu kur knygas susidet.
Atsakyti
Bet net ateinu išsireikšti smile.gif Nusipirkau Kleypas knygą tą pirmąją smile.gif Pradėjau skaityt ir kokie pirmi 50 puslapių kažkaip taip jau neužkabino.. Temą čia vis paseku ir vis skaitau skaitau, visai neblogi atsiliepimai, galboju nu geras, paprastai daugiau mažiau jei neblogi atsiliepimai, tai ir man ta knyga visai patinka.. Vakar aš ją vėl pasiimu, galvoju, nu tiek sumokėjau, reikia vis tiek perskaityt, nors jei būčiau ėmus iš bibliotekos, kaži ar būčiau vėl paėmus, tai va... skaičiau iki 2 nakties, oi kaip pykau kai 6 reikėjo keltis smile.gif Nu taip ji ir man ne McNaught, bet tikrai visai nieko smile.gif
Tai dabar degančiu reikalu renkuos ir aš el.skaityklę, nes vis dėlto skaitymas kopiuteryje labai jau vargina akis ir skaitysiu antrąją jau anglų kalba
Ir šiaip jei aks Kleypas knygu turite anglų kalba labai labai prašyčiau 4u.gif
smile.gif
Atsakyti
As va pabaigiau Kleypas wallflowers serija. Nu labai patiko. Bet devil in winter is sios serijos labiausiai patiko. wub.gif dabar galvoju, kuria serija jos knygu imt toliau. Gal kuri patarsit? Ar skaityt visas is eiles, nes visos geros? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktė.: 15 spalio 2012 - 18:32
QUOTE(Deidra_6 @ 2012 10 15, 19:26)
Ir šiaip jei aks Kleypas knygu turite anglų kalba labai labai prašyčiau  4u.gif
smile.gif

Va, visos kiek turiu:
http://www10.zippysh...07251/file.html

QUOTE(Viktė. @ 2012 10 15, 19:32)
As va pabaigiau Kleypas wallflowers serija. Nu labai patiko. Bet devil in winter is sios serijos labiausiai patiko.  wub.gif dabar galvoju, kuria serija jos knygu imt toliau. Gal kuri patarsit? Ar skaityt visas is eiles, nes visos geros?  biggrin.gif

Visos tokios nieko, bet aš asmeniškai patarčiau jos "Hathaways" seriją skaityt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alijap: 15 spalio 2012 - 19:08
QUOTE(alijap @ 2012 10 15, 20:07)
Va, visos kiek turiu:
http://www10.zippysh...07251/file.html
Visos tokios nieko, bet aš asmeniškai patarčiau jos "Hathaways" seriją skaityt 4u.gif

Ačiū. Imsiu reiškias rekomenduotą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktė. @ 2012 10 15, 19:32)
As va pabaigiau Kleypas wallflowers serija. Nu labai patiko. Bet devil in winter is sios serijos labiausiai patiko.  wub.gif dabar galvoju, kuria serija jos knygu imt toliau. Gal kuri patarsit? Ar skaityt visas is eiles, nes visos geros?  biggrin.gif

Aš skaičiau rusiškai. tai man labiau prie širdies buvo Весенний скандал
/ Scandal in Spring
thumbup.gif
Atsakyti