Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

Aš skaitau su pertraukom, pradedu nestuke.gif ir baigiu kai darbai užkasa. Kol kas dar namie tai mėgaujuosi. Šį kartą pradėjau nuo "Svetimšalės" ir užkabino stipriai, gal būtų nekabine, bet neapsižiūrėjus nusipirkau ne 1 o antrą dalį doh.gif knygos ten beveik identiškos doh.gif atsivertus nesiskaitė, teko važiuot pirkt pirmą biggrin.gif tada ir pakabino kai priversta buvau abi dalis perskaityt thumbup.gif 3 labiausiai patiko biggrin.gif ir 5 , nes joje daugiau pasakojama apie Klerės gyvenimą "dabartyje" ne praeityje, galėjo šią temą Gabaldon ir plačiau išvystyt biggrin.gif bet vat 6 tai jau man stipriai per skysta, net galvoju ties ja ir pabaigt 4u.gif Bet aš iš gerbėjų rato 4u.gif

Tada šiek tiek į detektyvus puoliau (Millenium, Geristen...), dabar vėl gryžtu prie romantikos wub.gif

Atradau Kleypas ir McNaught wub.gif sužavėjo abi. Kol kas dar mažai skaičiau tik "Vitne, mano meile", "Tikras stebuklas", "Ir tada atėjai tu" noriu daaar biggrin.gif

D Gist Nuotaka ne savo noru visai patiko, nors skaičiau prieš Kleypas McNaught, jei po šių autorių paskaičius manau bus silpnoka biggrin.gif

Maorės prakeiksmas nepatiko, kažkaip neužkabino g.gif

Sparks "Brangusis Džonai" ir "Amžinai tavo" visai nieko, bet ne iš tų kur antrą kartą skaityčiau blush2.gif "Brangusis Džonai" filmas geresnis ypač dėl pabaigos nes knyga ir filmas skiriasi, o "Amžinai tavo" ir filmas ir knyga maždaug po lygiai. Man ši istorija labiau patiko, dabar pažiūrėjau Sparks daugiau filmų tai visos jo tokios istorijos ant tragizmo ribos ir happy endais ne visos baigiasi, tai gal ne man šis autorius, aš ir noriu laimingų pabaigų biggrin.gif

"Patikima žmona" maloniai susiskaitė , neįprastas stilius man pasirodė, ir banalios istorijos pateikimas savotiškas.

Santa Montefiore "Sodininkas iš Prancūzijos" patiko labai 4u.gif šių dienų pamokanti istorija apie miestiečius kaime, arba kai užmiestyje lieka mama su vaikais, o vyras važinėja į darbą grįžta savaitgaliams ... pasakojamos dvi istorijos dvi šeimos ir vienas tas pats sodininkas wub.gif tik dėl happy endo nežinau kaip parašyt, kaip pažiūrėsi, lyg ir viskas gerai baigiasi.

Dabar "Ilgesio upe skaitau" ... įveikiau 100 psl. bet dar neužkabino g.gif bet tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 10 spalio 2012 - 08:30
QUOTE(mikki @ 2012 10 10, 08:02)
Aš matyt ne taip išsireiškiau-šitos gerokai per liūdnos man. Bijau kad sukrėstų gerokai. Aš ieškau kažko labiau kaip McNaught ir pan  blush2.gif

Dar mastau ar nėra mano skaitymo skonis sugadintas. Va čia visas pasaulis skaito "Svetimšalę" Kaip ir visų meilės istorijų motiną, geriausia iš visų. O man nepatiko. Perskaičiau pirmą knygą tik. Skaitėsi sunkiai, vos išstenėjau. Bet alpstu dėl "Tobula", kitų McNaught knygų. Devero patiko... cool.gif

Nesugadintas tas tavo skonis aš irgi Svetimšalės labai laukiau, bet dvi knygos ir autas - la bai vidutiniškos knygos, šiaip gal kitas ir nusipirkčiau, bet kai tokios kainos tai sakiau "Velniop".

Jei patiko McNaught skaityk Lorraine Heath "Texas" seriją, ten trys knygos apie tris brolius, superinė serija. Pirma gera knyga pagrindinis veikėjas gerokai prisikentėjo gyvenime ir jam sunku paleisti savo demonus ir įsileisti šviesos į savo gyvenimą (ant jo gerokai pykau beskaitydama), antra - ašarų pakalnė, toks geras vyrukas, stiprus, uola, gal kiek rūstokas iš pirmo žvilgsnio ir mačo, bet toks padorus ir su toookia didele širdimi, žmogus turi vieną svajonę o gyvenimas atsiprašant vis stengiasi jį "Išdulkinti". Apie paskutinį brolį man smeigė kaip turi būt. Pirmose dvejuose knygose matai jį vienokį, o trečioje įvykęs pokytis, kai pasaulis ji gerokai pamindė, tas pokytis gerokai perbraukė per mano širdelę. verysad.gif Jau šita autorė taip sugeba priversti beskaitant knygas pamilti jos personažus, kad skaitai ir skauda už juos, ir juokiesi su jais, ir širdy gera, kai jiems gera. Man atrodo kažkur anksčiau postas yra kur rašiau apie jas, nes atsimenu perskaičiau ir buvau tokia laiminga, kad jas perskaičiau. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alijap: 10 spalio 2012 - 09:00
QUOTE(alijap @ 2012 10 10, 09:58)
Nesugadintas tas tavo skonis aš irgi Svetimšalės labai laukiau, bet dvi knygos ir autas - la bai vidutiniškos knygos, šiaip gal kitas ir nusipirkčiau, bet kai tokios kainos tai sakiau "Velniop".

Svetimšalė manęs irgi nesužavėjo. Pabaigiau ties 4-a knyga. Kitas dalas skaitysiu nebent bus bibliotekoje, ar su kuo nors išsikeisiu. Už pilną kainą tikrai nepirksiu. Apie dabartinį Klerės gyvenimą skaitėsi geriau. Tačiau bendras vaizdas manau bus kokie 5-6 balai. Kai kurias dalis vos ištempiau.
Dabar skaitau L. Foster dvilogiją. Pirma knyga nesužavėjo, labai kliuvo vis pabrėžiamas pagrindinės veikėjos ūgis, o antroji man geresnė. Visai nieko.
Atsakyti
Gal kas jau skaitete ir galite parekomenduoti viena is siu knygu?
Jennifer Crusie "Ļažinamės'' ir Rachel Gibson ''Beprotiškai tavo''
aciu is anksto...
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2012 10 10, 08:02)
Va čia visas pasaulis skaito "Svetimšalę" Kaip ir visų meilės istorijų motiną, geriausia iš visų.

Tikrai ne biggrin.gif Nusipirkau keturias pirmas, perskaičiau dvi pirmas ir trečios gabaliuką. Ir padėjau doh.gif

Alijap, neradau Texas rusiškai, o angelskai tingiu užsiimt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 10 10, 13:08)
Tikrai ne biggrin.gif Nusipirkau keturias pirmas, perskaičiau dvi pirmas ir trečios gabaliuką. Ir padėjau doh.gif

Alijap, neradau Texas rusiškai, o angelskai tingiu užsiimt verysad.gif

trečios galas man thumbup.gif visas vinukas ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2012 10 10, 13:41)
trečios galas man  thumbup.gif visas vinukas ten biggrin.gif

Och tu jezumarija, kiba išsitraukt daba doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vsio einu ieškoti to Texas. Bėda kai namie neto nėra doh.gif o darbe nelabai galiu kuistis. Bet aš jaučiau kad šita serija man lips. Noriuuu biggrin.gif Alijap wub.gif už mūsų švietimą. Tavo knygų ir žinių bagažas nerealus. O mano vyras sako kad aš ligonė dėl skaitymo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2012 10 10, 14:04)
O mano vyras sako kad aš ligonė dėl skaitymo  lotuliukas.gif

Negirdėjot, ką maniškis aipe mano knygų sandėlį ir skaitymą kalba doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 10 10, 13:53)
Och tu jezumarija, kiba išsitraukt daba doh.gif  biggrin.gif

aš nemėgstu palikinėt pradėtų knygų biggrin.gif visada baigiu, kad ir kaip nebeįdomu cool.gif

QUOTE(Song @ 2012 10 10, 14:09)
Negirdėjot, ką maniškis aipe mano knygų sandėlį ir skaitymą kalba doh.gif  biggrin.gif

čia turbūt visa ligonių bėda neskaitančios antros pusės cool.gif aš slapstau naujas knygas, arba velku skaitytų knygų viršeliais, jei paprastesnis viršelis sakau antrą kartą skaitau lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
tai jūs dar ištvermingos, aš svetimšalės nė pirmos knygos neperskaičiau irnesakyk.gif

žadu vėl pavažiuot į knygų komisą, gal kas gero bus.

Nors turbūt iš bibliotekos nauda didesnė, nebėr jau tų knygų kur ir dėt. Mąstau, jei nuneščiau į biblioteką meilės romaniukus, priimtų?
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2012 10 10, 14:36)
aš nemėgstu palikinėt pradėtų knygų biggrin.gif visada baigiu, kad ir kaip nebeįdomu  cool.gif 
čia turbūt visa ligonių bėda neskaitančios antros pusės  cool.gif aš slapstau naujas knygas, arba velku skaitytų knygų viršeliais, jei paprastesnis viršelis sakau antrą kartą skaitau  lotuliukas.gif  biggrin.gif

Ech, pas mane šeimoje visi skaitantys. Aš skaitau ir fantastiką ir trilerius ir detektyvus, tai nebėda, nieks per daug nepurkštauja, o štai draugų mano aplinkoje daugiau skaitančių beveik nėra, tad nėr su kuo pakalbėt apie knygas doh.gif Aš būna kartais užsimenu apie tai ką skaitau, bet jų knygos tiesiog visiškai nedomina. Niekaip nesuprantu, kaip visi mano draugai gali būti visiškai neskaitantys doh.gif blink.gif O taip norėtųsinturėėėt kokį savaitinį knygų klubelį. bigsmile.gif
Atsakyti