Turiu ir Roberts Pasipriesinima ir Maknot Tobula, bet jos neparduodu, kartas nuo karto pasiimu paskaityt ir galvoju kodel kokio filmo pagal sia knyga nesukuria, turetu buti gana idomus
Dabar pradesiu skaityti Kleipas knyga, turiu jau kelias dienos, bet vis nera laiko prisesti
Ai, dar skaiciau tas senas Braun knygas, Paslepta meiles liepsna, na nezinau ispudzio ji man nepadare, nuobodi pasirode, vis laukiau kazko toookio, o jo belaukdama ir knyga baigesi
QUOTE(Simbulis @ 2012 07 23, 16:29)
Ai, dar skaiciau tas senas Braun knygas, Paslepta meiles liepsna, na nezinau ispudzio ji man nepadare, nuobodi pasirode, vis laukiau kazko toookio, o jo belaukdama ir knyga baigesi
O man šita viena fainesnių Braun ankstyvųjų knygų
QUOTE(abiga @ 2012 07 23, 19:48)
Gal ką iš Susan Mallery galit parekomenduot? Patiko jos trilogija apie seseris.
Buchananu serija skaitei?Man patiko:
http://www.svajoniuk...-moters-svajone
Paskutine turiu pardavimui, kitas tik skolinausi skaityti
QUOTE(lyra @ 2012 07 20, 21:28)
Tai gal parduodat ? paimčiau
ne, ne mano, labai geras žmogus iš SM paskolino
QUOTE(Isila @ 2012 07 23, 22:20)
labai geras žmogus iš SM paskolino
Ir niekaip neatvažiuoja pasiimt
QUOTE(Daina @ 2012 07 24, 12:06)
Ir niekaip neatvažiuoja pasiimt
per tą laiką spėjau Kartą ir visiems laikams tris kartus perskaityti
Nuotakų kvarteto pirma dalis smagiai skaitosi
gavau svajonių romanų reklamą pagaliau nėra istorinio?
QUOTE(Isila @ 2012 07 25, 20:39)
gavau svajonių romanų reklamą pagaliau nėra istorinio?
Aš tai gavau liepos-rugpjūčio svajonių romanų reklamą. O istorinis manau turėtų būti rugsėjo-spalio mėn (bent jau aš taip atsiskaičiavau, svajoniu knygos kol kas leido istorinius sausio-vasario, gegužės-birželio, tai dabar turėtų būti rugsėjį-spalį (bent jau praeitais metais taip buvo).
Martyno Mažvydo bibliotekos tinklapyje, kur skelbiamos numatomas leisti knygas, štai ką radau dar liepos pradžioje:
Pažadinta aistra : romanas / Sophia James (Sofija Džeims) ; [iš anglų kalbos vertė Viktorija Mažeikienė]. Vilnius : Svajonių knygos, 2012. 316, [1] p. (Svajonių romanas, ISSN 1822-6825. Istorinis). ISBN 978-609-406-366-4
Šaunu
QUOTE(daivak30 @ 2012 07 26, 07:25)
Aš tai gavau liepos-rugpjūčio svajonių romanų reklamą. O istorinis manau turėtų būti rugsėjo-spalio mėn (bent jau aš taip atsiskaičiavau, svajoniu knygos kol kas leido istorinius sausio-vasario, gegužės-birželio, tai dabar turėtų būti rugsėjį-spalį (bent jau praeitais metais taip buvo).
Martyno Mažvydo bibliotekos tinklapyje, kur skelbiamos numatomas leisti knygas, štai ką radau dar liepos pradžioje:
Pažadinta aistra : romanas / Sophia James (Sofija Džeims) ; [iš anglų kalbos vertė Viktorija Mažeikienė]. Vilnius : Svajonių knygos, 2012. 316, [1] p. (Svajonių romanas, ISSN 1822-6825. Istorinis). ISBN 978-609-406-366-4
Šaunu
Šaunu
čia tos pačios kur Nuodėminga naktis ir Paslaptinga dama?
QUOTE(Isila @ 2012 07 26, 10:25)
čia tos pačios kur Nuodėminga naktis ir Paslaptinga dama?
Autorė tai ta pati. Matyt bus tos pačios serijos tęsinys.
QUOTE(daivak30 @ 2012 07 26, 10:23)
Autorė tai ta pati. Matyt bus tos pačios serijos tęsinys.
ten buvo trečias, iš namų pabėgęs brolis? Ar aš jau maišau?