QUOTE(mikki @ 2012 10 10, 14:04)
Vsio einu ieškoti to Texas. Bėda kai namie neto nėra o darbe nelabai galiu kuistis. Bet aš jaučiau kad šita serija man lips. Noriuuu Alijap už mūsų švietimą. Tavo knygų ir žinių bagažas nerealus. O mano vyras sako kad aš ligonė dėl skaitymo
O ką tu, Mikki, koks čia švietimas, aš tik sakau kas man patiko ir į širdelę įkrito. Kiekvienas čia tai patart galėtų. Tik tie patarimai ne visiems tinka. Visi esam skirtingo charakterio, turim skirtingus lūkesčius, išgyvenam dėl skirtingų dalykų, todėl ir knygos mums skirtingos patinka, Juk ta pati istorija kiekvieno iš mūsų persukama per mūsų gyvenimo prizmę. O dėl bagažo tai, nemanau kad jis labai didelis. Aš per metus perskaitau 200 - 300 knygų. Meilės istorijas skaitau daugiau nei 10 metų, bet yra žmonių kurie skaito daug ilgiau ir daugiau nei aš. Aš tiesiog žinau kas man patinka, kas mano širdelę sugeba suvirpint, kas prajuokint.
idea luxe klausei dėl Jennifer Crusie "Ļažinamės". Skaičiau šią knygą, bet angliškai, bet jei leidykla nesusimovė su vertimu knyga iš ties labai gera. Tiesą sakant man tai geriausia šios autorės parašyta knyga. Buvo vietų kur kvatojausi balsu beskaitydama Va koks buvo mano komentaras perskaičius šią knygą:
"Tiesiog žavinga knyga. Ji it koks pliušinis žaisliukas, kurį norisi priglausti ir užspausti negyvai )) Be proto patiko, manau tai tikriausiai pati geriausia mano skaityta šios autorės knyga. Personažai gyvi, šilti, įsimintini, siužetas linksmas, intriguojantis. Humoras 10 balų. sexualinės įtampos apstu, bet su scenom nepersistengta. 5/5 tikėkimės sulauksiu lietuviškai. Jei ne, Svajonių knygos išprotėjo visai "
Šitos prašysiu Kalėdom, nes pačiai gailą leist pinigus knygai kurią jau skaičiau, bet visgi noriu turėt savo egzemplioriu. Geras dalykas tos Kalėdos