Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

QUOTE(Isila @ 2012 07 27, 09:19)
ten buvo trečias, iš namų pabėgęs brolis?  blink.gif Ar aš jau maišau? umn.gif

Manau, kad turėtų būti arba apie iš namų pabėgusį brolį, arba apie seserį. Daugiau kaip ir nėra apie ką. Tačiau tikriausiai didesnė tikimybė, kad apie brolį. Palaukiam ir pažiūrėsim. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivak30: 27 liepos 2012 - 08:27
QUOTE(daivak30 @ 2012 07 27, 08:26)
Manau, kad turėtų būti arba apie iš namų pabėgusį brolį, arba apie seserį. Daugiau kaip ir nėra apie ką. Tačiau tikriausiai didesnė tikimybė, kad apie brolį. Palaukiam ir pažiūrėsim. biggrin.gif

gal tada gausim ir apie seserį? bigsmile.gif Būtų smagu.

Einu į sena.lt Buchananų imperijos knygų ieškot.

Susimėčiau - kiek Buchananų serijos knygų - 3 ar 4? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 27 liepos 2012 - 09:51
QUOTE(Isila @ 2012 07 27, 10:45)
Einu į sena.lt Buchananų imperijos knygų ieškot.

Susimėčiau - kiek Buchananų serijos knygų - 3 ar 4?  bigsmile.gif

Man ši serija patiko, todėl liko namų bibliotekoje. Yra Buchananų serijos 4 knygos: "Gavau darbą, ieškau meilės", "Kaimynas iš gretimo buto", "Cukraus - pagal skonį" ir "Kiekvienos moters svajonė". Šią seriją pradėjau skaityti, ja susižavėjau, kai Svajonių knygų organizuojamame konkurse laimėjau 3-ąją knygą "Cukraus - pagal skonį" thumbup.gif . Po to susirinkau ir visas kitas dalis. Šiaip man asmeniškai trečioji knyga labiausiai ir patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2012 07 27, 10:56)
Man ši serija patiko, todėl liko namų bibliotekoje. Yra Buchananų serijos 4 knygos: "Gavau darbą, ieškau meilės", "Kaimynas iš gretimo buto", "Cukraus - pagal skonį" ir "Kiekvienos moters svajonė". Šią seriją pradėjau skaityti, ja susižavėjau, kai Svajonių knygų organizuojamame konkurse laimėjau 3-ąją knygą "Cukraus - pagal skonį"  thumbup.gif . Po to susirinkau ir visas kitas dalis. Šiaip man asmeniškai trečioji knyga labiausiai ir patiko  thumbup.gif

tai galima kreiptis, kad pasiskolinti? blush2.gif (nagla aš, nagla) nail.gif

Bibliotekoj turi 3, 1 aš skaičiusi... Pirkti sena.lt irgi randu tik 3, 1 iš jų turiu...

Stojau į eilę laukti Nuotakų kvarteto likusių knygų. ketvirtos dalies išvis nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 07 28, 20:21)
tai galima kreiptis, kad pasiskolinti?  blush2.gif  (nagla aš, nagla)  nail.gif

Bibliotekoj turi 3, 1 aš skaičiusi... Pirkti sena.lt irgi randu tik 3, 1 iš jų turiu...

Stojau į eilę laukti Nuotakų kvarteto likusių knygų. ketvirtos dalies išvis nėra  schmoll.gif

Paskolint tai negaila, tačiau kaip susitiksim? Kiek matau, esat iš Kauno, o aš iš Alytaus. Jeigu kas, parašykit žinutę

Iš Nuotakų kvarteto esu skaičiusi pirmas tris dalis. Reiks kada nors prigriebti ir ketvirtąją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivak30: 28 liepos 2012 - 21:22
na va, labai gero žmogaus dėka "kramtau" Buchananus toliau. Taip įsijaučiau, kad čiut į darbą nepavėlavau hihihi.gif
Atsakyti
Malonu, kad patinka. Man ši serija taip pat patiko thumbup.gif drinks_cheers.gif
O aš įsitraukiau į "Izola", po to griebsiu "Nekaltybės amžius"
Atsakyti
Na va, Buchananai pabaigti. Viena įdomesnių ir geresnių serijų. labiausiai patiko trečioji knygą apie Reidą ir slaugę thumbup.gif wub.gif

Sakykit, kas skaitėt Saldžios šnekos, ar įdomi serija?
Atsakyti
Man ta serija patiko, lengva ir skani, autorės stiliuje, tik va negaliu lygint su Buchanonais, neskaičiau dar.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 08 08, 16:09)
Na va, Buchananai pabaigti. Viena įdomesnių ir geresnių serijų. labiausiai patiko trečioji knygą apie Reidą ir  slaugę  thumbup.gif  wub.gif

Sakykit, kas skaitėt Saldžios šnekos, ar įdomi serija?

Man taip pat ta knyga labiausiai patiko (jau rašiau anksčiau) drinks_cheers.gif
O "Saldžios šnekos" pirma serijos "3 seserys" knyga. Man asmeniškai patiko ši serija. Jeigu patiko apie Buchananus, manau turėtų sudominti ir ši.
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2012 08 09, 08:11)
Man taip pat ta knyga labiausiai patiko (jau rašiau anksčiau) drinks_cheers.gif
O "Saldžios šnekos" pirma serijos "3 seserys" knyga. Man  asmeniškai patiko ši serija. Jeigu patiko apie Buchananus, manau turėtų sudominti ir ši.

dabar kyla klausimas - verta įsigyt ar ieškot skolintis g.gif kaip tik gimtadienis artėja bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 08 09, 09:22)
dabar kyla klausimas - verta įsigyt ar ieškot skolintis

Man nepatiko rolleyes.gif Pirmą dalį galėčiau padovanoti kai į Kauną išsikuisiu 4u.gif Knyga buvo paskendus, bet išdžiovinau ir skaityti įmanoma 4u.gif
Atsakyti