Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

QUOTE(mikki @ 2012 08 16, 08:06)
Ir klausimas-gal kuri Kaune turi paskolinti paskaityti Deane Gist Nuotaka ne savo noru? Viena skaičiusi sakė jog neįdomi, internetas knibžda nuomonių kad faina.Nu noriu paskaityti, bet pirkti labai brangi,o jei nepatiks... rolleyes.gif

Esu ne Kaune, tai matyt paskolinti nepavyks biggrin.gif Skaičiau šitą... Nežinau.... Esu skaičiusi ir geresnių...Nepalyginsi su Mc Naught, N. Roberts knygomis. Man ji pasirodė kiek ištempta ir nuobodoka, nuspėjama pabaiga...
Atsakyti
aš nuotakų kvarteto knygas bibliotekoj rezervavau. Laukiu. Gal gausiu paskaityti biggrin.gif eilėj esu 4 blink.gif

niekiap nepradedu skiatyt Atsikratyti Bredlio, vis ką kita randu paskaityti biggrin.gif

parašiau moderatorei dėl paveikslėlio. Kaži, kodėl tokį gražų pakeitė tokiu.... doh.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 16 rugpjūčio 2012 - 11:41
QUOTE(Isila @ 2012 08 16, 12:38)
parašiau moderatorei dėl paveikslėlio. Kaži, kodėl tokį gražų pakeitė tokiu....  doh.gif  blink.gif

Kaip či pas jumi moderatoriai savivaliauja? bet ir sugalvok tu man. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas turi namie ir gali parašyti S. Mallery "Paskutinis pirmasis pasimatymas" (2010 m. Svajonių knygos) originalų pavadinimą? Anotacijoj nėra net vardų, tad neįsivaizduoju, kaip ieškot angliškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 08 19, 14:28)
Sveikos,

gal kas turi namie ir gali parašyti S. Mallery "Paskutinis pirmasis pasimatymas" (2010 m. Svajonių knygos) originalų pavadinimą? Anotacijoj nėra net vardų, tad neįsivaizduoju, kaip ieškot angliškai smile.gif

orginalus pavadinimas: Her last first date 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deidra_6 @ 2012 08 19, 17:10)
orginalus pavadinimas:  Her last first date  4u.gif

Ačiū, labai padėjot 4u.gif

Greit jau turbūt nauji romanai pasirodys smile.gif
Atsakyti
Surijau Crusie Lazinames. nu labai patiko. skaniai susiskaite. o vat Brown Pergalės svaigulys nu visiskai jokio ispudzio nepaliko.
nusipirkau vel Buchananu srija ir kelias jau skaitytas Philipps knygas. kaifuosiu is naujo.
Atsakyti
O aš vakar gavau naujausią S.E. Phillips knygą Great Escape thumbup.gif Tai pradėjau skaityti. Gerai, kad anglų kalba, tai nors negaliu taip staigiai suryt, užteks ilgiau pasimėgaut biggrin.gif
Ši knyga susijusi su prieš tai parašyta Call me Irresistable. Tai mano mėgstamiausias variantas, kai būna serijos ir šmėžuoja veikėjai iš ankstesniųjų knygų smile.gif Tada ne taip gaila, kad knyga baigiasi biggrin.gif nes žinai, kad su veikėjais dar susitiksi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogelle: 23 rugpjūčio 2012 - 09:49
kas nors skaitėt Nuotaka paštu?
Atsakyti
O "Dvigubą žaidimą" ar kuri nors skaitėte?
Atsakyti
Bankrotas. Pasižiūrėkit puslapį doh.gif Ir Kleypas ir Foster ir svajoniukai nauji ir istorinis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 08 23, 11:57)
kas nors skaitėt Nuotaka paštu?

Aš, aš. biggrin.gif
Atsakyti