na va, galų gale perskaičiau Crusie "Atsikratyti Bredlio". Oi, kaip patiko. Prarijau greit, dabar gailiuosi. Gal reik skaityt dar kartą
Užtat naujai pirkas istorinis romanas apie trečią Velingemų (?) brolį visai nesiskaito
QUOTE(Song @ 2012 09 24, 15:18)
Pradėjau vakar skaityti eilinę Kleypas knygą ir pasirodė ji man kažkokia miglotai pažįstama Atsirinkau, yra išleista dar viena jos knyga lietuviškai, bet poseniai, iš bibliotekos buvau kažkada pasiėmusi. Irgi nebloga.
http://www.sena.lt/m...o...ai&id=19656
http://www.sena.lt/m...o...ai&id=19656
Jei neskaitei rekomenduoju Kleypas "Wallflowers" seriją. Visos knygos labai geros, bet "Devil in Winter" tiesiog nepakartojama
Aš labai norėčiau paklausti ar kuri iš Jūsų skaitančių elektronines knygas, turite skaityklę? Žadu tokia įsigyti, gal kas nori pasidalyti patirtimi ar patarimais?
QUOTE(alijap @ 2012 09 24, 20:28)
Jei neskaitei rekomenduoju Kleypas "Wallflowers" seriją. Visos knygos labai geros, bet "Devil in Winter" tiesiog nepakartojama
Jos dar laukia eilėje Hathaways serija man labai patiko, o dabar varau nuo jos pirmųjų knygų
Papildyta:
QUOTE(saulegraza6 @ 2012 09 24, 21:09)
Aš labai norėčiau paklausti ar kuri iš Jūsų skaitančių elektronines knygas, turite skaityklę? Žadu tokia įsigyti, gal kas nori pasidalyti patirtimi ar patarimais?
Neturiu skaityklės, turiu Samsung tabletą, pirkau konkrečiai šiam tikslui. Skaityklės neėmiau dėl labai siauros panaudojimo galimybės, o mėgstu daugiaprofilius daiktus Iš pradžių buvo sunku skaityt ne popierinį variantą, bet įpratau ir jokių problemų, tik kompe konvertuoju knygų formatus.
Aš taip pat skaityklės neturiu kaip ir song turiu tableta, bet nervina kartais jis mane nes blizgus paviršius, tai kai saulė užšviečia nieko gero, reikia geresnio
QUOTE(alijap @ 2012 09 24, 22:33)
Aš taip pat skaityklės neturiu kaip ir song turiu tableta, bet nervina kartais jis mane nes blizgus paviršius, tai kai saulė užšviečia nieko gero, reikia geresnio
Saulės nėra sandėliuke Sėdi sau tyliai ramumoje ir skaitai
QUOTE(alijap @ 2012 09 24, 23:33)
Tai va dė blizgaus ekrano ir galvoju pirkti skaityklę Pasiskaičiau internete ir šiaip radau daugybę teigiamų atsiliepimų. Turiu nešiojamą kompiuterį tai nesinori pirkti dar ir planšetinį , o nešiojamą atsibosta tampytis Tam tikslui manau būtų gerai ir skaityklė
Vienintelis minusas skaityklės, kad skaitant reikia šviesos. Nes ekranas nešviečia. (bent man taip sakė) Jei prieblanda ar tamsoka tiesiog neis skaityti.
QUOTE(Song @ 2012 09 24, 22:43)
Saulės nėra sandėliuke Sėdi sau tyliai ramumoje ir skaitai
Sandeliuke Aš tai kiekvieną minutę išnaudoju laisvą arba skaitau jei galiu , o jei reikia eit kur nors, judėt, pvz grybaut ir pn., tai audiobook klausausi Aš pati kaip tabletas - daugiafunkcinė
Ka sakytumet apie sia plansete? http://www.tiptop.lt...ltimedia-player
QUOTE(saulegraza6 @ 2012 09 24, 21:09)
Turiu Amazon Kindle ir negaliu atsidziaugti. Visiem giriu ir rekomenduoju. Nors yra ir interneto narsykle, bet primytivaus principo, naudoju tik l. retais atvejais. Gali klausyti savo muzikos, audio knygas. Yra zodynai, bet kuriuo metu skaitant knyga vienu paspaudimu gali pasiziureti zodzio reiksme. Gali pasizymeti patikusias mintis. Ekranas tikrai nesviecia, skaitant prieblandoje ar tamsoje reikia lemputes, nes pavirsiu buvo stengiamasi sukurti kuo panasesni i tikros knygos. As nusipirkau spec. el. knygom lempute, liux Baterija neissikrauna kelis menesius. Mazas, patogus, kompaktiskas daikciukas. Bet manau, kad apsimoka pirkti daugiau skaitantiems angliskai, nes lietuvisku elektroniniu knygu ne per daugiausiai. Anglisku nauju knygu daug didesnis pasirinkimas. Atsisiunciu is interneto, bet kokio formato: PDF, mobi, epub ir su Calibre persikonvertuoju i man reikiama. Per pusmeti man 100% Kindle atsipirko.
REKOMENDUOJU!
P.S.: ir akytes patausoju, nes skaitant kompe daug greiciau pavargsta, bent jau man.
Papildyta:
QUOTE(alijap @ 2012 09 23, 17:41)
Na, gal kas skaitėt Kristen Ashley knygas, aš tai manau visas perskaitysiu. Man tikrai patinka jos humoro jausmas
Labai susigundziau Bet niekaip negaliu pabaigti Fifty Shades Freed, paskutine dalis laaabai sunkiai skaitosi. Bet kai pabaigsiu is kart griebsiu Kristen Ashley Rock Chick serija, labai geri vertinimai.
Užspaudžiu piniginę ir laukiu... Svajonių karalystė : romanas / Judith McNaught ; [iš anglų kalbos vertė Elžbieta Filipavičiūtė]. Vilnius : Svajonių knygos, 2012. 448 p. (Jausmų klasika : istorinis meilės romanas).