Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

QUOTE(Daina @ 2012 08 09, 09:49)
Man nepatiko  rolleyes.gif  Pirmą dalį galėčiau padovanoti kai į Kauną išsikuisiu  4u.gif Knyga buvo paskendus, bet išdžiovinau ir skaityti įmanoma  4u.gif

labai laukiu Kaune biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 08 09, 19:30)
labai laukiu Kaune biggrin.gif  drinks_cheers.gif

Kažkada po rugsėjo 1, su abiem vaikais man vienai keliauti perdaug sudėtinga biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Labas visoms,
Siandien rasiau elaiska Svajoniu knygoms, ir suzinojau kad šioms Kalėdoms rengiama dar vieną J. McNaught knygą.
Jega ar ne thumbup.gif
Atsakyti
Puikios naujienos thumbup.gif

Aš tai tik mažyles skaitau, didesnės kažkodėl netraukia doh.gif Gal vasara taip veikia... tongue.gif
Suskaičiau R. Nelson "Viskas kontroliuojama" ir N. Warren "Buvusiojo sindromas". Abi knygos neblogos, tik kažkaip pataikiau - pasirodė labai panašios. Toliau rašysiu savo įspūdžius, bus siužeto - kas nenori sužinoti - neskaitykite tongue.gif
Pagrindinės veikėjos - vestuvių planuotojos. Populiari tema vasarą g.gif Pirmoji dar su šiek tiek detektyvu, o antroji pasirodė labai panaši į N. Roberts "Nuotakų kvarteto" knygas. Čia tik 3 draugės. Taip pat atrinkau, kad apie vieną iš jų skaičiau anksčiau knygoje "Netikra sužadėtinė". Ten apie kulinarę Čelsę. Knygoje "Buvusiojo sindromas" apie vestuvių planuotoją Kareną ir antrame plane sutinkame trečiąją draugę Lorelę - tortų kūrėją (taip, taip, taip kaip ir N. Roberts knygoje - vardai identiški biggrin.gif ). Visai patiko - toks sutrumpintas variantas: visi susitinka, įsimyli, viską išsiaiškina ir BRAVO - laiminga pabaiga thumbup.gif Ko daugiau norėti wub.gif
Atsakyti
Perskaičiau Lisa Kleypas knygą. Nereali wub.gif Panašu, kad turiu dar vieną mėgstamą autorę, knisuosi internete, jau ieškau knygų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 08 12, 18:17)
Perskaičiau Lisa Kleypas knygą. Nereali wub.gif Panašu, kad turiu dar vieną mėgstamą autorę, knisuosi internete, jau ieškau knygų biggrin.gif

Kai kažkada buvau leidykloje, tai sakė kad vasarą turėtų pasirodyti kita Lisos Kleypas knyga. Labai šaunu. thumbup.gif
Atsakyti
Ar ir many priimsit? blush2.gif
Šiuo metu skaitau - Linda Howard - Nuotaka paštu

na bet ir nuotraukytė pirmame puslapyje blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eirwen @ 2012 08 13, 22:31)
Ar ir many priimsit?  blush2.gif
Šiuo metu skaitau - Linda Howard - Nuotaka paštu

na bet ir nuotraukytė pirmame puslapyje   blink.gif

Sveika prisijungusi. Ir kaip ši Lindos Howard knyga? Aš planuoju ją kada prie progos prigriepti.
Aš ką tik perskaičiau, tiksliau prarijau per vieną vakarą Gerritsen "Laikoma kalta" biggrin.gif Taip įtraukė. Skaičiau ir spėliojau, kas žudikas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2012 08 14, 10:54)
Sveika prisijungusi. Ir kaip ši Lindos Howard knyga? Aš planuoju ją kada prie progos prigriepti.
Aš ką tik perskaičiau, tiksliau prarijau per vieną vakarą Gerritsen "Laikoma kalta" biggrin.gif  Taip įtraukė. Skaičiau ir spėliojau, kas žudikas?  g.gif

Nebloga, nebloga pakolkas. A bus pirmoji Lindos knyga? ax.gif
"Laikoma kalta" to paties autoriaus kaip ir "Chirurgas"? Ar maišausi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eirwen @ 2012 08 15, 19:41)

"Laikoma kalta" to paties autoriaus kaip ir "Chirurgas"? Ar maišausi  g.gif

Taip, tos pačios autorės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2012 08 15, 20:57)
Taip, tos pačios autorės  4u.gif

Gal kada reiks žvilgtelėt...nors šiaip nesu detektyvų mėgėja.

Kokios dar naujienos vertos dėmesio?
Atsakyti
Sveikos,
sedžiu namie be neto tai nėr nei kada užbėgti paplepėti
Ir tada atėjai tu suskaičiau ypatingai greitai-patiko tikrai.

Dabar irgi kėsinuosi nusipirkti Nuotaka paštu. Laukiu kol bus ka daugiau pridėti siuntimuisi.

Tu plonų knygučių vis prisiekiu nepirkti, bet ateina knygu badas ir imu doh.gif Jos labai labai suprastėję unsure.gif

Kas liečia Buchananaus-kaip tik vakar nusipirkau Kaimynas is gretimo buto-man šita dalis patiko labiausiai.Visas, išskyrus paskutinę skolinausi, tai dabar jau turiu 2 hihihi.gif

Per atostogas perskaičiau Ten ir atgal.Žinot, man patiko.Tokia su fantastikos šiek tiek, šiurpuliukų. Aišku prisknisti yra prie ko, bet kol kas jaučiu neparduosiu. Manau skaitysiu dar kartelį vėliau, tai reiškia komplimentą knygai biggrin.gif

Beje susiradau trūkstamas Nuotakų kvarteto dalis(pirmas dvi paskolino) ir pagaliau būsiu skaičiusi viską.Laukiu paštu siuntinuko rolleyes.gif

Ir klausimas-gal kuri Kaune turi paskolinti paskaityti Deane Gist Nuotaka ne savo noru? Viena skaičiusi sakė jog neįdomi, internetas knibžda nuomonių kad faina.Nu noriu paskaityti, bet pirkti labai brangi,o jei nepatiks... rolleyes.gif
Atsakyti