Aš skaitau su pertraukom, pradedu ir baigiu kai darbai užkasa. Kol kas dar namie tai mėgaujuosi. Šį kartą pradėjau nuo "Svetimšalės" ir užkabino stipriai, gal būtų nekabine, bet neapsižiūrėjus nusipirkau ne 1 o antrą dalį knygos ten beveik identiškos atsivertus nesiskaitė, teko važiuot pirkt pirmą tada ir pakabino kai priversta buvau abi dalis perskaityt 3 labiausiai patiko ir 5 , nes joje daugiau pasakojama apie Klerės gyvenimą "dabartyje" ne praeityje, galėjo šią temą Gabaldon ir plačiau išvystyt bet vat 6 tai jau man stipriai per skysta, net galvoju ties ja ir pabaigt Bet aš iš gerbėjų rato
Tada šiek tiek į detektyvus puoliau (Millenium, Geristen...), dabar vėl gryžtu prie romantikos
Atradau Kleypas ir McNaught sužavėjo abi. Kol kas dar mažai skaičiau tik "Vitne, mano meile", "Tikras stebuklas", "Ir tada atėjai tu" noriu daaar
D Gist Nuotaka ne savo noru visai patiko, nors skaičiau prieš Kleypas McNaught, jei po šių autorių paskaičius manau bus silpnoka
Maorės prakeiksmas nepatiko, kažkaip neužkabino
Sparks "Brangusis Džonai" ir "Amžinai tavo" visai nieko, bet ne iš tų kur antrą kartą skaityčiau "Brangusis Džonai" filmas geresnis ypač dėl pabaigos nes knyga ir filmas skiriasi, o "Amžinai tavo" ir filmas ir knyga maždaug po lygiai. Man ši istorija labiau patiko, dabar pažiūrėjau Sparks daugiau filmų tai visos jo tokios istorijos ant tragizmo ribos ir happy endais ne visos baigiasi, tai gal ne man šis autorius, aš ir noriu laimingų pabaigų
"Patikima žmona" maloniai susiskaitė , neįprastas stilius man pasirodė, ir banalios istorijos pateikimas savotiškas.
Santa Montefiore "Sodininkas iš Prancūzijos" patiko labai šių dienų pamokanti istorija apie miestiečius kaime, arba kai užmiestyje lieka mama su vaikais, o vyras važinėja į darbą grįžta savaitgaliams ... pasakojamos dvi istorijos dvi šeimos ir vienas tas pats sodininkas tik dėl happy endo nežinau kaip parašyt, kaip pažiūrėsi, lyg ir viskas gerai baigiasi.
Dabar "Ilgesio upe skaitau" ... įveikiau 100 psl. bet dar neužkabino bet tikiuosi
QUOTE(mikki @ 2012 10 10, 08:02)
Aš matyt ne taip išsireiškiau-šitos gerokai per liūdnos man. Bijau kad sukrėstų gerokai. Aš ieškau kažko labiau kaip McNaught ir pan
Dar mastau ar nėra mano skaitymo skonis sugadintas. Va čia visas pasaulis skaito "Svetimšalę" Kaip ir visų meilės istorijų motiną, geriausia iš visų. O man nepatiko. Perskaičiau pirmą knygą tik. Skaitėsi sunkiai, vos išstenėjau. Bet alpstu dėl "Tobula", kitų McNaught knygų. Devero patiko...
Dar mastau ar nėra mano skaitymo skonis sugadintas. Va čia visas pasaulis skaito "Svetimšalę" Kaip ir visų meilės istorijų motiną, geriausia iš visų. O man nepatiko. Perskaičiau pirmą knygą tik. Skaitėsi sunkiai, vos išstenėjau. Bet alpstu dėl "Tobula", kitų McNaught knygų. Devero patiko...
Nesugadintas tas tavo skonis aš irgi Svetimšalės labai laukiau, bet dvi knygos ir autas - la bai vidutiniškos knygos, šiaip gal kitas ir nusipirkčiau, bet kai tokios kainos tai sakiau "Velniop".
Jei patiko McNaught skaityk Lorraine Heath "Texas" seriją, ten trys knygos apie tris brolius, superinė serija. Pirma gera knyga pagrindinis veikėjas gerokai prisikentėjo gyvenime ir jam sunku paleisti savo demonus ir įsileisti šviesos į savo gyvenimą (ant jo gerokai pykau beskaitydama), antra - ašarų pakalnė, toks geras vyrukas, stiprus, uola, gal kiek rūstokas iš pirmo žvilgsnio ir mačo, bet toks padorus ir su toookia didele širdimi, žmogus turi vieną svajonę o gyvenimas atsiprašant vis stengiasi jį "Išdulkinti". Apie paskutinį brolį man smeigė kaip turi būt. Pirmose dvejuose knygose matai jį vienokį, o trečioje įvykęs pokytis, kai pasaulis ji gerokai pamindė, tas pokytis gerokai perbraukė per mano širdelę. Jau šita autorė taip sugeba priversti beskaitant knygas pamilti jos personažus, kad skaitai ir skauda už juos, ir juokiesi su jais, ir širdy gera, kai jiems gera. Man atrodo kažkur anksčiau postas yra kur rašiau apie jas, nes atsimenu perskaičiau ir buvau tokia laiminga, kad jas perskaičiau.
QUOTE(alijap @ 2012 10 10, 09:58)
Nesugadintas tas tavo skonis aš irgi Svetimšalės labai laukiau, bet dvi knygos ir autas - la bai vidutiniškos knygos, šiaip gal kitas ir nusipirkčiau, bet kai tokios kainos tai sakiau "Velniop".
Svetimšalė manęs irgi nesužavėjo. Pabaigiau ties 4-a knyga. Kitas dalas skaitysiu nebent bus bibliotekoje, ar su kuo nors išsikeisiu. Už pilną kainą tikrai nepirksiu. Apie dabartinį Klerės gyvenimą skaitėsi geriau. Tačiau bendras vaizdas manau bus kokie 5-6 balai. Kai kurias dalis vos ištempiau.
Dabar skaitau L. Foster dvilogiją. Pirma knyga nesužavėjo, labai kliuvo vis pabrėžiamas pagrindinės veikėjos ūgis, o antroji man geresnė. Visai nieko.
Gal kas jau skaitete ir galite parekomenduoti viena is siu knygu?
Jennifer Crusie "Ļažinamės'' ir Rachel Gibson ''Beprotiškai tavo''
aciu is anksto...
Jennifer Crusie "Ļažinamės'' ir Rachel Gibson ''Beprotiškai tavo''
aciu is anksto...
QUOTE(mikki @ 2012 10 10, 08:02)
Va čia visas pasaulis skaito "Svetimšalę" Kaip ir visų meilės istorijų motiną, geriausia iš visų.
Tikrai ne Nusipirkau keturias pirmas, perskaičiau dvi pirmas ir trečios gabaliuką. Ir padėjau
Alijap, neradau Texas rusiškai, o angelskai tingiu užsiimt
QUOTE(Song @ 2012 10 10, 13:08)
Tikrai ne Nusipirkau keturias pirmas, perskaičiau dvi pirmas ir trečios gabaliuką. Ir padėjau
trečios galas man visas vinukas ten
QUOTE(Nikoleta @ 2012 10 10, 13:41)
trečios galas man visas vinukas ten
Och tu jezumarija, kiba išsitraukt daba
Vsio einu ieškoti to Texas. Bėda kai namie neto nėra o darbe nelabai galiu kuistis. Bet aš jaučiau kad šita serija man lips. Noriuuu Alijap už mūsų švietimą. Tavo knygų ir žinių bagažas nerealus. O mano vyras sako kad aš ligonė dėl skaitymo
QUOTE(mikki @ 2012 10 10, 14:04)
O mano vyras sako kad aš ligonė dėl skaitymo
Negirdėjot, ką maniškis aipe mano knygų sandėlį ir skaitymą kalba
QUOTE(Song @ 2012 10 10, 13:53)
Och tu jezumarija, kiba išsitraukt daba
aš nemėgstu palikinėt pradėtų knygų visada baigiu, kad ir kaip nebeįdomu
QUOTE(Song @ 2012 10 10, 14:09)
Negirdėjot, ką maniškis aipe mano knygų sandėlį ir skaitymą kalba
čia turbūt visa ligonių bėda neskaitančios antros pusės aš slapstau naujas knygas, arba velku skaitytų knygų viršeliais, jei paprastesnis viršelis sakau antrą kartą skaitau
tai jūs dar ištvermingos, aš svetimšalės nė pirmos knygos neperskaičiau
žadu vėl pavažiuot į knygų komisą, gal kas gero bus.
Nors turbūt iš bibliotekos nauda didesnė, nebėr jau tų knygų kur ir dėt. Mąstau, jei nuneščiau į biblioteką meilės romaniukus, priimtų?
žadu vėl pavažiuot į knygų komisą, gal kas gero bus.
Nors turbūt iš bibliotekos nauda didesnė, nebėr jau tų knygų kur ir dėt. Mąstau, jei nuneščiau į biblioteką meilės romaniukus, priimtų?
QUOTE(Nikoleta @ 2012 10 10, 14:36)
aš nemėgstu palikinėt pradėtų knygų visada baigiu, kad ir kaip nebeįdomu
čia turbūt visa ligonių bėda neskaitančios antros pusės aš slapstau naujas knygas, arba velku skaitytų knygų viršeliais, jei paprastesnis viršelis sakau antrą kartą skaitau
Ech, pas mane šeimoje visi skaitantys. Aš skaitau ir fantastiką ir trilerius ir detektyvus, tai nebėda, nieks per daug nepurkštauja, o štai draugų mano aplinkoje daugiau skaitančių beveik nėra, tad nėr su kuo pakalbėt apie knygas Aš būna kartais užsimenu apie tai ką skaitau, bet jų knygos tiesiog visiškai nedomina. Niekaip nesuprantu, kaip visi mano draugai gali būti visiškai neskaitantys O taip norėtųsinturėėėt kokį savaitinį knygų klubelį.