Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

na va, galų gale perskaičiau Crusie "Atsikratyti Bredlio". Oi, kaip patiko. Prarijau greit, dabar gailiuosi. Gal reik skaityt dar kartą thumbup.gif

Užtat naujai pirkas istorinis romanas apie trečią Velingemų (?) brolį visai nesiskaito schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 09 24, 15:18)
Pradėjau vakar skaityti eilinę Kleypas knygą ir pasirodė ji man kažkokia miglotai pažįstama biggrin.gif Atsirinkau, yra išleista dar viena jos knyga lietuviškai, bet poseniai, iš bibliotekos buvau kažkada pasiėmusi. Irgi nebloga.
http://www.sena.lt/m...o...ai&id=19656

Jei neskaitei rekomenduoju Kleypas "Wallflowers" seriją. Visos knygos labai geros, bet "Devil in Winter" tiesiog nepakartojama wub.gif
Atsakyti
Aš labai norėčiau paklausti ar kuri iš Jūsų skaitančių elektronines knygas, turite skaityklę? ax.gif Žadu tokia įsigyti, gal kas nori pasidalyti patirtimi ar patarimais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2012 09 24, 20:28)
Jei neskaitei rekomenduoju Kleypas "Wallflowers" seriją. Visos knygos labai geros, bet  "Devil in Winter" tiesiog nepakartojama wub.gif

Jos dar laukia eilėje cool.gif Hathaways serija man labai patiko, o dabar varau nuo jos pirmųjų knygų rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(saulegraza6 @ 2012 09 24, 21:09)
Aš labai  norėčiau paklausti ar kuri iš Jūsų skaitančių elektronines knygas, turite skaityklę? ax.gif  Žadu tokia įsigyti, gal kas nori pasidalyti patirtimi ar patarimais? g.gif

Neturiu skaityklės, turiu Samsung tabletą, pirkau konkrečiai šiam tikslui. Skaityklės neėmiau dėl labai siauros panaudojimo galimybės, o mėgstu daugiaprofilius daiktus biggrin.gif Iš pradžių buvo sunku skaityt ne popierinį variantą, bet įpratau ir jokių problemų, tik kompe konvertuoju knygų formatus.
Atsakyti

Aš taip pat skaityklės neturiu kaip ir song turiu tableta, bet nervina kartais jis mane nes blizgus paviršius, tai kai saulė užšviečia nieko gero, reikia geresnio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alijap: 24 rugsėjo 2012 - 21:36
QUOTE(alijap @ 2012 09 24, 22:33)
Aš taip pat skaityklės neturiu kaip ir song turiu tableta, bet nervina kartais jis mane nes blizgus paviršius, tai kai  saulė užšviečia nieko gero, reikia geresnio doh.gif

Saulės nėra sandėliuke biggrin.gif Sėdi sau tyliai ramumoje ir skaitai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2012 09 24, 23:33)
Aš taip pat skaityklės neturiu kaip ir song turiu tableta, bet nervina kartais jis mane nes blizgus paviršius, tai kai  saulė užšviečia nieko gero, reikia geresnio doh.gif

Tai va dė blizgaus ekrano ir galvoju pirkti skaityklę g.gif Pasiskaičiau internete ir šiaip radau daugybę teigiamų atsiliepimų. Turiu nešiojamą kompiuterį tai nesinori pirkti dar ir planšetinį , o nešiojamą atsibosta tampytis schmoll.gif doh.gif Tam tikslui manau būtų gerai ir skaityklė ax.gif
Atsakyti
Vienintelis minusas skaityklės, kad skaitant reikia šviesos. Nes ekranas nešviečia. (bent man taip sakė) Jei prieblanda ar tamsoka tiesiog neis skaityti.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 09 24, 22:43)
Saulės nėra sandėliuke  biggrin.gif Sėdi sau tyliai ramumoje ir skaitai  biggrin.gif

Sandeliuke lotuliukas.gif Aš tai kiekvieną minutę išnaudoju laisvą arba skaitau jei galiu , o jei reikia eit kur nors, judėt, pvz grybaut ir pn., tai audiobook klausausi Aš pati kaip tabletas - daugiafunkcinė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alijap: 25 rugsėjo 2012 - 08:44
Ka sakytumet apie sia plansete? g.gif blush2.gif http://www.tiptop.lt...ltimedia-player
Atsakyti
QUOTE(saulegraza6 @ 2012 09 24, 21:09)
Aš labai  norėčiau paklausti ar kuri iš Jūsų skaitančių elektronines knygas, turite skaityklę? ax.gif  Žadu tokia įsigyti, gal kas nori pasidalyti patirtimi ar patarimais? g.gif

Turiu Amazon Kindle ir negaliu atsidziaugti. Visiem giriu ir rekomenduoju. Nors yra ir interneto narsykle, bet primytivaus principo, naudoju tik l. retais atvejais. Gali klausyti savo muzikos, audio knygas. Yra zodynai, bet kuriuo metu skaitant knyga vienu paspaudimu gali pasiziureti zodzio reiksme. Gali pasizymeti patikusias mintis. Ekranas tikrai nesviecia, skaitant prieblandoje ar tamsoje reikia lemputes, nes pavirsiu buvo stengiamasi sukurti kuo panasesni i tikros knygos. As nusipirkau spec. el. knygom lempute, liux thumbup.gif Baterija neissikrauna kelis menesius. Mazas, patogus, kompaktiskas daikciukas. Bet manau, kad apsimoka pirkti daugiau skaitantiems angliskai, nes lietuvisku elektroniniu knygu ne per daugiausiai. Anglisku nauju knygu daug didesnis pasirinkimas. Atsisiunciu is interneto, bet kokio formato: PDF, mobi, epub ir su Calibre persikonvertuoju i man reikiama. Per pusmeti man 100% Kindle atsipirko.
REKOMENDUOJU! smile.gif

P.S.: ir akytes patausoju, nes skaitant kompe daug greiciau pavargsta, bent jau man.
Papildyta:
QUOTE(alijap @ 2012 09 23, 17:41)
Na, gal kas skaitėt Kristen Ashley knygas, aš tai manau visas perskaitysiu. Man tikrai patinka jos humoro  jausmas smile.gif

Labai susigundziau smile.gif Bet niekaip negaliu pabaigti Fifty Shades Freed, paskutine dalis laaabai sunkiai skaitosi. Bet kai pabaigsiu is kart griebsiu Kristen Ashley Rock Chick serija, labai geri vertinimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulegrazyte: 26 rugsėjo 2012 - 00:10
Užspaudžiu piniginę ir laukiu... Svajonių karalystė : romanas / Judith McNaught ; [iš anglų kalbos vertė Elžbieta Filipavičiūtė]. – Vilnius : Svajonių knygos, 2012. – 448 p. – (Jausmų klasika : istorinis meilės romanas).
Atsakyti