Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

Leidykloje sakė, kad Maknot bus rudenį, apie Vestmorlendų protėvį. Normali knyga, bet ne tokia gera kaip jau išleistos lietuviškai. Man ji buvo lengvai nuobodi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 15 liepos 2012 - 10:28
QUOTE(Daina @ 2012 07 12, 16:33)
Aš Brown detektyvus kertu, padariau amžiaus atradimą  bigsmile.gif  išmokau naudotis elektroniniu bibliotekos katalogu ir rezervuoti knygas  blush2.gif

taip taip, aš irgi išmokau hihihi.gif o dar gera moteriškė paaiškino, kad iš kiekvieno skyriaus galima imti po 5 knygas, o aš galvojau, kad per visus tik 5... biggrin.gif

kas skaitėt Roberts Juodoji rožė?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 07 16, 19:57)
kas skaitėt Roberts Juodoji rožė?

Skaičiau. Antra Sodo trilogijos dalis. Pirmoji Mėlynas jurginas, trečia-Raudonoji lelija. Man viena geriausių Roberts trilogijų, labai ją mėgstu-vis perskaitinėju iš naujo biggrin.gif
Atsakyti
Ieškau... Judith Mcnaught "Tobula". Gal kas turit ir norit parduoti ? ax.gif Arba žinot kur galima įsigyti ...
user posted image
Atsakyti
Taip pat ir šios ieškau... Nora Roberts. Makgregorai: pasipriešinimas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 07 16, 18:59)
Skaičiau. Antra Sodo trilogijos dalis. Pirmoji Mėlynas jurginas, trečia-Raudonoji lelija. Man viena geriausių Roberts trilogijų, labai ją mėgstu-vis perskaitinėju iš naujo biggrin.gif

ačiū, bandysiu visas ieškot bibliotekoj. Vaklar nepasisekė, sistema užlūžo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lyra @ 2012 07 17, 05:27)
Ieškau... Judith Mcnaught "Tobula". Gal kas turit ir norit parduoti ?  ax.gif Arba žinot kur galima įsigyti ...
user posted image

aha, daugiau cia musu ieskanciu hihihi.gif jai rasi pasidalink kur biggrin.gif as jau gal metus dairausi
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2012 07 18, 22:05)
aha, daugiau cia musu ieskanciu hihihi.gif jai rasi pasidalink kur  biggrin.gif as jau gal metus dairausi

Matyt tikrai gera knyga... tod4l tik dar didesnis azartas suėmė... Na bent paskolintų perskaityti, arba išnuomotų kelioms dienoms...
Atsakyti
QUOTE(lyra @ 2012 07 18, 21:10)
Matyt tikrai gera knyga... tod4l tik dar didesnis azartas suėmė... Na bent paskolintų perskaityti, arba išnuomotų kelioms dienoms...

ją čia taip išgyrė, perskaičiau - ir ... nieko... kažkaip TOKIO įspūdžio nepaliko biggrin.gif šiaip gera knyga, įdomi, bet.. gal tikėjausi per daug po visų pagyrų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 07 20, 21:07)
ją čia taip išgyrė, perskaičiau  - ir ... nieko... kažkaip TOKIO įspūdžio nepaliko biggrin.gif  šiaip gera knyga, įdomi, bet.. gal tikėjausi per daug po visų pagyrų?  blush2.gif

Tai gal parduodat ? biggrin.gif paimčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2012 07 18, 21:05)
aha, daugiau cia musu ieskanciu hihihi.gif jai rasi pasidalink kur  biggrin.gif as jau gal metus dairausi

Antakalnio bibliotekoj yra. mano pirmoji perskaityta Maknot knyga.

o Pasipriesinima pardaviau SM narei Vitenei, pabandykit parasyt jai AZ, mazu dar tures.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2012 07 20, 22:41)
Antakalnio bibliotekoj yra. mano pirmoji perskaityta Maknot knyga.

o Pasipriesinima pardaviau SM narei Vitenei, pabandykit parasyt jai AZ, mazu dar tures.

Ačiū, bandysiu ieškoti biggrin.gif
Atsakyti