Leidykloje sakė, kad Maknot bus rudenį, apie Vestmorlendų protėvį. Normali knyga, bet ne tokia gera kaip jau išleistos lietuviškai. Man ji buvo lengvai nuobodi.
QUOTE(Daina @ 2012 07 12, 16:33)
Aš Brown detektyvus kertu, padariau amžiaus atradimą išmokau naudotis elektroniniu bibliotekos katalogu ir rezervuoti knygas
taip taip, aš irgi išmokau o dar gera moteriškė paaiškino, kad iš kiekvieno skyriaus galima imti po 5 knygas, o aš galvojau, kad per visus tik 5...
kas skaitėt Roberts Juodoji rožė?
QUOTE(Isila @ 2012 07 16, 19:57)
kas skaitėt Roberts Juodoji rožė?
Skaičiau. Antra Sodo trilogijos dalis. Pirmoji Mėlynas jurginas, trečia-Raudonoji lelija. Man viena geriausių Roberts trilogijų, labai ją mėgstu-vis perskaitinėju iš naujo
Ieškau... Judith Mcnaught "Tobula". Gal kas turit ir norit parduoti ? Arba žinot kur galima įsigyti ...
Taip pat ir šios ieškau... Nora Roberts. Makgregorai: pasipriešinimas
QUOTE(Song @ 2012 07 16, 18:59)
Skaičiau. Antra Sodo trilogijos dalis. Pirmoji Mėlynas jurginas, trečia-Raudonoji lelija. Man viena geriausių Roberts trilogijų, labai ją mėgstu-vis perskaitinėju iš naujo
ačiū, bandysiu visas ieškot bibliotekoj. Vaklar nepasisekė, sistema užlūžo
QUOTE(lyra @ 2012 07 17, 05:27)
Ieškau... Judith Mcnaught "Tobula". Gal kas turit ir norit parduoti ? Arba žinot kur galima įsigyti ...
aha, daugiau cia musu ieskanciu jai rasi pasidalink kur as jau gal metus dairausi
QUOTE(mikki @ 2012 07 18, 22:05)
aha, daugiau cia musu ieskanciu jai rasi pasidalink kur as jau gal metus dairausi
Matyt tikrai gera knyga... tod4l tik dar didesnis azartas suėmė... Na bent paskolintų perskaityti, arba išnuomotų kelioms dienoms...
QUOTE(lyra @ 2012 07 18, 21:10)
Matyt tikrai gera knyga... tod4l tik dar didesnis azartas suėmė... Na bent paskolintų perskaityti, arba išnuomotų kelioms dienoms...
ją čia taip išgyrė, perskaičiau - ir ... nieko... kažkaip TOKIO įspūdžio nepaliko šiaip gera knyga, įdomi, bet.. gal tikėjausi per daug po visų pagyrų?
QUOTE(Isila @ 2012 07 20, 21:07)
ją čia taip išgyrė, perskaičiau - ir ... nieko... kažkaip TOKIO įspūdžio nepaliko šiaip gera knyga, įdomi, bet.. gal tikėjausi per daug po visų pagyrų?
Tai gal parduodat ? paimčiau
QUOTE(mikki @ 2012 07 18, 21:05)
Antakalnio bibliotekoj yra. mano pirmoji perskaityta Maknot knyga.
o Pasipriesinima pardaviau SM narei Vitenei, pabandykit parasyt jai AZ, mazu dar tures.
QUOTE(Tinka @ 2012 07 20, 22:41)
Antakalnio bibliotekoj yra. mano pirmoji perskaityta Maknot knyga.
o Pasipriesinima pardaviau SM narei Vitenei, pabandykit parasyt jai AZ, mazu dar tures.
Ačiū, bandysiu ieškoti