Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

QUOTE(abiga @ 2012 09 03, 21:35)
Hm, o domu, ji rašyta anksčiau ar vėliau už tas kitas knygas? Norėtųs tikėt, kad anksčiau, kai autorė dar nebuvo ištobulėjus smile.gif

Beje, jei kas jau užmatysit šią knygą Maximose, brūkštelkit čia smile.gif

Lisa Kleypas naują knygą mačiau Kaune Hyperyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 09 07, 12:00)
Aš pradėjau "Tarp mūsų vandenynas" - neįdomu, nesiskaito, kažkaip visai... Gal vėliau bus įdomiau?

Kažkada anksčiau esu skaičiusi šią knygą. Kiek prisimenu, kai įsiskaičiau, tai į pabaigą buvo ir visai nieko. Šiaip man knyga vidutinė. Ot šiaip sau.
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2012 09 07, 09:58)
Aš įpusėjau skaityti naują Lisos Kleypas knygą "Svajojant apie tave". Šią savaitę buvau Vilniuje ir prie progos leidykloje prigriebiau šią knygą ir dar kelias. Dabar kuriam laikui jau apsirūpinau knygomis. thumbup.gif  thumbup.gif  biggrin.gif
"Svajojant apie tave" patinka kaip ir ankstesnioji, knygos siužete šmėžuoja ir ankstesniosios knygos pagrindiniai herojai (Lilė, Aleksas). Šios naujosios knygos pagrindinis vyras herojus yra Derekas Kreivenas (gimęs be skatiko ir be vardo, sugebėjo iškilti iš paties dugno ir tapti prabangiausių Londono lošimo namų savininku). Kas skaitė pirmąją Kleypas knygą, tikriausiai prisimena jį. Pagrindinė herojė moteris (Sara) anoje knygoje nebuvo minima.
Skaitau knygą ir kaifuoju. Vos šiandien į darbą nepavėlavau. biggrin.gif

Šiandien Kleypas knygą prigriebiau Akropolio Maximoj, bet nustebino, kad nebuvo naujų plonų knygučių. Tikrai, čia savotiškas "Ir tada atėjai tu", kadangi pagrindinis yra derekas ir knygoje pasirodo Lisa. Pirmoji knyga skaitės kažkaip smagiau, čia man kliūna, kaip pavaizduotos prostitutės, per daug teigiamai - kaip kokios aristokratės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 09 07, 20:44)
Šiandien Kleypas knygą prigriebiau Akropolio Maximoj, bet nustebino, kad nebuvo naujų plonų knygučių. Tikrai, čia savotiškas "Ir tada atėjai tu", kadangi pagrindinis yra derekas ir knygoje pasirodo Lisa. Pirmoji knyga skaitės kažkaip smagiau, čia man kliūna, kaip pavaizduotos prostitutės, per daug teigiamai - kaip kokios aristokratės smile.gif

o čia kuriam mieste?Nes kaune šeštadienį nei Akropolyje nei hyperyje nebuvo schmoll.gif nei Kleypas nei plonu, nei jokiu naujesnių doh.gif

Perskaičiau Lori Foster dvilogijos pirmą knygą ir antros tikrai nepirksiu.Nepatiko, beje kaip ir kitos jos knygos.Labai nepatiko moters paveikslas, skaitydama jokios kibirkštėlės nepajutau.Jei kuri nori galiu perleisti nes parduodu cool.gif
Atsakyti
Vilniuje. Man kilo mintis, gal jie specialiai vėlavo naujienas užvežt, atseit žmonės išpirks vėliau be nuolaidos?
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 09 10, 18:38)
Vilniuje. Man kilo mintis, gal jie specialiai vėlavo naujienas užvežt, atseit žmonės išpirks vėliau be nuolaidos?

Nebūtų nieko nuostabaus.Iki pat šeštadienio Kaune Maximose naujų knygų nebuvo.Likau be Kleypas verysad.gif

Laukiu savaitgalio kibsiu skaityti istorinį biggrin.gif

Beje knygyne užmačiau knygą Lauren Oliver "Delirium" Užkabino aprašymas jaučiu bandysiu susiveikti paskaityti.Kiek teko pastebėti dabar knygos jaunimui daug įdomesnės nei romantinės ar panašios. Va Svajonių dauguma knygų jau nebeįdomios, nuvalkiotos temos, bet blogiausia kad neįdomiai parašytos.Po tiek knygų pastebiu tas pačias frazes, išsireiškimus, ta pati įvykių seka. Aš dar numočiau ranka į pasikartojantį siužetą, jei jis būtų įdomiai išdėstytas. Man patinka skaitant jausti-baimę, skausmą, aistrą-jei nieko nejaučiu, vadinasi knyga man prasta cool.gif
Atsakyti
Na tikrai mačiau Hyperyje naują Kleypas knygą praeitą savaite. Tik kadangi ją jau turiu, tai man neaktualu buvo. Norėjau naujų svajonių romaniukų. Tų tai tikrai nebuvo. Bet nusipirkau naujas Deveraux knygas abi.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2012 09 12, 11:22)
Nebūtų nieko nuostabaus.Iki pat šeštadienio Kaune Maximose naujų knygų nebuvo.Likau be Kleypas  verysad.gif

Laukiu savaitgalio kibsiu skaityti istorinį  biggrin.gif

Beje knygyne užmačiau knygą Lauren Oliver "Delirium" Užkabino aprašymas jaučiu bandysiu susiveikti paskaityti.Kiek teko pastebėti dabar knygos jaunimui daug įdomesnės nei romantinės ar panašios. Va Svajonių dauguma knygų jau nebeįdomios, nuvalkiotos temos, bet blogiausia kad neįdomiai parašytos.Po tiek knygų pastebiu tas pačias frazes, išsireiškimus, ta pati įvykių seka. Aš dar numočiau ranka į pasikartojantį siužetą, jei jis būtų įdomiai išdėstytas. Man patinka skaitant jausti-baimę, skausmą, aistrą-jei nieko nejaučiu, vadinasi knyga man prasta  cool.gif

super, tikrai labai tiksliai parašyta smile.gif net jei siuzetas buna kartojasi, bet gerai parašyta, knyga išliks bent kažkuriam laikui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2012 09 07, 08:58)
Aš įpusėjau skaityti naują Lisos Kleypas knygą "Svajojant apie tave". Skaitau knygą ir kaifuoju. Vos šiandien į darbą nepavėlavau. biggrin.gif

man irgi si knyga labai labai wub.gif gal net idomesne uz pirmaja L.Kleypas knyga.
Paziurejau kas yra isleista anglu kalba Kleypas knygu tai oho kiek daug.Galetu ir lietuviu kalba buti visos isverstos biggrin.gif Lauksiu sekancios jos knygos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2012 09 12, 21:24)
man irgi si knyga labai labai wub.gif  gal net idomesne uz pirmaja L.Kleypas knyga.

aš ir jos noriu, ale niekas neparduoda dar verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2012 09 13, 16:32)
aš ir jos noriu, ale niekas neparduoda dar  verysad.gif

sena.lt mačiau yra:
http://www.sena.lt/p...ojant apie tave

O aš savo nepardavinėsiu, liks namų bibliotekoje biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
O ta naujoji Kleypas knyga apie senesnius ar naujesnius laikus? g.gif
Atsakyti