o man jaučiu reikia vėl link bibliotekos traukt.
QUOTE(alijap @ 2012 09 28, 20:49)
Aš pati gal 4 laiškus jiems esu rašiusi, jie visad malonūs ir atsako į laiškus, o dėl bendro tai nežinau kaip ten jie sureaguotu. Jiems siūlyt reikėtų labai konkrečiai knygas ir serijas nes vėl pasiūlytos autorės vidutinišką knygą išleis.
Man patinka, kai leidykla pasirenka teisingai leist knygas. Pavyzdžiui Lisa Kleypas. Jie Pradėjo nuo Gamblers serijos. Va, ši, antra knyga "Svajojant apie tave" laikoma vienu geriausiu jos darbų. Šaunu, kad nepradėjo iškart nuo jos o atsižvelgė, kad ši priklauso serijai ir pradėjo iš eilės, nors "Ir tada atėjai tu" tiesa sakant nėra vienas iš geriausiu jos darbų. Suprantu, kodėl tikriausiai būtent ši serija buvo pasirinkta, nes joje vos dvi knygos, taigi jei ši autorė būtų mums nepatikusi netektų nutraukti serijos. Šiaip geriausiomis jos serijomis laikomos "Travises", "The Hathaways", "Wallflowers".
Žinau, jog daug žmonių nervina, kai leidyklos leidžia knygų serijas, bet man tiesa sakant taip labai patinka, nes jei autorė rašo gerai, ji sukuria išsamius ir įdomius ne tik pagrindinių, bet ir antraplanių veikėjų portretus ir aš bemat užsimanau apie juos perskaityt. Pavyzdžiui skaitydama Lisa Kleypas "Ir tada atėjai tu" aš labiau domėjausi ir buvau suintriguota Dereko personažo, nei pagrindinių tos knygos veikėjų ir jei nebūtų knygos apie jį aš būčiau likusi labai nusivylusi.
Jėtau aš kai užsivedu apie knygas tai taip ir be galo galiu kalbėt
Man patinka, kai leidykla pasirenka teisingai leist knygas. Pavyzdžiui Lisa Kleypas. Jie Pradėjo nuo Gamblers serijos. Va, ši, antra knyga "Svajojant apie tave" laikoma vienu geriausiu jos darbų. Šaunu, kad nepradėjo iškart nuo jos o atsižvelgė, kad ši priklauso serijai ir pradėjo iš eilės, nors "Ir tada atėjai tu" tiesa sakant nėra vienas iš geriausiu jos darbų. Suprantu, kodėl tikriausiai būtent ši serija buvo pasirinkta, nes joje vos dvi knygos, taigi jei ši autorė būtų mums nepatikusi netektų nutraukti serijos. Šiaip geriausiomis jos serijomis laikomos "Travises", "The Hathaways", "Wallflowers".
Žinau, jog daug žmonių nervina, kai leidyklos leidžia knygų serijas, bet man tiesa sakant taip labai patinka, nes jei autorė rašo gerai, ji sukuria išsamius ir įdomius ne tik pagrindinių, bet ir antraplanių veikėjų portretus ir aš bemat užsimanau apie juos perskaityt. Pavyzdžiui skaitydama Lisa Kleypas "Ir tada atėjai tu" aš labiau domėjausi ir buvau suintriguota Dereko personažo, nei pagrindinių tos knygos veikėjų ir jei nebūtų knygos apie jį aš būčiau likusi labai nusivylusi.
Jėtau aš kai užsivedu apie knygas tai taip ir be galo galiu kalbėt
bliamba, man labai įdomu skaityti tavo samprotavimus, nes aš su jais sutinku. Tiesa mano knygų fondas ne toks didelis, nors skaitau aš kasdien-dažnai labai patikusias knygas po keliasdešimt kartų.
Mane tai dar siaubingai nervina kai neišleidžia pilnų serijų- ir lieki toks nei gyvas, nei miręs. O va dėl kokybės sutinku, sutinku. Aš nežinau ką ten leidžia, neseku, bet skaityti svajonių pusės knygų nebeįmanoma-neįdomios.
Beje iš kur siuntiesi knygas? Aš vis bandau kompe skaityti angliškai. Turiu kelis svajonių romaniukus parsisiuntusi tiesiog bakstelėjusi pirštu pagal aprašymą. Noriu pradžiai lengvų kad išmokčiau skaityti angliškai. O ir skaitosi tada ne taip greitai-man knyga vienam vakarui, tai siaubingai trumpam. Mielai Kleypas paskaityčiau. i rnoriu Mcnaught Tobula. Lt negaunu pirkti, imčiau anglišką
Merginos gal kuri norit parduoti Deanne Gist "Nuotaka ne savo noru"? Knygyne mačiau dabar po 30lt nukainuota, bet turiu vilties gauti pigiau-vienom ji nelabai patiko. O man norisi paskaityti. Baigėsi visos knygų atsargos, ieškau kur ką nukovus
QUOTE(mikki @ 2012 10 08, 11:36)
Siunčiuosi iš daug kur, bet pastaruoju metu atsirinkau du geriausius:
http://tehparadox.co...t-info-1333695/
Čia forumas puslapio. Vienoj iš skilčių dalinamasi knygom jų ten daug.
ir
http://www.perusingtheshelves.com
čia knygų siaubingai daug, bet daug neprieinamų, nes yra privatus skyrius ten tik su administratoriaus kvietimu priima, kai pats daliniesi knygom. Bet šitas tai super. Knyga išeina, Ta pačią diena gali rast ją puslapy.
Šiaip jei ko nori paskaityt parašyk autorius aš veikiausiai turėsiu jei ne visą kolekcija tai bent jau kelias tikrai tai galėsiu įkelt ir linką numest
Dėkoju už nuorodas Bandysiu pasinaudoti
Nauja planuojam leisti trilogija Devynios gyvybės. Autorė - Sharon Sala
1-oji knyga Laukinė katė ir 2-oji knyga Žūtbūtinė medžioklė. Parašykite, jei rasite info apie autorę ir knygas. Man tai ji negirdėta
1-oji knyga Laukinė katė ir 2-oji knyga Žūtbūtinė medžioklė. Parašykite, jei rasite info apie autorę ir knygas. Man tai ji negirdėta
QUOTE(astute_k @ 2012 10 08, 20:01)
Dėkoju už nuorodas Bandysiu pasinaudoti
O Sharon Sala Kadaise skaičiau jos knygą "Deimantas" (buvo išleista lietuviškai), bet ten tiesiog šiuolaikinis meilės romanas, nors mano manymu gan neblogas, bet kaip paprastai išleido knygą apie vieną seserį o kitų ne, tos knygos mano sąraše, ką reikia perskaityt. Nemėgstu neužbaigtų reikalų su knygom.
Bet šios knygos žiūriu bus trileris su meilės elementais ir kas neįprasta vienas siužetas rutuliosis per tris knygas, kažkaip man dar neteko skaityti, kad trileris su stipria romantine linija vystytųsi per tris knygas.
Man tai keistokas pasirinkimas nes yra daug populeresnių už ją autorių, kurios rašo gerus romantinius trilerius. Sharon Sala tikrai nėra šio žanro karalienė ir sektinas pavyzdys. Pvz: Brenda Novak; Pamela Clare; Cindy Gerard; Lora Leigh; J.D. Robb; Christy Reece, Suzanne Brockmann, bet kuri jų man būtų daug logiškesnis pasirinkimas. Na, bet žiūrėsime gal bus visai nieko. Vertinimai neblogi, truputi geriau nei vidutiškos. Žiūrėsim, tikuosi bus įdomios
QUOTE(alijap @ 2012 10 08, 17:26)
Siunčiuosi iš daug kur, bet pastaruoju metu atsirinkau du geriausius:
ir
čia knygų siaubingai daug, bet daug neprieinamų, nes yra privatus skyrius ten tik su administratoriaus kvietimu priima, kai pats daliniesi knygom. Bet šitas tai super. Knyga išeina, Ta pačią diena gali rast ją puslapy.
Šiaip jei ko nori paskaityt parašyk autorius aš veikiausiai turėsiu jei ne visą kolekcija tai bent jau kelias tikrai tai galėsiu įkelt ir linką numest
ir
O ačiū už nuorodas
Tas ir blogiausia-aš nežinau ką skaityti originalo kalba. Nes va ką vardini iš autorių-nei girdėtos, nei matytos Iš tikro jau senai beskaičiau kokią už širdies griebiančią meilės istoriją. Kad skaitai ir nori dar, ir šiurpuliai laksto...
QUOTE(mikki @ 2012 10 09, 07:45)
O ačiū už nuorodas
Tas ir blogiausia-aš nežinau ką skaityti originalo kalba. Nes va ką vardini iš autorių-nei girdėtos, nei matytos Iš tikro jau senai beskaičiau kokią už širdies griebiančią meilės istoriją. Kad skaitai ir nori dar, ir šiurpuliai laksto...
Nori ko nors griebiančio už širdies ir pravirkdančiogali pamėgint šitas:
Catherine Anderson "Annie's Song"
Tracey Garvis-Graves "On the Island"
Linda Howard "Cry No More"
Lorraine Heath "Texas" Trilogija ypač 2 ir 3 knygos
Aš jas skaitydama verkiau it vaikas
QUOTE(alijap @ 2012 10 09, 09:30)
Ta prasme, iš knygs gerumo ar liūdnumo? Negaliu imti skaityti knygos, jei bus ne happy endas Gyvenimas ir taip nelinksmas
QUOTE(Song @ 2012 10 09, 09:37)
Ta prasme, iš knygs gerumo ar liūdnumo? Negaliu imti skaityti knygos, jei bus ne happy endas Gyvenimas ir taip nelinksmas
Ir gerumo ir liūdnumo. Bet visur galiausiai sulaukiama happyendo Čia gi meilės istorijos. Mano irgi toks pat požiūris. Neskaitau knygų kur pabaiga nuliūdina.
QUOTE(alijap @ 2012 10 09, 08:30)
Nori ko nors griebiančio už širdies ir pravirkdančiogali pamėgint šitas:
Nu paskaitinėjau aš apie jas.
Pirma jaučiu tikrai ašarą spaudžianti, vien iš aprašymo jau jaučiasi. Gal visai paskaityčiau, nors tokių sunkių nemėgstu. Bet jaučiu galvosiu apie ją kol pabandysiu skaityti
Antra- nesupratau-30-metė su 17-mečiu susideda?
Trečia net nežinau. Kaip ir detektyvas. Tik nesupratau ji gyvų ar mirusių vaikų ieško (sakau šlubuoju su skaitymu)
O ketvirtos kaip suprantu dvi primos susiję, o kaip susijusi trečia knyga?Panašu į nuotykių romaną lyg ir...
Aš matyt ne taip išsireiškiau-šitos gerokai per liūdnos man. Bijau kad sukrėstų gerokai. Aš ieškau kažko labiau kaip McNaught ir pan
Dar mastau ar nėra mano skaitymo skonis sugadintas. Va čia visas pasaulis skaito "Svetimšalę" Kaip ir visų meilės istorijų motiną, geriausia iš visų. O man nepatiko. Perskaičiau pirmą knygą tik. Skaitėsi sunkiai, vos išstenėjau. Bet alpstu dėl "Tobula", kitų McNaught knygų. Devero patiko...