Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

QUOTE(mikki @ 2012 10 10, 14:04)
Vsio einu ieškoti to Texas. Bėda kai namie neto nėra  doh.gif o darbe nelabai galiu kuistis. Bet aš jaučiau kad šita serija man lips. Noriuuu biggrin.gif Alijap  wub.gif už mūsų švietimą. Tavo knygų ir žinių bagažas nerealus. O mano vyras sako kad aš ligonė dėl skaitymo  lotuliukas.gif

O ką tu, Mikki, koks čia švietimas, aš tik sakau kas man patiko ir į širdelę įkrito. Kiekvienas čia tai patart galėtų. 4u.gif Tik tie patarimai ne visiems tinka. Visi esam skirtingo charakterio, turim skirtingus lūkesčius, išgyvenam dėl skirtingų dalykų, todėl ir knygos mums skirtingos patinka, Juk ta pati istorija kiekvieno iš mūsų persukama per mūsų gyvenimo prizmę. O dėl bagažo tai, nemanau kad jis labai didelis. Aš per metus perskaitau 200 - 300 knygų. Meilės istorijas skaitau daugiau nei 10 metų, bet yra žmonių kurie skaito daug ilgiau ir daugiau nei aš. Aš tiesiog žinau kas man patinka, kas mano širdelę sugeba suvirpint, kas prajuokint. 4u.gif

idea luxe klausei dėl Jennifer Crusie "Ļažinamės". Skaičiau šią knygą, bet angliškai, bet jei leidykla nesusimovė su vertimu knyga iš ties labai gera. thumbup.gif Tiesą sakant man tai geriausia šios autorės parašyta knyga. Buvo vietų kur kvatojausi balsu beskaitydama lotuliukas.gif Va koks buvo mano komentaras perskaičius šią knygą:
"Tiesiog žavinga knyga. Ji it koks pliušinis žaisliukas, kurį norisi priglausti ir užspausti negyvai smile.gif)) Be proto patiko, manau tai tikriausiai pati geriausia mano skaityta šios autorės knyga. Personažai gyvi, šilti, įsimintini, siužetas linksmas, intriguojantis. Humoras 10 balų. sexualinės įtampos apstu, bet su scenom nepersistengta. 5/5 tikėkimės sulauksiu lietuviškai. Jei ne, Svajonių knygos išprotėjo visai smile.gif" biggrin.gif
Šitos prašysiu Kalėdom, nes pačiai gailą leist pinigus knygai kurią jau skaičiau, bet visgi noriu turėt savo egzemplioriu. Geras dalykas tos Kalėdos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alijap: 10 spalio 2012 - 14:24
QUOTE(alijap @ 2012 10 10, 15:20)
. O dėl bagažo tai, nemanau kad jis labai didelis. Aš per metus perskaitau 200 - 300 knygų.  Meilės istorijas skaitau daugiau nei 10 metų, bet yra žmonių kurie skaito daug ilgiau ir daugiau nei aš. Aš tiesiog žinau kas man patinka, kas mano širdelę sugeba suvirpint, kas prajuokint. 4u.gif

idea luxe klausei dėl Jennifer Crusie "Ļažinamės". Skaičiau šią knygą, bet angliškai, bet jei leidykla nesusimovė su vertimu  knyga iš ties labai gera. thumbup.gif  Tiesą sakant man tai geriausia šios autorės parašyta knyga. Buvo vietų kur kvatojausi balsu beskaitydama  lotuliukas.gif Va koks buvo mano komentaras perskaičius šią knygą:
"Tiesiog žavinga knyga. Ji it koks pliušinis žaisliukas, kurį norisi priglausti ir užspausti negyvai smile.gif)) Be proto patiko, manau tai tikriausiai pati geriausia mano skaityta šios autorės knyga. Personažai gyvi, šilti, įsimintini, siužetas linksmas, intriguojantis. Humoras 10 balų. sexualinės įtampos apstu, bet su scenom nepersistengta. 5/5 tikėkimės sulauksiu lietuviškai. Jei ne, Svajonių knygos išprotėjo visai smile.gif" biggrin.gif
Šitos prašysiu Kalėdom, nes pačiai gailą leist pinigus knygai kurią jau skaičiau, bet visgi noriu turėt savo egzemplioriu. Geras dalykas tos Kalėdos thumbup.gif

Čia tai bent kiek knygų perskaitoma per metus thumbup.gif bigsmile.gif Nors aš irgi daug skaitau, tačiau tiek tikrai nesigaus. Pastaruoju metu, man knyga būna savaitei, kartais dviem savaitėms. O ir tai vyras bamba.

O dėl Jennifer Crusie "Lažinamės", perskaičiau atsileipimą, ir užsimaniau biggrin.gif Noriu ir aš Kalėdoms tokios dovanos. biggrin.gif
Atsakyti
užvedėt, eisiu Kalėdų seneliui laiško rašyt su tuo pačiu pageidavimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 10 10, 14:50)
Mąstau, jei nuneščiau į biblioteką meilės romaniukus, priimtų?

Aš laikas nuo laiko nešu, bent maniškė biblė priima. Pirmą kartą kai atnešiau, sakė-bet mes jums nemokėsim, ar žinot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 10 10, 13:50)

Nors turbūt iš bibliotekos nauda didesnė, nebėr jau tų knygų kur ir dėt. Mąstau, jei nuneščiau į biblioteką meilės romaniukus, priimtų?

QUOTE(Song @ 2012 10 10, 16:31)
Aš laikas nuo laiko nešu, bent maniškė biblė priima. Pirmą kartą kai atnešiau, sakė-bet mes jums nemokėsim, ar žinot? biggrin.gif

Pas mus taip pat priima. Ir džiaugiasi.
Ir taip pat sakė, kad nemokės thumbup.gif
Atsakyti
tada nunešiu. Gal į kokią mažesnę, o ne į tą didžiają? Prie namų netoli yra viena g.gif
Atsakyti
Svetimsale man taip pat nepatiko, kitose temose rase, kad daugiau daliu nebeleis, tai ir gerai. Ten, kur rase apie naujesnius laikus, buvo visai nieko, bet pritariu, per mazai autore ispletojo. Visa kita tiesiog nekabino.

Is J. Cruise esu skaicius tik "Ko ji nori?", nieko gero, tad jei "Lazinames" i ja panasi, nemanau, kad patiktu.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 10 10, 20:53)
Is J. Cruise esu skaicius tik "Ko ji nori?", nieko gero, tad jei "Lazinames" i ja panasi, nemanau, kad patiktu.

"Ko ji nori?" ir man nepatiko. drinks_cheers.gif Iš visų skaitytų J. Cruise knygų man labiausiai patiko "Vyro medžioklė". thumbup.gif Ji buvo pirmutinė skaityta šios autorės knyga, o kitos vėlesnės nuvylė.
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2012 10 11, 07:26)
"Ko ji nori?" ir man nepatiko.  drinks_cheers.gif  Iš visų skaitytų J. Cruise knygų man labiausiai patiko "Vyro medžioklė".  thumbup.gif  Ji buvo pirmutinė skaityta šios autorės knyga, o kitos vėlesnės nuvylė.

o man visos labai patiko. Paskutinę skaičiau "Atsikratyti Bredlio", tai labai labai labai patiko thumbup.gif šios rašytojos knygos lieka mano bibliotekoje thumbup.gif
Atsakyti
Dėl Cruise pritariu Isilai. Man visos jos knygos daugmaž patiko, vienos prastesnės kitos geresnės, bet visos priverčia nusišypsoti ir pakelia nuotaiką. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2012 10 08, 22:56)

Man tai keistokas pasirinkimas nes yra daug populeresnių už ją autorių, kurios rašo gerus romantinius trilerius.  Sharon Sala tikrai nėra šio žanro karalienė ir sektinas pavyzdys. Pvz: Brenda Novak; Pamela Clare; Cindy Gerard; Lora Leigh; J.D. Robb; Christy Reece, Suzanne Brockmann, bet kuri jų man būtų daug logiškesnis pasirinkimas.  ax.gif  Na, bet žiūrėsime gal bus visai nieko. Vertinimai neblogi, truputi geriau nei vidutiškos. Žiūrėsim, tikuosi bus įdomios biggrin.gif

matyt kaip visada neiperka geru autoriu doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Na va nusipirkau Kindle skaityklę 4u.gif thumbup.gif Dabar trūksta knygų. Tad norėjau kreiptis į Alijap blush2.gif Gal norėtumėt pasidalinti įdomiomis knygomis? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulegraza6: 12 spalio 2012 - 15:12