Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

QUOTE(adžani @ 2012 08 30, 10:29)
Atsiprašau,kad įsiveržiu į temą,bet nuo kitos savaitės maximoje 25% knygoms tai gal ten bus  smile.gif

tik 25%? g.gif Na bet jau visai nuolaidos sumažėjo doh.gif gobšuoliai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2012 08 30, 11:29)
Atsiprašau,kad įsiveržiu į temą,bet nuo kitos savaitės maximoje 25% knygoms tai gal ten bus  smile.gif

Ačiū už info, o tokia maža nuolaida jau antrą kartą, kiek pamenu. Jei šią savaitę užveš Klepas knygą, spėsiu prigriebt su nuolaida gal tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2012 08 30, 09:29)

ooo reiks varyti, gal gi jau bus užvežę mastau.gif

Perskaičiau Savaitė dviese-iš esmės mintis ir siužetas neblogi, bet kažkaip nevykusiai parašyta.Kažko trūko g.gif Skaičiau ir galvojau už kokią knygą tai autorei davė apdovanojimą?Šita knyga tikrai ne geriausių schmoll.gif

Nors kartais pamąstau-po tiek perskaitytų meilės romanų tikrai pasidariau baisiai išranki.Matyt jau persisotina galva ir reikia tikrai geros knygos, kad kažką suvirpintų viduje cool.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 09 02, 13:13)
Ačiū už info, o tokia maža nuolaida jau antrą kartą, kiek pamenu. Jei šią savaitę užveš Klepas knygą, spėsiu prigriebt su nuolaida gal tada smile.gif

Aš taip pat ieškosiu naujos Kleypas knygos.
Tiesa, į namus atnešė Maximos reklaminį laikraštuką, tai visoms knygoms akcija 30 %.
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2012 09 03, 14:45)
Aš taip pat ieškosiu naujos Kleypas knygos.

Perskaičiau savaitgalį. Man silpnesnė už pirmąją ir penkias jos kitos serijos knygas, kurias perskaičiau kita kalba. Kažkaip net nuvylė... ax.gif
Atsakyti
Hm, o domu, ji rašyta anksčiau ar vėliau už tas kitas knygas? Norėtųs tikėt, kad anksčiau, kai autorė dar nebuvo ištobulėjus smile.gif

Beje, jei kas jau užmatysit šią knygą Maximose, brūkštelkit čia smile.gif
Atsakyti
o aš perskaičiau "Ketvirtadieniais aštuntą". Geri siūlai man labiau patiko. Dar turiu "Tarp mūsų vandenynas". Buvau knygų komise, tai imti yra ką, tik kainos aukštokos doh.gif
Atsakyti
Buvau Maximoj-nėra naujų knygų unsure.gif Visiškai nedraugoviška schmoll.gif

Beje pradėjau skaityti Nuotaka paštu.Kol kas ji manęs nesužavėjo.Perskaičiau nedaug dar , tik 5 skyrius, bet tokia nuobodoka.Kažkokio cinkelio trūksta.Bet gal dar atsiras.

Paskui eilėj bus Lori Foster nauja dvilogijos knyga.Praeitos jos knygos man netiko, nelabai įdomiai skaitėsi.Bet šitos aprašymas suintrigavo tai pasiėmiau.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2012 09 05, 10:59)
Buvau Maximoj-nėra naujų knygų  unsure.gif Visiškai nedraugoviška  schmoll.gif

Beje pradėjau skaityti Nuotaka paštu.Kol kas ji manęs nesužavėjo.Perskaičiau nedaug dar , tik 5 skyrius, bet tokia nuobodoka.Kažkokio cinkelio trūksta.Bet gal dar atsiras.

Paskui eilėj bus Lori Foster nauja dvilogijos knyga.Praeitos jos knygos man netiko, nelabai įdomiai skaitėsi.Bet šitos aprašymas suintrigavo tai pasiėmiau.

apie ką?
Atsakyti
Lori Foster?
Neapsirik dėl jos-Patrauklusis milžinas Zakas Greindžas visą savo laiką skiria darbui ir mylimai dukrai. Padėdamas nelaimės ištiktiems žmonėms medikas bando numaldyti skausmą ir kaltę dėl žmonos mirties. Tačiau vis dažniau susimąsto apie tai, kad jam reikia moters. Ypatingos, tokios, kuri taptų sektinu pavyzdžiu mergaitei.
Todėl jis tikrai nesusidės su naująja kaimyne Vine Lein, nė iš tolo nepanašia į gležną gėlelę. Slapta širdyje Vinė nori, kad Zakas pastebėtų ne tik jos seksualų kūną ir karštą būdą, tačiau jam ši triukšminga, vyrų dėmesio nestokojanti moteris į žmonas netinka!

Tikiuosi kad smagiai pasipjaus jie tenai.Pvz kaip kad knygoj Ponas tobulybe.Kol susikukavo ten jie smagiai riejosi lotuliukas.gif
Tai jeiFoster pirma dalis patiks nusipirksiu ir antrą. Galėtų iki savaitės galo užvežti į Maximas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 06 rugsėjo 2012 - 11:40
Aš įpusėjau skaityti naują Lisos Kleypas knygą "Svajojant apie tave". Šią savaitę buvau Vilniuje ir prie progos leidykloje prigriebiau šią knygą ir dar kelias. Dabar kuriam laikui jau apsirūpinau knygomis. thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif
"Svajojant apie tave" patinka kaip ir ankstesnioji, knygos siužete šmėžuoja ir ankstesniosios knygos pagrindiniai herojai (Lilė, Aleksas). Šios naujosios knygos pagrindinis vyras herojus yra Derekas Kreivenas (gimęs be skatiko ir be vardo, sugebėjo iškilti iš paties dugno ir tapti prabangiausių Londono lošimo namų savininku). Kas skaitė pirmąją Kleypas knygą, tikriausiai prisimena jį. Pagrindinė herojė moteris (Sara) anoje knygoje nebuvo minima.
Skaitau knygą ir kaifuoju. Vos šiandien į darbą nepavėlavau. biggrin.gif
Atsakyti
Aš pradėjau "Tarp mūsų vandenynas" - neįdomu, nesiskaito, kažkaip visai... Gal vėliau bus įdomiau?
Atsakyti