Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

o man popierinės knygos niekas nepakeis doh.gif negaliu skaityt "elektronikos". Visai nemoderni doh.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 09 26, 10:37)
o man popierinės knygos niekas nepakeis  doh.gif  negaliu skaityt "elektronikos".  Visai nemoderni  doh.gif hihihi.gif

Nepakeis, autinku. Bet va jau perskaičiau 9 Kleypas knygas, o nei sukrautos kažkur, nei pinigų išleidau rolleyes.gif Yra ir pliusų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 09 26, 10:16)
Nepakeis, autinku. Bet va jau perskaičiau 9 Kleypas knygas, o nei sukrautos kažkur, nei pinigų išleidau rolleyes.gif Yra ir pliusų biggrin.gif

dėl šito tai sutinku. Skaitai ir galvos dėl šlaidų ir sandėliavimo vietos nesuki drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2012 09 26, 09:05)
Užspaudžiu piniginę ir laukiu...  Svajonių karalystė : romanas / Judith McNaught ; [iš anglų kalbos vertė Elžbieta Filipavičiūtė]. – Vilnius : Svajonių knygos, 2012. – 448 p. – (Jausmų klasika : istorinis meilės romanas).

thumbup.gif clap.gif

Sveikos. smile.gif

As dabar su Kleypas wallflowers serija draugauju. Beje, skaitau per skaitykle, kad ir kaip man to popieriaus norisi ir tu puslapiu verciamu, ale ku daryt irnesakyk.gif jau pripratau beveik. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktė.: 26 rugsėjo 2012 - 11:42
QUOTE(Daina @ 2012 09 26, 09:05)
Užspaudžiu piniginę ir laukiu...  Svajonių karalystė : romanas / Judith McNaught ; [iš anglų kalbos vertė Elžbieta Filipavičiūtė]. – Vilnius : Svajonių knygos, 2012. – 448 p. – (Jausmų klasika : istorinis meilės romanas).

o apie kuriuos cia herojus si knyga? kuris angliskos analogas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2012 09 26, 15:20)
o apie kuriuos cia herojus si knyga? kuris angliskos analogas?  g.gif

A Kingdom of Dreams. Apie Vestmorlendo tolimą protėvį. Man ji tokia pusėtina, tikrai ne viena geriausių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 09 26, 15:36)
A Kingdom of Dreams. Apie Vestmorlendo tolimą protėvį. Man ji tokia pusėtina, tikrai ne viena geriausių g.gif

as ja buvau pasiemusi rusu kalba....neiveikiau blush2.gif vadinasi skaitysiu lietuviskai bigsmile.gif
Atsakyti
Tai gal galit numesti savo įrenginių su kuriais skaitote knygas nuorodas? blush2.gif ax.gif
Beto kažkur buvau skaičiusi neva jei nusiperki Kindle tai knygas daugmaž galima tik iš amazon unsure.gif Ar čia tiesa? Ar yra kokių apribojimų? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulegraza6: 26 rugsėjo 2012 - 19:12
QUOTE(saulegraza6 @ 2012 09 25, 22:19)
Ka sakytumet apie sia plansete? g.gif  blush2.gif  http://www.tiptop.lt...ltimedia-player

As apie tokia svajoju, bus kaip ir browsinimui internete kartu ir dydis nemazas smile.gif

http://www.fortakas...._source=message
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 09 24, 16:31)
Užtat naujai pirkas istorinis romanas apie trečią Velingemų (?) brolį visai nesiskaito  schmoll.gif

o man ji labai patiko.Greitai suskaičiau.

Žiūriu čia dauguma angliškai skaito. Net pavydu. Nors man anglų darbui reikalinga, bet atsipalaiduoti ir mėgautis angliška knyga neišeina. Niuansų būna nesuprantu. O ir neturiu nei skaityklės, nei ko kito, kuom ten jūs naudojatės. Tundra visiška doh.gif Einu gult. Susinervijau biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(mikki @ 2012 09 27, 21:22)

Žiūriu čia dauguma angliškai skaito. Net pavydu. Nors man anglų darbui reikalinga, bet atsipalaiduoti ir mėgautis angliška knyga neišeina. Niuansų būna nesuprantu. O ir neturiu nei skaityklės, nei ko kito, kuom ten jūs naudojatės. Tundra visiška  doh.gif Einu gult. Susinervijau  biggrin.gif

drinks_cheers.gif man ir pavydu ne tas zodis....angliskai nebent savo varda pasakyti galiu biggrin.gif prancuzu mokiausi....vat rusu galiu skaityti, bet pvz Maknot knygos nesiskaito, nes ten tooookia literaturine rusu kalba, kad atrodo zodzio vertimas galvoje sukasi,o nzn kaip isversti lietuviskai ji....
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2012 09 27, 22:34)
angliskai nebent savo varda pasakyti galiu  rusu galiu skaityti, bet pvz Maknot knygos nesiskaito,

Aš tai angliškai laisvai šypsausi biggrin.gif
Bandžiau Maknot vieną rusiškai, tai ne tas žodis kad nesuprantu, bet.... daug sunkiau skaityti kai mintyse dar versti turi ir skaitosi ilgiau o dar paaiškėjo kad ne visus žodžius žinau g.gif
Atsakyti