Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

QUOTE(Eirwen @ 2012 08 23, 21:28)
Aš, aš.  biggrin.gif

nu i kaip??patiko?
Atsakyti
nu ka, nusipirkau leidykloj ir Foster ir Kleypas. gerai, kad vyras nezino, kiek knygos isleidziu doh.gif
Atsakyti
Aš parsisiunčiau penkias Kleypas vienos serijos knygas, jau įpusėjau penktąją, paskutinę, nerealios. Pervarau vieną per porą dienų ir kaifuoju. Ir vis pasidžiaugiu, kad jų dar daug liko, bus ką skaityt ilgam biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai planuoju pirkt Kleypas, labai patiko jos ankstesnė knyga. O dėl kitų dar pažiūrėsim smile.gif
Atsakyti
Na, jei pirkti visas, ir dar lietuviškom kainom, tkrai bankrotas. Aš pradėjau parsiųstas knygas skaityt tabe, naudoju jį kaip skaityklę. Perskaitau-ištrinu. Ir skaičiuoju-perskaičiau va jau 4 knygas, sutaupiau apie 120 litų, jei pirkt popierinius variantus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eirwen @ 2012 08 23, 21:28)
Aš, aš.  biggrin.gif

atsiliepimai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 08 25, 13:50)
Na, jei pirkti visas, ir dar lietuviškom kainom, tkrai bankrotas. Aš pradėjau parsiųstas knygas skaityt tabe, naudoju jį kaip skaityklę. Perskaitau-ištrinu. Ir skaičiuoju-perskaičiau va jau 4 knygas, sutaupiau apie 120 litų, jei pirkt popierinius variantus biggrin.gif

Iš tikruju tai taip, tauposi, bet man taips smagu skaityti susirangus ant sofos, vartuti tikrus puslapius ax.gif Aišku neturiu skaityklės, bet manau vistiek ne tas pats.

Aš Kleypas knygos naujos neėmiau-brangu.Gal kokia parduotuvė pagaliau padarys nuolaidą, tada paimsiu.Pasiėmiau naują istorinį, Nuotaką paštu, kelias plonas, kur jau pradėjusi seriją skaityti ir hm nepamenu, dar kažkoką doh.gif
Pabrango siuntimas iš Svajonių unsure.gif

O per savaitgali kramčiau Nuotakų kvarteto dvi likusias knygas biggrin.gif Tiksliau paskutinės dar puselę turiu-taupau hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 27 rugpjūčio 2012 - 06:48
QUOTE(mikki @ 2012 08 27, 07:48)
Iš tikruju tai taip, tauposi, bet man taips smagu skaityti susirangus ant sofos, vartuti tikrus puslapius  ax.gif Aišku neturiu skaityklės, bet manau vistiek ne tas pats.

Man irgi maloniau tikrą skaityt. Bet mano atveju tos knygos skaitomos lygiai vieną kartą, po to kaupiasi į krūvą doh.gif Todėl dalį skaitau popierines, dalį-virtualias.
Atsakyti
o is kur sunciates virtualias knygas? unsure.gif
Atsakyti
Mikki, lauksiu atsiliepimo apie Nuotaką paštu.
Aš dabar nebeperku tų Svajonių romaniukų, man, tiesą sakant, per brangu. Gaila knygai, kurią skaitysiu tik kartą išleisti tokius pinigus. Na, juk nevertos jos tokių pinigų. Kai rinkinukus išleidžia, tai visai kitaip.
O jau knygos kietais viršeliais jų leidimo išvis brangios doh.gif be akcijos pirkt neįmanoma.
Gavau gimtadieniui iš bendradarbių čekį Pegase. Tai pirkau Beatos naują knygą ir dar liko (protingi žmonės, dovanjojo išskaidytus kuponus mažesnėm sumom thumbup.gif ) Mąsčiau priegriebti kokią Svajonių knygutę, bet kažkaip nei viena netraukė schmoll.gif
Atsakyti
Vakar buvau Rimi, knygom 25proc.Bet gi naujų knygų dar nėra.O važiavaus specialiai dėl Kleypas knygos doh.gif Tai pasiemiau Savaitė dviese, vienintelė neskaityta.

Pabaigiau Nuotakų kvartetą-nu man tikrai patiko.Aišku ten tų vestuvių aprašymų gerokai per daug ir tokios tipiškos amerikietiškos, bet esmės nekeičia-knygos geros.Paskutinėj buvo net momentų kad graudinausi.Tie santykiai tokie normalūs, realūs.Pokalbiai šmaikštūs.Geros knygutės.

Dabar jau laukiu siuntinuko iš Svajonių, gavau pranešimą kad užvakar pagaliau išsiuntė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2012 08 30, 08:43)
Vakar buvau Rimi, knygom 25proc.Bet gi naujų knygų dar nėra.O važiavaus specialiai dėl Kleypas knygos  doh.gif Tai pasiemiau Savaitė dviese, vienintelė neskaityta.

Atsiprašau,kad įsiveržiu į temą,bet nuo kitos savaitės maximoje 25% knygoms tai gal ten bus smile.gif
Atsakyti